347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım Tripliii burda Lovely35 olarak devam ediyor yazışmalarına. Gördüğün gibi hepimiz burdayız bizim takım başka, ben demiştim.

Ben sana topiği kısaca bir özetleyim, gündemi yakala.

Pernicketygirl evlendi.
Dyyg evlendi.
Giz08 nişanlandı.

İnciçiçeği Ağustos'ta, ben ve Nena Eylül'de kısmetse evleneceğiz.

Diğer arkadaşlarımızında ilişkileri devam ediyor. Şimdilik durumlar böyle. Sende ne var ne yok?

Nenaaa çok sevindim canım eviniz hayırlı uğurlu olsun. Mucizeler hep bir anda gelir. Sizin ki de mucize gibi olmuş. İlaç gibi gelmiştir eminim bu haber size. Biz de bu ay sonuna kadar bekleriz herhalde, ev satılıp ev alamazsak el mecbur kiraya çlıkacağız hiç istemediğim bir şey olsa da.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................60:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................75:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................83:123:​

Son düzenleme:
kızlarr günaydın inciciceğimmm inanamıyorum kavuşmuşsun kaç gün olmuş valla yeni gördüm ay çok sevindim

nenaaaa canım evin hayırlı uğurlu olsun kira konusunda her konuda senden ilerleyen dönemlerde bilgilendirme talep ediceğim

merci taytil gitmişşşş ohhh süperr

herkese mutlu haftalar dilerim

cqanlarm nasılsınz hafta sonunuz umarım mükemmel geçmiştir bende pazar gunumu full nişanlımla gecirdim gayet keyifliyiydi bide yine kilolarmı verdim bu ara cok övgüler alıyorum ...

pozitif düşünme kitaplarına verdım kendımı artık sinir ve stresi hayatmndan cıkarmak istiyorum...

ev knusuna gelince lovelylm teşekkürler evet ilacında ötesi gibi bsy olduçünkü belirszlikler kadar insanı yoran bir şey yok bizde biliosun bu ay sonu veya en gec agustos başı tutucaktk hatta nişanlım komple maaşını kira-depozito ve emlakcı komısyonu olarak ayırmıstı ama şansımz okadar güzel döndüki tanrıma mılyonlarca kes şükrediyorum ,emlakcı komısyonu yok depozito yok sadece 1 ay fazla kira ödicez ama dierleri yok ya o kira gözümüze gelmedi... onumzdekı hafta baslıorum siparişlere tanıdık perdecıde var hemen ölçü mölçü ne gerekiosa girişiorum temzlıkcimide buldum her şey çorap söküğü gibi geldi inanamazsnz ve sizinde öle olucak görün bakın beni anıcaksınz böyle durgun geçer geçer bi bakmışın her şey bitmiş ve mucizeye daha cok ınanır oldum anneme yakınım en ufak bsyde bana kosucak ınsanlar yanmda yıne kendı muhıtımdeyım adresss ezberleme derdınden kurtuldum evim yepyeni baktıkça bakasım gelıo 92m2 mi ne öle bşy sadece mutfak dolaplarımın alt rengını begenmedım ama asla şikayet etmiyorum onun dışında her sey okadar ıcıme sındıkı 2 gündür inanılmaz rahat uyuorum kafamda başladım tasarlamaya koltukları şuraya masayı buraya koyarım vs die çok komiğim bide kendi kendime gülümsüorum her dkka siz biliosnz cok gergındım sıkıntılarm vardı sanki butun sıkıntılar tozdu üfffledim geçti ohhhh be

sizlerdende mükemmel haberler bekliyorum

lovelym evet siz bu ayı bekleyn ama yinede ev araryın çünkü evnz satılıcak işte ne bıleym ev bulma telasına grceksnz yınede bence arastrn aklın kalmasn sonra sıkışma tatlım bnmmm

gizim cok teşekkür ederm hayatmmm

Canım satılırsa bizde sizin gibi yeni bitmiş bir bina bulduk annemin arkadaşı o apartmandan almış daha da satılık varmış biz o apartmandan 2 daire almayı düşünüyoruz öyle olursa bende pek muhit değiştirmeyeceğim ama şuan kestiremiyorum ne olur ne biter olmazsa kira arayışındayız zaten. Kısmet bakalım...

Canım bende 5 adet yaptıracağım bunlardan ama daha hangi resmimizi koydurtacağıma karar veremedim. Akşam resim seçeceğim bakalım. Ojeleri de sipariş edeceğim de önce güzel bir kırmızı tonu beğenmem gerek.

lovelym canım çok güzel bunlar hangi siteden sipariş veriyorsun ve oje sipariş kaç oje ne kadar fiyatı oluyor acebaaa

ben sırf içimde hiç birşey kalmasın diye düğün tarihimizden çok önce ayarlıcam herşeyi tahmini düğün tarihimizde 10 mayıs 2014 kızçeler :)

Canım dittididiyordan yaptırıyorum teflerimi. Normalde minumum 10 adet sipariş alınıyordu ama benim gibi yaptıracak biri daha varmış onunla birlikte alacak benim siparişi o yüzden 5 adet verebileceğim. Tefleri 10 tl'den yapıyorlar tanesini.

Ojelerden de 20 adet sipariş vermeyi düşünüyorum. Flormarın kendi sitesinden 40 'tlye gelecek. Kırmızı düşünüyorum canım gerçi benim kına gecem bordo temalı olacak çünkü sepetimden tepsime herşeyim bordo. Bu arada sen ojeleri şimdiden alma derim bozulabilir ama tefi tarih yazdırmadan alabilirsin. Ben Lovely'nin Kınası yazdırıp tarih attıracağım.

seç bakalım resmini gerçi biri güzel biri yakışıklı seçmen zor olucak hadi kolay gelsin lovelym

bende 15 tane almayı dusunuorum salon tuttum kınam kalabalık olcgı ıcın kuzenler kız kardesm bekar arkdslrmn ellerıne tutusturrlar tefleri

bende oje sipariş vericem genç kızlara dagıtılsın die renk olarak ya nar çiçeği yada çok şeker bordoya yakın kırmızı olabilir die düşündüm....

Sorma canım hangi resmi bastırsam acaba?

15 düşündüm de evde çok ses olur. 5 evde yapılacak bir kına için yeterli gibi.

Bir deee D&R'den 7 Kocalı Hürmüz cd'si sipariş ettim ellerinde yokmuş onu çalacağım. Bir de kendim cd hazırlamayı düşünüyorum. Ata Demirer - Fasulye, Salla Salla Vur Duvara falan gibi. Şimdi şarkı listeliyorum.

lovelym bilgiler için sağol oje alırsam en son alıcamdfa kınamda en yakınlarıma karton poşette hediyeler vereceğim belki ojeyi öyle yapabilirim

bide benim kınamda 300 kişiyi rahat geçicek kına kutuları alıcaktım puantiyeli çok şekerler ama tema renge karar verdiğim anda kına tepsimi herşeyimi bir anda alacağım

kızlar sevgilicik bugün yeni işe başladı çok şükür haketttiği maaşı alıcak bizde geleceğimiz için bişeyler yapabilcez vallla o artık birikim yapmak zorunda yoksa biz çift olarak çok harcıyoruz haftasonları bize gelicek gerekirse yoldu şuydu buyduy bizden çok gidiyor bir haftasonu bize yüklü bir paraya mal olmaya başladı elde avuçta bişide kalmadı artık

İnciçiçeğim hata veriyor Error çıkıyor linke tıklayınca o yüzden göremedim. Resim ekleme şansın var mı?

hadi yaa
resmi siteden alamadım. nişanlım dışarı çıktı o gelince alırsa koyarım canım

kararsızlık ne zormuş 2 takım arasında kaldım

Giz'im rica ederim ne demek... Aşkının yeni işi hayırlı olsun canım. Bizde herşeyden kısıyoruz artık yoksa birlikte olunca yemeğe çok harcıyoruz. Bizimki boğazlı bir de bu haftada tutturmuş akşam yemeğine gidelim şöyle rakı-balık yapalım diyor ramazan gelmeden bilemedik bakıcaz artık.

İnciçiçeği google'dan da açmaya çalıştım sitede sorun var açılmıyor.

tamam canım beğendiğim 2 takımında resmini yüklemeye çalışıcam fikirleriniz benim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…