O kadar çok zaman olmuşki bu topiğe uğramayalı, hatta kkya uğramayalı sadece bikaç son sayfayı okuyabildim hepsini okumama imkan yok gibi ne çok şey birikmiş, askerlerimiz geldikten sonra yavaş yavaş herkes dağılmıştır diye düşünmüştüm gerçi burdaki ortam farklıydı belkii bir bakaym dedim ve çok sevindim herkesin hala burda olmasına:)) triplii nerdee onu çok merak ettim:))
düğünü yaklasanlara çok çok sevindimm:) artık bende döndüm aranıza:)
Kızlar kına gecesi için bu teflerden yaptırıyorum nasıl sizce?
[/QUOTE
lovelym çok ciciymiş bende sade teflerden alıcam aydede şekilde olanlar var ya onları seviyorum... daha sonra evlencek olan arkdsm olursa hediye ederm ]
love
lovelym canım çok güzel bunlar hangi siteden sipariş veriyorsun ve oje sipariş kaç oje ne kadar fiyatı oluyor acebaaa
ben sırf içimde hiç birşey kalmasın diye düğün tarihimizden çok önce ayarlıcam herşeyi tahmini düğün tarihimizde 10 mayıs 2014 kızçeler :)
Canım bende 5 adet yaptıracağım bunlardan ama daha hangi resmimizi koydurtacağıma karar veremedim. Akşam resim seçeceğim bakalım. Ojeleri de sipariş edeceğim de önce güzel bir kırmızı tonu beğenmem gerek.
seç bakalım resmini gerçi biri güzel biri yakışıklı seçmen zor olucak hadi kolay gelsin lovelym
bende 15 tane almayı dusunuorum salon tuttum kınam kalabalık olcgı ıcın kuzenler kız kardesm bekar arkdslrmn ellerıne tutusturrlar tefleri
bende oje sipariş vericem genç kızlara dagıtılsın die renk olarak ya nar çiçeği yada çok şeker bordoya yakın kırmızı olabilir die düşündüm....
İnciçiçeğim hata veriyor Error çıkıyor linke tıklayınca o yüzden göremedim. Resim ekleme şansın var mı?
Giz'im rica ederim ne demek... Aşkının yeni işi hayırlı olsun canım. Bizde herşeyden kısıyoruz artık yoksa birlikte olunca yemeğe çok harcıyoruz. Bizimki boğazlı bir de bu haftada tutturmuş akşam yemeğine gidelim şöyle rakı-balık yapalım diyor ramazan gelmeden bilemedik bakıcaz artık.
İnciçiçeği google'dan da açmaya çalıştım sitede sorun var açılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?