347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gizcim hayırlı olsun kuşum aferin harcama yapmayın oturun evde paşa paşa biz çogunlukla öyle yapıyoruz

incicicegim eror veriyor malesef göremedik...

gizcim hayırlı olsun kuşum aferin harcama yapmayın oturun evde paşa paşa biz çogunlukla öyle yapıyoruz

incicicegim eror veriyor malesef göremedik...

geçen hafta bizdeydi ve biz hiç harcama yapmadık şimdiden birikim şart oldu bize hadi büyük şeylerde ailelerimzie güveniyoruz ama minik şeyleride biz halledelim demi ama yoksa onlar batıcaklar benimki benim maaşımıda geçti o yğzden benm birktirdiğimden daha çok biriktirmesi gerekiyor

bakalım nena yapabilcekmiyiz birikmsiz olmaz cidden

balayı fotoğrafçı arabası şusu busu ayyy gözümde büyüyorlar hep beraber :)

vallla lovelym biz sabah kahvaltıyı berabe röğle yemeğni beraber bide akşam yemeğinde sahilde bir yere gidiyoruz 3 öğün yol masradfını hiç söylemeyim istanbulun bir ucundan bir ucuna hayır ben geçen ay ne harcadım o ne harcadı diyorum yok yaniii cidden onun ticketıda var bide nasıl oluyor nereye gidiyor

hadi benim deniz otobüsüm başladı günde 10 12 lira yol masrafım var o biraz artttı ama yaaa kalana ne olduı

lovelym yemek yiyin tabi biz çok açıldık ben metrelik kebab çok seviyorum sürekli gidiyoruz kolcuoğluna ama artık naynn :) 50 çeşit mezeler tatlılar meyveler yok artık benimki tatlı çok sever ben ise yeme içmeye bayılırım :) ama giden gittti

o yüzdennnnn o bize ben ona özellikle ramazanda yaniiii biz oruçlu halde dışarda gezip tozuyoruz

bu ayyy tekkk şu vialand diye bir park açıldı yaaa anca buraya gidebilirik gerisi yalan :)

altınnnn alın kızlarrr ben şimdiden altın alıcam ki elimde avucumda kalmasın savurmayayayı diye

Tema Park | VIALAND

Anaaaam orası ne güzel öyle Gizcim. Bizde mi gelsek gezmeye ne yapsak.

Geçen hafta tatile gittik ya iki gün bile olsa otel, yol, yemek çok harcadık. Daha alınacak ve yapılacak çok şey var dün tek tek yazdık.

Nikah davetiyesi
Oturma odasına tv sehpası
Halı ve perdeler
Avizeler

Balayını bu hafta ayarlayacağız. Bu işin içinde olduğumdan mıdır nedir daha kolay olur demiştim ama olmadı yok orası betonerme, yok orası dik yokuş, yok oranın denizi çakıl taşlı, yok şöyle yok böyle derken otel seçemiyorum. İnş. ben artık karar verebilirsem bir yere gideceğiz. Bizimkinide çıldırttım.

Birde nikah sonrası düğün yemeği verilecek 100-150 kişilik. Ben mekan beğenemiyorum. Sonunda herşeyden olucam o olacak bana müstahak çok zorum.

lovelym vialand aynı disneyland gibi benim sevgilicik sürekli gezme peşinde o yüzden gidicez oraya haftasonu gülhanedeydik harikaydı varya serin serin istanbula gıcık olsamda bazen seviyorum :)

ayyyy offff ama bunlar varr bak işte ben daralıyorum şu balayında cornelia diamond voyage beleke ek olarak şu otellerinde methini duydum susesi, gloria serenetiy,spice otel, kaya palazo golf resort(acun bu otelin reklamını yaptı ordfa gördüm)

tabi bu otellerin balayı şartlarıda merak konusu lovelym sen napmayı üdşünüyorsun bana bir otel ismi vermiştin gerçi çok oldu vereli ama onu eklemiştim listeme unuttum ismini ödüllü bir oteldi sanırsam o otelemi gidiceksiniz sen bu piyasayı daha iyi biliyorsun :)

Kızlar kına gecesi için bu teflerden yaptırıyorum nasıl sizce?

ayy hepinize çok sevindimm beeen allah hepinizi çok çok mutluuu etsiin:))) bende mezuun oldum bu dönemim çok yoğun geçti snavlarm mezuniyetim kep törenim derken yeni yeni daha dinlendim ve hemen iş arama girişimlerine başladım o da biraz yorucu olucak sanırıım ve evde şimdiden sıkıldım bilee..

Benim cephede evlilik konusunda birşey yok daha bende çok erken buluyorum kendim için yeni mezun oldum iş bulmam lazım çeyiz düzmem lazımm:)) mezuniyetimde evlilik teklifi bekledim yinedee ama gelmediii azıcık bozuntulara uğradıımm:)))

Ve tefe bayıldıımmm:)))

Canım Ela Quality Resort benim dediğim otel ama maalesef biz Ela'ya gidemeyeceğiz çünkü bizimkinin izni 3 gün, yıllık izni olmadığından sadece evlilik izni kullanabilecek bizde o yüzden yakın bir yere Bodrum'a gidelim diyoruz.
http://www.elaresort.com

Bizde büyük ihtimal buraya gideceğiz, otel daha açılmadı ama açılmasını bekliyoruz. Eğer açılması ertelenirse ki şuan sürekli açılış erteleniyor. O zaman Voyage Torba Private gideceğiz.
http://www.thorhotels.com

Eğer benim gibi yeşil alanın çoğunlukta olduğu otelleri seviyorsanız Hillside öneririm size.
Hillside Beach Club

Son düzenleme:

Canım mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hemencecik dilediğin işe de kavuşursun. Evlilik teklifinin hiç beklemediğin anda gelmesi daha şaşırtıcı ve güzel olur boşver.

Vee tef için teşekkür ediyorum. Elinizi çabuk tutun da ben çoluk çocuk telaşesine girmeden sizin özel gün detaylarınızlada yakinen ilgilenebileyim. Şaka şaka en hayırlı zamanda en güzeli olsun hepimiz için.

Vee sonunda tefimi sipariş verdim bakalım. Akşam resim seçeceğim. Özellikle şu resim olsun güzel dediğiniz bir resim var mı? Dikkate alacağım.

Tabi beklemediğim an en güzeli olabilir haklsn canm:)) Aminn canmm inşallahh. Tefin geelincede paylaaş:)) en doğal resminizi koy canm hatta istersen yükle hepbraber seçelm

Tabi beklemediğim an en güzeli olabilir haklsn canm:)) Aminn canmm inşallahh. Tefin geelincede paylaaş:)) en doğal resminizi koy canm hatta istersen yükle hepbraber seçelm

Tefim gelince paylaşırım tabi canım. Zaten herşeyimi paylaşıyorum kızlar bilirler böylelikle çok yardımımız dokunuyor birbirimize. Albümüm var aslında ama ben düşündüklerimi numaralandırarak yükleyeyim beraber seçelim.

Biraz geç oldu ama eve anca geldim. Hemen yüklüyorum. 5 resim arasından karar verelim.

hepsi güzel ama ben en çok 5. beğeniyorum hep 2 ve 5 diyorum maşalla5 te yüzün daha yakın ve daha belli ilk heyecanların bide

ne seçimi bu fotoğrafla bilemedm lovelym okumadan daldm konuya hemen ama bütün hepsine bayılıyorum bi tane seçmek zor ama sondaki fotoğrafaa ayrı bi bayılıyorummm

aldede benle aynı fikirde ben hep 5. fotoğrafı ayrı bir beğeniyorum
evet canım aynı fikirdeyiz aynı anda yazıyoormuşuz zaten bende okuyunca bir benn değilmişim dedim :) . harika o fotoğraf hepsini seviyorum ama o daha güzel geliyo lovelym bize, siz çok yakışıyorsunuz ya maşallah :)

çok duygulanıyorum topiğimizin kızları mezun oluyor evleniyor bu zaman geçtimi geçen yıl ağustos ayında tanıdık birbimizi bu sene ise kimi kep attı kimi yüzük taktı kimi imza attı ay doluyorum böyle inşalllah şu zaman bizimde evliliğimizle güzel taçlandırır cidden bazen zaman geçicek asker biticek ben nişanlanıcamda cidden imkansız geliyordu gözlerim dolu dolu oluyorum böyle olunca

lovelym ben senin hemen arkandan yaptıkalrını not alarak geliyorum sizin tv den alıcaz sanırsam hayatım karar verdik bugün gittik baktık sevdik bile :) en güzelide oydu aynı özellikte farklı markalarda fiyat pahalıydıda biz en çok samsung kaliteli buluyoruz diye onu alıcaz sanırsam 3 model var 3 de samsung

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…