gizcim hayırlı olsun kuşumaferin harcama yapmayın oturun evde paşa paşa biz çogunlukla öyle yapıyoruz
incicicegim eror veriyor malesef göremedik...
Giz'im rica ederim ne demek... Aşkının yeni işi hayırlı olsun canım. Bizde herşeyden kısıyoruz artık yoksa birlikte olunca yemeğe çok harcıyoruz. Bizimki boğazlı bir de bu haftada tutturmuş akşam yemeğine gidelim şöyle rakı-balık yapalım diyor ramazan gelmeden bilemedik bakıcaz artık.
İnciçiçeği google'dan da açmaya çalıştım sitede sorun var açılmıyor.
Canım Tripliii burda Lovely35 olarak devam ediyor yazışmalarına. Gördüğün gibi hepimiz burdayız bizim takım başka, ben demiştim.
Ben sana topiği kısaca bir özetleyim, gündemi yakala.
Pernicketygirl evlendi.
Dyyg evlendi.
Giz08 nişanlandı.
İnciçiçeği Ağustos'ta, ben ve Nena Eylül'de kısmetse evleneceğiz.
Diğer arkadaşlarımızında ilişkileri devam ediyor. Şimdilik durumlar böyle. Sende ne var ne yok?
Kızlar kına gecesi için bu teflerden yaptırıyorum nasıl sizce?
lovelym vialand aynı disneyland gibi benim sevgilicik sürekli gezme peşinde o yüzden gidicez oraya haftasonu gülhanedeydik harikaydı varya serin serin istanbula gıcık olsamda bazen seviyorum :)
ayyyy offff ama bunlar varr bak işte ben daralıyorum şu balayında cornelia diamond voyage beleke ek olarak şu otellerinde methini duydum susesi, gloria serenetiy,spice otel, kaya palazo golf resort(acun bu otelin reklamını yaptı ordfa gördüm)
tabi bu otellerin balayı şartlarıda merak konusu lovelym sen napmayı üdşünüyorsun bana bir otel ismi vermiştin gerçi çok oldu vereli ama onu eklemiştim listeme unuttum ismini ödüllü bir oteldi sanırsam o otelemi gidiceksiniz sen bu piyasayı daha iyi biliyorsun :)
ayy hepinize çok sevindimm beeen allah hepinizi çok çok mutluuu etsiin:))) bende mezuun oldum bu dönemim çok yoğun geçti snavlarm mezuniyetim kep törenim derken yeni yeni daha dinlendim ve hemen iş arama girişimlerine başladım o da biraz yorucu olucak sanırıım ve evde şimdiden sıkıldım bilee..
Benim cephede evlilik konusunda birşey yok daha bende çok erken buluyorum kendim için yeni mezun oldum iş bulmam lazım çeyiz düzmem lazımm:)) mezuniyetimde evlilik teklifi bekledim yinedee ama gelmediii azıcık bozuntulara uğradıımm:)))
Ve tefe bayıldıımmm:)))
Canım mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hemencecik dilediğin işe de kavuşursun. Evlilik teklifinin hiç beklemediğin anda gelmesi daha şaşırtıcı ve güzel olur boşver.
Vee tef için teşekkür ediyorum. Elinizi çabuk tutun da ben çoluk çocuk telaşesine girmeden sizin özel gün detaylarınızlada yakinen ilgilenebileyim. Şaka şaka en hayırlı zamanda en güzeli olsun hepimiz için.
Tabi beklemediğim an en güzeli olabilir haklsn canm:)) Aminn canmm inşallahh. Tefin geelincede paylaaş:)) en doğal resminizi koy canm hatta istersen yükle hepbraber seçelm
Tefim gelince paylaşırım tabi canım. Zaten herşeyimi paylaşıyorum kızlar bilirler böylelikle çok yardımımız dokunuyor birbirimize. Albümüm var aslında ama ben düşündüklerimi numaralandırarak yükleyeyim beraber seçelim.
evet canım aynı fikirdeyiz aynı anda yazıyoormuşuz zaten bende okuyunca bir benn değilmişim dedim :) . harika o fotoğraf hepsini seviyorum ama o daha güzel geliyo lovelym bize, siz çok yakışıyorsunuz ya maşallah :)aldede benle aynı fikirde ben hep 5. fotoğrafı ayrı bir beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?