347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım eğer yeşilli beni sonradan sıkmaz dersen ben yeşilli derim çünkü yemek odanla daha çok uydurdum ama açık rengin de daha modern bir tarzı var gerçekten bilemedim. Eğer model dersen 1. sıradakini daha çok beğendim. Eğer renkler böyle kalacak dersen yeşillinin desenini daha çok beğendim ve takımına daha çok uydurdum ayaklarını falan ama ev senin, zevkte senin. Sen oturacaksın sen yaşacaksın hangisinde oturmak seni daha mutlu edecekse onu seç derim.

Çoğunluk 5 dediğine göre 5 olsun o zaman. Yüksek çözünürlüklü bir resim dediler ama onunkisi çok yüksek çözünürlüklü değil kabul ederlerse onu yaptırayım.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................59:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................74:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................82:123:​

Gizooo bende inanamıyorum valla nerdeyse 1 yıl olacak tanışalı ve hep birlikteyiz şükürler olsun ki kopmadık, güzel arkadaşlığımız devam ediyor. Hayatlarımızda güzel ilerliyor. Bende evliliğe bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum. 2 ay diyince artık herkes "aaa çok az kalmış" falan diyor o zaman daha bir heyecanlanıyorum ve yaklaştığımı anlıyorum.

Tv konusuna gelince Giz'im bildiğim kadarıyla ES7000 VE ES8000 serisi artık kalktı hiç bir yerde yok. Daha yeni seri çıktı ama fiyatları 3.500 civarı ve ekran büyüklüğüne göre yükseliyor gördüğüm kadarıyla. Teknolojiye olan aşkım yüzünden sürekli takipteyim. Philips'lerde bu ara hoşuma gidiyor, öndeki ekran görüntüsünün renklerini yandan veriyor ve koruma paneli var ön yüzünde yani bir anahtar fırlatsan çizilmiyor ve ekrana zarar gelmiyor. Bizimkiyle teknolojik marketlere girdiğimizde o psp bölümüne ben tv, bilgisayar bölümüne doğru yol alıyorum.

Aldemmm teşekkür ediyorum canım güzel yorumun için. Sen beni çok sevdiğinden çok yakıştırıyorsun belki de canım.

Haftaya çarşamba ilk gelinlik provam var. Fotoğraf çekilip ekleyeceğim size. Gelsin diye iple çektiğim gelinlik provama 8 gün kalmış.

Bu arada bindallımla ilgili bir olayı anlatmayı unuttum sizlere bugünde çenem düşmüşken anlatayım. Geçen haftalarda 6'lı gecelik takımımı almaya gittiğimizde bindallımı aldığımız yer iç çamaşırlarımı aldığımız yere yakın oduğundan gidip uğrayalım bir ne durumda soralım dedik. O günde şarjım %3'tü. Bir ara lavobaya gittim geldim baktım telefonum kapanmış. Meğerse bindallım için aramışlar çaldırmışlar çaldırmışlar açan olmamış ve şarjımda az olduğundan telefonum kapanmış. Neyse biz kapıdan bir girdik bayan şaşırdı bende bugün sizi aradım aradım açan olmadı dedi bende benim şarjım azdı demekki siz aradınız benim telefonum kapandı dedim. Güldük bayağı. O da benim seçtiğim kumaşın stoğunun bittiğini, başka kumaş seçmem için o gün oraya çağırmak için telefon açtığını söyledi. Ben de hiç haberim olmadan gidiyorum olaya bakar mısınız... Neyse demem o ki benim beğendiğim kumaşın stoğu bittiğinden ben başka bir kumaş seçmek zorunda kaldım. Bu hafta da onu almaya gideceğim inş. ama onun resimlerini de o gün geldiğinde görürsünüz artık.

Selam kızlar
Yazlıktan bir adet sedulu bildiriyor :)
Büyük ihtimal sonbaharda nişan yapacağız. Tarih belirlenmeye çalışılıyor.
Yarın iş görüşmem var ama gönlüm hala bi umut memurlukta Yarın görüşmeye bir gideyim de şartlara göre bakacağım.
Nena eviniz hayırlı uğurlu olsun. Benim arkadaşım var öyle annesine 5 dakikalık mesafede evi arada bir tencere tencere yemek taşıyor evine Karı koca çalıştıkları için iyi oluyor diyor
Lovely ben en çok 5. resim mi beğendim ama tef için 2. resmi bastırman daha hoş olur kanaatindeyim. Çünkü orada çok hoş bi aşk, arzu var. O fotoğrafın atmosferini beğendim.
İncicicegi gözün aydın sonunda askerin döndü Hem de ne güzel sürprizle
Bi daha Allah sizi hiç ayrı yerlerde yaşatmasın Sıra düğün şafağında
Koltuk takımını daha tam incelemedim bakıp tekrar yorum yazacağım.
Giz sevdiceğinin yeni işi hayırlı olsun. İşi daim olsun ki kısa süre de sizde yuvanızı kurun.

Unuttuklarım varsa affola bir anda yazınca aklıma ilk bunlar geldi

şimcik şöyle bişi var ben phılıps beğenmiyorum nedense lovelym benimkide phılıpsn bu özelliklerini övdü durdu dün ufak bir araştırma yaptım baya iyimiş biz teknosada seninkini gördük ama üst modelinide görüdk onda indirim yok bir model daha var onu ekelrim buraya oda çok güzel yine samsung özellikler aynı sanırsam o 116 ekran aslında 10 ekran 107 ekran istiyorum pekta fark oyk gerçi aralarında

bindallıya gelince hissetmiş gibi gitmişsin bişicik sorucam sen bindlalıyı idktiriyormusun canım kira değilmi senimi olucak model nedir fiyat nedir ayyyy çok merak ettim görmedim herhalde ben lovelym

sedulum cnaım nişanlanda gel üdğün iiçin gün sayalım ohhh yazlıkta keyif çat canım az kaldı iş hayatına girince böyle akşam olsada eve kaçsam derdin olucak çalışman evlilik hazırlığınıd akolaylaştırcak inşallah güzel haberler le dönersin

İncicicegi ben en çok 2. olanı yakıştırdım yemek takımınla renkleri çok uyumlu duruyor.

Ah canım çalışmayı o kadar özledim ki yorulsam da ses etmem tabi bi yere kadar
İşe girmem evlilik hazırlıklarını hızlandıracak bunun için çok istiyorum
Bakalım önce şu nişanı aradan çıkartalım sonra fazla arayı açmadan düğün olur gibi aileler iyice baskı yapıyor artık
Belki kış düğünü olur

Canım öncelikle tv için şunu söyleyeyim sana samsunglar ekranları parlak olduğu için daha güzel gözüküyor, philipste renkler daha doğal. Bende aynı yanılgıya kapıldım çünkü.

Bindallıma gelince satın aldım canım ama benim boyum uzun olduğu için beğendiğim model ona göre üzerime dikiliyor. Bindallım da normal bindallıların dışında biraz ben daha modern bir şey almak istedim o yüzden içi şalvarlı ya da elbiseli modellerden tercih etmedim. Abiye elbisenin üzerine giyilecek tül üzerine komple işleme olan bir model. Önünde zirkon mu derler swarovski mi derler öyle minik taşlı düğmeleri var canım.

Sedulucan annemde 2.yi bastırmamı söylüyor. Çünkü profesyonelle çekildiği için görüntü kalitesi bozulmuyor nişan fotoğraflarımda. En beğenilen fotoyu ise kardeşim çekmişti sanırım dijitalle, yaklaşınca görüntüde netlik kaybı yaşanıyor. Kabul etmezlerse 2.yi bastırmayı düşünüyorum bende. Gerçi ben el ele tutuştuğumuz ve güldüğümüz fotoyu da çok beğeniyorum. Çünkü bir arkadaşımıza gerçekten gülerken yakalamış fotoğrafçı. Belden yukarısı alındığında hoş duracağını düşünüyorum.

Kızlar bugün kafam şişti yani. Nikahtan sonra kendi yakınlarımıza yemek verilecek ya mekan ayarlamaya çalışıyoruz haftasonundan beri. Ya dolular, ya benim isteklerimi karşılamıyorlar. Bakalım nereyle anlaşacağız.

Bu arada ne sorucam size Birkenstock alan var mı içinizde? Her yerde 179 tl. İndirime de hiç bir zaman girmiyormuş. İndirimli bir site görürseniz söyler misiniz?

inciciceği 2 seçenekten başka seçenek yok mu? sen ikisini de beğendin mi. Senin beğenmiş olman önemli. Ben ikisinide pek uyduramadım.

beğendiklerimi 2 ye indirebildim. aslında en başından beri yeşil olan takımdaydı aklım ama sonradan kafam karıştı.
yeşil olanı alırsak renk değiştirmeyeceğiz ama diğeri olursa oynama yapabiliriz
koltukları lojmana bakıp öyle almaya karar verdik. nasıl bi model sığacak bilmiyoruz

ayrıca biz bugün afyondan dönerken manisa miss defneye uğradık ve ilk defa gelinlik denedim çok değişik bişeydi yaa. ama resim çekmemize izin vermediler. yarın sabahta nikah işlemleri için kan verip izmirde gelinlik arayışına başlıcaz inşallah

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................58:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................73:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................81:123:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…