- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Eki Görüntüle 746812
Eki Görüntüle 746813
Eki Görüntüle 746814
kızlar yemek odamız bu. sizce hangi koltuk takımı uyar?
Eki Görüntüle 746812
Eki Görüntüle 746813
Eki Görüntüle 746814
kızlar yemek odamız bu. sizce hangi koltuk takımı uyar?
çok duygulanıyorum topiğimizin kızları mezun oluyor evleniyor bu zaman geçtimi geçen yıl ağustos ayında tanıdık birbimizi bu sene ise kimi kep attı kimi yüzük taktı kimi imza attı ay doluyorum böyle inşalllah şu zaman bizimde evliliğimizle güzel taçlandırır cidden bazen zaman geçicek asker biticek ben nişanlanıcamda cidden imkansız geliyordu gözlerim dolu dolu oluyorum böyle olunca
lovelym ben senin hemen arkandan yaptıkalrını not alarak geliyorum sizin tv den alıcaz sanırsam hayatım karar verdik bugün gittik baktık sevdik bile :) en güzelide oydu aynı özellikte farklı markalarda fiyat pahalıydıda biz en çok samsung kaliteli buluyoruz diye onu alıcaz sanırsam 3 model var 3 de samsung
Gizooo bende inanamıyorum valla nerdeyse 1 yıl olacak tanışalı ve hep birlikteyiz şükürler olsun ki kopmadık, güzel arkadaşlığımız devam ediyor. Hayatlarımızda güzel ilerliyor. Bende evliliğe bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum. 2 ay diyince artık herkes "aaa çok az kalmış" falan diyor o zaman daha bir heyecanlanıyorum ve yaklaştığımı anlıyorum.
Tv konusuna gelince Giz'im bildiğim kadarıyla ES7000 VE ES8000 serisi artık kalktı hiç bir yerde yok. Daha yeni seri çıktı ama fiyatları 3.500 civarı ve ekran büyüklüğüne göre yükseliyor gördüğüm kadarıyla. Teknolojiye olan aşkım yüzünden sürekli takipteyim. Philips'lerde bu ara hoşuma gidiyor, öndeki ekran görüntüsünün renklerini yandan veriyor ve koruma paneli var ön yüzünde yani bir anahtar fırlatsan çizilmiyor ve ekrana zarar gelmiyor. Bizimkiyle teknolojik marketlere girdiğimizde o psp bölümüne ben tv, bilgisayar bölümüne doğru yol alıyorum.
sedulum cnaım nişanlanda gel üdğün iiçin gün sayalım ohhh yazlıkta keyif çat canım az kaldı iş hayatına girince böyle akşam olsada eve kaçsam derdin olucak çalışman evlilik hazırlığınıd akolaylaştırcak inşallah güzel haberler le dönersin
şimcik şöyle bişi var ben phılıps beğenmiyorum nedense lovelym benimkide phılıpsn bu özelliklerini övdü durdu dün ufak bir araştırma yaptım baya iyimiş biz teknosada seninkini gördük ama üst modelinide görüdk onda indirim yok bir model daha var onu ekelrim buraya oda çok güzel yine samsung özellikler aynı sanırsam o 116 ekran aslında 10 ekran 107 ekran istiyorum pekta fark oyk gerçi aralarında
bindallıya gelince hissetmiş gibi gitmişsin bişicik sorucam sen bindlalıyı idktiriyormusun canım kira değilmi senimi olucak model nedir fiyat nedir ayyyy çok merak ettim görmedim herhalde ben lovelym
sedulum cnaım nişanlanda gel üdğün iiçin gün sayalım ohhh yazlıkta keyif çat canım az kaldı iş hayatına girince böyle akşam olsada eve kaçsam derdin olucak çalışman evlilik hazırlığınıd akolaylaştırcak inşallah güzel haberler le dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?