347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım hadi bakalım başladı telaşlar. Çok güzel bir şey gelinlik giymek allah herkese nasip etsin. Bu arada ben senin yerinde olsam çoktan panik olmuştum. Dün bizde 15 Eylül'e bir yer bulduk, fuarı aradık 1 gün oynama yapabilir miyiz nikah tarihinde diye yer yok dediler. Yoksa güzel bir fiyatla gündüz nikah, akşam da düğün yapacaktık. Gerçi şimdide düğünü yapacağız, nikahla evlenmeyeceğim ama yer bulmak sorun bizim için geç kaldığımızdan. Bir otel var Kaynaklar'da onun havuzbaşında düşünüyoruz dolu değillerse görüşmeler sürüyor bakalım. İnşallah bende düğün yerim hakkında güzel haberler ile gelirim.

Kızlar tefler için 3 tane fotoğraf gönderdim onlar birini seçecek. Yüksek çözünürlüklü istenildiği için böyle göndermek zorunda kaldım. Onlar büyütüldüğünde en az bozulanı basacaklar. Bakalım bana da sürpriz olacak teflerim.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................57:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................72:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................80:123:​

Bu kızlar nerdeee? Topiki sahipsiz bırakmışlar. Nena giriyor, okuyor çıkıyor. Pernic hiç ortalarda gözükmüyor. Aldede okuyucu bu ara. Chelzy az öz giriyor. Stanki akşamları da yok artık.

Ben bugün bindallımı teslim almaya gidiyorum dua edin güzel olmuş olsun. Belki bir sürpriz yapar fotoğrafta çekilirim sizin için.

Güzel olmuştur canım:))) bekliyoruuzz süpriziniii:)

ben yazmaya fırsat bulamıyorum hergün dışardayız bide nişanlımın ailesi de geldi baya yoğunuz arada okuyup çıkıyorum

dün gelinlik siparişini verdik pazartesi ilk prova var yarında nikah işlemini bitiricez

gönlüme göre ayakkabı bulamadım hem topuğu az hem çok sade olan bişey hala bulamadım

Canım gelinliğini bizimlede paylaş. Hayırlısı olsun hızlı giriş yaptınız sahalara ama gerekiyordu tabi. Nerden aldınız?

Ayakkabı için İnci'deki seri hoşuna gitmedi mi?

Kızlar bende Birkenstock terliklere taktım bu ara çok hoşuma gidiyor. Yarın bizimki alacak bana Koç Ailem kartıyla alacağımız için piyasının biraz daha altına alacağız Boyner'den.

Fakat renk konusunda karar veremiyorum sizce hangi rangini almalıyım?

Siyah Rugan

Pearl White/İnci Beyazı

Kırmızı Rugan

Canım gelinliğini bizimlede paylaş. Hayırlısı olsun hızlı giriş yaptınız sahalara ama gerekiyordu tabi. Nerden aldınız?

Ayakkabı için İnci'deki seri hoşuna gitmedi mi?

çankayada bi moda evinde canım
nişanlımın askerden arkadaşının annesi çalışmış tavsiye üzerine gittik orda denedim bi model onu biraz değiştiricez dün
foto çektirmediler. benzer bi gelinlik bulursam paylaşırım canım.

ayy ben o inci deki ayakkabıları tamamen unuttum canım bakarım gittiğimde

bu arada o terliklere bende bayılıyorum ama paraya kıyamıyorum şuan. renk dersen siyah ya da inci rengi gibi olan çok hoş duruyo

Evdeki modem bozuldu, benim herif depresyona girdi Sabah gözümü açtım eşime baktım yanımda yok geldim baktım modemin karşısında modeme bakıyor Bugünde öğle arasında gitmiş hemen modem bakmış.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................56:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................71:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................79:123:​

Resimleri telefondan yükledim. Burda daha farklı gözüküyor şimdi ofise gelince baktım. Rüküşlüğüme bakmayın lütfen. Babam çok hasta olduğu için dün ona bakmaya gittik. Orda giyecek bir şeyim olmadığından ne bulduysam geçirdim üzerime. Altımdaki babamın boxerı mesela. O yüzden üzerimde çuval gibi duruyor. Yoksa size daha güzel resimler çekilmek isterdim.

seviyorum şu bindanllıları ya bende muhakkak giymek istiyorum kınamda Allahm nasip edersee işlemeleri falan çok güzeell ya bebişimm üstünde güzel taşıyorsun zateenn çok yakışmış çok güzelmiş

Canım beğendin mi gerçekten aslında çok daha modern işlemeler olacaktı ama kumaş bitmiş şansıma bende bu güllüyü seçmek zorunda kaldım ama elimede bordo üzeri sarı yaldızlı el gülü verdiler çok uyumlu oldu. Resimler akşam çekildiği için performansı düşük olmuş aslında ama genel olarak benim içime sindi. Bu abiyenin üzerine giyilecek o zaman işlemeler daha belli eder kendini.

Son düzenleme:
günaydınlar

nena okuo çıkıo demek he :26:napim kızlar telaşım bi dünya hafta içi şirket işerlm yogun bari diorumda okuyayım konulardan geri kalmayım neyseki bugun freeyim arada girer yazarım...

lovely ben yorum yapamıcam dedıgn gıbı fotograf kalitesi düşük ve içine düşündüğün abiyeyle giymiş olsan net fikrimi söyleyeblrdm ama içine sindiyse önemli olan o ben bindaalı sevmiyorum o sebeple kaftan giyicem yarın eminönüne gdyrz annemle sabahtan bakıcam kaftanlara vs.. ufak tefek eksiklerimide tamamlarım hem e bide malum ramazan alışveriş yapmak lazm...

hı abiye üzerine mi olcak kuşum nasıl olcakki hiç öyle görmemiştiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…