beğendiklerimi 2 ye indirebildim. aslında en başından beri yeşil olan takımdaydı aklım ama sonradan kafam karıştı.
yeşil olanı alırsak renk değiştirmeyeceğiz ama diğeri olursa oynama yapabiliriz
koltukları lojmana bakıp öyle almaya karar verdik. nasıl bi model sığacak bilmiyoruz
ayrıca biz bugün afyondan dönerken manisa miss defneye uğradık ve ilk defa gelinlik denedim çok değişik bişeydi yaa. ama resim çekmemize izin vermediler. yarın sabahta nikah işlemleri için kan verip izmirde gelinlik arayışına başlıcaz inşallah
Bu kızlar nerdeee? Topiki sahipsiz bırakmışlar. Nena giriyor, okuyor çıkıyor. Pernic hiç ortalarda gözükmüyor. Aldede okuyucu bu ara. Chelzy az öz giriyor. Stanki akşamları da yok artık.
Ben bugün bindallımı teslim almaya gidiyorum dua edin güzel olmuş olsun. Belki bir sürpriz yapar fotoğrafta çekilirim sizin için.
Güzel olmuştur canım:))) bekliyoruuzz süpriziniii:)
ben yazmaya fırsat bulamıyorum hergün dışardayız bide nişanlımın ailesi de geldi baya yoğunuz arada okuyup çıkıyorum
dün gelinlik siparişini verdik pazartesi ilk prova var yarında nikah işlemini bitiricez
gönlüme göre ayakkabı bulamadım hem topuğu az hem çok sade olan bişey hala bulamadım
Canım gelinliğini bizimlede paylaş. Hayırlısı olsun hızlı giriş yaptınız sahalara ama gerekiyordu tabi. Nerden aldınız?
Ayakkabı için İnci'deki seri hoşuna gitmedi mi?
Bu kızlar nerdeee? Topiki sahipsiz bırakmışlar. Nena giriyor, okuyor çıkıyor. Pernic hiç ortalarda gözükmüyor. Aldede okuyucu bu ara. Chelzy az öz giriyor. Stanki akşamları da yok artık.
Ben bugün bindallımı teslim almaya gidiyorum dua edin güzel olmuş olsun. Belki bir sürpriz yapar fotoğrafta çekilirim sizin için.
düdüklüde mısır haşladım gelin yiyek
seviyorum şu bindanllıları ya bende muhakkak giymek istiyorum kınamda Allahm nasip edersee işlemeleri falan çok güzeell ya bebişimm üstünde güzel taşıyorsun zateenn çok yakışmış çok güzelmiş
hı abiye üzerine mi olcak kuşum nasıl olcakki hiç öyle görmemiştiimCanım beğendin mi gerçekten aslında çok daha modern işlemeler olacaktı ama kumaş bitmiş şansıma bende bu güllüyü seçmek zorunda kaldım ama elimede bordo üzeri sarı yaldızlı el gülü verdiler çok uyumlu oldu. Resimler akşam çekildiği için performansı düşük olmuş aslında ama genel olarak benim içime sindi. Bu abiyenin üzerine giyilecek o zaman işlemeler daha belli eder kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?