günaydınlar
nena okuo çıkıo demek he :26:napim kızlar telaşım bi dünya hafta içi şirket işerlm yogun bari diorumda okuyayım konulardan geri kalmayım neyseki bugun freeyim arada girer yazarım...
lovely ben yorum yapamıcam dedıgn gıbı fotograf kalitesi düşük ve içine düşündüğün abiyeyle giymiş olsan net fikrimi söyleyeblrdm ama içine sindiyse önemli olan o ben bindaalı sevmiyorum o sebeple kaftan giyicem yarın eminönüne gdyrz annemle sabahtan bakıcam kaftanlara vs.. ufak tefek eksiklerimide tamamlarım hem e bide malum ramazan alışveriş yapmak lazm...
hı abiye üzerine mi olcak kuşum nasıl olcakki hiç öyle görmemiştiim
lovelym bindallını çok beğendim çok maşallah canım çok çok güzel olucaksın canım ne kadara dikim oluyor lovelym ne kadar fiyata geldi bu size
selam kızlar uzun zamandır sizlerle görüşemiyorum hamileliğimin 25. haftasındayım çok zor zamanlardan geçtim ilk aylar berbattı ama şimdi çok iyiyim şükürler olsun burda neler olup bitti çok merak ediyorum arada bir gelmeye çalışacağım aranıza bu arada bi oğlum oluyo allah nasip ederse darısı yeni evlenenlere ve evleneceklere
lovely cim özel mesaj kutun dolmuş. o yüzden burdan yazıorum. yavaş yavaş mobilya bakmaya başlıyoruz canım. izmirde nereleri önerirsin bize?
Çok teşekkürler inş. hepimizin sevdiğini allah sağ salim bizlere kavuştursun.
Allah tüm asker ve ailelerinin yardımcısı olsun sağ salim birbirlerine kavuşsunlar
Kızlar resimler çok net olmasa da bindallımı beğeninize sunuyorum.
Eki Görüntüle 749064 Eki Görüntüle 749065 Eki Görüntüle 749066
Eki Görüntüle 749067 Eki Görüntüle 749071
Canım bu bindallının şalvarı yok muçok modern olmuş bu bindallı.
Yok canım abiye elbisemin üzerine giyeceğim kına yakılacağı vakit. 10 dakika bilemedin 15 dakika anca durur üzerimde.
Abiye demişken bugün kına abiyemide aldık, muhteşem bir elbisem oldu çok zarif. Onu giymek için sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?