347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Az çok belli oluyor yine canım. Benimki de tam bindallı değil zaten tül üzerine işleme. Ben kına yakılırken giyeceğim bir tek o yüzden ceket gibi giyilen önden düğmeli bir şey almak istedim.

lovelym bindallını çok beğendim çok maşallah canım çok çok güzel olucaksın canım ne kadara dikim oluyor lovelym ne kadar fiyata geldi bu size

lovelym bindallını çok beğendim çok maşallah canım çok çok güzel olucaksın canım ne kadara dikim oluyor lovelym ne kadar fiyata geldi bu size

Canım beğenmene çok sevindim. Ben kolay giyilen bir şey olsun ve herkesten farklı olsun istedim klasik bindallılardan sıkıldığım için böyle bir şey tercih ettim.

Dikim girince fiyat artıyor biraz canım. Gelenler hep aldı gitti ama benim bacak boyum ve kollarım uzun olduğu için ölçü alındı daha da iyi oldu herkesin giyip çıkarttığını almadım. Bir de üzerime çok güzel oturdu, sardı yani. Fiyatı da tüm bunlara rağmen çok tutmadı canım. 200 liraya diktirdik biz.

selam kızlar uzun zamandır sizlerle görüşemiyorum hamileliğimin 25. haftasındayım çok zor zamanlardan geçtim ilk aylar berbattı ama şimdi çok iyiyim şükürler olsun burda neler olup bitti çok merak ediyorum arada bir gelmeye çalışacağım aranıza bu arada bi oğlum oluyo allah nasip ederse darısı yeni evlenenlere ve evleneceklere

Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun aldık haberlerini hep burdada konuştuk hatta bahsettik hep sizlerden. Kimimiz evleniyor, kimimiz nişanlandı, evlendi.

Bu arada ben Tripliii. Yeni kullanıcı adımla devam ediyorum.

Geçenlerde melekcadıya özet geçtiğim gibi sana da geçeyim.

Giz08 nişanlandı.
Pernicketygirl Mayıs'ta evlendi.
Dyyg geçtiğimiz ay evlendi.
Şimdi sıra İnciçiçeğinde, Ağustos'ta onun düğünü var.
Arkasından Eylül'de ben evleniyorum.
Ve benim arkamdan Nena evleniyor.

Diğerlerimizin de ilişkileri yolunda gidiyor çok şükür. Sende zor zamanları atlatmışsın az kalmış. Allah hayırlısıyla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin. İsim düşündünüz mü?

Kızlar bu arada bizde 2 tane ev beğendik. Yarın görmeye gideceğiz. Biri bize çok uygun, hatta öyle uygun ki 1 ay sonra kiraya verilip verilmeyeceği belli olacakmış şimdilik askıdaymış açıkçası. Ev sahibinin kız kardeşi polismiş, onun tayin durumuna göre netleşecek ama eğer kiraya vereceklerse ilk bize alo diyecekler. Yarın görücem bakalım, yeri de istediğim yerde eğer beğenirsem ev cepte demektir.

lovely cim özel mesaj kutun dolmuş. o yüzden burdan yazıorum. yavaş yavaş mobilya bakmaya başlıyoruz canım. izmirde nereleri önerirsin bize?

lovely cim özel mesaj kutun dolmuş. o yüzden burdan yazıorum. yavaş yavaş mobilya bakmaya başlıyoruz canım. izmirde nereleri önerirsin bize?

Canım hemen boşaltıyorum. Bütçenizi bilmiyorum ama mutlaka Kısıkköy'e gidin orda Çay Mobilya var girişinde, ordan itibaren bakmaya başlayın harika şeyler var. Genelde fiyatlar 7 bin - 10 bin civarı yatak odalarının ama toplu alımda çok güzel indirimler yapıyorlar. Biz maalesef orayı keşfettiğimizde koltuklarımı almış bulunmuştuk o yüzden toplu indirimden faydalanamayacağız diye bir şey alamadık ama mobilyalar son derece kaliteydi suntalem değildi kesinlikle, mdf'ydi ağırlığını ve kokusunu daha kapıdan adım atar atmaz hissediyordun.

Biz koltuklarımızı Karabağlar'ın girişindeki Ndesign'dan aldık. 5.500 civarı bir ücret ödedik.

Yemek odamı yine Karabağlarda sağlamlığıyla bilinen kendi evimizde de mobilyalarını yılardan beri kullandığımız Türkcan Mobilya'dan aldık. Eğer giderseniz Osman bey var orda Faruk beylerde sizden almışlar, Akın Bey'in arkadaşı olur kendisi, kızına sizden almışlar de hemen hatırlar güzelde bir indirim yapacağını düşünüyorum. Yatak odamı ondan 3.500 civarı bir fiyata aldık, yemek odamı da yine 3.500'tl ye Türkcan Mobilya'dan aldık. Çok lüks gözükmeyebilir gözüne mağaza ama gerçekten kaliteli ve söz verildiği gibi çalışırlar. Dürüst insanlardır. Kurmaya geldiklerinde aa bu parça eksik gelmiş, yanlış gelmiş demezsin. Gelirler kurarlar giderler taş gibi olur, uzun zaman kullanırsın.

Canım bu bindallının şalvarı yok mu çok modern olmuş bu bindallı.

Yok canım abiye elbisemin üzerine giyeceğim kına yakılacağı vakit. 10 dakika bilemedin 15 dakika anca durur üzerimde.

Abiye demişken bugün kına abiyemide aldık, muhteşem bir elbisem oldu çok zarif. Onu giymek için sabırsızlanıyorum.

Hani fotoğrafı

İşte kızlar kına için aldığım abiye elbisem. Önden kayık yaka geliyor ve çok zarif ince taşlar var yakasında ama önden görüntüsü yok maalesef. Kına gecemde görürsünüz artık.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................54:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................69:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................77:123:

Günaydın herkeslere, iyi haftalar. Çok çabuk geçip biten bir hafta olur inş. Bu hafta 6 gün çalışıyorum.

Çarşamba gelinlik provam var çok heyecanlıyım, nasıl oldu acaba gelinliğim...

Bu arada beğendiğim evlerden biri kiraya verilmekten vazgeçilmiş, diğeri tutulmuş, biri de var ki odaları yamuk ve ufaktı tutamadık ama şahane bir evdi bayıldık. Ah o odalar...

Dediler ki bir odaya yatağı koyarsınız diğer odaya dolabı falan giyinme odası yaparsınız dediler ama bende öyle sevmiyorum ki yine de bulamazsam aklımda olacak, tutulmazsa.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................53:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................68:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................76:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…