selam kızlarrr ben döndümmmm
geçmişi okuyup geldim hemen. inciçiçeğim bende yeşilli olan koltuk takımını beğendim, o yemek odasıyla çok yakışır bence.
lovelym abiyeni,bindallını ve teflerini çok beğendim. bencede 5 numaralı resim olmalı üstünde inşallah çözünürlüğü uyar.
ayrıca birkenstock ları sormuşsun ben onu metro dan 139 a aldım. kırmızı,turuncu,mor ve gümüşü vardı. metro boynerden ve kendi mağazalarından daha uyguna satıyo toptancı marketi olduğu için. izmir de de vardır sanırım
beni sorcak olursanız tatil süper geçti, tatilin kötüsü mü olur zatenbi haftayı aşkımla geçirmek süperdi bol bol gezdik şansımıza kıbrısta hava rüzgarlıydı çok bunaltıcı değildi. bitek gelirken uçakta kulaklarım çok kötü oldu basınçtan çok ağrıdı onun dışında herşey mükemmeldi.
düğün hazırlıklarınız hızlar sürüyo, bende size bakıp imreniyorum darısı en kısa zamanda başıma inşallah
iyi günler kuzucuklarrrr
merve bakıyorum tatillere başlamışsınız şimdiden
Canım çok çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Teflerim hala gelmedi ama. 3 resim yolladım onların içinde 5 numaralı resimde var, birini yapacaklar bana da sürpriz olacak tefler.
Birkenstocklara gelince parlak siyahını geçtiğimiz cuma günü Koç ailem kartıyla 152 küsur liraya aldı aşkım bana Boyner'den. Hatta şuan ayağımdalar ve bakıp bakıp seviyorum onları.Metro burda da var Gaziemir'de hatta babamda da giriş kartı var aslında ama inan hiç aklımıza gelmedi.
Bu arada allah içinize sindirsin. Size de gelecek sıra. Pernic evleneli nerdeyse 2 ay olacak ben hala inanamıyorum mesela onun evlenişi dün gibi geliyor bana. Şaka maka Dyyg'nun da 1 ay oldu olacak herhalde. Zaman ne çabuk geçiyor.
Selam kızçeler
Hayırlı ramazanlar
selam canım sana da hayırlı ramazanlarr
biz senelerdir birlikte tatile gidiyoruz arkadaşlarımızla canım, insan nerdeyse 10 yıldır birlikte olunca oluyo tatillerde
Sağol canım tatilleden dönmüşsün
Ben daha deniz tadını alamadım.
Gidip geldik yazlığa öyle bir.
Bi 15-20 gün sonra yine gidicez bu defa yüzmeden dönmem
denizden havuzdan çıkmadım hiç ya bi kere oturup güneşlenmişliğim yok ama arap bacı gibi döndüm geri nasıl oldu anlamadımdarısı senini başına o zaman
burda olsaydım daha erken söylerdim ama anca görebildim canım ya bundan sonra aklında bulunsun metroda birkenstock ve toms ları, kışında timberland leri ucuza bulabiliyosun.
ev çok şık ama odaları çok küçük geldi bana yabiraz daha mı bakınsanız başka evlere acaba belki şansınıza daha güzelini bulursunuz
Canım salonu ve mutfağını çok beğendik biz. Genişçe salonu, belki resimlerde daha küçük gözüküyor. Uzun holüde yok, kutu gibi ama çok güzel bir ev ışıl ışıl içimi açtı benim bilmiyorum ama nedense sevdim ben. Kaç gündür bu evle yatıp kalkıyorum. Oturma odası ve yatak odasında çok güzel dolapları var. Eşyalarımı koycak yer aramayacağım. Oturma odasına küçük bir köşe takımı almıştık sığar zaten yatak odamında bir tek gardırobu sığmıyor. Piyasada ev yok maalesef. Bakımlı yazıyor bir bakıyorsun çok kötü. Bunun yeri çok merkezi, evde çok güzel, evdede yokuz zaten yatmadan yatmaya gircez.
Canım salonu ve mutfağını çok beğendik biz. Genişçe salonu, belki resimlerde daha küçük gözüküyor. Uzun holüde yok, kutu gibi ama çok güzel bir ev ışıl ışıl içimi açtı benim bilmiyorum ama nedense sevdim ben. Kaç gündür bu evle yatıp kalkıyorum. Oturma odası ve yatak odasında çok güzel dolapları var. Eşyalarımı koycak yer aramayacağım. Oturma odasına küçük bir köşe takımı almıştık sığar zaten yatak odamında bir tek gardırobu sığmıyor. Piyasada ev yok maalesef. Bakımlı yazıyor bir bakıyorsun çok kötü. Bunun yeri çok merkezi, evde çok güzel, evdede yokuz zaten yatmadan yatmaya gircez.
Nena hoşgeldin ne zamandır yoksun. Demek seninde işlerin başından aşkınmış.
Evin iki odası yamuk birini oturma odası yapacağım, diğerini yatak odası problem etmiyorum o yüzden.
Misafir geldiğinde göreceği yer salon, mutfak ve banyo zaten.
Melekcadım telefon alsan, teknolojiyle arası nasıl bilmiyorum ve seninde bütçeni bilmiyorum ama olabilir yani ya da ıpad yoksa ıpad. Valla psp oynuyorsa oyun bile olabilir.
Teknolojiyle arası hiç yok desem canım hiç bir sosyal paylaşm sitesini sevmez. facebookunu zar zor kullanıyor o da msn bitti diye sohbet kısmı için yoksa telefonu konuşmak dışında hiç kullanmaz.. o yüzden teknoloji seçeneği aklıma gelmedi bile benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?