347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bindallını çok beğendim ben :)))

Kızlar beğendiğimiz ev bu.

Odaları küçük sadece ve yamuk nasıl değerlendirebiliriz fikirlerinizi bekliyorum.

Emlak Ofisinden 2+1, 95 m2 Kiralık Daire 750 TL'ye sahibinden.com'da - 125763942

Odalar yamuk derken canımm??? Ev güzel canım biraz küçük evett şuan ikinize yeterli yinede eşyaların sığar mı önemli olan o? Birde neden buca?

Kızlar bunlarda ojelerin üzerine basılıyor. Kına için nasıl olmuş sizce?

Eki Görüntüle 750718

Bunlar iştee mükemmelll:)))

Canım beğenmene çok sevindim. Bindallım abiyemle uyumlu oldu bizde güzel olacağını düşünüyoruz.

Buca değil aslında, Şirinyer Metro'yu biliyorsan oralardan bakıyoruz. Nişanlımın ailesi de Forbest'te caddede oturuyorlar. Bizde hem onlara yakın olsun hemde merkezi olsun diye Şirinyer'i tercih edeceğiz. Çünkü kayınvalidem bakacak ilerde çocuğa. Bir de apartman kapısından çıkıyorsun yanından metro geçiyor. Ben Alsancak'ta çalıştığım için istediğim İzban'a yakın olmasıydı bu ev Şirinyer Metro'ya 100 metre ya var ya yok.

Eve eşyalarımız sığıyor da yatak odamızın dolabı sığmıyor. Bizde kurdurtmasak hiç dolabı dedik çünkü iki odada boydan boya dolap var, çok güzel yaptırmışlar. Yatak ve komidinleri koysak bana yeter de onu bile almayabilir. O yüzden vazgeçebiliriz.

Bu arada odalar yamuk derken bariz yamuk geliyor inşaat sadece odaların olduğu kısımda ama. Yani odanın bir ucu daha genişken diğer ucuna doğru daralıyor.

Senin ailen nerede oturuyor canım peki ben üçkuyular diye hatırlıyordum yanlışmı hatırlıyorum:)) mantıklı düşünmüşsünüz canım, metroyu biliyorum evet ordan ulaşım kolay olur sana:) ama çok çokta yakın bakma kayınvalidene benim en hassas olduğum konu budurda :))

Biraz daha bakın o zaman canım daha vakit varken, bende bakayım netten hatta senin için o civarda:)

Canım ben hem Göztepe Amerikan Kolejin'deyim hemde Hatay Hakimevleri'nde caddedeyim. Çoğunlukla Amrikan Koleji'ndeyim ama.

Benim kayınvalidem melek gibi olduğundan problem yok. Onlar Forbest'in sonuna doğru filler civarındalar aramızda 2-3 duraklık mesafe oluyor.

Son düzenleme:

Anladım canım o zaman sorun yokmuş:)

Gelemediğim 10 günün özetini yapıyorum :44: ayın 29unda istanbulda kuzenimin düğünü vardı oraya gittik geldik haftaiçi anam işe bi geldim ki yetişmesi gereken dosyalar varmış genel müdür bu hafta ya bitecek ya bitecek demiş uhhh takviye kuvvet olarak yardıma gittik yukarı orda da giremedim sonra anneannem ameliyat oldu hastaneye git gel derken bu hafta da bitti ancak bugün netle kavuştum unuttum sanmayın yani
özellikle müge sürekli aklıma geldi anem nasıl kavuştu ne oldu diye

Hoş ama yatak odam sığmıyor. Hadi dolabı kurdurmayım odanın yamukluğu eşyaları koyunca da göze batar mı yoksa eşyalar daha kamufle eder mi?

hımmmm o zaman zor canım çünkü benim yatak odam da dolap yatak arası dar oldu ya zor oluyor başka seçenek varsa onları değerlendir yoksa da yapacak bişey yok derim

hımmmm o zaman zor canım çünkü benim yatak odam da dolap yatak arası dar oldu ya zor oluyor başka seçenek varsa onları değerlendir yoksa da yapacak bişey yok derim

Seçenek şimdilik yok beklersek bu evi de kaçırcaz diye korkuyorum çünkü ev yok piyasada. Bu tayin durumları mahfetmiş herkesi.

amin canım benim hep merak ettim burayı ama inanın kendi derdime düştüm evlenenler adına sevindim allah mutluluklarını daim etsin evlenecekler içinde rabbim herşeyi gönlünüze göre versin çok mutlu olursunuz inşallah isim daha karar veremedik ama benim gönlümden çağan geçiyo son ana kadar değişmezse dualarınızı bekliyorum malum doğum yaklaşıyo öpüyorum hepinizi

Canım nişanlımın kuzeninin oğlunun ismi de Çağan daha öncede forumda bahsetmiştim diye hatırlıyorum. Bal gibi çocuk. İnşallah seninde dünyalar yakışıklısı ve en önemlisi çok sağlıklı bir oğlun olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Doğumdan sonra da mutlaka bekliyoruz, miniğimizin resimlerini de paylaş bizimle.

lovelym canım bindallına ve elbisene bayıldım çok güzel mutlulukla giy inşallah

hümümm kavuştum kavuştum hemide erkenden sürpriz bi şekilde kavuştum. 10 gündür bi koşturma içindeyiz. bittim aşırı yorgunum

bu arada bütün aksiliklerde bizi buldu. geçen hafta nikah için kan vermiştik sonuçları aldık gittik memura sizin tahliller eksik dedi 3 tüp kan boşa gitti. aile hekimliğindeki hemşire eksik tahlil girmiş bilgisayara. bu sabah tekrar kan aldırmaya gittik hemşire damarımı bulamadı zaten kolum mosmordu şimdide iyice kan oturdu.

ordan gelinliğin astar provası vardı oraya gittik. sonra nişanlımın iş yerine gittik. lojmanlara falan baktık. ordan optimuma gidelim dedik bi gittik gaz kaçağı var diye kapatmışlar. neyse biz çok beklemeden girdik içeri. inciden minik topuklu ten rengi gelin ayakkabılarımıda aldım yüzde 50 indirim varmış damatlık falan baktık.

bu ara çok giremiyorum nişanlım bizde ama hep aklımdasınız

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................52:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................67:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................75:123:​

İnciçiçeği talihsizlik olmuş ya sizin kan işleri. Biz bir seferde verdik ama sonuçları almak için 3-4 gün bekledik, ikimizde gittik kendi sağlık ocaklarımızdan aldık sonuçları ama sonuçlarla birlikte beraber gelin demişlerdi. Nişanlım işten izin alamadığı için kayınvalidemle gittik, nişanlım için yurt dışında dedik kabul ettiler. Bir ara müsait olduğunda gitti attı imzayı. Hala konuşuruz liste hazırlandığında ya adımız listede olmazsa diye. Şimdi gülüyorum da allah korusun tabi. Düşünsenize ordakilerin yanlışlık falan yaptığını. Liste bir gün önce asılıyor sanırım vaktim olursa gidip bakacağım.

Bu arada moderen bindallım ile abiyemi bende çok beğendim. Dün beli daraltılacaktı kayınvalidem teslim alacaktı, bugün kayınpederim falan o eve bakmaya bir daha gidiyoruz abiyemi de teslim alacağım o arada.

Yarın 13:00-14:00 arası da ilk gelinlik provam var. Sonunda beklediğim gün geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…