Kızlar resimler çok net olmasa da bindallımı beğeninize sunuyorum.
Eki Görüntüle 749064 Eki Görüntüle 749065 Eki Görüntüle 749066
Eki Görüntüle 749067 Eki Görüntüle 749071
Kızlar beğendiğimiz ev bu.
Odaları küçük sadece ve yamuk nasıl değerlendirebiliriz fikirlerinizi bekliyorum.
Emlak Ofisinden 2+1, 95 m2 Kiralık Daire 750 TL'ye sahibinden.com'da - 125763942
Canım beğenmene çok sevindim. Bindallım abiyemle uyumlu oldu bizde güzel olacağını düşünüyoruz.
Buca değil aslında, Şirinyer Metro'yu biliyorsan oralardan bakıyoruz. Nişanlımın ailesi de Forbest'te caddede oturuyorlar. Bizde hem onlara yakın olsun hemde merkezi olsun diye Şirinyer'i tercih edeceğiz. Çünkü kayınvalidem bakacak ilerde çocuğa. Bir de apartman kapısından çıkıyorsun yanından metro geçiyor. Ben Alsancak'ta çalıştığım için istediğim İzban'a yakın olmasıydı bu ev Şirinyer Metro'ya 100 metre ya var ya yok.
Eve eşyalarımız sığıyor da yatak odamızın dolabı sığmıyor. Bizde kurdurtmasak hiç dolabı dedik çünkü iki odada boydan boya dolap var, çok güzel yaptırmışlar. Yatak ve komidinleri koysak bana yeter de onu bile almayabilir. O yüzden vazgeçebiliriz.
Bu arada odalar yamuk derken bariz yamuk geliyor inşaat sadece odaların olduğu kısımda ama. Yani odanın bir ucu daha genişken diğer ucuna doğru daralıyor.
Senin ailen nerede oturuyor canım peki ben üçkuyular diye hatırlıyordum yanlışmı hatırlıyorum:)) mantıklı düşünmüşsünüz canım, metroyu biliyorum evet ordan ulaşım kolay olur sana:) ama çok çokta yakın bakma kayınvalidenebenim en hassas olduğum konu budurda :))
Biraz daha bakın o zaman canım daha vakit varken, bende bakayım netten hatta senin için o civarda:)
Canım ben hem Göztepe Amerikan Kolejin'deyim hemde Hatay Hakimevleri'nde caddedeyim. Çoğunlukla Amrikan Koleji'ndeyim ama.
Benim kayınvalidem melek gibi olduğundan problem yok. Onlar Forbest'in sonuna doğru filler civarındalar aramızda 2-3 duraklık mesafe oluyor.
Anladım canım o zaman sorun yokmuş:)
Kızlar beğendiğimiz ev bu.
Odaları küçük sadece ve yamuk nasıl değerlendirebiliriz fikirlerinizi bekliyorum.
Emlak Ofisinden 2+1, 95 m2 Kiralık Daire 750 TL'ye sahibinden.com'da - 125763942
evet çok hoş canım
Hoş ama yatak odam sığmıyor. Hadi dolabı kurdurmayım odanın yamukluğu eşyaları koyunca da göze batar mı yoksa eşyalar daha kamufle eder mi?
hımmmm o zaman zor canım çünkü benim yatak odam da dolap yatak arası dar oldu ya zor oluyor başka seçenek varsa onları değerlendir yoksa da yapacak bişey yok derim
Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun aldık haberlerini hep burdada konuştuk hatta bahsettik hep sizlerden. Kimimiz evleniyor, kimimiz nişanlandı, evlendi.
Bu arada ben Tripliii. Yeni kullanıcı adımla devam ediyorum.
Geçenlerde melekcadıya özet geçtiğim gibi sana da geçeyim.
Giz08 nişanlandı.
Pernicketygirl Mayıs'ta evlendi.
Dyyg geçtiğimiz ay evlendi.
Şimdi sıra İnciçiçeğinde, Ağustos'ta onun düğünü var.
Arkasından Eylül'de ben evleniyorum.
Ve benim arkamdan Nena evleniyor.
Diğerlerimizin de ilişkileri yolunda gidiyor çok şükür. Sende zor zamanları atlatmışsın az kalmış. Allah hayırlısıyla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin. İsim düşündünüz mü?
amin canım benim hep merak ettim burayı ama inanın kendi derdime düştüm evlenenler adına sevindim allah mutluluklarını daim etsin evlenecekler içinde rabbim herşeyi gönlünüze göre versin çok mutlu olursunuz inşallah isim daha karar veremedik ama benim gönlümden çağan geçiyo son ana kadar değişmezse dualarınızı bekliyorum malum doğum yaklaşıyo öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?