347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya mantıklı düşünülmüş bir oda giyin me odası dierinede yatak şık durur şey açısından dedim ben şimdi boş ev yamuklugu göze fazla batmaz ama eşya gelince o yamukluk dahada belirginleşir eğer seni rahatsız etmicekse tut evi çok modern begendim bnm evimn mutfak dolaplarndan daha şık senınki bnm mutfagımn alt dolapları abanoz ve bnm en sevmedgm renk ama ev çok şirin oldgu için kabul ettim o dolapları ayrıca dediğin dogru piyasada ev yok hep satılık var o yuzden kaçırma lovelym...

melekcadı malesef uzun yıllar birliktelik yaşayınca her şey alınmış oluyor yeri geliyor hediyeler tekrarlanmış oluo yardımcı olmayı isterim ama erkek için her şey sınırılı belki yenı sezon tuttugu takımın forması olabilir ya da ne biliyim şık bir dogum günü hazırlarsın tek bir öpücük bile yetebilir nacizane tavsiyelerim bende artık neler alınması gerektgnı bılmyrm

kızlar yaa bu beyaz eşya işi ne zormuş

bu gidişle ev toplama kampı gibi olacak çamaşırı samsung, bulaşıkla ocağı Arçelik, dolabı simens beğendim karar vermek ne kadar zor

Ay işte bilmediğim için bende önerdim kafama göre. Aklıma bir şey gelmiyor. Saat desem çok klasik, parfüm desem çok klasik bilemedim.:44:

Düşün düşün bulamadım daha bişey var daha allahtan saatini çok seviyor canm yeni aldı sayılr,parfümde 2 kez aldım sanrım yine tekrara düşücem

kızlar yaa bu beyaz eşya işi ne zormuş

bu gidişle ev toplama kampı gibi olacak çamaşırı samsung, bulaşıkla ocağı Arçelik, dolabı simens beğendim karar vermek ne kadar zor

Canım ben herşeyi tek bir markadan almanı öneriyorum. Daha sonra servis işi de ilgileri de daha farklı oluyor.

Canım acı gerçek evet ne yazıkki piayasada ev yok. Emlakçılarda bu durumdan çok şikayetçi. Bizi mi buldu anlamadım ki. Bir ev için aradım cuma günü, cts gelip göreceğiz dedik. Cts gittik, cuma akşamı tutulmuş. Bir ev daha vardı sahibi vazgeçmiş evi kiraya vermekten ama inandırıcı gelmedi. Onu da cuma günü konuştuk, cts gittik böyle söylediler. Kesin biri tuttu onu da. Bu da benim ilk beğendiğim evdi muhtemelen 2 odası yüzünden tercih edilmedi. Yoksa 1 günde gidecek bir ev. Şimdi çıkıyoruz eve tekrar bakmaya. Öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Düşün düşün bulamadım daha bişey var daha allahtan saatini çok seviyor canm yeni aldı sayılr,parfümde 2 kez aldım sanrım yine tekrara düşücem

benimkinin de doğumgünü hazirandaydı hiç bişey bulamayınca aklıma şort mayosunun eskidiği geldi hemen gittim adidastan içime çok sinen bi şort mayo aldım bütün tatil boyunca giydi. hemde daha önce hiç almamıştım farklı bişey oldu patolondan tişorttan

görüşürüz canım herşeyin hayırlısı olsun mutlu haberlerle gel inşallah

kızlar herkese iyi akşamlar lovely evi çok beğendim mutfağı çok güzell hattaha yepis yeni tertemiz gözle görülen bişi farketmedim evde eğer mimari açıdan öyleyse eşyalar durunca kötü durmuyacaksa kiralanabilinilir

lovelyy ben senin vakti zamanında bir davetiye sözü yazını görmüştüm ya sakladım o yazıyı derken saklamammışım 2 söz arasında kalmıştın notlarında varsa paylaşırmısın onları çok beğenmiştim canım ben

Kızlar günaydın evi kayınpederim de beğendi ama yinede odalar yönünden emin olamadık. Mobilyacıyı aradığımda yatak başlığımın 3 metre olduğunu söyledi ama gidip ölçmeden. Duvar ise 2.95 çıkıyor. Bugün mobilyacıyla tekrar görüşeceğiz ya çıkıp ölçün ya da ben akşam kendim ölçmeye geliyorum diyeceğim.

Ev içime çok sindi ama ah o yatak odası keşke biraz daha geniş olsaydı.

Giz'im o sözleri kaydetmedim ama senin için bulacağım. Sonuçta burda kayıtlıydı. Google'dan sayfayı buluruz.

Son düzenleme:
herkese mutlu günlerr

lovelylm malesef emlak sektörü durgun ev bulmak büyük problemmiş onu anladık ben yıllardır nette arastırıodum evleri bi heves tamda nişanlımla bu ayı ev aramakla gecırecektikki daha hiç bir eve bakmadan bu evi önerdiler bide baktım ki ailemin 40 yıllık 2 alt sokaktaki ahbaplarndan evide inanılmaz beğendim adamda kolaylık saglayınca baska ev bakmaya gerek kalmadı vallahi... umarım sanada zorlanmadan ıstedgn bsy cıkar yada bu begendıgın evı tutarsın

ölçme kısmına gelincede sen ölçme gelsin mobilyacılar ölçsün net sonuç çıksın yarfın öbürgün yanlış keser biçerler mobilyayı bide kabak sende patlamasın hiç uğraşma derim tatlım...

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................51:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................66:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................74:123:​

Canım biz duvarı ölçtük 2.95 çıktı. Adamları da arayıp yatak başlığını ölçermisiniz diyeceğim. Evin her yeri çok içime sindi. Isınma problemi yok bir şey yok ama yatak odasının küçük ve biçimsiz olması beni üzdü açıkçası. Bu evide kaçırırsak bir daha böyle bir daire bulamayız diye düşünüp kahroluyorum. Yatak odamın uyacağını bilse hemen tutacak kayınvalidem.

Kızlar konuştuk mobilyacımla birazdan dönüş yapacaklar bize. Odanıza göre biz ayarlarız mobilyanızı dediler. Bir mutlu oldum anlatamam.

Kızlar kızlar şuan oynuyorum. Yatak başlığım 2.90 çıktı. Duvarın ölçüsü de 2.95. Sığıyoruz sığmazsak bile bir kaç cm için siz bize bırakın biz hallederiz dedi mobilyacım. Kesicek misiniz yanlardan dedim. Adam "siz bize bırakın Lovely Hanım!" dedi adam.

Nenacım sende evini eklesene çok merak ettim ben sizin evi. Benimkine benziyor sanırım dimi? Ay hemen de nasıl benimsedim. Benimki falan diyorum. Allah söyletiyor herhalde. Siz kaça tuttunuz canım? Gerçi İstanbul'la İzmir'i kıyaslamak doğru olmaz ama bizim burda ev kiraları çok yüksek bu ev iki küçük odası yüzünden bu fiyat muhtemelen yoksa 1000 tl yaparlar ve anında giderdi. Bende emlakçı ile görüştüm şimdi. Fiyatta son bir oynama olabilir mi ev sahibiyle görüşecek. 700'e anlaşsak çok mutlu olacağım.

yatak odası da hallolmuş hadi bakalım hayırlısı lovelymm siz bu evi tutuyosunuz galiba

Mercim ağzın bal yesin. Hadi bakalım akşama inş.

Ben şimdi çıkıyorum ilk gelinlik provam var. Öperim hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…