Nena hoşgeldin ne zamandır yoksun. Demek seninde işlerin başından aşkınmış.
Evin iki odası yamuk birini oturma odası yapacağım, diğerini yatak odası problem etmiyorum o yüzden.
Misafir geldiğinde göreceği yer salon, mutfak ve banyo zaten.
Melekcadım telefon alsan, teknolojiyle arası nasıl bilmiyorum ve seninde bütçeni bilmiyorum ama olabilir yani ya da ıpad yoksa ıpad. Valla psp oynuyorsa oyun bile olabilir.
Ay işte bilmediğim için bende önerdim kafama göre.Aklıma bir şey gelmiyor. Saat desem çok klasik, parfüm desem çok klasik bilemedim.:44:
kızlar yaa bu beyaz eşya işi ne zormuş
bu gidişle ev toplama kampı gibi olacak çamaşırı samsung, bulaşıkla ocağı Arçelik, dolabı simens beğendim karar vermek ne kadar zor
ya mantıklı düşünülmüş bir oda giyin me odası dierinede yatak şık durur şey açısından dedim ben şimdi boş ev yamuklugu göze fazla batmaz ama eşya gelince o yamukluk dahada belirginleşir eğer seni rahatsız etmicekse tut evi çok modern begendim bnm evimn mutfak dolaplarndan daha şık senınki bnm mutfagımn alt dolapları abanoz ve bnm en sevmedgm renk ama ev çok şirin oldgu için kabul ettim o dolapları ayrıca dediğin dogru piyasada ev yok hep satılık var o yuzden kaçırma lovelym...
Düşün düşün bulamadım daha bişey var daha allahtansaatini çok seviyor canm yeni aldı sayılr,parfümde 2 kez aldım sanrım yine tekrara düşücem
Canım acı gerçek evet ne yazıkki piayasada ev yok. Emlakçılarda bu durumdan çok şikayetçi. Bizi mi buldu anlamadım ki. Bir ev için aradım cuma günü, cts gelip göreceğiz dedik. Cts gittik, cuma akşamı tutulmuş. Bir ev daha vardı sahibi vazgeçmiş evi kiraya vermekten ama inandırıcı gelmedi. Onu da cuma günü konuştuk, cts gittik böyle söylediler. Kesin biri tuttu onu da. Bu da benim ilk beğendiğim evdi muhtemelen 2 odası yüzünden tercih edilmedi. Yoksa 1 günde gidecek bir ev. Şimdi çıkıyoruz eve tekrar bakmaya. Öpüyorum hepinizi.
Canım ben herşeyi tek bir markadan almanı öneriyorum. Daha sonra servis işi de ilgileri de daha farklı oluyor.
herkese mutlu günlerr
lovelylm malesef emlak sektörü durgun ev bulmak büyük problemmiş onu anladık ben yıllardır nette arastırıodum evleri bi heves tamda nişanlımla bu ayı ev aramakla gecırecektikki daha hiç bir eve bakmadan bu evi önerdiler bide baktım ki ailemin 40 yıllık 2 alt sokaktaki ahbaplarndanevide inanılmaz beğendim adamda kolaylık saglayınca baska ev bakmaya gerek kalmadı vallahi... umarım sanada zorlanmadan ıstedgn bsy cıkar yada bu begendıgın evı tutarsın
ölçme kısmına gelincede sen ölçme gelsin mobilyacılar ölçsün net sonuç çıksın yarfın öbürgün yanlış keser biçerler mobilyayı bide kabak sende patlamasın hiç uğraşma derim tatlım...
herkese mutlu günlerr
lovelylm malesef emlak sektörü durgun ev bulmak büyük problemmiş onu anladık ben yıllardır nette arastırıodum evleri bi heves tamda nişanlımla bu ayı ev aramakla gecırecektikki daha hiç bir eve bakmadan bu evi önerdiler bide baktım ki ailemin 40 yıllık 2 alt sokaktaki ahbaplarndanevide inanılmaz beğendim adamda kolaylık saglayınca baska ev bakmaya gerek kalmadı vallahi... umarım sanada zorlanmadan ıstedgn bsy cıkar yada bu begendıgın evı tutarsın
ölçme kısmına gelincede sen ölçme gelsin mobilyacılar ölçsün net sonuç çıksın yarfın öbürgün yanlış keser biçerler mobilyayı bide kabak sende patlamasın hiç uğraşma derim tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?