lovelyiş yatak odası problemi çözülmüş çooook sevindim kuşuminşallah ev sahibi azcık daha indirir ozaman tam olur ohh yandan yandan
gelinliğininde kırık beyaz olması daha makul bende kremi görünce durmuş durmuş sararmış kumaş benzetmesi yapmıştım vazgeçtim o yuzden kırık beyaz oluck... sende fıstık gibi ışıl ışıl olucaksın yahmın edebılıyorum cok sevndm içine sinmesine
benim evim 92m2 yatak odama her sey tam sıgıyor hayatım dolabımın yerı yatagmın ve tuvalet masamın yeri her sey belli odada zaten ev öyle bir dizayn edilmişki tamamen düşünülmüş her şey hani ben şunu şuraya bunu buraya koyarım deme lüxüm yok yerler belli komıdınlerım her seyım sıgıyorum hatta dolabımla yatagımın arasındada bosluk kalıyor...
evin resimleri nişanlımın ve erjkek kardesımın tlfnnda var ben bugun onlardan alabılrsem yarın sizinle paylasacgm kiram 800 tl aidat yok sadece aylık 15 tl merdiven parası var
depozito vermioruz e sahibindende kiraladık emlakcı komısyonuda olmıcak o yuzden makul bı fıyata geldi...
normalde bızım muhıtte 1000 den aşagı yok bu bıze tamamen şans oldu anlcgnz allah yardım etti baktı paramız yok
ya mantıklı düşünülmüş bir oda giyin me odası dierinede yatak şık durur şey açısından dedim ben şimdi boş ev yamuklugu göze fazla batmaz ama eşya gelince o yamukluk dahada belirginleşir eğer seni rahatsız etmicekse tut evi çok modern begendim bnm evimn mutfak dolaplarndan daha şık senınki bnm mutfagımn alt dolapları abanoz ve bnm en sevmedgm renk ama ev çok şirin oldgu için kabul ettim o dolapları ayrıca dediğin dogru piyasada ev yok hep satılık var o yuzden kaçırma lovelym...
melekcadı malesef uzun yıllar birliktelik yaşayınca her şey alınmış oluyor yeri geliyor hediyeler tekrarlanmış oluo yardımcı olmayı isterim ama erkek için her şey sınırılı belki yenı sezon tuttugu takımın forması olabilir ya da ne biliyim şık bir dogum günü hazırlarsın tek bir öpücük bile yetebilir nacizane tavsiyelerim bende artık neler alınması gerektgnı bılmyrm
benimkinin de doğumgünü hazirandaydı hiç bişey bulamayınca aklıma şort mayosunun eskidiği geldi hemen gittim adidastan içime çok sinen bi şort mayo aldım bütün tatil boyunca giydi. hemde daha önce hiç almamıştım farklı bişey oldu patolondan tişorttan
herkese mutlu günler günaydınlar,
lovely bak canım strese girme hani şey düşün bşi ne kadar çok ararsan ya da istersen bulamzsn ya bence canla başla arama onunde daha nerden baksan 1 ayın var bulmak ıcın o yuzden sıkıntı yapma gozunun onundeki şeyi bile görmezsin o evi çok beğendin biliyorum sana göre yamuklugu bir kusur hadi onu da kabul ettin ok indirim istemek en dogal hakkaın e bu da tamam ama fazla inatlaşma o evi herkes 750 tlye tutar tribinle kalırsın söylim emlak piyasası almış başını gidio keşke bana 750 ye verselerdi benim evi ama olmadı 800 den tuttum izmir büyük şehir insanları eğitimli artık karı koca hep çalışıo 750 tl kira kımsenın gözüne gelmez hepsini geçtim yepyeni misss gibi daire ev sahipleri öyle şakkada indirim yapmazlar heleki yeni binada düşük ihtimal evi öyle yada böyle kiralayacaklarına eminler nacizane tavsiye maximum 1 hafta daha bekle baktın inmiolar tut bence...
incicicegim fusya çiçeğini sevsinler senin fuşyalı muşyalı gelin olcam diosun ne renklisin yahu bn daha karar bıle vermedim çiçeğimegüle güle tut gelin çiçeğini ne denir bilemedim ki
Nena haklısın ama emlakçının ilk konuştuğumuz da muhakkak bir oynama payı olur fiyatta deyip sonra bir şey yapamıyoruz demesini ben dürüstlükten saymıyorum ama dediğim gibi dürüst emlakçı yok zaten. O evin elektriği ve suyu 1 ay sonra bağlanacak ve evin iki odası oldukça ufak artı biçimsiz. O yüzden hemen tercih edileceğini sanmıyorum. Zaten dediğim gibi ilan açılma tarihi 17 Haziran neredeyse olmuş 1 ay. Bu ay sonuna kadar ev arayacağım baktım bulamadım ve bunda aklım kaldı ve bu da tutulmadı o zaman gider tutarız ama şuan ilk iş inşaat firmasını arayıp ev sahibine ulaşmak, onunla birebir konuşup emlakçıyı devreden çıkarmak.
ya dürüst insan kalmadıki emlakçıların işi yalan dolan zaten...
şeyi merak ettim ev dışardan düz mü yoksa dış mimarisi de değişik mi dışı değişik olanların içi yamuk oluo genelde... hani mimarisini çok fazla takmayan bir insan tutabilir evi nitekim ben ev istediği kadar güzel olsun yamuk bir evde zorlanırım ayrıca gardrobumuda başka odada istemem istemem derken yani evim villadır 4-5 odam vardır biri mutlaka giyinme odası olurda 2+1 evde dolap bi yer de yatak ayrı bir yerde istemem benim mesela dier odam yatak odamdan çok çok küçük oraya çamaşırlık ve ütü masası gelicek bide halı ve perde başka hiç bir şey düşünmüyorum belki şık bir askılık olabılır utuledıkce koymak ıcın burusmasın dıe ben dıer odamın konseptini öyle kurdum aklımda...
1 aydır satamıo olabılır ben ne ılanlar gördüm hatta 1 ev vardı 70 bıne satılıolardı 1 yıldır kımse tutmamıstı bızım gozumuz vardı o evde gecen bı aradık satılmış kısmet bu işler sen şimdi 1 aydır satılmıo die beklersen tam tutmak ıstedgnde tutamayabılrsn ama bilemedimki ya inşallah daha güzelini daha ucuza bulursun bunuda bosverirsin :)
Canım evin her yeri düzgün geliyor, sadece arka iki oda yamuk geliyor. Onun dışında bina çok güzel resimlerini ekleyeyim. Ayrıca yamuk gelen iki odadada yerden tavana kadar çok güzel dolaplar var yatak odası mobilyam ile uyumlu o yüzden ben yatak odamın gardırobunu hiç bir yere kurdurmayacağım. Paketli anneme göndereceğim. Arka iki odadan biri benim yatak odam diğer odada oturma odası olacak.
Benim beğendiğim dairede binanın tam ortasındaki kat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?