347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohhh gelinlik provalarına da başlanmışşşşş az kaldı düğünlere ramazan geldi yoğunluk azalaağın artıyor ya u nasıl iş yahuuu

lovelym canım benim çok sevindim yatağının odaya sığmasına içine sinen olur inşallah Allah gönlüne göre versin

provanda varmış bugün gelinliğinde istediğin gibi olmuştur inşallah çok heyecanlı

Ben geldim sıcaklar beni mahfetti. Öncelikle emlakçı gelinlik provası sırasında beni aradı, açamadım. Provadan sonra ben döndüm. 750 liradan aşağı vermiyormuş ev sahibi. Bende öyle mi hayırlısı olsun o zaman dedim. Öyleye böyle. 3 gün sonra ararlar Lovely Hanım tutmadıysanız eğer ev sahibini ikna ettik diye. Allah inşallah bu süreçte bana daha güzel bir ev nasip ederde biz tuttuk derim.

Gelelim gelinlik provama gelinliğimi görmek ne kelime...

Nasıl mı?

Önce size arkadan fermuarlı bir büst giydiriyorlar. O büstte oluşan potlukları tek tek iğneliyor. 30-40 dakika bu sürüyor. Öyle bir iğneliyorki sıfırlıyor resmen nefes alınmıyor. İşte bu provaya astar provası deniyormuş. Bu provanın amacı gelinlik giyildiğinde potluk oluşmasın. Potluklar alınıp vücudun kalıbı çıktıktan sonra göğüs açıklığı ayarlandı. El birliğiyle göğüs kısmına biraz daha dekolte kattırdık. Sırtıda dümdüz yerine biraz daha oval yaptırdık. Sırtımda biraz daha açıldı ve daha hoş bir görüntü çıktı ortaya. Sırta brit denilen kendi kumaşından ufak ufak düğmeler konacak. Altında gizli fermuar.

Vee gelelim gelinlik rengime. Bu çok aklıma takılan bir konuydu. Kayınvalidem de beyaz olsun o da olmuyorsa kırık beyaz olsun diyordu daha önce bahsetmiştim. Renk konusunda kararsız kaldığımız için bizim için top top kumaş getirdiler ve açtılar. Krem olan resmen sarı duruyordu. Beklemişte sararmış gibi. Hemen fikrimi değiştirdim. Kırık beyaz olsun dedim. En üst tülümün bir altınada hafif simli bir tül konuyor yani gelinliğim yer yer parlayacak. Işıl ışıl bir gelin olacağım sanırım.
Kayınvalidem de çok mutlu oldu. Benimde aralarındaki farkı görmem çok iyi oldu. Az daha sapsarı bir gelinliğim olacaktı.
Prova çok önemliymiş şimdi daha iyi anladım.

lovelyiş yatak odası problemi çözülmüş çooook sevindim kuşuminşallah ev sahibi azcık daha indirir ozaman tam olur ohh yandan yandan

gelinliğininde kırık beyaz olması daha makul bende kremi görünce durmuş durmuş sararmış kumaş benzetmesi yapmıştım vazgeçtim o yuzden kırık beyaz oluck... sende fıstık gibi ışıl ışıl olucaksın yahmın edebılıyorum cok sevndm içine sinmesine

benim evim 92m2 yatak odama her sey tam sıgıyor hayatım dolabımın yerı yatagmın ve tuvalet masamın yeri her sey belli odada zaten ev öyle bir dizayn edilmişki tamamen düşünülmüş her şey hani ben şunu şuraya bunu buraya koyarım deme lüxüm yok yerler belli komıdınlerım her seyım sıgıyorum hatta dolabımla yatagımın arasındada bosluk kalıyor...

evin resimleri nişanlımın ve erjkek kardesımın tlfnnda var ben bugun onlardan alabılrsem yarın sizinle paylasacgm kiram 800 tl aidat yok sadece aylık 15 tl merdiven parası var

depozito vermioruz e sahibindende kiraladık emlakcı komısyonuda olmıcak o yuzden makul bı fıyata geldi...

normalde bızım muhıtte 1000 den aşagı yok bu bıze tamamen şans oldu anlcgnz allah yardım etti baktı paramız yok

Canım inşallah ya. Emlakçıya resti çektim bakalım ne olacak...
Gelinliği giydiğimde krem sarı gibi değildi aslında ama kız gelen topu gösterince çok sarı geldi. Dediki o şuan sarılı diye açınca daha açık duruyor ama doğrusunu söylemek gerekirse bu top daha koyu geldi dedi. Öyle olunca ben direk kırık beyazı seçtim. Herkesinde içine sindi bu sefer.

Uzuuun bir aradan sonra internete kavustum.10gündür neredeyse giremiyordum burda değildim kızlar.Abımlerın evini tasıdık öldüm yorgunluktan günlerdir.
Nasılsınız iyisiniz?
Okuyamadım geçmişi bir ara okuyacagım.
Hepinizin sağlıgı,keyfi yerindedir umarım.
Öpüyorum hepinizi.

Nena ne güzel anlatmışsın bu arada. İnşallah bende senin kadar şanslı olup böyle ballandıra ballandıra anlatabileceğim bir ev sahibi olabilirim. O kadar moralim bozuk ki piyasada ev yok. Aksi gibi aptal emlakçılarla muhattap olmak durumundasın. Adamlar 17 Haziran'da ilan açmış hala burunlarından kıl aldırmıyor. Ver işte 700 liraya yamuk mamuk kabulüm. Ha ben 750 ödeyemez miyim onuda öderim ama ne gereği var. Başta telefonda konuştuğumuzda siz evi beğenin muhakkak bir oynama olur deyip hiç bir şey yapamıyoruz demek bana mantıklı ve dürüst gelmiyor açıkçası. Zaten dürüst emlakçı bulmakta çok zor. Nasibimde varsa olacaktır zaten dediğim gibi bir kaç güne belki bir kaç haftaya Ece hanım ev tuttunuz mu tutmadıysanız ev sahibi 700'e vereceğini söyledi diye gelecek o bana. Nasip kısmet bu işler. Herşeyde bir hayır vardır. Herkes el birliğiyle ev arıyor şuan. Bugünleri görmekte varmış. Bir yandan mutluyum şahsen. Bugün koltukları aldığımız mağazadan aramışlar bizimkini tam toplantıdaymış konuşamamış. Beni aradı hemen numara verdi, konuşamadık sen dön dedi. Döndüm, mobilyaları göndereceklermiş ev adresi istiyorlar. Dedim biz şuan tutmadık, arıyoruz. Tutunca ben döneyim size. Peki dediler. Nasıl denk geliyor hayata bak.

Bende azıcık daha düşüneyim kızlar artık neye ihtiyacı varsa onu alırım heralde.. azıcık dikkat edeyim bakayım:)))

Lovelycim yaa tam yatakodana sevinmişken fiyatta inmemelerine çok üzüldüm ama dediğin gibi eğer kısmetinde varsa geri dönerler sana, belkide senin kısmetin başka yerdedir hiç sıkma canını allah evlenene yardım edermişş:)) daha iyisini bulucaksındır belkiii:))

lovely canım gelinliği kırık beyaza çevirmen çok daha iyi olmuş bence. benim ki de kırık beyaz krem olanlar baya bi sarıya dönük duruyo bide gece ışıklardan iyice koyu gözükebilirdi

bu arada benim fuşya gelin buketim geldi söylemeyi unuttum . gelinbuketçisine gözü kapalı güvenebilirsiniz harika bi çiçek geldi resimde ne gördüysem aynen öyle, damat yaka çiçeği de istemiştim o stokta yokmuş maalesef. ayrıca hediye olarak fuşya bel kuşağı yollamışlar. hemde 2 gün gibi kısa bi sürede elime ulaştı. sürekli açıp açıp bakıyorum

Günaydın canlar.

Melek aynen öyle canım hayırlısı artık.

İnciçiçeğim çiçeğini güle güle kullan canım. Ben daha hangisini sipariş etsem karar veremedim.

Bir tane ortancalı var o çok hoşuma gidiyor. Gelinliklede çok hoş durduğunu düşünüyorum. Kırık beyaz konusunda o prova için bin kez teşekkür etsem azdır. Provanın önemini ve kıymetini burda anlıyor insan.

Çiçeğin resmi şu nasıl sizce kızlar?

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................50:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................65:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................73:123:​

herkese mutlu günler günaydınlar,

lovely bak canım strese girme hani şey düşün bşi ne kadar çok ararsan ya da istersen bulamzsn ya bence canla başla arama onunde daha nerden baksan 1 ayın var bulmak ıcın o yuzden sıkıntı yapma gozunun onundeki şeyi bile görmezsin o evi çok beğendin biliyorum sana göre yamuklugu bir kusur hadi onu da kabul ettin ok indirim istemek en dogal hakkaın e bu da tamam ama fazla inatlaşma o evi herkes 750 tlye tutar tribinle kalırsın söylim emlak piyasası almış başını gidio keşke bana 750 ye verselerdi benim evi ama olmadı 800 den tuttum izmir büyük şehir insanları eğitimli artık karı koca hep çalışıo 750 tl kira kımsenın gözüne gelmez hepsini geçtim yepyeni misss gibi daire ev sahipleri öyle şakkada indirim yapmazlar heleki yeni binada düşük ihtimal evi öyle yada böyle kiralayacaklarına eminler nacizane tavsiye maximum 1 hafta daha bekle baktın inmiolar tut bence...

incicicegim fusya çiçeğini sevsinler senin fuşyalı muşyalı gelin olcam diosun ne renklisin yahu bn daha karar bıle vermedim çiçeğime güle güle tut gelin çiçeğini ne denir bilemedim ki

Nena haklısın ama emlakçının ilk konuştuğumuz da muhakkak bir oynama payı olur fiyatta deyip sonra bir şey yapamıyoruz demesini ben dürüstlükten saymıyorum ama dediğim gibi dürüst emlakçı yok zaten. O evin elektriği ve suyu 1 ay sonra bağlanacak ve evin iki odası oldukça ufak artı biçimsiz. O yüzden hemen tercih edileceğini sanmıyorum. Zaten dediğim gibi ilan açılma tarihi 17 Haziran neredeyse olmuş 1 ay. Bu ay sonuna kadar ev arayacağım baktım bulamadım ve bunda aklım kaldı ve bu da tutulmadı o zaman gider tutarız ama şuan ilk iş inşaat firmasını arayıp ev sahibine ulaşmak, onunla birebir konuşup emlakçıyı devreden çıkarmak.

ya dürüst insan kalmadıki emlakçıların işi yalan dolan zaten...
şeyi merak ettim ev dışardan düz mü yoksa dış mimarisi de değişik mi dışı değişik olanların içi yamuk oluo genelde... hani mimarisini çok fazla takmayan bir insan tutabilir evi nitekim ben ev istediği kadar güzel olsun yamuk bir evde zorlanırım ayrıca gardrobumuda başka odada istemem istemem derken yani evim villadır 4-5 odam vardır biri mutlaka giyinme odası olurda 2+1 evde dolap bi yer de yatak ayrı bir yerde istemem benim mesela dier odam yatak odamdan çok çok küçük oraya çamaşırlık ve ütü masası gelicek bide halı ve perde başka hiç bir şey düşünmüyorum belki şık bir askılık olabılır utuledıkce koymak ıcın burusmasın dıe ben dıer odamın konseptini öyle kurdum aklımda...

1 aydır satamıo olabılır ben ne ılanlar gördüm hatta 1 ev vardı 70 bıne satılıolardı 1 yıldır kımse tutmamıstı bızım gozumuz vardı o evde gecen bı aradık satılmış kısmet bu işler sen şimdi 1 aydır satılmıo die beklersen tam tutmak ıstedgnde tutamayabılrsn ama bilemedimki ya inşallah daha güzelini daha ucuza bulursun bunuda bosverirsin :)

Canım evin her yeri düzgün geliyor, sadece arka iki oda yamuk geliyor. Onun dışında bina çok güzel resimlerini ekleyeyim. Ayrıca yamuk gelen iki odadada yerden tavana kadar çok güzel dolaplar var yatak odası mobilyam ile uyumlu o yüzden ben yatak odamın gardırobunu hiç bir yere kurdurmayacağım. Paketli anneme göndereceğim. Arka iki odadan biri benim yatak odam diğer odada oturma odası olacak.

Benim beğendiğim dairede binanın tam ortasındaki kat.

ayy ev çok şık lovelycimbenim evimden daha güzel dışı bizim orda bu tarz evlerin kirası 1200-1300 civarı...

ayrıca evet ev normal görünüo ben dolap detaylarını atlamısım evde dolap varsa güzel bi yatagını ve tuvalet masanla komıdınlerı koyucaksın gayet şık olucak ...

ama adam fiyatta inmio ne inat bsymiş yahu varya ben kendim olsam sana tavsiye deil yanlış anlama hem emlakcının kıvırmasına bozulur hem ev sahıbıbnın ınat etmesıne bozulur ve bu evi asla tutmazdm ama ben olsam sana yap demıorum ev çok ciciymiş yaaa bence sen bu evi tutucaksın çünkü piyasada ev yok ve başın agrıcak

selam kızlarrr
inciçiçeğimmm çiçeğinin resmini çek koy merak ettim çokk ayy fuşya bel kemeri de çok şık olur aslında ya hiç düşünmemiştim ben bunu. bişey sorcam kızlar siz canlı el çiçeği almıcak mısınız? bende iki tane alıyım diyorum canlıyı resim çekimlerinde kullanırım, birini de fırlatırım . Bende bunu çok beğendim altına da uçuk pembe kurdeleler istiyorum nasıl sizce ?

Nenacım kayınpederim geldi biraz önce yanıma para getirdi bana. Otelimizi aldık. Onunla konuştuk o arada, onlarda çok beğenmişler evi. 50 lira için tutmamazlık yapmayız dedi. Önemli olan kira arttırımı nasıl oluyor onu görüşmemiz lazım dedi. Yani tutacağız benden emlakçının numarasını aldı. O görüşecek, ev sahibiyle yüzyüze geleceğiz. En üst katın bir altı bizim evimiz olacak inş.

kızlar çok teşekkür ederim.

nenam galiba renkli bi gelin olucam. fuşya bel kemeri benimde aklımda yoktu kutuda görünce şaşırdım. takınca hoş bi görüntü olabilir diye düşüdüm. annemde kırmızı yerine takabilirsin evden çıkarken falan dedi ama zamanı gelince ne der bilemedim şimdi

lovely ve merci sizin eklediğiniz çiçekleride çok beğendim. mor çiçekli bi gelin görmüştüm çok güzel görünüyodu.

bana gelinlikçimde pembeli kremli bi çiçek vericek ama onu çok beğenmedim atarım diye düşünündüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…