347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işte ayakkabılarım ve çiçeğim

resim çekme konusunda biraz beceriksizim ama idare edin artık

Son düzenleme:
Canım çok iyi düşünmüşsün bende gelinlikçimin vereceğini atacağım. Ne kadar güzel bir şey verebilir ki zaten. Pembe gül buketi verecek.

Bu arada ayakkabılar ile çiçeğe bayıldım. Ayakkabını fuşya almaman güzel olmuş.

sağol canım. ilk başta ayakkabıda fuşya olsun diye çok istemiştim ama sonradan bunu görünce vaz geçtim ayakkabı içime çok sindi topuğuda minicik

ayrıca bu davetiye seçme işi ne kadar zormuş ya dün saatlerce kataloglara baktık yine de bişey beğenemedim :26:

Kızlar tutuyoruz inşallah evimizi, dualarınızı bizden esirgemeyin. Kayınpederim emlakçıyı aramış bugün dışardalarmış yarın buluşacaklarmış. Evim evim güzel evim. Eşyalarım da yerleşsin mis gibi çekip koyacağım fotoğraflarını.

ayy çok güzellermiş bende muhtemelen bu kdr topuklu alcam düğün için. güle güle giy canım
teşekkür ederim canım. valla o kadar rahat ki anlatamam :)) ben çok yüksek topuk giyemiyorum maalesef boy farkı az olduğu için tam denk geldi bunlar

canım benim hadi hayırlısı olsun. o ev senin kaderinde varsa olur merak etme. ALlah içine sindirsin inşallah

bizde pazartesi lojmana bakmaya gittik oturacağımız daireye bakamadık ama genede içim bi tuhaf oldu. hemen hayal kurdum

biz bugün mobilya işini bitirdik. sadece beyaz eşyalar kaldı

salon için o gösterdiğim yeşil olan takımı aldık. oturma odasına da bu köşeyi aldık ama bu renk değil oturma yerleri açık krem bej gibi yastıkları kahverengi tonlarında. iki oda da renkli olmasın burası daha sade olsun dedik

Sağol canım benim o ev 750'de olsa tutacağız biz çünkü gözüm o evden başkasını görmüyor. Çok çok çok güzel olacak. Bende senin gibi hayal kurdum şunu şuraya bunu buraya koyarız diye tabi yine kısmet.

Yeşilliyi almana da sevindim. Beğenmiştim o takımı hatta ilk yorumu ben yapmıştım sanıyorum.

Oturma odanda da doğru seçimler yapmışsın. Bizimde salonumuz krem olunca mecburen oturma odasını koyu yaptık. Hem kir göstermez hemde dediğin düşünceden dolayı. Artık yerleşelim de evlerimizi paylaşalım.

Yarın inşallah hayırlısıyla evimizi tuttuk diye gelirim.

Vee kına gecesi tefleri geldi.

Bu resmi basmışlar. Ben beğendim. Sizler beğenecek misiniz bakalım...

Çok hoş olmuş canım
Resmin kalitesi iyi olunca daha güzel çıkmış.
Artık bol bol çalıp oynarsınız

Kayınvalidem de görünce 5 tane daha yaptıralım demiş bizimkine. Çok beğenmişler. 5 tane daha yaptırıyoruz anlayacağınız. O resmi de farklı seçeceğiz. Yani 5'i bu resim diğer 5'i de farklı bir resim olacak.

Beğenmene çok sevindim Sedulu'm ama daha sık gel topiğimize.

Bu arada babiş yarın evimiz için anlaşmaya gidiyor. Hayırlısıyla kiralıyoruz evimizi. Hemen temizlikçi girecek sonra eşyaları istemeye başlayacağız. İşte beklediğim ve en heyecanlandığım fasıl burası.

Anahtarlık alacağım ilk iş değişik anahtarlık alternatifleri bakıyoruz. Kapıyada nişanlımın adının baş harfi ve soyadımızı yazacağız bilgisayardan.

Canım bende daha evlilik hazırlığı olmadığından okuyup çıkıyorum
Güzel stresler bunlar ama şu an bana uzak
Sizin adınıza seviniyorum ama
Hayırlısıyla ev telaşından da kurtuldun.
Geçici mi olacak bu ev ?
Çünkü bir ara ev alma gibi birşeyden bahsetmiştin

Gizo sen de ev anahtarlıklardan vardı sanıyorum. Görürsen bana haber verir misin alayım hemen.

Canım geçici sayılmaz aslında muhtemelen 2-3 sene, ev sahibimiz çık demez ya da ev kirasını ödeyemeyeceğimiz boyutlara getirmezse otururuz çocuk oluncaya kadar bu da nerden baksan 5 sene zaten. Daha sonra kredi çekip ev almayı düşünüyoruz.

Eğer bizim ev satılmış olsaydı ev alma planımız vardı ama kendi evimizi satamadık daha. O yüzden kiraya çıkıyoruz maalesef.

Çocuk olunca daha geniş bir ev lazım çünkü
Allah gönlünüze göre versin canım
Zamanla kendinizi eviniz de olur inşallah

Vee kına gecesi tefleri geldi.

Bu resmi basmışlar. Ben beğendim. Sizler beğenecek misiniz bakalım...

Eki Görüntüle 753399

canımmmm bunlar çok güzeller. resimde harika olmuş bayıldım

ne de güzel eğlenilir bunlarla şimdi

paylaştığınız anahtarlıklar da çok hoşmuş. hiç aklıma gelmemişti anahtarlık bulursanız bana da haber verin nerde satıldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…