Kızlar iyi akşamlar geçmişe bakamadm lovely valla seslendiğini duymadan geldim hatta anahtar yorumunu okurken benimkini söliyim diye geçirdim içimden ay onlar çok şeker ben seviyorum birtanede arabalı alıcaz bugün yarın markafonde girer kampanya ya chicy by deco kampanyasından onlar
Bu arada tefler harika satıcıyı bana sökersen bende seneye ordan alayım fotoda harika olmuş
Ve ve ev için artık huzura erdin bir rahatlama gelmiştir emin ol ev işi bitti hepsi hemen hallolacak camım
Merve seni özledim nasılgidiyor tatil
Nenacım öyleler valla. Neyi beğensem istesem alıyorlar. Kına gecesi elbisemi aldığımda pembesini beğendiysen onu da alalım kırmızısını da dedi kayınvalidem.
Anlatmış mıydım önceden bilmiyorum ama salona tv alınacaktı. Demiştim ki sizin ki kadar alırız öyle çok büyüğe gerek yok zaten iki tane alınacak dediğimde olur mu öyle şey alınmışken büyük alırız demişti.Yani varsa paraları hepsini bizim için harcıyorlar ama yoksa biraz bekleyin annecim diyorlar. Balayı için mesela biraz bekleyin annecim dedi bir kaç hafta bekledik parayı ayarladılar dün rezervasyonumuzu yaptırdık.
O evi de çok beğendim ya 2. kez bakmaya gittiğimizde apartmandan çıkarken başka bir çifte daha göstermek için başka bir emlakçı geldi. Tam biz apartman kapısından çıkarken bizim emlakçı, o çiftin emlakçısına anahtarı verdi o an anladım ki bizim evi başka çifte gösterecekler. Yüzüm öyle bir düşmüş ki kayınvalidem söylüyor sonradan. O gün üzüldüğümü görünce bir kaç gün müsade istedi hemen emlakçıdan biz karar vereceğiz dedi başkası tutmasın diye. Dün babacıkta üzülme babam ya 50 lira için tutmayacak değiliz ya dedi.
çok şanslı oldgnu her zaman söylüyorum ki sende kıymetlerini biliosun allah var... bravo yani olması gerekende bu hani sen diodun ya bazen kayın validem gelinliğimi şöyle istio bu renk istio yok kafama taç istio karışması insanı biraz sıkar ama seninle ilgilendğini gösterir sen benim durumumda olsaydın varya şuan kafayı yemiş bir lovely olurdun...
her dkka sinir küpü olarak gezıorum evde,işte,nişanlımın yannda yani kendini kontrol etmek istesende edemiosun...
nişanlım söylemiş annesine evi tuttuk die kayın validemin cvbı: heee nie erken dil mi hem nena bana ordan tutucgnızı sölememişti yahu
yahu kadın sanane tutulmuş bir ev varmı ne laf ediosun insan hyrlı ugurlu olsun iyi günlerde oturun bizde evi görmek istioruz demezmi
sen hem bu yaşa getir gelecek hazırlama ev verme cocuk kıralarda sürünsün bide laf et işe bak düşündükçe çıldırıorum ben artık...
Bak bu yönden durumlarımız benzer bile değil aynı. Bizimkilerde bir gelecek hazırlamamışlar. Oğlanlar gelmiş 30 yaşına ama birikim diye bir şey yok ortada. Abisi bugün evlenmek istese evlenemez çünkü 5 yıl boyunca kredi ödeyecek insanlar ama bu da onların hatası tamamiyle. Dediğim gibi zamanında ufacık kenara atmamışlar. O yüzden çocuklarına verecekleri bir tane evleri yok ki benim kayınpederim eski banka müdürü, 2 ayda bir çift maaş almış insan. Deli ikramiyeler almış insan. Hala bankanın sağlık hizmetlerinden yararlanıyorlar, para ödemiyorlar. Çok güzel emekli ikramiyesi almış zamanında, istese 2-3 daire alabilecekmiş o parayla ama o iş kurmayı tercih etmiş onda da tutunamamış ve bütün paraları batmış.
Bende bir evimiz olsaydı keşke dediğim çok oluyor. Otele para öder gibi evimize para ödemek koyacak bana ama napalım kader de bu varmış. Allah daha kötüsünü göstermesin tabi buna da şükür.
Kayınvalidemin ilgili olması iyi hoşta bence herşey orta kıvamda olmalı. Çok ilgili olması da üzer, hiç olmaması da dediğin gibi. Yaşamadığım için bilemiyorum belki de olmaması daha çok üzerdi.
durumumuz aynı dediğin gibi zamnnda evler arsalar her sey ucuzdu şartlar şimdiki gibi zor deildi bşylerin sahibi olmak daha kolaydı...
bide varken yapmamaları benı cok üzüo keşke olmasaydı keşke ozaman derdimki onlarda isterledi ogullarnı en iyi şekilde evlendirmek ama yok napsınlar yahu kardesım evin geliri belli e gideri belli hiç mi içinden yardmcı olmak gelmıo ne üzücü ve yıpratıcı bi durum...
beni en cok üzen şey ne oldu biliomsnz bunu kmseyle paylaşamıorm sadece sızınle rahat knusuorum nişanlım kulak misaifir olmuş annesyle babasının knusmasına
demişki kayın pederi eşine , gökhanı kör topal göndeririz,ahmet zaten bakar başının çaresine e küçüğüde şimdilik evlenmeye niyetli dil yırtarız işin içinden demişnişanlıma çaktırmadım ama çok agladım kızlar 1 hafta kendıme gelemdım yazıklar olsun yani çok acı bi durum
Nenaaa inanamıyorum bir anne baba keni evladı için bunu nasıl der. Başkasına yapılsa bile biz bu şekilde eleştiririz ki insan kendi çocukları için bu şekilde konuşur mu?Alah herkese bakabileceği kadar çocuk versin. Bir tane yaparım adam gibi okutur, adam gibi evlendiririm. Başkasına da ne söz hakkı bırakırım, ne çocuklarımı mağdur ederim.
Sizin yapacağınız en güzel şey böyle bir anne babayla evlendikten sonra iletişiminizi azaltmanız. Mümkün olduğunca gidip gelmeyin, böylece olup olmadık laflara kulaklarınızı tıkar canınızı sıkmazsınız.
Öyle ya da böyle kendi çabalarınızla ki bu çabalarınız takdire şayan bence evlenirsiniz zaten iş öyle ya da böyle bir ev kurmak değil mi evlendikten sonra da bazı şeyler olsa olur zaten. Hiiiç canını sıkma.
nişanlım bana karşı çok mahçup bana anlatmasını istemezdm ama keyfi yoktu çok ısrarla sorunca söyledi bende onu telkin etmeye çalıştm bşy diemedm yanlış anlamışsındr paşacım demezler öyle dedim çocugun içi buruktu hiç bi zaman yüzüne böyle şeyleri vurmam onada yazık günah bi kabahati yokki yavrumun....ama dediler işte malesef çok acı bi durum
nişanlım zaten ailesiyle knuşmuo bayramdan sonraki hafta butun esyalarmz gelıo ve nişanlım önüzmdeki ay yerleşio eve huzuru yok anne babasının yannda
ben zaten aramıyorum sormuyorumm eski nena deilim her zaman arar hal hatır sorardım ama onlar kim ki benm nişanlımı üzüolar kesinlikle sevgiyi haketmiolar saygıda kusur etmem bayramdan bayarama gider bi kahvelerini içer kalkarm bizden bu kadar ama allah görüo ve bana muhtac kalıcaklar
bazen ne düşünüorum bliomusun hani bu gelinler istemio ya kayın valide kayınpeder anlamaya başladım yani tabi herkes bir değil ama bundan sonra ben katti surette sitemiyorum hatta gökhan geçen annesiyle tartışmış ve noktayı koymuş bundan sonra ne benim ne eşimin adını anın siz benim için bittiniz bende sizin için hakkım varsa da helal etmiuorum evime asla adım atamazsnz demiş benm hoşuma gtmedi böyle yapması ama çocugun damarına ne kadr basmışlarsa artık filmi kopardı yavrucum kader kısmet saglık olsun anne babası istedgi zaman arar gider aama ben yapmam yılda 2 bayram var bu demek oluokı 2 defa gidicem evlerine kabul ederlerse
Vee kına gecesi tefleri geldi.
Bu resmi basmışlar. Ben beğendim. Sizler beğenecek misiniz bakalım...
Eki Görüntüle 753399
nişanlım bana karşı çok mahçup bana anlatmasını istemezdm ama keyfi yoktu çok ısrarla sorunca söyledi bende onu telkin etmeye çalıştm bşy diemedm yanlış anlamışsındr paşacım demezler öyle dedim çocugun içi buruktu hiç bi zaman yüzüne böyle şeyleri vurmam onada yazık günah bi kabahati yokki yavrumun....ama dediler işte malesef çok acı bi durum
nişanlım zaten ailesiyle knuşmuo bayramdan sonraki hafta butun esyalarmz gelıo ve nişanlım önüzmdeki ay yerleşio eve huzuru yok anne babasının yannda
ben zaten aramıyorum sormuyorumm eski nena deilim her zaman arar hal hatır sorardım ama onlar kim ki benm nişanlımı üzüolar kesinlikle sevgiyi haketmiolar saygıda kusur etmem bayramdan bayarama gider bi kahvelerini içer kalkarm bizden bu kadar ama allah görüo ve bana muhtac kalıcaklar
bazen ne düşünüorum bliomusun hani bu gelinler istemio ya kayın valide kayınpeder anlamaya başladım yani tabi herkes bir değil ama bundan sonra ben katti surette sitemiyorum hatta gökhan geçen annesiyle tartışmış ve noktayı koymuş bundan sonra ne benim ne eşimin adını anın siz benim için bittiniz bende sizin için hakkım varsa da helal etmiuorum evime asla adım atamazsnz demiş benm hoşuma gtmedi böyle yapması ama çocugun damarına ne kadr basmışlarsa artık filmi kopardı yavrucum kader kısmet saglık olsun anne babası istedgi zaman arar gider aama ben yapmam yılda 2 bayram var bu demek oluokı 2 defa gidicem evlerine kabul ederlerse
işte ayakkabılarım ve çiçeğim
resim çekme konusunda biraz beceriksizim ama idare edin artık
Eki Görüntüle 752966
lovelycimm bayıldımm ayy herşeyin çok güzel olucaak:))) allah kalbinee göree veriyor bak herşeyi. evinde tekrardan tutulma kararı alınmasına çok sevindim, burda hiçbirimiz reel de tanışmıyoruz ama mesela birinizin mutlu olduğunu görünce sanki en yakın arkadaşımda yaşadığım duyguları yaşıyorum:)) çok mutlu oldum inşallah evim tutuldu diyee gel bugün:)) anahtarlıklarada bayıldım been:))) Balayında hangi oteli seçtiniz?
Ne desen haklısın canım, benim annemle babam kendi çabalarıyla evlenmişler hatta bundan 25 sene önceki şartlar da çok zorlanmışlar eşyalar çok pahalıymış, sadece tek maaşla hem ev düzmüşler hem kira ödemişler ve annemin ailesinin yardım edebilcek durumu yokmuş, babamınkilerde yardım etmemişler hatta düğünde taktıkları takılara kadar babama aldırmışlar.
İnanamıyor dimi insan, annem her anlattığında o zamanları yaşar resmen bende çok üzülürüm.. Sonra çok şükür evlerinide almışlar eşyalarında düzmüşler çocuklarınıda okutmuşlar.Ama bunca sene geçmesine rağmen o günlerdeki kırgınlıkları ne annem unuttu ne babam yanii.. Olmayıp yardım edememek çok ayrı, olupta bu şekilde davranmak apayrı işte.. Seneler sonra anlarlar hatalarınıda iş işten geçmiş olur.
Kızlar size rüyamı anlatmak istiyorum çok etkilenerek uyandım; nişanımı gördüm ben rüyamda beyaz kısa kabarık bir elbise vardı üzerimde çok güzeldiim:)) ama süpriz olmuştu nişan bana haberim yokmuş oturuyorum etrafı izliyorum herşey benden bağımsız gelişiyorduu böyle açık alan biyerdeydi nişan ben kenarda oturuyorum, fuşya pembe koltuklar geliyor küçük tekli tekli misafirler için tır gibi büyük bir araçla. başka bir tır geliyor onun içindende o şekilde renkli salıncaklar çıkıyordu, benim sevgilim süpriz yapmayı pek beceremez sevmezde ben hep söylenirim, kulağıma bu akşam süprizlere boğcam seni diyordu sonra başka bi tır geldi ondada ev eşyalarımız vardı, ben bu ne şimdi diyorum eşyalar ne alaka diyorum bizde adet böyle diyor bu eşyalar senin diyor, çok fazla değilmi bu eşyalar tüm evin eşyaları var diyorum ne ara aldın falan diyorum, benim çevremden çok kişi yok ama nişanda 2 halam 1 annem var sanki biz başka bir tanıdığn nişanına diye gitmiş gibiyiz oraya annemede süpriz olmuş panikliyor biz bişey hazırlamadık falan diye.:)))
böyle bir rüyaydı iştee uyandığımda çok etkisindeydim:))yorumlarmısınızzz:))
Canım çok çok çok teşekkür ederim. Ben gidip koridor ve mutfak halısını aldım bile öğle tatilimde. Tez canlıyım.
Otelimiz bugün misafirlerine açılan Bodrum Torba'da ki Thor Luxury Hotel & Villas.
http://www.thorhotels.com/Bakınız...
Canım annenle babanın durumu bizimkilerin aynısı hemde hiç bir yerinde fark yok, inanamadım.
Ben bu rüyada artık senin nişanlanmak için sabırsızlandığını ama çok yakında hayal ettiğinden çok daha güzel bir nişan yapacağınıza yoruyorum canım.
Ne desen haklısın canım, benim annemle babam kendi çabalarıyla evlenmişler hatta bundan 25 sene önceki şartlar da çok zorlanmışlar eşyalar çok pahalıymış, sadece tek maaşla hem ev düzmüşler hem kira ödemişler ve annemin ailesinin yardım edebilcek durumu yokmuş, babamınkilerde yardım etmemişler hatta düğünde taktıkları takılara kadar babama aldırmışlar.
İnanamıyor dimi insan, annem her anlattığında o zamanları yaşar resmen bende çok üzülürüm.. Sonra çok şükür evlerinide almışlar eşyalarında düzmüşler çocuklarınıda okutmuşlar.Ama bunca sene geçmesine rağmen o günlerdeki kırgınlıkları ne annem unuttu ne babam yanii.. Olmayıp yardım edememek çok ayrı, olupta bu şekilde davranmak apayrı işte.. Seneler sonra anlarlar hatalarınıda iş işten geçmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?