Lovelycim otele bayıldmm hangi odaları seçtiniizzz:)))
Ayyy evini düzsende o fotoları görseek artk sabırsızlanıyorumm:))) Hadi ya , demekki çok var böyle davranan aile canım(
Yaa çok var daha amaa canım bizim:) Yani şuan hayalini kurmak bile uzak geliyor bana rüyamda görmüş olmama çok şaşırdım açıkçası, bidee öyleee bianda evlenme teklifi etmedi diye geçiriyodum içimdenhahaa tam romantik komedideki sinem kobal gibiyimm falcıya gittiğimdee bende sordum ne zaman evlenmee teklifi edicekk diyeee
wowoww lovely rüya gibi bayıldım doyasıya tadını çıkarın canım... özür dilerim ama kaça mal ettiniz acaba ve kaç gece
Bayıldım valla artık bizimde o günler geldiğindee sizin acentadan alrızz sende yardm edersn bizeee:))) sitesinde 350 gözüküyor fiyatı sana indirimli mi lovelycim :)
Acentalara verilen fiyatı daha uygun oluyor direk otelden almaktansa tabi canım. Birde bizim Eylül ayı Bodrum'da sezonun boşaldığı dönem. 16'sında okullar açılıyor çünkü. O yüzden sezonlara görede fiyat değişiyor.Yardım mı niii demek. Yardım benim göbek adım.
Daha güzel daha güzeel kalabalık zamanlarından iyidir:) balayındada bol bol fotolar isteriiizzz:)))
Yollayacağım merak etmeyin. Gelsin o günler bol bol foto göndereceğim size. Öyle bir gidip kaç gün gelmemezlik yapmayacağım inş.
Özledim dedin hemenn geldiimmm Chelzy'm de gelir sesini duyuncaa hemennn :)
Yardım Lovely'min göbek adı eveett bu cümlenin altına imzamı atarımm yaa
Ayrıyeteen odaya bayıldım bayıldım oteleee çok huzurlu geçer inşallah balayınızz bu kadar koşuşturmanın tadını çıkar bebişim ordaaaaa
nena inciciceği evlilk hazırlığı nasıl gidiyor benim nişanlım daha hiç birikim yapmadı kızlar zormu oluyor öyle bide ablası ağustosta evlencek biz seneye mayıs diye kararlaştırdık birikim olmazsa olmuyormu benim birikimim var iyi bişi biriktirdim ama napsam bilemedim çeyizimi aldım bittti alacaklaırmı ailem alıcak ama nişanlıma ben destek olucam herşeyi onla ortak olucaz gerçi ailesi sağolsun herşeyi en iyi şekilde yaptı herkes üstüne düşen görevi yapıyorsa sorun yok bizim bişi sölememize gerek olmadı onlar adetleri bizden daha iyi biliyorlar
ama yinede korkularım var ben aillerin eline bakmak istemiyorum sadece naısl çeyizimi kendim yaptıysam diğer şelerede yetişmek istiyorum yatak odası oturma odası dışında onlar çok pahalı onlara bulaşamayız biz büyükler halletsinler
bu süreçte neler yıpratıyor insanları biz balayı foto çekimi için şimdiden kenara para koyuyoruz mesela en önemli iki şey bizim için :)
nena inciciceği evlilk hazırlığı nasıl gidiyor benim nişanlım daha hiç birikim yapmadı kızlar zormu oluyor öyle bide ablası ağustosta evlencek biz seneye mayıs diye kararlaştırdık birikim olmazsa olmuyormu benim birikimim var iyi bişi biriktirdim ama napsam bilemedim çeyizimi aldım bittti alacaklaırmı ailem alıcak ama nişanlıma ben destek olucam herşeyi onla ortak olucaz gerçi ailesi sağolsun herşeyi en iyi şekilde yaptı herkes üstüne düşen görevi yapıyorsa sorun yok bizim bişi sölememize gerek olmadı onlar adetleri bizden daha iyi biliyorlar
ama yinede korkularım var ben aillerin eline bakmak istemiyorum sadece naısl çeyizimi kendim yaptıysam diğer şelerede yetişmek istiyorum yatak odası oturma odası dışında onlar çok pahalı onlara bulaşamayız biz büyükler halletsinler
bu süreçte neler yıpratıyor insanları biz balayı foto çekimi için şimdiden kenara para koyuyoruz mesela en önemli iki şey bizim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?