347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım gelecek ay sonu evimin fotoğraflarını paylaşacağım inş. Bence çok zevkli bir ev oldu ama sizinde fikirlerinizi almak isterim. Şuraya şunu koyup, buraya bunu asabilirsin derseniz beni çok mutlu edersiniz ki böyle yorumlar bekliyorum söyleyeyim. İnşallah sıra size geldiğinde de ben elimden gelen desteği ve yardımı esirgemeyeceğim.

Aldem bu ara gözükmüyor onu ve Chelzy'i mi de çok özledim. Bunu da dip not olarak düşeyim.

wowoww lovely rüya gibi bayıldım doyasıya tadını çıkarın canım... özür dilerim ama kaça mal ettiniz acaba ve kaç gece

Canım kişi başı 250 lira günlüğü. 3 gece 4 gün konaklayacağız fakat bizimki bir kaç gün daha izin alacakmış sanırım. Otelin son günü uzatacağız.

Bir de ben acenta personeli olduğum için bizi villalara alacaklarmış. Bana öyle bir mail attılar.

Son düzenleme:
Sunacakları hizmetler de bunlar, bana gelen maile eklemişler bunu.

Biz acenta personeli ve balayı çifti, özel ilgi rica ediyorum diye not düştük. Satın alma müdürü de özellikle aradı beni. Bakalım gidince size yazacağım ordan.

lovely canım otelinize bayıldım harika bi yer güzel bi balayı olucak sizin için

nenam üzülme canım ya sizinkide böyle oluyormuş. Allahtan nişanlın herşeyin farkında da sana destek çıkıyor. sizde yuvanızı kurunca davranışlarının karşılığını verirsiniz. elde olupta vermeyince böyle oluyor işte

bizimde nişanlımın hiç birikimi yoktu. askerde biriktirdiğiyle işte alıyoruz yapıyoruz her şeyi. iyi ki birikim yapmış yoksa bizimde halimiz haraptı. ev kurmak hiç kolay değil. su gibi para akıyo valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bayıldım valla artık bizimde o günler geldiğindee sizin acentadan alrızz sende yardm edersn bizeee:))) sitesinde 350 gözüküyor fiyatı sana indirimli mi lovelycim :)

Acentalara verilen fiyatı daha uygun oluyor direk otelden almaktansa tabi canım. Birde bizim Eylül ayı Bodrum'da sezonun boşaldığı dönem. 16'sında okullar açılıyor çünkü. O yüzden sezonlara görede fiyat değişiyor. Yardım mı niii demek. Yardım benim göbek adım.

Daha güzel daha güzeel kalabalık zamanlarından iyidir:) balayındada bol bol fotolar isteriiizzz:)))

Özledim dedin hemenn geldiimmm Chelzy'm de gelir sesini duyuncaa hemennn :)
Yardım Lovely'min göbek adı eveett bu cümlenin altına imzamı atarımm yaa
Ayrıyeteen odaya bayıldım bayıldım oteleee çok huzurlu geçer inşallah balayınızz bu kadar koşuşturmanın tadını çıkar bebişim ordaaaaa

Bebişkommm hoşgeldin. Özlendin hemi de çoook. İnşallah huzurlu bir balayı atlatırız dediğin gibi. Ordan işe nasıl geri döneceğim bilmiyorum. Geçen sene yine Bodrum'a gittiğimde cennet gibi bir oteldeydik ve dönerken ağlamıştım. Ciddi ağlamıştım ama yüzüm gözüm burnum kıpkırmızı olmuştu. Uzatma imkanı varken bizim ki uzatmamıştı çok para harcadık diye.

Sende ne var ne yok neler yapıyorsun? Ne zamandır sorucam kaşların ne alemde? Benim 1.5 ay oldu kaşlarımı hiç ellemeyeli azcık çıktı ama Eylül'e kadar yolu var tabi.

kuzucum sabah memleketine gitti 2 hafta falan yok çok zor geldi yaa daha doyamamıştım bile koşturmacadan anlayamadık noldu bitti tam hasret gideremeden geri gitti

vuhuuu diyorum başkada bişi demiyorum o ne güzel biryer öyleeee lovelyyy bu arada link için ayrıca teşekkürler bende böyle tef istiyorum sağol anahtarlık için görürsem ben laır yollarım gerekirse cnaım merak etme sen :) haber vereceğim

bu arada bugün bana ilham geldi kendi düğün davetiyeyim için söz yazdım seninkilerin yanında oda var çok cici bir söz oldu :)

otel cok guzelmiş bayıldm tadını cıkartmazsan namertsin lovely

aldeeee hg kuzu nerelerdesin ki sen yahu

incicicegim dogru dıosun para su gibi bitio hıc bsy anlamıosun

nena inciciceği evlilk hazırlığı nasıl gidiyor benim nişanlım daha hiç birikim yapmadı kızlar zormu oluyor öyle bide ablası ağustosta evlencek biz seneye mayıs diye kararlaştırdık birikim olmazsa olmuyormu benim birikimim var iyi bişi biriktirdim ama napsam bilemedim çeyizimi aldım bittti alacaklaırmı ailem alıcak ama nişanlıma ben destek olucam herşeyi onla ortak olucaz gerçi ailesi sağolsun herşeyi en iyi şekilde yaptı herkes üstüne düşen görevi yapıyorsa sorun yok bizim bişi sölememize gerek olmadı onlar adetleri bizden daha iyi biliyorlar

ama yinede korkularım var ben aillerin eline bakmak istemiyorum sadece naısl çeyizimi kendim yaptıysam diğer şelerede yetişmek istiyorum yatak odası oturma odası dışında onlar çok pahalı onlara bulaşamayız biz büyükler halletsinler

bu süreçte neler yıpratıyor insanları biz balayı foto çekimi için şimdiden kenara para koyuyoruz mesela en önemli iki şey bizim için :)

gizcim canımmm aileler destek olucaksa birikimsiz üstesinden gelirsnz ama siz illa kimse elini bsye sürmrsin biz apıcaz derseniz birikimsiz kattiyen olmuo siz siz olun onlar bsy yapsa bile birikim yapın mesele o büyük esyalar dil onlar taksıtle her türlü alınıo ama küçük görünen ama en çok para yiyen şeyler varya insanı yiyip bitirio çok zor teferruatlarla uğraşmak biz malesef bu süreçte çok yıpranıoruz o yuzden kımseye saglıklı fikir vericek durumda deilim gizim mazur gör bnm durumum herkesten farklı oldgu için burda en son fikir vericek adamım heralde sana en iyi lovely,incicicegi ve gelirlerse dyyg ile pernic anlatabilir...

canım valla bizim hazırlıklar biraz yorucu oluyo. hergün akşamlara kadar çarşılardaydık nişanlım geldiğinden beri. mobilyalarımızı hallettik bi beyaz eşyalarımız kaldı. halı ve perde işinide anahtarı aldıktan sonra halledicez

valla eğer aileler yapıcaksa birikiminiz olmasada olur ama nişanlım kendine düşen herşeyi askerde biriktrdiği parayla yapıyor. yoksa halimiz haraptı. kredi falan uğraşıcaktık. ben çalışmadığım için annem çok yardımcı oldu sağolsun. zaten aldığımız herşeyi yarı yarıya alıyoruz gibi bişey oldu bizimki. kenarda biraz paranız olursa daha rahat oluyo tabi. düğünden sonraya çok borcumuz kalmayacak bizim inşallah

Kızlar beğenmenize çok sevindim. Şansıma bu sene iki yeni otel açıldı. Biri Vogue diğeri Thor ve ikisi de benim balayımı geçirmek istediğim yerde Bodrum'dalar. Vogue'a da bakın beğeneceğinizi düşünüyorum.

Gizocum haber versen yeterli bebikim sakın zahmet etme senin beni düşünüp haber vermen yeter benim için canım. Bu arada birikim muhakkak yapın aldığımız mayışlarla herşeye yetişmek zor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…