Kızlar beğenmenize çok sevindim. Şansıma bu sene iki yeni otel açıldı. Biri Vogue diğeri Thor ve ikisi de benim balayımı geçirmek istediğim yerde Bodrum'dalar. Vogue'a da bakın beğeneceğinizi düşünüyorum.
Gizocum haber versen yeterli bebikim sakın zahmet etme senin beni düşünüp haber vermen yeter benim için canım. Bu arada birikim muhakkak yapın aldığımız mayışlarla herşeye yetişmek zor maalesef.
kuzucuklar hoşbulduk hep burlardayım gerçi okuyorum yazdıklarınızı hep herşeyden haberdarımmBebişkommm hoşgeldin. Özlendin hemi de çoook. İnşallah huzurlu bir balayı atlatırız dediğin gibi. Ordan işe nasıl geri döneceğim bilmiyorum. Geçen sene yine Bodrum'a gittiğimde cennet gibi bir oteldeydik ve dönerken ağlamıştım. Ciddi ağlamıştım ama yüzüm gözüm burnum kıpkırmızı olmuştu. Uzatma imkanı varken bizim ki uzatmamıştı çok para harcadık diye.
Sende ne var ne yok neler yapıyorsun? Ne zamandır sorucam kaşların ne alemde? Benim 1.5 ay oldu kaşlarımı hiç ellemeyeli azcık çıktı ama Eylül'e kadar yolu var tabi.
Gizocum özel bir indirim yapılmadı maalesef ama acenta çalışanı olduğum için gittiğimiz otellerde daha farklı bir muamele görüyor muyuz diye sorarsan evet. Çünkü biz ona göre o oteli satıyoruz. Ben de acentadan o oteli ilk ziyaret edecek kişiyim yani döndüğümde acentama neler anlatacağım onların prestiji için çok önemli.
Kayınvalidem ile kayınpederim bana sürpriz düğün yeri ayarlamaya gitmişler. Bizimki yetiştirdi tabi bana sonrada evi tutmaya gideceklermiş. Nişanlımdan al haberi oldu biraz ama neyse.
Vogue'da çok güzel bir otel ama ben Thor'u çok istiyordum. Kaç ay açılmasını bekledim ve sonunda dün kayınpederim iş yerime geldi para getirdi bende rezervasyonumu geçtim büyük bir zevkle hemide ilk defa yeni soyadımla geçtik voucher'a.
Aldem kaşlarım çıktı aslında hemde uzun uzun bayağı ama aralarının dolması için bekliyorum. Kına gecesinden bir kaç gün önce aldıracağım.
yeni soyisminlee ohh ohhh mutluluukk
düğün yerimii ne güzel haber buuu nişanlın yetiştirmeseymiş sana daha iyi sürpriz olurmuşş aslındaa
Telefonun başında çaresiz bekliyorum.:102:
gizcim canımmm aileler destek olucaksa birikimsiz üstesinden gelirsnz ama siz illa kimse elini bsye sürmrsin biz apıcaz derseniz birikimsiz kattiyen olmuo siz siz olun onlar bsy yapsa bile birikim yapın mesele o büyük esyalar dil onlar taksıtle her türlü alınıo ama küçük görünen ama en çok para yiyen şeyler varya insanı yiyip bitirio çok zor teferruatlarla uğraşmak biz malesef bu süreçte çok yıpranıoruz o yuzden kımseye saglıklı fikir vericek durumda deilim gizim mazur gör bnm durumum herkesten farklı oldgu için burda en son fikir vericek adamım heralde sana en iyi lovely,incicicegi ve gelirlerse dyyg ile pernic anlatabilir...
Giz'm uzak şehirlerdeyiz birlikte geçiremcezkii bende kara kara düşünüyorum valla bir fikriniz var mıı ??video felan yapabilr miyim diye düşüncelerim var işte bakalımm yaa napıcam
gizoooo saol cnm acayip telkin ettin beni aarada bir dopinge ihtycm var...
aldekuşşş nice 6lara kızım moruklayınca bile aşkla kalın
lovelyyy haber beklıyoruzzz ona göre ciciş
canım beraber nice uzun yıllara olsun inşallah
valla bu konularda ben biraz odunum pek yardımım dokunmaz sana
ama video falan yaparım diyosan olur bide güzel bi mektup ya da mesaj yazıp yollarsın aklıma başka da bişey gelmedi valla :26: kelin merhemi olsa misali
ayrıca lovelym inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz burda hepimiz
Ayyy bu arada Aldem 6. yılınız kutlu olsun. Hep mutlu olun bebikim. Bende videoları çok seviyorum. Resim ve yazılarla slayt yapılıyor ya çok hoş oluyor. Bakalım o ne yapacak bizim güzel Aldemize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?