347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ets den baktım hemen canım sana özel bir indirim yapıldımı burada sen uyguna getirmişsin geceliği :))))))))))) bu sektördesin yapılır illa zaten balayıma çıkarken sana özel sorucam bodruma 2.tatilde gideriz bu oteli kaydettim bile listeme

birikim şart ama inan o ocaktan beri biriktiremedi kendi ihtiyaçları nişan telaşı derken gitti ondan hep biz alacaklarmızı beraber alacaz yetiştiklerimize ben oyüzden kına detaylaırmı bile şimdiden halletmeyi düşünüyorum canım hani hediyelik dağıtıcaksam kendim yaparım tefleri sipariş verirrim küçücük şeyler sonra batıyor bana :)

anahatarlık görürsem dedğim gibi yaparım çok ciciler ama minicikler çok tatlılar çok seversin

incicceciğim biz düğün sonrası eve girmeyi üdşünüyoruz ben iyi biriktirdim çalıştığımı koydum kenara şimdi nişanlımda yeni girdiği yerden maaşını alsın hemen koyacak kenara yarısını bir şeklide o kenarada durucak aksi halde yapamayız hee biriktiremedimi o zaman tv felan o şeyleri halledicek ben nasıl birikim yaptıysam od ayapmalı erkekler biriktiremiyor sonra bu tür şeylerde yıpranıyor altında eziliyorlar

allah yuva kurana bereketlik oblluk versin inşallah siz atalatacaksınız yorgunluklarınız biticek

Lovelycim diğer otelde çok güzelmiş thorda çok güzel bayıldm ikisinede.. ben balayında yunanistan çok istiyorum:)) çok çok uzun zaman var ama:))

kuzucuklar hoşbulduk hep burlardayım gerçi okuyorum yazdıklarınızı hep herşeyden haberdarımm
tatil dönüşü çok zor oluyor yaaa eveet hele de böyle otellerdee nasıl da zor ama bir detay var kuşum kendi evine dönüceksin o seni daha da heyecanlandırabilir
Kaşlarım dökülmüyor artık neyse kii dökülenlerde toparladıı canımm seninkiler nolcak bakalımm daha vakit var
Bizimki işe girdi fazlasıyla yoğun şekilde çalışıyor
6. yıldönümümz var bu ay sürpriz düşünmekteyim ben yaa bir de bu varr bende ne olsun

he bir de o anahtarlıklardan bende istiyorum yaaaaaaaaaaa :)

Son düzenleme:
Gizocum özel bir indirim yapılmadı maalesef ama acenta çalışanı olduğum için gittiğimiz otellerde daha farklı bir muamele görüyor muyuz diye sorarsan evet. Çünkü biz ona göre o oteli satıyoruz. Ben de acentadan o oteli ilk ziyaret edecek kişiyim yani döndüğümde acentama neler anlatacağım onların prestiji için çok önemli.

Kayınvalidem ile kayınpederim bana sürpriz düğün yeri ayarlamaya gitmişler. Bizimki yetiştirdi tabi bana sonrada evi tutmaya gideceklermiş. Nişanlımdan al haberi oldu biraz ama neyse.

Vogue'da çok güzel bir otel ama ben Thor'u çok istiyordum. Kaç ay açılmasını bekledim ve sonunda dün kayınpederim iş yerime geldi para getirdi bende rezervasyonumu geçtim büyük bir zevkle hemide ilk defa yeni soyadımla geçtik voucher'a.

Aldem kaşlarım çıktı aslında hemde uzun uzun bayağı ama aralarının dolması için bekliyorum. Kına gecesinden bir kaç gün önce aldıracağım.

yeni soyisminlee ohh ohhh mutluluukk
düğün yerimii ne güzel haber buuu nişanlın yetiştirmeseymiş sana daha iyi sürpriz olurmuşş aslındaa

yeni soyisminlee ohh ohhh mutluluukk
düğün yerimii ne güzel haber buuu nişanlın yetiştirmeseymiş sana daha iyi sürpriz olurmuşş aslındaa

Evet yeni soyismimle. Soyadımı sevmediğimden değişeceği için çok mutluyum ama nişanlıcana da bana da çok değişik geliyor yeni soyismim. İkimizde bir garip oluyoruz söyleyince.

Düğün yeri mevzusuna gelince beni alt komşuları aradı önce. Lovely seninkiler çıktılar önce bir yere gideceklermiş işleri varmış sonra baban geçecekmiş herhalde emlakçının yanına dedi. Tamam dedim. Peki yemek işini ne yapacaksınız dedi. Bilmiyorum ki baba bir kaç yerle görüşüyor fiyat bekliyor herhalde dedim. Hımm tamam dedi ama hiç çakmadım. Kapattık yarım saat sonra bizimki aradı. Aşkımcım annemi aradım şimdi bilmem ne otele gitmişler orayla görüşüp emlakçıya geçeceklermiş dedi. Ben tabi böyle. Peki dedim kapattık. Şuan arayıp sormuyorum haber bekliyorum çok heyecanlıyım. Haber alınca yazacağım. Şuan evim tutulsun başka bir şey istemiyorum.

Son düzenleme:

nenam yaa kıyamam sana lütfen ama lütfen üzme kendini siz bunlrın üstesinden geleceksiniz düğün sonrası kapını kapattığında kimse umrunda olmayacak bilesin sana dua edeceğim ki sıkma kendini diye düğünden sonra geriye bakınca mutlluk hatırlıcaksın evlendiğin an unutucaksın bunları

ahhh o küçük kıytırık denilen şeyler yokmu kendi çeyizimde daha almam gereken şeyler yok değil var bitmiyor bu işler malesef

aldeee canım 6. yıl döünmümü maşallah kuzum ne gibi süpriz yapacaksın anlat bakayım

lovelyyymmm bizde senden bekliyoruz ev tutulduğmu düğün yer halloldumu he bide kaş için özel bakım yapıyormusunuz sen düğün için kalınlaştırıyormusun ben bir ara 2 ay hiç aldırmadım orman gibi oldu aslında çok çıktığından değil bir bölge bembeyaz oraya hiç kıl düşmüyor bir bölge iseee çok çıkmıştı en son kuaföre gittim düzelt ama inceltme dedim gıcık oluyorum hemen inceltiriyorlar

Giz'm uzak şehirlerdeyiz birlikte geçiremcezkii bende kara kara düşünüyorum valla bir fikriniz var mıı ?? video felan yapabilr miyim diye düşüncelerim var işte bakalımm yaa napıcam

gizoooo saol cnm acayip telkin ettin beni aarada bir dopinge ihtycm var...

aldekuşşş nice 6lara kızım moruklayınca bile aşkla kalın

lovelyyy haber beklıyoruzzz ona göre ciciş

Giz'm uzak şehirlerdeyiz birlikte geçiremcezkii bende kara kara düşünüyorum valla bir fikriniz var mıı ?? video felan yapabilr miyim diye düşüncelerim var işte bakalımm yaa napıcam

canım beraber nice uzun yıllara olsun inşallah

valla bu konularda ben biraz odunum pek yardımım dokunmaz sana

ama video falan yaparım diyosan olur bide güzel bi mektup ya da mesaj yazıp yollarsın aklıma başka da bişey gelmedi valla :26: kelin merhemi olsa misali

ayrıca lovelym inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz burda hepimiz

Canlar günaydın dün 08:30'ta uyudum kendimi iyi hissetmiyordum, başım ağrıyordu yattım erkenden. Bana çok nazar değiyor ya.

Dün kayınpederim gitmiş emlakçının dışarda işi varmış görüşememişler gene. Telefon açmış kayınpederim yarın bu işi bitirelim diye. Bugün tutacaklarmış herhalde. Düğün yeriyle ilgili bile konuşamadım akşam vurdum kafayı yattım.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................48:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................63:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................71:123:​

Ayyy bu arada Aldem 6. yılınız kutlu olsun. Hep mutlu olun bebikim. Bende videoları çok seviyorum. Resim ve yazılarla slayt yapılıyor ya çok hoş oluyor. Bakalım o ne yapacak bizim güzel Aldemize...

gizoooo saol cnm acayip telkin ettin beni aarada bir dopinge ihtycm var...

aldekuşşş nice 6lara kızım moruklayınca bile aşkla kalın

lovelyyy haber beklıyoruzzz ona göre ciciş

Ayyy bu arada Aldem 6. yılınız kutlu olsun. Hep mutlu olun bebikim. Bende videoları çok seviyorum. Resim ve yazılarla slayt yapılıyor ya çok hoş oluyor. Bakalım o ne yapacak bizim güzel Aldemize...

canımm arkadaşlarımm herşeylerimm çok teşekkür ederimm güzel huzurlu ilişkiler nasip etsin Allahm hepimizee nice seneleerr
video yapıp kendim konuşcam ona bile şok olucak zaten beklemez benden böyle şeyler nasıl yapıcam o meçhull uzaktan uzağa fzla bişeyde yapılamaz zaten herhaldee hiç böyle şeylerle kutlamadık bugüne kadar mesajla flan heepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…