Güzel Haberlerle inşallaaaahh sübhaneke amiinnAz kaldı İnciçiçeğim. Siz evlendiğiniz de benimde evim çoktan bitmiş olur herhalde. 2 haftayı nasıl geçircem diye kara kara düşünürüm burda. Şimdide elektrik ve suyun bir an önce bağlanmasını beklicem temizliğin başlanabilmesi için.
Şuan kayınvalidem ile kayınpederim emlakçıdalar. İnşallah güzel haberler ile dönerler.
ömrümüz beklemekle geçiyor valla kuzum yaaAz kaldı İnciçiçeğim. Siz evlendiğiniz de benimde evim çoktan bitmiş olur herhalde. 2 haftayı nasıl geçircem diye kara kara düşünürüm burda. Şimdide elektrik ve suyun bir an önce bağlanmasını beklicem temizliğin başlanabilmesi için.
Şuan kayınvalidem ile kayınpederim emlakçıdalar. İnşallah güzel haberler ile dönerler.
kızlafr size bişi sormam gerek lovelym çeyizinde göremedim yemek takımını ama bana yardım edin
annemle konuştum günlük yemek takımımı alallım çıksınlar aradan dedim oda ben sana sonra alıcam diyip geçiştirdi bende şimdi istiyorum 6 kişilik günlük yemek takımı 6 kişilik kahvaltı takımı ve 12 kişilik misafirlik dedim
annemse diyelim sana öyle oturmaya 5 kişi geldi sen 2 kişisin eee misafirliğimi çıkarıcaksın mutfağımız ne kadar küçüktü ama benim yemek takımım vitrindeydi sadece pasta setlerim 12 kişilik günlük takımım artı 6 kişilik iki kahvaltı takımım mutfaktaydı dedi tamam annem çok misafir ağırlıyor ama gerek varmı
bana diyor ki 12 kişilik günlük yemek takımı al açelyayı beğendim öyle çorbalığı felan olmayacak
bernardodan romanceyi şu sıra beğeniyordum annem alallım onun 12 kişiliğini benim mutfağım ne küçüktü herşeyim sığıyordu birtande kahvaltı takımı alallım istersen sen sonuçta ilerde konsol alıcaksın konsolunada yemek takımın koyarsın dedi napacağma karar veremedim
siz neler yaptınız mesela kızlar
Öncelikle bugün neler oldu bir bilseniz diye başlamak istiyorum söze.
Bizimkiler en son ev sahibi gelinceye kadar eve geçelim demişlerdi ya işte öyle yapmamışlar. Emlakçıdan "ev sahibi geldi" diye telefon gelene kadar şöyle bir Lovely'nin beğendiği düğün yerlerine bakalım diye arabaya atlayıp çıkmışlar ve kaza yapmışlar. Nişanlım aradı beni annemler kaza yapmışlar dedi. Ben şok o an ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl dedim sadece. Onlar evde emlakçıdan haber beklemiyorlar mıydı dedim. Adam gelene kadar senin beğendiğin yerlere bakmaya gitmişler dedi. Bir şeyleri var mı dedim. Yok, bende yanlarına gidiyorum. Çekici çağırmışlar falan dedi. Ben tabi kayınvalidemi aradım hemen. Ağlıyordu, çok korkmuş. Onun bulunduğu ön kapıya çarpmış araba. Kapı diye bir şey kalmamış tabi, ayna kırılmış, tekerlek dönmüş falan araba hurdaya çıkmış bir nevi. Zaten yeni değildi. Ben işten erken çıkıp yanlarına gideyim dedim ama eve bırakacaklarmış ordan yardım eden birileri. Onlara geçtim bende. Verilmiş sadakaları varmış, emniyet kemeri ve karşıdan gelenin çok hızlı gelmemesiyle daha büyük çaplı kaza önlenmiş.
Anne biraz toparlayınca kendini emlakçıya gidelim dedi. Gittik ama ev sahibiyle bizi görüştüremeyeceklerini zaten kendisinin kör olduğunu söylediler. İnanamıyoruz artık insanlara. Siz görseniz de o sizi göremez dediler ama bilmiyoruz artık doğru mu... Eğer öyleyse de bize hiç sorun çıkarmayacak bir ev sahibimiz olacak sanırım. Randevulaştık yarın sözleşme yapacağız. Ne kirada 5 kuruş indirebildik, ne komisyonda. 750 kira bedeli, 750 depozito, 750 komisyon bedeli ödeyeceğiz anlayacağınız.
Gizocum şimdi sana gelince benim çeyiz topiğimde misafir tabaklarımda, çatal kaşıklarım da yok. Çünkü annem ben lisedeyken Yeni Konak'tan almıştı İzmir'liler bilir, hiç unutmuyorum 1.800 ödemişti sadece yemek takımıma o zaman. İthaldi. Ev yerleşsin sana söz fotoğraflarını koyacağım. Çok zarif parçalar ama maalesef evde fotoğraf çekebileceğim bir yerde değiller. Marka da bilmediğimden internetten resim bulamıyorum. Kaç kişilik olduğunu da bilemiyorum ama zannediyorum 12 kişiliktir. Bende bir o var misafir için, bir de Bernardo'dan aldığım günlük siyah beyaz kareler. Bir de Bernardo Butterfly, onun dışında teyzemin hediyesi yine çeyiz topiğimde de yer alan Paşabahçe Pastoral serisi pasta tabakları o kadar. Ben siyah beyaz günlük tabaklarımı kahvaltıya da kullanacağım. Çokta gerek yok Giz'im bir misafir için, bir günlük, bir pasta neyimize yetmiyor ki kahvaltıya falan öyle set almaya gerekte yok bence.
Bu arada söylemeyi unuttum kızlar en geç Ağustos'un 5'ine kadar elektrik suyum bağlanmış olacak. Aslında 1'inde bağlanıyormuşta ne olur ne olmaz diye 5'i diyorlarmış. Yani bende ya ilk cumartesi ya 2. cumartesi temizliğimi yaptırıp eşyalarımı getirtmeye başlıyorum.
Bu arada söylemeyi unuttum kızlar en geç Ağustos'un 5'ine kadar elektrik suyum bağlanmış olacak. Aslında 1'inde bağlanıyormuşta ne olur ne olmaz diye 5'i diyorlarmış. Yani bende ya ilk cumartesi ya 2. cumartesi temizliğimi yaptırıp eşyalarımı getirtmeye başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?