evet bizimde canım gitti elektrik su falan hepsini o halletti sağolsun gitmişken ikametgahını da aldırmıştı akıllıben evlendikten sonra aldırdım nüfus cüzdanımı değiştirmeye gidince.... aklınızda bulunsun kızlar biz 19 mayısta evlendik ya 1 haftada veriler geliyor nüfus cüzdanı değiştirmek için....
evet bizimde canım gitti elektrik su falan hepsini o halletti sağolsun gitmişken ikametgahını da aldırmıştı akıllıben evlendikten sonra aldırdım nüfus cüzdanımı değiştirmeye gidince.... aklınızda bulunsun kızlar biz 19 mayısta evlendik ya 1 haftada veriler geliyor nüfus cüzdanı değiştirmek için....
iyi hatrlattın yoksa ben unuturdum gider başvurumu yaparım ikametgahımıda çekerim nasılsa 2 alt sokak zor olmaz die tahmin ediyorum
lovely kuaför ve fotografcıyı ne zaman halledıceksin ben onlarıda hallettim rezervsynumu yaptım şimdiden
ayyy muhabbetlere bak evler, eşyalar, perdeler , avizeler bende istiyorum yaaaaa
kızlar geçen cuma tost mak. sipariş vermiştim geldi modeli bu sizce nasıl? tezgah üstü her şeyim kırmızı olmuş oldu çok sırıtmıcak kırmız kırmızı çünkü üst dolaplarim krem altlar kahve rengi ve tezgahmda krem kahve tonlarında o yuzden kontras olsun istedim halımıda bordo tonları düşünüyorum
Nena benimde çoğu şeyim kırmızılı. Sende güle güle kullan. Mutfak halısını krem aldım ama ben, hemde şu yatak odasına ve oturma odasına aldığım Prizma'nın tüylü halısı vardı ya onun kremi. Benim öyle uzun holümde yok 75*2 boyutunda yine mutfağa aldığım aynı Prizma halıdan aldım, hole de krem tercih ettim. Yani mutfak ve hol aynı oldu. Normal halı alabilirdim ama masraftan kaçtım. Bir de şöyle düşündüm. Benim zeminlerim parlak ve kaygan fayanslar varya onlardan halı koysam fıyt fıyt kayacak ayağımızın altından. Bu prizmaların altı kaydırmaz bana daha mantıklı ve makul geldi.
lovely kuaför ve fotografcıyı ne zaman halledıceksin ben onlarıda hallettim rezervsynumu yaptım şimdiden
Onun için cihan beye müracaat ediyorsun canım ....
dün iftarda kayın validemlere gitmiştik balkona çıktık canımla askere gideceği gün de balkonda oturmuştuk o gün geldi aklıma valla ne çabuk geçti valla askerlik bitti geldi işlere girildi evlendik bazen diyorum hala evlendiğimize inanamıyorum diye hayal gibi geliyor
kuşum iyi yapmışsın bende o kaydırmazlardan alıcam anneme almıştım gecen yıl cok memnun o yuzden abnada tavsıte etti bnmde fayanlarm krem hol fayanlarmda krem halıyı krem alıcaktm esasen ama her yer çok beyaz beyaz durmasn bıraz kontras al dediler o yuzden mutfaga bordo dusundum kırmızı esyalarıma uysun die bulursam alırım bordo bulamazsam krem olucak mecburen hol e de krem kaydırmaz dusundum gerçi bnm fayanlarım parlak deil mat bi yandan da hol e halı örtmemeyi düşünüorum nasılsa evde terlikle gezicem halıyı alırım ama sarar boş odaya koyarım tercihe göre sererim die düşündüm bide salonumun odalarımın parkesi çok güzel o yuzden her yere halı sermeyi düşünmüyorum yatak odama o dediğin tüylüden alıcam salonada 2 tane krem alıcam falan filan işte halledicem bi şekilde ya :)
hakikaten burda ne zor zamanlar geçirmiştik hepimiz stresten kurdeşen döküoduk vallahisonra bide hepsinin iş stresi baya bi gerilmiştik buralarda şimdi ise en tatlı zamanlarını yaşıyoruz
hakikaten burda ne zor zamanlar geçirmiştik hepimiz stresten kurdeşen döküoduk vallahisonra bide hepsinin iş stresi baya bi gerilmiştik buralarda şimdi ise en tatlı zamanlarını yaşıyoruz
Benim fayanslar bildiğin kafa göz patlatılacak parlak fayanslardan canım. Rengi beyaz, ben tüylü halıları da beyaz istiyordum ama fayansların beyazsa göstermez dediler bende krem aldım duvarlarımın renginde olsun diye. Salona sade ama aynı zaamnda şahane bir halı aldırmayı planlıyorum çünkü evde hiç halı masrafım olmadı. Salona sade krem düşünüyorum ama kendinden desenli halılar varya çok gösterişli öyle bir şey istiyorum.
evet canım aynen öyle valla telefon yakalattılar çarşıya çıkıp pes oynayıp bize bakmadılarherhalde siz olmasanız evde otur otur kafayı yerdim o zaman işim de yoktu spora git eve gel başka bişey yoktu hayatımda
iyi yapmışsın krem almakla...
bende salona 2 tane o krem kendinden desenlilerden alıcam bayılıyorum onlara varya içim gidio eski model o çok bordoluları sevmıorum bızım evde var cok sıkıldım... bide shaggyleride hiç sevmiorum o kırçıllı gibi varya ... o kendinden desenliler çok modern hem salonumada çok uyucak... masanın altına tam masa boyu alıcm koltukların orayada küçük düşünüyorum öle koltuk altına sokuşturmicam parkelerim görünsün... eşyalarım yerleşsin ortaya alıcam halının m2 sine bakıcam şimdi gözümde kestiremiorum
E herhalde canım benim yepyeni parkeler gizlenecek saklanacak bir şeyi yok tabi ki halılar koltukların altında kalmamalı. Ben çok halı sevmiyorum zaten. Fazlası boğuyor evi.
lovelycim bizim evde komple spottu annem elektrik faturasından bunalınca hepsini tasarrufluyla değiştirdi, spotların da minicik tasarruflu lambaları çıkmış olmazsa sizde öyle yaparsınız ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?