347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın minik kuşlar nasılsınız bakalımmm

lovely öncelikle çok geçmiş olsun ucuz atlatmalarına sevndm çok şükür...

veee evi tutmuşsun tebrikkk ederm her şeyin yolunda gitmesi harika bir durum

ben henüz paylaşamadım evi hatta dün nişanlıma söyledim resimleri bana gönderirmsn arkdslarım evimi merak ediyor diye o da şuan evçok pis hatta bazı yerlerde hala inşaat malz. duruyordu temizlensin o şekilde göster dedi bende peki dedim o yüzden henüz paylaşamadım... agustosun ilk haftsı temizletiyorum kadınıda buldum 2 gün anca sürer temizlik sonrası ilk sizinle paylaşacağım....

Canlar teşekkürler. Tuttuk huzur yuvamızı. İçime sindiği şekilde oldu çok şükür. Bir ev gezdik onda karar kıldık.

Nena senin ki o kadar inşaat halinde demek. Senin elektriğin-suyun var mı? O zaman sizdede oturan yok sanırım daha bizim apartman gibi bomboş. Bizde apartman oturulmaya hazır tertemiz yani, apartmanın demirleri poşetli sadece. Oturma iznide hazırmış 25'inden sonra elektrik-su-doğalgaz işlemleri için başvuru yapacaklar. Bağlanır bağlanmaz 4 daire var zaten hepsi taşınacak. Çatı ile en alt kat arsa sahibininmiş. O da kiraya verecekmiş. Benim üst katım ve giriş katı da kira oluyor demek bu. Bir tek alt katımızda daireyi alan biri oturacak yani.

lovelylim esasen inşaat halinde değil sadece ustalar yerleri vs pis bırakmış e inşaattan çıkıldıgı için yerler haliyle berbar mutfak tezgahı toz duman banyo desen pis yani sıkı bir temizlik gerekicek yoksa inşaatı bitti. suyum,kombim,elektrğim her şeyim var sadece üzerimize alıcaz da boşu boşuna para ödemeyelim die bide açtrmak için bütçe oluşturmadk önümzdeki ay a kaldı anlıcgn temızlıgıde onumzdekı ay yaptrcam hem butce acısından hemde erken oldgnu dusundugum için....

bnmde apartman korkuluklarm hala poşetli,asansör henüz kullanılmıyor giriş kapım poşetli yırtmadım poşedi özellikle apartman hala pis die bnm binam 6 kat 12 daireden oluşuyor konu komşu çok olucak anlıcagın,2 daire dolu 1 ide dün temizlik yapıyordu kısa zamnda yerleşicekler sanırım...

bu apartmanda sadece genç yeni evli çiftler toplulugu var ev sahıbı kiracıları secerken özen gösstermiş çocuklu istememiş tuhaf bir durum ama saygı duymak lazım...

bide balkonumuz yok ama kocaman bahçemiz var ev sahibi arka kısma sebzeler ekmiş domates,biber,maydonoz vs istedgniz zaman koparın dio alem adam yahu...
ön tarafa da çardak gelicekmiş bide bahçe aydınlatmalaerı gelicek... yani agustosun sonunda pırıl pırıl bır apartman ve daireye sahip olucam inşallah

kızlar size bi kaç davetiye göstermiştim kararsız kalmıştım hatırladınız mı bilmiyorum...kararımı verdim davetiyem bu olacak hem sade hem şık içinede güzel sade bir yazı yazdıracagım bi kaçtanesini birazdan paylaşırım öyle manili yazılar sevmediğim için sade bşyler yazıcak

Eklentiler

• $davetiye 8.webp
    25 KB · Görüntüleme: 26
1.Ömür boyu sürecek
mutlu beraberliğimizin başlangıcında
sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

2.Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi
Umudu ve Dileğiyle ortak yaşantımıza
adım attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz

3.Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi
Sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikah (Düğün) törenimizde
Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

vb... kızlar bunlar benim seçtiklerim değil sadece olabilitesi yüksek tarz da yazılar ...

bunlar gibi sade bşy istiyorum ve alt sağ öşeye aynı davetiyenin konseptinde ki gibi NENA&GÖKHAN yazdıracağım belki üstede olur karar veremedimsizde değişik yazılar varsa önerebilirmsnz nette hep klasik birbirirnin taklidi yazılar var orjınal bsy bulursnz lütfen bnmle paylaşın

3. olan diğerlerine göre daha güzel canım

pernic şimdi farkettim sen evleneli neredeyse 2 ay oldu vayy canına hiç ortalarda da yoksun zaten neler yapıyorsun nasıl gidiyor evlilik ...

çok girmiyorum evet canım eskisi gibi.... iyi tatlım çok şükür ramazan biraz sarstı kalk yat yemek hazırla falan ramazandan sonra evlenmekle akıllılık ettiniz siz bi daha ki ramazana kadar tüm düzeninizin oturmuş olur

allah niyetinizi kabul etsin çok zor bu aylarda oruç tutmak ben tutamıyorum malesef ilaç kullandgım için c.tesi dedim bi tutayım ilaç almasamda olur... oruc zorlamadı ama midem çok agrıdı mide ilacı içiyorum ben

evet yeni evlisnz ya ramazan zorlamıştır tahmin edebiliyorum canım siz evliliğin keyfni bol bol çıkarın valla... bizde nişanlımla her hafta sonu yeni evimize gidiyoruz dairem 5. kat ve püfür püfür esio bol bol hava alıyoruz şaşırıyorum sevdgm adamla kendi evimde başbaşa kalınca hoşuma gidio şimdi sen tadını keyfni her şeyini yeternce cıkarıosndr biz şimdi bide napıyrz biliomusun salonumuza gidiyoruz koltuklar şöyle gelse masa böyle koltuk böyle falan konusuyoruz ve acayip zıt fikirliyiz hiç uyuşamıyoruz acaba evlennce zorluk çekermiyiz tahmın yurutebılıomsn

lovely şekerimmm avize işini hiç düşündün mü hayatım ??? bence hiççç düşünme yorma güzel kafanı sana ortalama fiyat verim ben 1000 tl ühhüüüü aglayasım var komple ev avizeleri hemde dün fiyat aldım uçmuş insanlar veremem okadar para yani

Canım bende temizlik yapılırken poşetleri çıkarttıracağım. Aslında eşyalar geldikten sonra çıkarmak istiyordum. Kapılardan geçerken çizilme vs. olmasını engeller en azından diye ama kadın gelmişken bir kerede her yeri temizlesin. Ağustos temizlik için uygun bir zaman canım. Anca 1 ayda yerleşiriz zaten. Eylül'e de bir şey kalmaz. Ben zaten istesemde şimdi yaptıramam malum su olmadan hiç bir yer temizlenmez. Dolapların içi dışı güzelce silinmesi lazım çok toz her yer. Fayanslar zaten sürekli kusacak, bir kere silinmekle olacak şey değil.
Yeni binalarda çoğu ev sahibi yeni evlenecek çift tercih ediyor bu arada. Çünkü çoluk çocuk olmuyor, malına zarar veren olmuyor. Gençler daha bilinçli ve herşeyleri de yepyeni olduğundan eve de daha bir başka bakıyorlar. Mesela ben nasıl aldıysam o şekilde kullanacağıma çok eminim kendimden.
Abonelikte çok paraymış işte dün sorduk, evi tutmakla bitmiyor iş bir de üstüne abonelik masrafları var nerdeyse bir kira bedeli daha ödeniyor ama sonra kapattırırken paranı geri alıyormuşsun.

Kuşum avizeleri düşünüyordum ki artık düşünmüyorum çünkü evin her yeri spot aydınlatma. Tam emin değilim ama zannediyorum sadece yatak odası ve oturma odasında spot yok bizim o iki odaya alacağız.

Sen perdeleri düşündün mü? Biz anahtarları teslim aldığımızda perdeci çağıracağız ölçü alsın diye.

Son düzenleme:

aynen kuzucuk her yer leş gibi fayansların falan yıkanması lazım şakır şukur silmeyle olmaz ...bnde naylonları ozaman çıkarttıracagım

abonelıklerın fiyatını bılmıodum vayy canına cok paraymış hakikaten gideyimde önümzdeki ay halledeyim kendi üzerime olck faturalar sebebi ise niaşnlım şirketten istedği zaman izin alamıyor ben ona göre daha müsaitim o yuzden her eşyi mecburen ben halledicem ve zaten ne yapılıosa hep ben yalnz başıma koşturuorum a dan z ye bnm üstümde inanamazsnz dün nişanlımda dio pert oldun sen yardım edenin de yok die kader napalım koştur nena koştur modundayım her dakka...

hımmm o bizde de oldu canım ama genelde ben galip çıktım hiçbişeycik olmaz

ohh ya fena yırtmışsın sen süper yani... benim evimde spot yok çok dua etmiştim spot olsun die olmadı her yere avize almam lazm artı bide banyomda da yok oraya da aplik alacagım...

ama tabı ben yolunu buldum odalara hol e ve mutfaga sıradan şeyler alıcam ucuzculardan sadece salona 2 tabe çok şık led aydınlatma alıcam böylelikle masrafı 500-600 e indiricem

perdeimi tuttum canım perdemide seçtim yalnız henüz ölçü aldrmadım önümzdeki aybaşı aldrcam zaten 15 güne hazrlıo bnm bütün mobilyalarm 17 agustosta gelicek perdelerde 20sine kadar gelir yani 25 agustosa kadar a dan z ye yerleşmiş olurum kadın yapmaya başlamak için peşinat istedide e biliosnz biz borçsuz evlencz die maaştan maaşa yapıoruz her şeyi bu sebeple başlattırmadım yaptrmaya...hem zaten perdelermn fon renginide seçmedim kadından renk kartelası beklıorum gelınce araycktı beni bakalım

Canım bizde de benim izin almam zor. Adam hanginizin üzerine olacak dedi. İkimizde bakıştık ama sonra nişanlımda karar kıldık. 2 saat sürermiş tüm işlemleri halletmek. Bizimkinin müdürü iyi o izin alacak artık.

evet bizimde canım gitti elektrik su falan hepsini o halletti sağolsun gitmişken ikametgahını da aldırmıştı akıllı ben evlendikten sonra aldırdım nüfus cüzdanımı değiştirmeye gidince.... aklınızda bulunsun kızlar biz 19 mayısta evlendik ya 1 haftada veriler geliyor nüfus cüzdanı değiştirmek için....

kızlar geçen cuma tost mak. sipariş vermiştim geldi modeli bu sizce nasıl? tezgah üstü her şeyim kırmızı olmuş oldu çok sırıtmıcak kırmız kırmızı çünkü üst dolaplarim krem altlar kahve rengi ve tezgahmda krem kahve tonlarında o yuzden kontras olsun istedim halımıda bordo tonları düşünüyorum

Eklentiler

• $tost.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 30

Yırtmadım aslında avize olmasını tercih ederdim çünkü spotlar çok elektrik harcıyormuş. Benim banyoda aynanın üstüne spot koymuş gene, duş bölümüne aplik koymuş duvara. Mutfağım bile spot napacağım bilmiyorum. Bir iki tanesini yakar otururum artık.

Bizimkilerin tanıdık perdecisi var onu ayarlayacaklar ama ben mutfaktaki sürgülü kapıya nasıl bir perde ayarlayacağıma karar veremedim. Zebra stor alsam yıkanmıyor, sileceksin. Mutfakta bütün yağları, kokuyu hapsedecek. Herhalde stor mutfakta en son kullanılması gereken perde çeşidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…