kötü olmuş o canım benimki benim eski telefonumu götürmüştü kim ne yapsın bunu nokia 3120Eki Görüntüle 755983
akşam ışıklar yanınca içersi gözükebilir o camlardan ama yinede bi dene ondan sonra perde al istersen
Gündüz hiç gözükmüyor ayna gibi parlıyor ama akşam dediğin gibi gözükmesinden korkuyorum bende.
İstediğim perde modelinin adı kruvaze tül perde diye geçiyormuş. Google'da aratınca çok güzel şeyler çıkıyor.
Mercim siz düğün tarihinizi konuştunuz mu? Ne zamandır sorucam sana unutuyorum.
Giz'in az çok belli olmuş sanırım, Mayıs'taymış onun. Sizin konuştuğunuz, düşündüğünüz bir ay var mı?
selamlar kızlarr
bugün oruç fena çarptı beni hiç kalkmadan bütün gün yattım hala da yatıyorum valla
bu arada çeyizimin tek eksiği olan süpürgemde bugün geldi. şimdilik bi eksik görünmüyor ama hepsi ortaya çıkınca muhakkak ufak tefek şeyler çıkar diye düşünüyorum.
süpürgemde bu kullanan herkes çok memnunmuş umarım bende memnun kalırım
selamlar kızlarr
bugün oruç fena çarptı beni hiç kalkmadan bütün gün yattım hala da yatıyorum valla
bu arada çeyizimin tek eksiği olan süpürgemde bugün geldi. şimdilik bi eksik görünmüyor ama hepsi ortaya çıkınca muhakkak ufak tefek şeyler çıkar diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 756002
Bende var süper süpürüyor çok memnunum canımselamlar kızlarr
Eki Görüntüle 756002
Muhtemelen 14 ya da 21 Haziran canım mekanlara da teklifleri hep o şekilde yazıp yolladım. 14 Haziran nişanlımın doğum günü olduğu için büyük ihtimalle 21 Haziran olcak
maraton mu bu canım? Bende maratonun kırmızısını aldım da ona benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?