347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kötü olmuş o canım benimki benim eski telefonumu götürmüştü kim ne yapsın bunu nokia 3120

akşam ışıklar yanınca içersi gözükebilir o camlardan ama yinede bi dene ondan sonra perde al istersen

Son düzenleme:
Gündüz hiç gözükmüyor ayna gibi parlıyor ama akşam dediğin gibi gözükmesinden korkuyorum bende.

canım muhtemelen ona uygun yapmışlardır ama belli de olmaz yani siz bi deneyin , içerisi görünmüyosa boşuna kapkalın perdelere birsürü para vermeyin

Şöyle bir perde istiyorum salonuma. Çünkü benimde camım yerden tavana kadar ve genişçe. Berjerlerimi koyacağım önünede. Bunun içine de stor güneşlik istiyorum.

Kızlar bizde düğün mekanlarıyla mailleşmeye başladık yavaştan, sizin İstanbul özelliklede anadolu yakasında gidip de aklınızda yer eden bir düğün mekanı varsa söylermisiniz bana onu da listeye alıyım

görüşürüz perniccimm
lovelym gösterdiklerin gayet güzel hemde ferah görünür açık renk olunca hemde kullanışlı yıkaması da kolay

İstediğim perde modelinin adı kruvaze tül perde diye geçiyormuş. Google'da aratınca çok güzel şeyler çıkıyor.

Perniccim sanada hayırlı iftarlar.

Mercim beğenmene sevindim canım. Perdeci bir gelsin onun önerilerini de dinleyeceğim tabi.

Bir de İstanbul'da olmadığım için mekan öneremedim ama Kalyon Otel de bildiğim kadarıyla harika düğünler oluyor. İstanbul'da olsaydım ve bütçem de müsait olsaydı çok isterdim surların içinde orada düğün yapmayı.

selamlar kızlarr

bugün oruç fena çarptı beni hiç kalkmadan bütün gün yattım hala da yatıyorum valla

bu arada çeyizimin tek eksiği olan süpürgemde bugün geldi. şimdilik bi eksik görünmüyor ama hepsi ortaya çıkınca muhakkak ufak tefek şeyler çıkar diye düşünüyorum.

süpürgemde bu kullanan herkes çok memnunmuş umarım bende memnun kalırım

Mercim siz düğün tarihinizi konuştunuz mu? Ne zamandır sorucam sana unutuyorum.

Giz'in az çok belli olmuş sanırım, Mayıs'taymış onun. Sizin konuştuğunuz, düşündüğünüz bir ay var mı?

Mercim siz düğün tarihinizi konuştunuz mu? Ne zamandır sorucam sana unutuyorum.

Giz'in az çok belli olmuş sanırım, Mayıs'taymış onun. Sizin konuştuğunuz, düşündüğünüz bir ay var mı?

Muhtemelen 14 ya da 21 Haziran canım mekanlara da teklifleri hep o şekilde yazıp yolladım. 14 Haziran nişanlımın doğum günü olduğu için büyük ihtimalle 21 Haziran olcak

maraton mu bu canım? Bende maratonun kırmızısını aldım da ona benziyo

İnciçiçeğim güle güle kullan canım bende bakmıştım bunlara ama çok pahalı gelmişti. Philips'in başka bir modelini aldım o yüzden. Evim de küçük memnun kalırım herhalde beni tatmin eder diye düşünüyorum.

Bende var süper süpürüyor çok memnunum canım

evet canım maraton

düğün tarihi mi belirleniyo canım çok sevindim hayırlısı olsun tarih belirlenince zaman su gibi geçer hazırlıklarla uğraşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…