Muhtemelen 14 ya da 21 Haziran canım mekanlara da teklifleri hep o şekilde yazıp yolladım. 14 Haziran nişanlımın doğum günü olduğu için büyük ihtimalle 21 Haziran olcak
maraton mu bu canım? Bende maratonun kırmızısını aldım da ona benziyo
teşekkür ederim canım. netten aldık biz fiyatı dışarıdakilere göre biraz daha uygunduİnciçiçeğim güle güle kullan canım bende bakmıştım bunlara ama çok pahalı gelmişti. Philips'in başka bir modelini aldım o yüzden. Evim de küçük memnun kalırım herhalde beni tatmin eder diye düşünüyorum.
herkes çok memnun yorumlar çok iyiydi bende memnun kalırım inşallahBende var süper süpürüyor çok memnunum canım
14'ü olursa aynı günde farklı ayda evlenmiş olucaz. Mekan tutmak içinde en güzel zaman Kasım. Kasım ayında fiyatlar oldukça düşük oluyor.
evet canım maraton
düğün tarihi mi belirleniyo canım çok sevindim hayırlısı olsun tarih belirlenince zaman su gibi geçer hazırlıklarla uğraşmaktan
14'ü olursa aynı günde farklı ayda evlenmiş olucaz. Mekan tutmak içinde en güzel zaman Kasım. Kasım ayında fiyatlar oldukça düşük oluyor.
Bu kadar bekledik bari herşey dört dörtlük olsun diye düğün mekanını erkenden belirleyelim hiç bişey aceleye gelmesin dedik canım.
bizde bu yıl sonuna kadar halletmeye çalışıcaz bakalım hayırlısı canım ya birsürü yere mail attım şimdilik düşündüğümüz bikaç yerden çok yüksek fiyatlar geldi gidip konuşunca biraz indirim olur belki ama bilemiyorum napıcaz
Şimdi konuşmak için yanlış zaman canım çok yoğunlar. Kasım ayı en ideali tutmak için sen gel beni dinle. 5.000 tl fiyat veren yer bana bu Şubat'tı sanırım 11 bin fiyat verdi. Keşke Kasım'da tutsaymışız dedim.
tamam canım gidip görüşmek için kasım ayını bekliyelim ama konuştuğumuz yerler genelde oteller fiyat düşermi bilmiyorum hiç yinede şansımı denicem
Ne yazmışsınız bacılar
OkuyamadımBu iyi birşey, herkes tatlı telaşlarda demekki
Kasım ayında düşüyorlar canım Aralık'ta da yeni yıla gireceğiz diye zamlıyorlar. Ekim'de ise hala düğünler sürüyor oluyor. O yüzden diyorum en ideali Kasım diye. Oteller hakkında fikrim yok ama Kasım'da da nişanlından mail atabilirsin. Fiyatları karşılaştırırsın biz öyle yapmıştık hep.
12 Ağustos'ta 1 yıl doluyor. Ne kutlama yapalım Hüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?