selamlar kuzularr
nişanlım aradı az önce lojman beklediğimiz tarihten 15 gün önce boşalmış. haftaya boya badana eksik gedik işlerine başlıyoruz hayırlısıyla çok heycanlandım birden
kızlaaaaarrrr ben geldiiiimmm
sonunda evime gelebildim..tatil boyunca pek nete girmem mümkün olmadı o yüzden yazmayı bırakın takip bile edemedim..umarım herkes iyidir...
Ohhh canım benim çok sevindim. Hadi bakalım sizde başlayın. Hepimiz erkenden ev işini hallettik.
Bende bayramın 3. günü temizlik yaptırayım yavaştan da eşyaları taşıyayım diyorum.
evet çok şükür
perde ölçülerini falan alalım dikilmesi uzun sürer belki. eşyalar yetişirse bayramdan önce getirmelerini isteyeceğim çeyiz yerleştirmesi de bayramdan sonraya kalır.
eşyalar ne kadar erken giderse o kadar iyi olur kuzum misafirhanede kalmaz evimizde kalmaya başlar
oo ne güzel iftar olmuş sizeHalk oyunlarından arkadaşlarımla 20 kişi fasıllı bir yerde iftar yaptık. Güldük eğlendik, çok güzeldi.
Tuzlada sahil tıklım tıklım. Havai fişekler, dilek balonları
kızlaaaaarrrr ben geldiiiimmm
sonunda evime gelebildim..tatil boyunca pek nete girmem mümkün olmadı o yüzden yazmayı bırakın takip bile edemedim..umarım herkes iyidir...
Canım benimde şu suyum bir bağlansın başka bir şey istemiyorum. İnşallah dedikleri gibi 1'inde bağlanır da sarkmaz bende hemen temizliğimi yaptırıp eşyaları isterim. Bizimkiler hazır benim alo dememi bekliyor.
canım oturma ruhsatı falan hazırsa su işi o kadar uzun sürmüyor. biz geçen sene yazlığın elektirk suyunu öğlene kadar halletmiştik hemen yapıyorlar
Canım oturma ruhsatı hazırmış ama biz neyi bekliyoruz onu bilmiyorum. Söyledi de ben unuttum. Hazır dedi emlakçı 25'inde gider başvuru yaparız 2-3 günde bağlanır zaten dedi.
hmm olur olur ne kaldı şurda 25 ine zaten
her gece rüyamda eşyalarla uğraşıyorum öyle yerleştiriyorum olmadı değiştiriyorum kafayı sıyırmadan evleneydik iyiydi
Canım aynı ben hahahaha.Bende her gece eşya yerleştiriyorum. Beynim hiç boş kalmıyor. Bir de önceden açıp açıp ilandaki fotolardan dolapların içini yerleştiriyordum şimdi biz evi tutunca ilanları da kaldırdılar mutfağımı yerleştiremiyorum. Durumum vahim.
Perniz siz ne kadar kira ödüyorsunuz kuzum? Vee kira arttırımına kaç yazdılar sizin?
selamlar kuzularr
nişanlım aradı az önce lojman beklediğimiz tarihten 15 gün önce boşalmış. haftaya boya badana eksik gedik işlerine başlıyoruz hayırlısıyla çok heycanlandım birden
gözünüz aydın canım
600 tl canım artırım kaç olduğunu bilmiyorum yaaa :44::44::44::44:
Sizin iyimiş canım ya bizde bulabilseydik keşke. Aslında hep konuşuyorduk en fazla 650 ödeyelim diye ama böyle oldu genel olarak evimden çok memnunum daha taşınmadan kalbim pır pır bir de eşyalar gelmeye başlasın benden mutlusu olmaz herhalde.
evet canım eşyalar gelmeye başlayınca gör sen heyecanı
lovely kira artışı üfe üzerinden oluyor. Kontrat yaptınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?