Yapıldı canım %10 yazıldı kira artışına ondan sordum.
1 yıl sonra 75 tl zam olacak yani. 75 tl zam olursa 825 tl. Zor bu kira işleri üzerine 500 daha ödesen kendi evinin kredisini ödersin.
Bize ilk sene kontrat yaptılar. İlk artışta 50 tl zam yaptılar. Geçen sene eşim askere gitti diye zam yapmamışlardı. Kontratı da yenilemediler. Biz bu çevreye göre az kira veriyoruz, kirayı bu zamana kadar hiç aksatmadık sanırım onlarda bu yüzden bizi idare ediyorlar. Bu sene ne yaparlar bilmem ama kendi evimi almadan bu evden çıkmam sanırım.
pffff canım çok sıkıldı yaaa
spora da ara vermiştim baya dün tekrar başladım nasıl et kırmışım zor yürüyorum otururken bile bacaklarım acıyo
ayrıca siz 6 lı takımlarınızı hangi marka aldınız ya. biz daha onları alıcaz. lovelym nerelere bakabilirim?
hiç geceliktir çamaşırdır yok benim hala
Puknas hoşgeldin canımcım bayağıdır yoktun. Tatilin keyifli geçmiştir umarım. Hepimizde iyiyiz çok şükür hazırlıklarımız hızlandı.
oo ne güzel iftar olmuş size
hoşgeldinn canım benim
tatilde nete girmeye fırsat kalmıyor. tatilin nasıl geçti? biz aynıyız hazırlıklar hızlandı ordan oraya koşturup duruyoruz işte
Hoşbulduk canlarım,gerçekten hiç fırsatım olmadı girmeye birde tatilde laptop bozulunca hiç giremedim nerdeyse..çok güzel geçti tatilim 15 gün kadar İstanbul'daydım sonra bir hafta Bodrum Yalıkavak'a geçtik.Kendi arabamızla seyahat ettiğimiz için yol üstünde bir çok beldelere şehirlere uğradık görmediğim bazı yerleride görmüş oldum.Tatilimin tek kötü yani İstanbul'da üşütüp grip olmamdı ve malesef hala iyileşemedim neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum
Sizlerin iyi olmasına sevindim ne güzel ev işleri hallediliyor son hazırlıklar tamamlanıyor çok heyecanlı,her şey hep gönlünüze göre olur inşallah.
Canım benim sağolasın ama eksik hiç bitmiyor evlilik listesi vardı bende aldıkça çiziyordum şuan en gerekli alınması gereken daha bir çok şeyim var. Ne yapıcam bilmiyorum.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Bu sene salgın var herkes hasta. Zaten nasıl bir yaz geçiriyoruz ben hala anlayamadım İzmir'de yaşıyorum ama hala akşamları serin.
Kızlar güzel haberler ile geldim.
Bugün bizim emlakçı aramış kayınvalidemleri, bizimkiler ev sahibi ve ailesi ile tanışmışlar. Emlakçının dediği gibi anne ve babasıyla gelmiş. Uşaklı bir aileymiş ve çok iyi insanlarmış. Kayınvalidem ile konuştuk şimdi elektriğimiz tuttu, bayağı sohbet ettik dedi. Nikaha davet ederseniz mutlaka gelmek isteriz demişler. Kayınvalidem nikah davetiyesi yollayacak onlara emlakçımız aracılığıyla. Ev sahibimiz evi krediyle almamış olsa her kolaylığı yapabileceğini söylemiş. O yüzden kayınvalidem de kirada indirim için diretmemiş.
Veee gelelim asıl bombaya. Kiramıza 1 sene daha zam yapmayacaklar. Yani 2 sene aynı kirayı ödeyeceğiz o yüzden çok çok mutlu oldum.
Daha dün Stanki ile konuşmuştuk. Allah yüreğimi biliyor sanki...
Gerçekten artık daha çok inanıyorum allah yuva kuracaklara yardım ediyor. Mucize gibi...
Hep diyorum yine diyeceğim herkesin işi en az benim ki kadar rast gitsin. Biz yüreğimizi temiz tuttukça iyi haberler kapımızı bol bol çalıyor.
Kızlar güzel haberler ile geldim.
Bugün bizim emlakçı aramış kayınvalidemleri, bizimkiler ev sahibi ve ailesi ile tanışmışlar. Emlakçının dediği gibi anne ve babasıyla gelmiş. Uşaklı bir aileymiş ve çok iyi insanlarmış. Kayınvalidem ile konuştuk şimdi elektriğimiz tuttu, bayağı sohbet ettik dedi. Nikaha davet ederseniz mutlaka gelmek isteriz demişler. Kayınvalidem nikah davetiyesi yollayacak onlara emlakçımız aracılığıyla. Ev sahibimiz evi krediyle almamış olsa her kolaylığı yapabileceğini söylemiş. O yüzden kayınvalidem de kirada indirim için diretmemiş.
Veee gelelim asıl bombaya. Kiramıza 1 sene daha zam yapmayacaklar. Yani 2 sene aynı kirayı ödeyeceğiz o yüzden çok çok mutlu oldum.
Daha dün Stanki ile konuşmuştuk. Allah yüreğimi biliyor sanki...
Gerçekten artık daha çok inanıyorum allah yuva kuracaklara yardım ediyor. Mucize gibi...
Hep diyorum yine diyeceğim herkesin işi en az benim ki kadar rast gitsin. Biz yüreğimizi temiz tuttukça iyi haberler kapımızı bol bol çalıyor.
heyyy millett günaydınlarrrrr napaysunuz da?
ben cok uykusuzum dün aksam liseden arkadaslarla bulustuk iftar yemeğindeydik 17-18 civarı kişiydik bol kahkahalıydı ve keyflıydı ama yorgunum birazcık(
2 gün giremedim şirket pcmin windowsu çöktü işlerim her şeyim aksadı neyseki halledildi bugun burdayım...
puknas gelmişşşş hoş gelmiş,stanki de arada bir girio sağolsunhe bide chelzyde nihayet göründü kk piyasasın da
incicicegi ev boşalmış hadi boyayında misss koksun ev ohh ferahlık boya kokusunuda pek bi severim...
mercicimde düğün yerleri araştırıo ben aslında çok mekan bılıorum canım ama baya bi tuzlular yani... bütçeni bilmediğim için önersem mi önermesemmi die düşünüorum...
lovelyliş bende de kira artmıcak 2 yıl boyunca fix ödicem kuşum tanıdık ya o bakımdan torpilliim her türlü
yazmadgm kalmadı inşallah..
he bu arada lovely bende çamaşırlıgımla ütü masamı henüz almadım bu hafta sonu alırım belki ayy of eksik hiç bitmio ne sinir bşy ... bide perden çok şık pencerenın ebatı genısse hos durur bnm pencereler dar oldgu için kruvaze ddüşünmüyürum düz dökümlü yaptırcam hem modası hıc bı zamn gecmıo stor a gelınce tercıh meselesi ama bnm tarzım değil ben klasik güneşlk alıcam kullanımı daha pratik bnm düşüncem istedgm zaman atarm mak. yıkarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?