347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yapıldı canım %10 yazıldı kira artışına ondan sordum.

1 yıl sonra 75 tl zam olacak yani. 75 tl zam olursa 825 tl. Zor bu kira işleri üzerine 500 daha ödesen kendi evinin kredisini ödersin.

Bize ilk sene kontrat yaptılar. İlk artışta 50 tl zam yaptılar. Geçen sene eşim askere gitti diye zam yapmamışlardı. Kontratı da yenilemediler. Biz bu çevreye göre az kira veriyoruz, kirayı bu zamana kadar hiç aksatmadık sanırım onlarda bu yüzden bizi idare ediyorlar. Bu sene ne yaparlar bilmem ama kendi evimi almadan bu evden çıkmam sanırım.

pffff canım çok sıkıldı yaaa

spora da ara vermiştim baya dün tekrar başladım nasıl et kırmışım zor yürüyorum otururken bile bacaklarım acıyo

ayrıca siz 6 lı takımlarınızı hangi marka aldınız ya. biz daha onları alıcaz. lovelym nerelere bakabilirim?
hiç geceliktir çamaşırdır yok benim hala

Evet canım 75 tl zam olacak seneye Eylül'de ama emlakçı sizden memnunlarsa (kirayı geciktirmeme gibi) 50 yaparlar dedi belki de yapmazlar çünkü ben 10'u dediysem 10'u yatar kiraları. Hatta 9'u akşamı yatırırım. Öyle bir insanım. Zam olsa bile aynı ölçüde maaşlarımızada zam alıyoruz her sene üç kuruşta olsa elde kalan yine aynı olacak.

Canım ben herkese tavsiye ediyorum. Kemeraltında Bilgin diye bir yer var. Tüm kemeraltına onlar dağıtım yapıyormuş. Ellerinde yerli her marka ve çok çeşit var.

Ben şu takımı almıştım.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................45:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................60:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................68:123:​

Puknas hoşgeldin canımcım bayağıdır yoktun. Tatilin keyifli geçmiştir umarım. Hepimizde iyiyiz çok şükür hazırlıklarımız hızlandı.

oo ne güzel iftar olmuş size

hoşgeldinn canım benim
tatilde nete girmeye fırsat kalmıyor. tatilin nasıl geçti? biz aynıyız hazırlıklar hızlandı ordan oraya koşturup duruyoruz işte

Hoşbulduk canlarım,gerçekten hiç fırsatım olmadı girmeye birde tatilde laptop bozulunca hiç giremedim nerdeyse..çok güzel geçti tatilim 15 gün kadar İstanbul'daydım sonra bir hafta Bodrum Yalıkavak'a geçtik.Kendi arabamızla seyahat ettiğimiz için yol üstünde bir çok beldelere şehirlere uğradık görmediğim bazı yerleride görmüş oldum.Tatilimin tek kötü yani İstanbul'da üşütüp grip olmamdı ve malesef hala iyileşemedim neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum
Sizlerin iyi olmasına sevindim ne güzel ev işleri hallediliyor son hazırlıklar tamamlanıyor çok heyecanlı,her şey hep gönlünüze göre olur inşallah.

Canım benim sağolasın ama eksik hiç bitmiyor evlilik listesi vardı bende aldıkça çiziyordum şuan en gerekli alınması gereken daha bir çok şeyim var. Ne yapıcam bilmiyorum.

Sana da çok geçmiş olsun canım. Bu sene salgın var herkes hasta. Zaten nasıl bir yaz geçiriyoruz ben hala anlayamadım İzmir'de yaşıyorum ama hala akşamları serin.

Selamlar canlar.
Ben aynı geçen seneki gibi atama stresi sardı.Yarın başlayacak.
Telefondan giriyorum o yuzdende sıkıntılı.
Lovely teflerini gordum cok guzeller ama aklıma geldi.Onların neon ışıklıları var okadar hosuma gıttıkı biyerde gördüm.Bılıyorsundur gerçi ama nette bir bak derim.Çok hoş gorunuyor arkadasın kına fotografında gordum ışıklar kapalı halde tam kına mrasımınde cok guzel gorunuyor ışıl ışıl.Bırde ben paylaştıgın çiçeği pek begenmedım.Buyuk cicek detayı gelinlikle hoş olmamış.Mınık tomurcuklar her zaman çok favorim.Çok kibar ve şık.
Herkesleri özledim.
Bıraz sıkıntılıyım bu sıra.Dua edin tayinim için kızlar.

Chelzy'im sıkma canını herşey olacağına varır. İnşallah hayırlı haberler ile dönersin.

Teflerin ışıklılarını gördüm ama ışıklar kapatılınca mum yakacağız biz gerek yok diye düşündüm. Nasıl olsa ışıklar kapalıyken oynayamayacağımıza göre çokta anlamlı gelmedi.

Çiçeğide benim gelinlikçim küçük gül tomurcuklu verecek zaten o yüzden farklı bir şey olsun istedim. Morda niye bilmiyorum gelinliğe bambaşka bir renk katıyor gibi geliyor bana o yüzden onu alacağım inşallah yarına kadar bitmezse.

doğru söylüyorsun eksik hiç bitmez ama olsun güzel şeyler bunlar,halledersin inşallah.
sağol canım,ama Adana öyle değil malesef yanıyor burası

Kızlar geri sayımı 1 gün güncelledim. Doğrusu bu şekilde olacak, fazladan sayıyormuşuz.

30 Ağustos 2013 Düğün....................44:123:

14 Eylül 2013 Düğün....................59:123:

22 Eylül 2013 Düğün....................67:123:​

selamlar fıstıklarr

lovely canım teşekkür ederim aklımda kemer altına gittiğimde bakayım oraya da
ayrıca ben paylaştığın çiçeği beğendim moru da gelinlikle çok yakıştırıyorum

chelzy canım hoş geldin
Allah gönlüne göre verir inşallah sıkma sen canını hayırlısı olsun

Kızlar güzel haberler ile geldim.

Bugün bizim emlakçı aramış kayınvalidemleri, bizimkiler ev sahibi ve ailesi ile tanışmışlar. Emlakçının dediği gibi anne ve babasıyla gelmiş. Uşaklı bir aileymiş ve çok iyi insanlarmış. Kayınvalidem ile konuştuk şimdi elektriğimiz tuttu, bayağı sohbet ettik dedi. Nikaha davet ederseniz mutlaka gelmek isteriz demişler. Kayınvalidem nikah davetiyesi yollayacak onlara emlakçımız aracılığıyla. Ev sahibimiz evi krediyle almamış olsa her kolaylığı yapabileceğini söylemiş. O yüzden kayınvalidem de kirada indirim için diretmemiş.

Veee gelelim asıl bombaya. Kiramıza 1 sene daha zam yapmayacaklar. Yani 2 sene aynı kirayı ödeyeceğiz o yüzden çok çok mutlu oldum.

Daha dün Stanki ile konuşmuştuk. Allah yüreğimi biliyor sanki...

Gerçekten artık daha çok inanıyorum allah yuva kuracaklara yardım ediyor. Mucize gibi...

Hep diyorum yine diyeceğim herkesin işi en az benim ki kadar rast gitsin. Biz yüreğimizi temiz tuttukça iyi haberler kapımızı bol bol çalıyor.

çok sevindim canım Allah gönlüne göre veriyor inşallah yolunuz hep böyle açık olur

Çok sevindim canım. Allah yardım ediyor gerçekten. Ne kadar yol aldınız bak 6 ay içinde. Maşallah.

Puknas özlemişiz canım seni görmeyi, hoşgeldin

Eee okul bitti, gelecekle ilgili planlar nedir:44:

Selam kizlarrr ... avsa dan hepinize sevgiler gonderiyorum
Bir gunde karar verdik annemle ve sonuc olarak bir hafta burdayiz
Bu sene tatil sezonunu adalardan actik hadi bakalim hayirlisi
Hepinizi cok opuyorummm ....

30 Ağustos 2013 Düğün....................43:123:

14 Eylül 2013 Düğün....................58:123:

22 Eylül 2013 Düğün....................66:123:​

heyyy millett günaydınlarrrrr napaysunuz da?

ben cok uykusuzum dün aksam liseden arkadaslarla bulustuk iftar yemeğindeydik 17-18 civarı kişiydik bol kahkahalıydı ve keyflıydı ama yorgunum birazcık (

2 gün giremedim şirket pcmin windowsu çöktü işlerim her şeyim aksadı neyseki halledildi bugun burdayım...

puknas gelmişşşş hoş gelmiş,stanki de arada bir girio sağolsun he bide chelzyde nihayet göründü kk piyasasın da

incicicegi ev boşalmış hadi boyayında misss koksun ev ohh ferahlık boya kokusunuda pek bi severim...

mercicimde düğün yerleri araştırıo ben aslında çok mekan bılıorum canım ama baya bi tuzlular yani... bütçeni bilmediğim için önersem mi önermesemmi die düşünüorum...

lovelyliş bende de kira artmıcak 2 yıl boyunca fix ödicem kuşum tanıdık ya o bakımdan torpilliim her türlü

yazmadgm kalmadı inşallah..

he bu arada lovely bende çamaşırlıgımla ütü masamı henüz almadım bu hafta sonu alırım belki ayy of eksik hiç bitmio ne sinir bşy ... bide perden çok şık pencerenın ebatı genısse hos durur bnm pencereler dar oldgu için kruvaze ddüşünmüyürum düz dökümlü yaptırcam hem modası hıc bı zamn gecmıo stor a gelınce tercıh meselesi ama bnm tarzım değil ben klasik güneşlk alıcam kullanımı daha pratik bnm düşüncem istedgm zaman atarm mak. yıkarım...

Salon pencerem ile mutfak pencerem büyük canım. Mutfağımda sürgülü kapım var zaten balkona açılıyor. Salonumda yerden tavana kadar ve genişçe pencerem var. Bir de o pencerenin önüne berjerlerimi koyacağım allah nasip ederse o yüzden o tarz bir perde hoş olur diye düşündüm.

Ütü masasıyla çamaşır askılığını da görerek mi alsam bilemedim ama çok pahalı ütü masaları falan 200 küsur lira. Ben o kadar para vermek istemiyorum şöyle uygun fiyatlı çok yer kaplamayan hafif ama küflenmicek ütü masası ve çamaşır askılığı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…