Nice mutlu yıllara Nenacım, doğum günün kutlu olsun.
Benim kız kardeşimde aslan burcu. Zor bir burçtur kendisi aman aman yani.
Pernic haftasonu ve ben mi teşekkür ederim fikri bile korkunç geldi.:18:
İnciçiçeğim gözünaydın bir kez daha. Nişanlın sürprizleri seviyor.
Bizde bu ara 1 gün iyiysek, ertesi gün didişiyoruz.
düğüne yakın zamanlar da çok normal canım o didişmeler....
valla yapsan iyi olacak canımher hafta eve temizlikçi çağırmayı düşünüyorsan evi süpürme işi falan onun olur ama ilk evlendiğinde halıların tüyleri çok fena oluyor ben kaç hafta fırçaladım da yeni geçti bugün evde temizlik var annem bayan götürdü camları falan silecek cama zamanım yok valla ancak çamaşır ütü yemek bulaşık yorgun düşüp yatıyorum gece 1 e 2 ye kadar gözü böyle açık duran hüm şimdi bazen 11 olmadan uyuyorum 4-5 aya ancak alışılıyormuş bu duruma... Eşim cumartesi 1 e kadar çalışıyor ben o gelene kadar evi süpürüp siliyorum balkonlar tuvalet banyo sonra o gelince yemek yiyoruz ya dışarı çıkıyoruz ya evdeyiz pazar günü de ütü yapmayı planlıyorum hep akşamları ama bi türlü olmuyor 2 hafta üst üste birikti bu hafta tam 4 saat ütü yaptım siz siz olun hepsini bi araya bırakmayın sonra sıcakta pişiyorsunuz yap yap itmiyor Allah tan ütüm süper de bi sürünce açıyor
teşekkür ederim lovelylm benim öptüm kocaman... aslan burcu çok zordur farkındayım ama iyidir yine kimseye zarar gelmez sivri dilliyiz ama yüreğimz yumuşaktir en azından benim öyle
Günaydın canlar.
İnciçiçeğim Biev'den aldım takımlarımı canım.
Sedulu hoşgeldin canım benim.
günaydınlar günaydınlarrrr nasılsınızzz ben bugun gayet iyiyim çünküüüü ben dogdummmm yaş oldu tamtamına 26 tipim göstermesede yaşım pek küçük sayılmaztipik bir aslan kadınıyım ve iyikide aslanım yahu
sedulummm h.g tatil nasıl geçti bakalım ???
inciicicegm sende alemsin ben nişanlım servisten inerken görücem heralde spor salonu camını deler gecerim ne sakinsin yahu
günaydınlar günaydınlarrrr nasılsınızzz ben bugun gayet iyiyim çünküüüü ben dogdummmm yaş oldu tamtamına 26 tipim göstermesede yaşım pek küçük sayılmaztipik bir aslan kadınıyım ve iyikide aslanım yahu
inciicicegm sende alemsin ben nişanlım servisten inerken görücem heralde spor salonu camını deler gecerim ne sakinsin yahu
hehehhh canım üstüm başım müsait olsa bende atlardım direk ama maalesef çıkamadımgünaydınlar günaydınlarrrr nasılsınızzz ben bugun gayet iyiyim çünküüüü ben dogdummmm yaş oldu tamtamına 26 tipim göstermesede yaşım pek küçük sayılmaztipik bir aslan kadınıyım ve iyikide aslanım yahu
teşekkür ederim canım bu ara sürprizleri üstüste yaptı sağolsun
bir dee biz bugün beyaz eşya ve davetiye işini hallettik sonunda
Canım hayırlısı olsun, güzel günlerde kullan. Bende davetiye işini tamamen unutmuşum geçen gün geldi aklıma. Ağustos'a bir girelim bizde gider seçeriz herhalde.
Nasıl bir şey seçtin? Ben direk Koza davetiyeye gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.
teşekkürler canım amin inşallah
bizde bayramdan önce basılsın da nişanlım bayrama memlekete giderken götürsün diye verdik siparişi
tasarımını yapıp bir kaç güne mail atıcaklar koyarım resmini o zaman
Günaydın kızlar uzun zamandan beri yoktum tatildeydim ve internet erişimim yoktu. Geçmişi okudum geldim.
İnciçeçiğinin nişanlısı askerden gelmişte en hızlısından düğün hazırlıklarına başlanmış.
Ve Giz de nişanlanmış ben yokken. Detaylarına baktım ve bayıldım canım. Herşey çok güzel olmuş. Herşey gönlüne göre olsun.
Nena da epey yol almış. Evler tutulmuş. Temizlikler yapılacak.
Lovely35 istediğin ev olmuş sonunda. İçine sinmişken tutmanız iyi olmuş. İlk gelinlik provana da gitmişsin. Eminim ki çok güzel bir gelin olacaksın. Bu arada kına abiyen süper... Balayı için yer de ayarlanmış bayıldım tek kelimeyle.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Canım hoşgeldin. Allah içine sindirsin. Tatilin güzel geçmiştir inş. Nasılsın?
Beğenmene çok sevindim bu arada. Darısı senin başına.
Gunaydın kızlar.
Tercıhlerii yaptım cuma gününü beklemedeyim.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.
Canım teşekkür ederim. Tatilim biraz uzun sürdü. Önce yazlığa gittik ramazandan önce. Sonra da memlekete gittik. İyiyim çok şükür biz de hala sevgili olarak takılıyoruz. Kısmetse eylül gibi nişan düşünüyoruz. Onun dışında bir gelişme yok ki kuzum bizde. Bu arada düğün stickerını da çok beğendim ki ben. Ben de mutlaka kullanacağım düğünde ya da nişanımda o siteyi.
Gunaydın kızlar.
Tercıhlerii yaptım cuma gününü beklemedeyim.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.
Canım beğenmene çok sevindim ve hayırlısı olsun daha ne olsun. İlk ve en önemli adımı atacaksınız bundan sonra gerisi gelir zaten. Bundan güzel gelişme mi olur, şimdiden tebrik ediyorum. Çok sevindim sizin adınıza. E bir şey kalmamış hazırlıklara başla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?