347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

düğüne yakın zamanlar da çok normal canım o didişmeler....

valla yapsan iyi olacak canım her hafta eve temizlikçi çağırmayı düşünüyorsan evi süpürme işi falan onun olur ama ilk evlendiğinde halıların tüyleri çok fena oluyor ben kaç hafta fırçaladım da yeni geçti bugün evde temizlik var annem bayan götürdü camları falan silecek cama zamanım yok valla ancak çamaşır ütü yemek bulaşık yorgun düşüp yatıyorum gece 1 e 2 ye kadar gözü böyle açık duran hüm şimdi bazen 11 olmadan uyuyorum 4-5 aya ancak alışılıyormuş bu duruma... Eşim cumartesi 1 e kadar çalışıyor ben o gelene kadar evi süpürüp siliyorum balkonlar tuvalet banyo sonra o gelince yemek yiyoruz ya dışarı çıkıyoruz ya evdeyiz pazar günü de ütü yapmayı planlıyorum hep akşamları ama bi türlü olmuyor 2 hafta üst üste birikti bu hafta tam 4 saat ütü yaptım siz siz olun hepsini bi araya bırakmayın sonra sıcakta pişiyorsunuz yap yap itmiyor Allah tan ütüm süper de bi sürünce açıyor

teşekkür ederim lovelylm benim öptüm kocaman... aslan burcu çok zordur farkındayım ama iyidir yine kimseye zarar gelmez sivri dilliyiz ama yüreğimz yumuşaktir en azından benim öyle

Canım ben ev işinde zorlanmam da zaten ayda 1 kere temizlettiricem cam çerçeve. Yemek işinden korkuyorum işten gelip yemek yapmak zor olacak, nişanlım da boğazına düşkün bakalım neler yapacağız.

teşekkür ederim lovelylm benim öptüm kocaman... aslan burcu çok zordur farkındayım ama iyidir yine kimseye zarar gelmez sivri dilliyiz ama yüreğimz yumuşaktir en azından benim öyle

Bilirim canım kardeşimde aslan burcu. Anlaşması zor biraz onunla da sivri dili yüzünden. Hiç bir tartışmada susmayı bilmez, hep cevap verir. Sözde hakkını savunuyordur ona göre ama bize göre saygısızlık yapıyordur falan da filan işte. Aslan burcu zor bir burç. Bir de ateş burcu olduğundan sıcağı hiç sevmez herhalde en bilindik özelliği.

Günaydın canlar.

İnciçiçeğim Biev'den aldım takımlarımı canım.

Sedulu hoşgeldin canım benim.

Hoşbulduk kızlar
Nena öncelikle doğum günün kutlu olsun sevdiğinle, ailenle nice senelere
Tatil güzeldi herifimle gezdik tozduk
Kitaplar aldık onları okumaya çalışıyorum
Tatil havası iyi geldi ya bunalmıştık sıcaklardan kendimizi cumburlop denize attık

Doğumgünün kutlu olsun nenacığım,sevdiklerinle beraber nice sağlıklı,mutlu,huzurlu senelere inşallah...

hehehhh canım üstüm başım müsait olsa bende atlardım direk ama maalesef çıkamadım
bu arada doğum günün de kutlu olsun canım benim sevdiğinle nice mutlu senelere

teşekkür ederim canım bu ara sürprizleri üstüste yaptı sağolsun

bir dee biz bugün beyaz eşya ve davetiye işini hallettik sonunda

teşekkür ederim canım bu ara sürprizleri üstüste yaptı sağolsun

bir dee biz bugün beyaz eşya ve davetiye işini hallettik sonunda

Canım hayırlısı olsun, güzel günlerde kullan. Bende davetiye işini tamamen unutmuşum geçen gün geldi aklıma. Ağustos'a bir girelim bizde gider seçeriz herhalde.

Nasıl bir şey seçtin? Ben direk Koza davetiyeye gitmeyi düşünüyorum ama bakalım.

teşekkürler canım amin inşallah
bizde bayramdan önce basılsın da nişanlım bayrama memlekete giderken götürsün diye verdik siparişi

tasarımını yapıp bir kaç güne mail atıcaklar koyarım resmini o zaman

Aslında bizimde bayramdan önce basılsa, bayramda dağıtmak kolay olur. Ay başı bir gidelim bizde en iyisi.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................37:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................52:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................60:123:​

Günaydın kızlar uzun zamandan beri yoktum tatildeydim ve internet erişimim yoktu. Geçmişi okudum geldim.
İnciçeçiğinin nişanlısı askerden gelmişte en hızlısından düğün hazırlıklarına başlanmış.

Ve Giz de nişanlanmış ben yokken. Detaylarına baktım ve bayıldım canım. Herşey çok güzel olmuş. Herşey gönlüne göre olsun.

Nena da epey yol almış. Evler tutulmuş. Temizlikler yapılacak.

Lovely35 istediğin ev olmuş sonunda. İçine sinmişken tutmanız iyi olmuş. İlk gelinlik provana da gitmişsin. Eminim ki çok güzel bir gelin olacaksın. Bu arada kına abiyen süper... Balayı için yer de ayarlanmış bayıldım tek kelimeyle.

Canım hoşgeldin. Allah içine sindirsin. Tatilin güzel geçmiştir inş. Nasılsın?

Beğenmene çok sevindim bu arada. Darısı senin başına.

Canım hoşgeldin. Allah içine sindirsin. Tatilin güzel geçmiştir inş. Nasılsın?

Beğenmene çok sevindim bu arada. Darısı senin başına.

Canım teşekkür ederim. Tatilim biraz uzun sürdü. Önce yazlığa gittik ramazandan önce. Sonra da memlekete gittik. İyiyim çok şükür biz de hala sevgili olarak takılıyoruz. Kısmetse eylül gibi nişan düşünüyoruz. Onun dışında bir gelişme yok ki kuzum bizde. Bu arada düğün stickerını da çok beğendim ki ben. Ben de mutlaka kullanacağım düğünde ya da nişanımda o siteyi.

Gunaydın kızlar.
Tercıhlerii yaptım cuma gününü beklemedeyim.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.

Gunaydın kızlar.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.

Günaydın canım. Umarım herşey gönlüne göre olur. Moralini yüksek tut enerjini düşürme. İnşalah güzel sonuçlar alacaksın.

Canım beğenmene çok sevindim ve hayırlısı olsun daha ne olsun. İlk ve en önemli adımı atacaksınız bundan sonra gerisi gelir zaten. Bundan güzel gelişme mi olur, şimdiden tebrik ediyorum. Çok sevindim sizin adınıza. E bir şey kalmamış hazırlıklara başla bence.

Gunaydın kızlar.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.

Chelzy'm hayırlısı olsun inşallah kuzum. Olumlu düşün ve yüreğini ferah tut ki güzel haberler al canım benim. Sıkıntı, stres yapmamaya çalış. Yanındayız. İyi haberlerini bekliyoruz.

Canım evet haklısın hele bir nişan olsun zaten. Düğün tarihi falan belirlenince herşey daha da yoluna girer. Plan ve programlarımızı ona göre yapabiliriz. Evet hazırlıklara başlamam lazım tatlım ama biz yeni ev aldık, şu an onun detaylarıyla ilgileniyorum. Taşınma sürecimiz nerden baksan 1 ayı bulacak. Nişan hazırlıklarım son ana kalacak zaten aile arasında bir şey düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…