Bir kez daha anladım haftaiçi uykusunun yerini hiç bir şey tutmuyor. Haftasonu uyuduğum hiç tatlı gelmiyor. O alarm sesine karşı mı bir şeyim var ne anlamadım.
Bu arada bizimki Kuşadası Port'ta şuan arkadaşlarıyla. Bir arkadaşı saat 10:00'da bizimkini etiketlemiş. Benim için erkenden kalkamayan çocuk arkadaşları için erkenden yola koyulup varmış bile.
Nişanlıyken ve evliliğin ilk zamanları arkadaşlarıyla buluşup vakit geçirdiğinde dönüşte burnundan getirirdim. Şimdi ben arkaşlarımla buluşmaya gittiğimde o evde bekliyor. Bunu ben yaptım şu an pişmanım. Ben nasıl kız arkadaşlarımla konuşunca rahatlıyorum. Belki onunda ihtiyacı vardır konuşmaya vakit geçirmeye ama ben bunu engellemiş oldum. Herifimi evcilleştirdim
Bir kez daha anladım haftaiçi uykusunun yerini hiç bir şey tutmuyor. Haftasonu uyuduğum hiç tatlı gelmiyor. O alarm sesine karşı mı bir şeyim var ne anlamadım.
Bu arada bizimki Kuşadası Port'ta şuan arkadaşlarıyla. Bir arkadaşı saat 10:00'da bizimkini etiketlemiş. Benim için erkenden kalkamayan çocuk arkadaşları için erkenden yola koyulup varmış bile.
oh oh ne güzeelll değişik neler yaptınn canımmmm anlatsanaa :)İftarda misafirim vardı. Çokkkk yoruldum. Ama değdi. Değişik şeyler yapmıştım beğendiler.
oh oh ne güzeelll değişik neler yaptınn canımmmm anlatsanaa :)
Günaydın kızlarrrrrgerçi öğlen oldu
selamlar fıstıklar
hafta sonu her zaman ki sıkıcılığıyla geçti benim
yavaş yavaş dolap içlerindeki çeyizleri gün yüzüne çıkarttık annemle hepsi nişanlımı bekliyor kutulanmak için
Canım benim hepsi kutulu. Bizimkilerde araba ayarlayacaklar, sanırım bayramda taşınıyorum bende. Yavaş yavaşta yerleşeceğim sonra.
Siz ne zaman taşıyacaksınız? Az kaldı sizin.
benimde çoğu kutulu ama mutfak için baya ufak tefek şeyler almış annem onlar kutulanacak. nevresimleri falanda ayrı ayrı büyük kutulara koyayım diyorum.
biz çeyiz için ayrıca araba tutmucaz canım. ben eşyaları burda ki bellonadan aldım büyük kamyon çıkartırız sen çeyizlerinide koyarsın dedi sahibi yani eşyalar ne zaman gidecekse çeyizlerimde o zaman gidecek
nişanlım bikaç güne gelicek işte hemen boya işine falan başlar bayramdan önce eşyalar gider diye düşünüyoruz evin işleri yetişirse
Bizimkininde mobilyacı arkadaşı var onlardan bir araç rica edecekler bakalım önce şu ev bir temizlensinde. Elektrik-su-doğalgaz başvurusu bu hafta yapılacak sanıyorum sonra ilk iş temizlikçi ayarlanacak. Çok heyecanlıyım evimiz için.Temmuz bitsin diye gün sayıyorum. Ağustos'ta 2. gelinlik provamda var, gelinliğimi görücem onun içinde ayrı bir heyecanlıyım. Ağustos ayında ben bu kadar heyecanı kaldırabilecekmiyim bilmiyorum.
ayy sorma yaa bende de bi heycan bi heycan
geceleri uyuyamıyorum bile bazen midende bişey var gibi kalbim çarpıyo sanki
bugün çeyizleri çıkartırken halamın aldığı banyo takımlarını unuttuğumuzu farkettim benim de banyo takımım varmış meğer
mor minik desenli bi takımmış banyo beyazsa güzel olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?