Canım evet haklısın hele bir nişan olsun zaten. Düğün tarihi falan belirlenince herşey daha da yoluna girer. Plan ve programlarımızı ona göre yapabiliriz. Evet hazırlıklara başlamam lazım tatlım ama biz yeni ev aldık, şu an onun detaylarıyla ilgileniyorum. Taşınma sürecimiz nerden baksan 1 ayı bulacak. Nişan hazırlıklarım son ana kalacak zaten aile arasında bir şey düşünüyoruz.
Canım yeni eviniz hayırlı olsun. Nişan içinde çok detaya gerek yok zaten. Su akar yolunu bulur misali herkes üstüne düşeni yapar halledilir bir elden. Ben nişanda nişan bohçası falan istememiştim mesela, düğün zamanı yapılsın demiştim. Sende saçına, kıyafetine karar verirsin. Nişanda akrabalarına küçük birer hatıra bırakmak istersen Giz gibi kavonoz düşünebilirsin. Yapılışı kolay ve modern. Onun dışında da öyle çok fazla bir şeye gerek yok zaten rahatlıkla yetişirsin.
Teşekkür ederim canım. Benim de rahatlığım ondan zaten. Ben de bohça istemiyorum zaten bizim adetlere göre de düğünden önce yapılıyor bohça. Ben de nişanda kişi sayısı daha az olacağı için kurabiye düşünüyorum. Kavanozları düğünümde istiyorum nikah şekeri olarak ama bakalım her an fikir değiştirebilirim. O günler gelsinde zaten sizlere danışacağım mutlaka.
hoş geldin canımGünaydın kızlar uzun zamandan beri yoktum tatildeydim ve internet erişimim yoktu. Geçmişi okudum geldim.
İnciçeçiğinin nişanlısı askerden gelmişte en hızlısından düğün hazırlıklarına başlanmış.
Ve Giz de nişanlanmış ben yokken. Detaylarına baktım ve bayıldım canım. Herşey çok güzel olmuş. Herşey gönlüne göre olsun.
Nena da epey yol almış. Evler tutulmuş. Temizlikler yapılacak.
Lovely35 istediğin ev olmuş sonunda. İçine sinmişken tutmanız iyi olmuş. İlk gelinlik provana da gitmişsin. Eminim ki çok güzel bir gelin olacaksın. Bu arada kına abiyen süper... Balayı için yer de ayarlanmış bayıldım tek kelimeyle.
Gunaydın kızlar.
Tercıhlerii yaptım cuma gününü beklemedeyim.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.
hoş geldin canım
aynen dediğin gibi en hızlısından hazırlıklara başladık biraz zor oluyo sıcak ve oruçta ama olsun
sizinde yakın zamanda planlar varmış hayırlısı olsun inşallah. yeni evinizde de iyi günlerde oturun
canım hayırlısı olsun Allah kalbindekini versin inşallah
lovelym çamaşır sepetini çok beğendim. nerdedir peki bu ? benim de hala bir sepetim yokta
bu arada sürekli duşa girmekten kulağım tıkandı, resmen 2-3 gündür duymuyorum geçer diye bekledim ama geçmedi birazdan doktora gidicez bakalım ne dicek
Güzel düşünmüşsün canım tabi ki kurabiyede güzel oluyor. O günler geldiğinde inşallah ben şimdiki gibi sık sık gelebilirim. Tam emin değilim. Eylül benim için çok başka bir ay olacak ve belki sonrasıda...
Bu arada sizce şu çamaşır sepeti nasıl?
hoş geldin canım
aynen dediğin gibi en hızlısından hazırlıklara başladık biraz zor oluyo sıcak ve oruçta ama olsun
sizinde yakın zamanda planlar varmış hayırlısı olsun inşallah. yeni evinizde de iyi günlerde oturun
Zevkli hatunlarız çok şükür güzel şeyler beğeniyoruz.Beğenmenize sevindim kızlar. Musss banyom beyaz ama tam göz açısından siyah fayans geçiyor. Yani siyah beyaz diyelim biz ama uyar herhalde inşallah.
Bu arada ben biraz önce emlakçımızı aradım. Elektrik suyu sordum. Bayramı bulacak dedi.
Canım benim bizim satın aldığımız evde sıfır daire. Oturma iznine de 10 gün önce başvuruldu. Ama hala elektirik su açtıramıyoruz. İşlemler bitmiş değil. Bağlatabilsek temizlik işlerine girişeceğiz ama beklemedeyiz hala.
Canım çamaşır sepeti Koçtaş'tan. Benim banyom ve aksesuarlar beyaz olduğundan hoş olur diye düşündüm. Country tarzı bir çamaşır sepeti şık duracaktır eminim. Bende yarın almaya gideyim diyorum ama arabam yok eve nasıl götürücem bilmiyorum belki de netten sipariş ederim ama o zaman da 10 lira kargo parası ekliyor. Bakacağız artık bir hal çaresine.
Kulağın içinde geçmiş olsun canım muhtemelen su kaçmıştır benim ve bir arkadaşımında olmuştu. Benimki kendiliğinden geçmişti ama arkadaşımın kulağını yıkadılar yani temizlemişler onun da öyle geçmişti. Belki su kaçırdıysan iltihap olmuş olabilir muhtemelen seninkini de temizleyip solüsyon verirler. Durumundan haberdar et canım, çok geçmiş olsun.
taksiyle gidip ona para vereceğine netten almak daha iyi sanki ama gitmişken başka şeylerde alırım diyosan gidip almak mantıklı :))
çok teşekkür ederim canım korkağım ben biraz biliyosunuzbekledim geçer diye ama nafile. yeni geldik doktordan yıkadılar benimkinide bir de damla verdi bikaç günlük mikrop kapmasın die. eskisinden iyi duyuyorum şuan valla
Hadi bakalım geçmiş olsun artık doktorlarında ne uygulayacağını biliyorum. Dediğim gibi yıkamışlar ve arkasından solüsyon. Arkadaşımda eskisinden iyi duymaya başlamıştı. Çok sevindim geçmesine.
Bu arada yarın iş yerinden bir arkadaşta Koçtaş'a gidecekmiş arabayla onunla gideceğim, dönüşte eve de bırakacak.
ay valla duymamak çok kötü bir şeymiş dünya varmış
ohh çok iyi denk gelmiş canım. sen araştır başka alacağın da varsa hepsi aradan çıkısın
Alacak yok gibi canım ya elbet vardır da artık bir kısmıda yerleşeyim ondan sonra hallederim diyorum.
Geçenlerde bir liste yaptım, bak sana da yazayım belki unuttuğun bir şeyler çıkar seninde.
Makarna süzgeci
İnce tel süzgeç
Mutfak önlüğü ve fırın tutacağı
Şekerlik
Buz kovası ve maşası
Mikrodalga fırın
Tost makinası
Patates-soğan sepeti
Ekmek sepeti
Kek kalıpları
Fırın kabı
Çerezlik
Banyo eksiklerine gelecek olursak;
Çamaşır sepeti (çamaşırları taşımak için olan)
Çamaşır kirli sepeti
Ve genel olarak diğer eksikler;
Elbise askıları
Mandallar
bizde her şeyi ortaya çıkardık eksiklere bakıyoruz
bizim salonda kutusuz olan ıvır zıvırlar anneaanem salondada büyük kutulu olanlar var her iki evide dağıttık
benimde şuan eksik görünen çamaşır sepeti, patates soğan sepeti, leğen kova tarzı banyo tuvalet gereçleri birde kadeh ve çay bardaklarımı almadım. bu söylediklerimi alıp hemen evime götürelim dedik
Kuzum bize adam oturma izni hazır demişti şimdi ise oturma raporu 5'ine kadar çıkmış olur diyor. Panik oldum bu oturma izni ile raporu aynı şey mi ki? Bizimkine telefon açtım hemen, annenler bi arasın o gün özellikle sorduk oturma izni var mı diye var dedi adam. Bununla ilgili elinizde belgeleriniz var mı diye sordu kayınpederim, tabi hazır herşey dedi emlakçı. Öyleyse farklı şeyler mi bunlar?:44:
Araştırıyorum şimdi bitmiş ama oturma izni olmayan evi almayın diyorlar nette. Bizim inşatta bitmiş durumda, mütahitin yapacağı bir kaç ufak şeyler varmış. Taşınmak için herkes elektrik suyu bekliyormuş bunun içinde önce oturma raporuna ihtiyaç var demekki. İnşaat firmasını mı arasam?
6l eyizlik Saten Gecelik Takm 102
Lovely35 canım senin 6'lı setinden buldum. Almak istedim bir an için ama erkek tarafı alacak nasıl olsa. Eğer o zamana kadar hala satışta olursa ben de istiyorum bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?