347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım yeni eviniz hayırlı olsun. Nişan içinde çok detaya gerek yok zaten. Su akar yolunu bulur misali herkes üstüne düşeni yapar halledilir bir elden. Ben nişanda nişan bohçası falan istememiştim mesela, düğün zamanı yapılsın demiştim. Sende saçına, kıyafetine karar verirsin. Nişanda akrabalarına küçük birer hatıra bırakmak istersen Giz gibi kavonoz düşünebilirsin. Yapılışı kolay ve modern. Onun dışında da öyle çok fazla bir şeye gerek yok zaten rahatlıkla yetişirsin.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım. Benim de rahatlığım ondan zaten. Ben de bohça istemiyorum zaten bizim adetlere göre de düğünden önce yapılıyor bohça. Ben de nişanda kişi sayısı daha az olacağı için kurabiye düşünüyorum. Kavanozları düğünümde istiyorum nikah şekeri olarak ama bakalım her an fikir değiştirebilirim. O günler gelsinde zaten sizlere danışacağım mutlaka.

Güzel düşünmüşsün canım tabi ki kurabiyede güzel oluyor. O günler geldiğinde inşallah ben şimdiki gibi sık sık gelebilirim. Tam emin değilim. Eylül benim için çok başka bir ay olacak ve belki sonrasıda...

Bu arada sizce şu çamaşır sepeti nasıl?

hoş geldin canım
aynen dediğin gibi en hızlısından hazırlıklara başladık biraz zor oluyo sıcak ve oruçta ama olsun
sizinde yakın zamanda planlar varmış hayırlısı olsun inşallah. yeni evinizde de iyi günlerde oturun

Gunaydın kızlar.
Tercıhlerii yaptım cuma gününü beklemedeyim.
Bırde stresteyim.
Öpüyorum hepinizi.

canım hayırlısı olsun Allah kalbindekini versin inşallah

lovelym çamaşır sepetini çok beğendim. nerdedir peki bu ? benim de hala bir sepetim yokta

bu arada sürekli duşa girmekten kulağım tıkandı, resmen 2-3 gündür duymuyorum geçer diye bekledim ama geçmedi birazdan doktora gidicez bakalım ne dicek

Canım çamaşır sepeti Koçtaş'tan. Benim banyom ve aksesuarlar beyaz olduğundan hoş olur diye düşündüm. Country tarzı bir çamaşır sepeti şık duracaktır eminim. Bende yarın almaya gideyim diyorum ama arabam yok eve nasıl götürücem bilmiyorum belki de netten sipariş ederim ama o zaman da 10 lira kargo parası ekliyor. Bakacağız artık bir hal çaresine.

Kulağın içinde geçmiş olsun canım muhtemelen su kaçmıştır benim ve bir arkadaşımında olmuştu. Benimki kendiliğinden geçmişti ama arkadaşımın kulağını yıkadılar yani temizlemişler onun da öyle geçmişti. Belki su kaçırdıysan iltihap olmuş olabilir muhtemelen seninkini de temizleyip solüsyon verirler. Durumundan haberdar et canım, çok geçmiş olsun.

Canım öncelikle sepeti çok beğendim yanlış hatırlamıyorsam banyonun beyaz olduğunu söylemiştin bu sepet güzel olacaktır. Canım bizim kendi aramızda öngördüğümüz tarih eylül. Ancak bizim eve yerleşmemize göre oynayabilir.

Canım ramazanda eminim çok zor oluyordur. Ama sonu güzel olacak az kaldı. Ben ramazanda sıcakta nasıl oruç tutacağım diye endişeleniyordum ancak çok zorlamıyor. Allah sabrını veriyor. Bu arada teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
Zevkli hatunlarız çok şükür güzel şeyler beğeniyoruz. Beğenmenize sevindim kızlar. Musss banyom beyaz ama tam göz açısından siyah fayans geçiyor. Yani siyah beyaz diyelim biz ama uyar herhalde inşallah.

Bu arada ben biraz önce emlakçımızı aradım. Elektrik suyu sordum. Bayramı bulucak dedi.

Son düzenleme:

Canım benim bizim satın aldığımız evde sıfır daire. Oturma iznine de 10 gün önce başvuruldu. Ama hala elektirik su açtıramıyoruz. İşlemler bitmiş değil. Bağlatabilsek temizlik işlerine girişeceğiz ama beklemedeyiz hala.

Kuzum bize adam oturma izni hazır demişti şimdi ise oturma raporu 5'ine kadar çıkmış olur diyor. Panik oldum bu oturma izni ile raporu aynı şey mi ki? Bizimkine telefon açtım hemen, annenler bi arasın o gün özellikle sorduk oturma izni var mı diye var dedi adam. Bununla ilgili elinizde belgeleriniz var mı diye sordu kayınpederim, tabi hazır herşey dedi emlakçı. Öyleyse farklı şeyler mi bunlar?:44:

Araştırıyorum şimdi bitmiş ama oturma izni olmayan evi almayın diyorlar nette. Bizim inşatta bitmiş durumda, mütahitin yapacağı bir kaç ufak şeyler varmış. Taşınmak için herkes elektrik suyu bekliyormuş bunun içinde önce oturma raporuna ihtiyaç var demekki. İnşaat firmasını mı arasam?

Ben gene dayanamadım aklımda duracağına sorayım gitsin dedim. Açtım inşaat firmasına telefon. Oturma raporuyla ilgili bilgi almak istiyorum dedim. Belediyedeki adam izindeymiş o yüzden önümüzdeki hafta hallolacakmış. Rahatladım.

taksiyle gidip ona para vereceğine netten almak daha iyi sanki ama gitmişken başka şeylerde alırım diyosan gidip almak mantıklı :))

çok teşekkür ederim canım korkağım ben biraz biliyosunuz bekledim geçer diye ama nafile. yeni geldik doktordan yıkadılar benimkinide bir de damla verdi bikaç günlük mikrop kapmasın die. eskisinden iyi duyuyorum şuan valla

Hadi bakalım geçmiş olsun artık doktorlarında ne uygulayacağını biliyorum. Dediğim gibi yıkamışlar ve arkasından solüsyon. Arkadaşımda eskisinden iyi duymaya başlamıştı. Çok sevindim geçmesine.

Bu arada yarın iş yerinden bir arkadaşta Koçtaş'a gidecekmiş arabayla onunla gideceğim, dönüşte eve de bırakacak.

ay valla duymamak çok kötü bir şeymiş dünya varmış

ohh çok iyi denk gelmiş canım. sen araştır başka alacağın da varsa hepsi aradan çıkısın

ay valla duymamak çok kötü bir şeymiş dünya varmış

ohh çok iyi denk gelmiş canım. sen araştır başka alacağın da varsa hepsi aradan çıkısın

Alacak yok gibi canım ya elbet vardır da artık bir kısmıda yerleşeyim ondan sonra hallederim diyorum.

Geçenlerde bir liste yaptım, bak sana da yazayım belki unuttuğun bir şeyler çıkar seninde.

Makarna süzgeci

İnce tel süzgeç

Mutfak önlüğü ve fırın tutacağı

Şekerlik

Buz kovası ve maşası

Mikrodalga fırın

Tost makinası

Patates-soğan sepeti

Ekmek sepeti

Kek kalıpları

Fırın kabı

Çerezlik

Banyo eksiklerine gelecek olursak;

Çamaşır sepeti (çamaşırları taşımak için olan)

Çamaşır kirli sepeti

Ve genel olarak diğer eksikler;

Elbise askıları

Mandallar

bizde her şeyi ortaya çıkardık eksiklere bakıyoruz
bizim salonda kutusuz olan ıvır zıvırlar anneaanem salondada büyük kutulu olanlar var her iki evide dağıttık

benimde şuan eksik görünen çamaşır sepeti, patates soğan sepeti, leğen kova tarzı banyo tuvalet gereçleri birde kadeh ve çay bardaklarımı almadım. bu söylediklerimi alıp hemen evime götürelim dedik

Canımcım çok az kalmış seninde. Ben de diyorum buz için bir kaseye koyar geçerim beğendiğim bir şey olursa alırım buz kovası. Şeker içinde yine bir kaseye koyarım onlar çok önemli şeyler değil diyorum.

Şimdi ilk iş temizlik yaptırmak sonrada hemen beyaz eşyalar ve mobilyaları isteyeceğim. Arkasından da yerleştirmeye geçeceğim. Mutfak temizlense, en azından mutfak ıncık cıncıkları çıksa aradan süper olacak. Salondu falan basit zaten. Gerçi misafir yemek takımları, misafir kaşık çatalları da konsola koyulacak. Allahım sen yardım et. Düşündükçe daral gelmeye başladı artık. Ev kurmak çok zor geliyor. Bir de ben işime karışılsın istemiyorum güzel güzel kendim zevkime göre yerleştireyim istiyorum. Alıcam bir kaç damacana su mutfak temizliğini yapıp, eşyalarımı taşıyacağım bir deli anıma gelip. Bir gelecekler mutfak yerleşmiş. Evim hazırken sırf temizlik yüzünden hiç bir şey yapamıyor olmak çok can sıkıcı. Bir sürü hafta sonum boşa geçiyor.

Canım yeni gördüm yazdıklarını. Şimdi ev bittikten sonra oturma izni için belediyeye başvuruluyor. Belediye evi daha önce beyan edilen plana göre yapılmış mı onu inceliyor sonra veriliyor oturma iznini. Babamın belediyede arkadaşı vardı biz alacağımız evi sorgulattık herhangi bir problem yoktu biz de satın aldık. Sonuçta bir şekilde verirler oturma iznini de. Zaten bizim tapuyu aldığımız günün ertesi günü başvurulacaktı oturma izni alınması için. Sorun çıkacağını zannetmiyorum canım ama biraz uzayabilir işte.

6l eyizlik Saten Gecelik Takm 102

Lovely35 canım senin 6'lı setinden buldum. Almak istedim bir an için ama erkek tarafı alacak nasıl olsa. Eğer o zamana kadar hala satışta olursa ben de istiyorum bundan.

Canım o sitede çok uygun gözüküyor fiyatı. Çok beğendiysen al derim. Çünkü resimde göründüğünden çok daha güzel bir şey. Onlarada farklı bir modelini başka renkte aldırırsın 2 takımın olur. Ben bir de siyah saten pijama takımı istiyorum mesela. Biz dışarda yanlış hatırlamıyorsam 200 liraya almıştık hemde pazarlıkla peşin paraya bana fiyatlar çok iyi geldi. Bende şimdi başka şeyler bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…