Tünaydın Pernic. Evlilik nasıl gidiyor?
nabersiniz millet ???
vallahi ben c.tesi full yattım hava sıcaktı zaten dışarıda çıkmıyoruz para harcamamak için nişanlım geldi keyif yaptık...
pazar günüde annişimle eski hurçları boşalltık bi dünya çeyiz incik boncuk aman yarabbim kafa oynatmalık ee tabi ben tezcanlıyım görüceklerimi gördükten sonraki aşama sinirlendirdi hadi toplayalım dedim annemeo da dur kızım hepsi havalanıcak ben yavaşça yıkıycam dedi e ii madem sadece alıcaklarmı yıka vs muhabbeti oldu artık her akşam ütü aşaması var anneme kıyamadım o yıkasın ben ütülerim bi dünya nevresim saklamaış bana onlar pikolanıcakmış hey yavrum heyy gelin olmak ne zor...
heleki mutfak çeyizlerimi düşünmek bile istemiyorum nasıl yerleşicek onlar neyseki ben çeyizimi kendim götürcektim vazgeçtim sevgili kayınvalidem öyle taşınır gibi olmaz çeyizi biz gelip alcaz dedi amannn ne duygulandım ne kadannnn düşünceli bir kadın bende peki annecim demekle yetindim onlar çeyizi götürsün biz halalarım teyzelerim kuzenler bir günde yerleştiriveririz hoooop bitiverir inşallah....
lovelyllim banyo tak. güle güle kullan bende begenmiştim onları ne yalan söylim...
incicicegim sende duble banyo aksesuarı var iyi valla
bide bsy sorcam şimdi banyoya havluluk,t.kagıtlık,banyo içi şampuanlık vs. asılcak ya ben banyomu deldirmicem vantuzlu mu deniyor,vakumlu mu deniyor gecen gün chiboda gördüm onlardan alayımmı yoksa monteli mi alayım ne diysunuz
çok şükür canım süperhaftasonu annemler iftara geldiler falan çok güzeldi
Canım nasıl telaş yaparım ben ne pişircem ne yedircem diye. Senin ilk kez mi geldiler yoksa daha önce gelmişler miydi?
kardeşlerim bizi eve bırakırkn 1 saat falan uğramışlardı ama annem babam ilk kez geldi.....çok şükür güzelce atlattımhepsi de çok beğeni yemeklerimi
Ellerine sağlık canım. Bende yemek tariflerini yazacağım evlenmeden. Baka baka yaparım sonra alışırım herhalde daha pratikleşirim bakmadan falan yapmaya başlarım.
Oyy Pernic ben evde ne yemeğe, ne temizliğe hiç bir şeye el sürmüyorum. Evimde balayı dönüşünde gerçek dünyaya dönücem.
günaydınlar günaydınlarrrr nasılsınızzz ben bugun gayet iyiyim çünküüüü ben dogdummmm yaş oldu tamtamına 26 tipim göstermesede yaşım pek küçük sayılmaztipik bir aslan kadınıyım ve iyikide aslanım yahu
sedulummm h.g tatil nasıl geçti bakalım ???
inciicicegm sende alemsin ben nişanlım servisten inerken görücem heralde spor salonu camını deler gecerim ne sakinsin yahu
iyi ki doğdun Nena İyi ki doğdun Nena iyiki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana
teşekkür ederim pernicim benim canım
acaba ne süprizler var enişte tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?