347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nabersiniz millet ???

vallahi ben c.tesi full yattım hava sıcaktı zaten dışarıda çıkmıyoruz para harcamamak için nişanlım geldi keyif yaptık...

pazar günüde annişimle eski hurçları boşalltık bi dünya çeyiz incik boncuk aman yarabbim kafa oynatmalık ee tabi ben tezcanlıyım görüceklerimi gördükten sonraki aşama sinirlendirdi hadi toplayalım dedim anneme o da dur kızım hepsi havalanıcak ben yavaşça yıkıycam dedi e ii madem sadece alıcaklarmı yıka vs muhabbeti oldu artık her akşam ütü aşaması var anneme kıyamadım o yıkasın ben ütülerim bi dünya nevresim saklamaış bana onlar pikolanıcakmış hey yavrum heyy gelin olmak ne zor...

heleki mutfak çeyizlerimi düşünmek bile istemiyorum nasıl yerleşicek onlar neyseki ben çeyizimi kendim götürcektim vazgeçtim sevgili kayınvalidem öyle taşınır gibi olmaz çeyizi biz gelip alcaz dedi amannn ne duygulandım ne kadannnn düşünceli bir kadın bende peki annecim demekle yetindim onlar çeyizi götürsün biz halalarım teyzelerim kuzenler bir günde yerleştiriveririz hoooop bitiverir inşallah....

lovelyllim banyo tak. güle güle kullan bende begenmiştim onları ne yalan söylim...

incicicegim sende duble banyo aksesuarı var iyi valla

bide bsy sorcam şimdi banyoya havluluk,t.kagıtlık,banyo içi şampuanlık vs. asılcak ya ben banyomu deldirmicem vantuzlu mu deniyor,vakumlu mu deniyor gecen gün chiboda gördüm onlardan alayımmı yoksa monteli mi alayım ne diysunuz

Canım sizde girişmişsiniz hadi bakalım kolay gele. Bende söylüyorum anne şu çeyizleri bir yola koyalım diye ama zor geliyor sanırım "Lovely herşey hazır zaten kamyon gelecek yükleyecekler sadece" diyip duruyor bir türlü mutfak eşyaları şu kutuya, banyo şu kutuya yapamadık. Orda bakıp bakıp yerleştirecekmişiz.

Bu arada İnciçiçeği, sen, ben hepimizin yerleşmesi aynı döneme denk geldi. Hepimizin evler, eşyalar hazır ama daha yerleşme faslına geçemedik.

Banyo takımım ah ah o kadar güzel ki siyahını da mı alsam diye düşünmedim değil.

Şimdi soruna gelecek olursak vantuzlu alma çağırın bir elektrik tesisatçısını gelip taksın, vidalı kadar sağlam olmaz o vantuzlular mazallah ayağınıza düşüverir eder banyo sırasında. Bizde dün bunun muhabbetini yaptık hatta. Evde takılımı göremedik elektrikler olmadığı için. Bir daha gittiğimizde ilk iş banyoda tuvalet kağıdı askılığı, duş rafı, havluluk falan var mı bunlara bakacağız.

Son düzenleme:
kardeşlerim bizi eve bırakırkn 1 saat falan uğramışlardı ama annem babam ilk kez geldi.....çok şükür güzelce atlattım hepsi de çok beğeni yemeklerimi

Ellerine sağlık canım. Bende yemek tariflerini yazacağım evlenmeden. Baka baka yaparım sonra alışırım herhalde daha pratikleşirim bakmadan falan yapmaya başlarım.

Ellerine sağlık canım. Bende yemek tariflerini yazacağım evlenmeden. Baka baka yaparım sonra alışırım herhalde daha pratikleşirim bakmadan falan yapmaya başlarım.

ben anne evimde yemekten başka herşeyi yaptım ütü temizlik herşey bize aitti ama yemeğe hiç bakmadım keşke baksaydım yani ama annem dedi ki 2 ay için iyi ilerleme var annem derdi özellikle nişanlandık sonra gel kızım azıcık bak ne yapıyorum nasıl yapıyorum bari gözlem yap yapmasan bile ben hiçççç bi çorba yapardım o kadar yani... benim eşim et yemeklerini falan çok güzel yapıyor sapğolsun yardım ediyor öğreniyorum

Oyy Pernic ben evde ne yemeğe, ne temizliğe hiç bir şeye el sürmüyorum. Evimde balayı dönüşünde gerçek dünyaya dönücem.

kızlarrr nişanlım gene sürpriz yaptı erken geldi

ben akşam spora gitmiştim kapının ordaydım kapıda açıktı bi baktım servisten biri iniyo anam meğer benimkiymiş öylece bakıyorum arkadaşımda nişanlın geldi ya dedi pek bi sevindim ama sporumu bitirip eve öyle gittim

lovely canım evet her şeyimiz aynı ana denk geldi ve aynen ev temizlensin hazır olsun die bekliyoruz
bu arada sen o banyo takımlarını nerden almıştın. resimden bile harika gözüküyorlar gerçekte çok şıktır kesin

nena canım ahh bu sıcakta ütü işleri çok zor olur valla biz haziranın başında halletik onları
kayınvaliden de ne güzel çeyiz alma yapıcak sizde gider kolayca yerleştiriverirsiniz

hümümm hamarat kuzum benim maşallah sana

ayrıca dyg'yu bende çok merak ediyorum

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................38:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................53:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................61:123:​

Günaydın canlar.

İnciçiçeğim Biev'den aldım takımlarımı canım.

Sedulu hoşgeldin canım benim.

günaydınlar günaydınlarrrr nasılsınızzz ben bugun gayet iyiyim çünküüüü ben dogdummmm yaş oldu tamtamına 26 tipim göstermesede yaşım pek küçük sayılmaz tipik bir aslan kadınıyım ve iyikide aslanım yahu

sedulummm h.g tatil nasıl geçti bakalım ???

inciicicegm sende alemsin ben nişanlım servisten inerken görücem heralde spor salonu camını deler gecerim ne sakinsin yahu

iyi ki doğdun Nena İyi ki doğdun Nena iyiki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana

Nice mutlu yıllara Nenacım, doğum günün kutlu olsun.

Benim kız kardeşimde aslan burcu. Zor bir burçtur kendisi aman aman yani.

Pernic haftasonu ve ben mi teşekkür ederim fikri bile korkunç geldi.:18:

İnciçiçeğim gözünaydın bir kez daha. Nişanlın sürprizleri seviyor.

Bizde bu ara 1 gün iyiysek, ertesi gün didişiyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…