Canım yeni gördüm yazdıklarını. Şimdi ev bittikten sonra oturma izni için belediyeye başvuruluyor. Belediye evi daha önce beyan edilen plana göre yapılmış mı onu inceliyor sonra veriliyor oturma iznini. Babamın belediyede arkadaşı vardı biz alacağımız evi sorgulattık herhangi bir problem yoktu biz de satın aldık. Sonuçta bir şekilde verirler oturma iznini de. Zaten bizim tapuyu aldığımız günün ertesi günü başvurulacaktı oturma izni alınması için. Sorun çıkacağını zannetmiyorum canım ama biraz uzayabilir işte.
Canım o sitede çok uygun gözüküyor fiyatı. Çok beğendiysen al derim. Çünkü resimde göründüğünden çok daha güzel bir şey. Onlarada farklı bir modelini başka renkte aldırırsın 2 takımın olur. Ben bir de siyah saten pijama takımı istiyorum mesela. Biz dışarda yanlış hatırlamıyorsam 200 liraya almıştık hemde pazarlıkla peşin paraya bana fiyatlar çok iyi geldi. Bende şimdi başka şeyler bakacağım.
Canım bende inşaat firmasını aradım adamlar çok rahat ve emin konuştular o yüzden biraz rahatladım, moralim yerine geldi. Nedense başkasına hep derim, içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun ama kendi başıma gelince en kötüsünü düşünürüm.
Peki başvurulduktan sonra kaç günde çıkarmış bu oturma raporu bir fikrin var mı?
Kızlar selamlar az kaldı az evliliklerinize az kaldı lovelym bayıldım çamaşır sepetine çok şirinmiş
Muss87 sen nerelerdeydin nişan olacakmış hayırlı olsun inşallah
Chelzyim sonucunu merakla bekliyorum canım
Kızlar selamlar az kaldı az evliliklerinize az kaldı lovelym bayıldım çamaşır sepetine çok şirinmiş
Muss87 sen nerelerdeydin nişan olacakmış hayırlı olsun inşallah
Chelzyim sonucunu merakla bekliyorum canım
Canımm ben de fiyatını soracaktım sana uygun mu diye. Zaten sen paylaştığında da çok beğenmiştim de sen İzmirden aldım dedin ya bulamam diye düşünmüştüm. Ama görünce çok sevindim ben. Ya aslında haklısın bunu şimdi ben alayım o zaman da onlara siyah aldırırım. Peki bedenleri nasıl canım. Ben 52 kiloyum s olur değil mi?
Canım biz 10 gündür hiç aramadık inşaat firmasını. Aile dostumuz olan bir tapu müdürü var onunla görüştük ve belediyeye sorgulattık sıkıntı çıkar mı diye. Sorun çıkmaz dediler. Biz de o yüzden satın aldık. Başvurudan sonra ne kadar sürdüğü belli olmazmış canım yoğunluğa göre falan değişir miş, gidip incelenecek plana uygun mu die? Benim de çok bir bilgim yok canım. Ama rahat ol canım bu durumda olan sadece biz değiliz. Tapu masrafları oturma ruhsatından önce alındğında çok uygun olduğu için genelde bütün dairelerin satışını oturma ruhsatından önce yapıp sonra oturma izni için başvuruyor mütahitler.
Canım beğendiysen al derim çünkü göründüğünden çok daha güzel bir şeyle karşılaşacaksın geldiğinde. Evleneyim de giyeyim artık diyeceksin. Sateni de çok kaliteli. Bu arada aynı kilolardayız bende s beden aldım rahatlıkla olur çünkü bedenler dar değil. Ben bundan önce başka bir numarasını almıştım o bol kesimdi mesela bunun uzun kollu pijamasının üstü falan belden oturtmalı. Bu arada internette olduğunu bende aldıktan sonra resim paylaşırken gördüm, bilseydim beğendiğini söylerdim sana. Biz alırken bu ürün bitmişti, en çok gidenmiş sanırım. Pembesinde açıp göstermişlerdi, kremi için mal gelmesini beklemiştik almak için.
Ayyy bu arada sevindim, içime bir his bizde de sorun çıkmayacak diyor ama yetiştiremem diye korkuyorum ben o yüzden bir an önce şu işleri halletsinler istiyorum.
Alacak yok gibi canım ya elbet vardır da artık bir kısmıda yerleşeyim ondan sonra hallederim diyorum.
Geçenlerde bir liste yaptım, bak sana da yazayım belki unuttuğun bir şeyler çıkar seninde.
Makarna süzgeci
İnce tel süzgeç
Mutfak önlüğü ve fırın tutacağı
Şekerlik
Buz kovası ve maşası
Mikrodalga fırın
Tost makinası
Patates-soğan sepeti
Ekmek sepeti
Kek kalıpları
Fırın kabı
Çerezlik
Banyo eksiklerine gelecek olursak;
Çamaşır sepeti (çamaşırları taşımak için olan)
Çamaşır kirli sepeti
Ve genel olarak diğer eksikler;
Elbise askıları
Mandallar
Oy oy bir an önce evlenmek mi? Aslında kulağa çok hoş geliyorCanım senin zevkine aldıklarının kalitesine güveniyorum zaten. O yüzden gözüm kapalı almak istedim. Tamam ben sipariş vericem o zaman 28 inde kartımın hesap kesim tarihini atlatayım da.
Ha bu arada sorun çıkmaz merak etme, biraz uzayabilir sadece. Ama çok da rahat davranma. Sürekli ara sor sıkıştır. Durumdan haberdar ol. Zaman daralmakta çünkü. Biz bekliyoruz rahatız çünkü acelemiz yok ve zaten Ramazanda taşınmayı düşünmüyoruz. Ama sizin için durum öyle değil. Sen bir an önce yerleşmeye başlamalısın. Herşey gönlüne göre olsun canım.
Canım güvenmene sevindim. Sanırım bugüne kadar önerdiklerimden kimse pişman olmamıştır. Genelde güzele güzel, çirkine çirkin derim çünkü. Genelde birileri bir şey alacaksa mutlaka beni de götürür yanında çünkü olmuşsa olmuş, olmamışsa olmamış bu sana derim. Kimse kırılmasın, üzülmesin diye içime sinmeyen ya da yakıştırmadığım bir şeyi al diyemem. Gelince beni de haberdar et. İnşallah içine siner.
Haftaya cumaya kadar ses çıkmazsa bir daha arayacağım canım emlakçıyı.
elbise askısı çok önemli valla..... mikro dalga fırın a hiç gerek yok bence
Mikrodalgayı taşındıktan sonrada alabilirim zaten canım, çok önemsemiyorum. Araştırıp alacağım güzel bir şey. Şimdi mikrodalgaya 300 lira bayılmak istemiyorum aynı şekilde beğendiğim tost makinası da Phlips'in o da 200 küsur lira civarında onunda acelesi yok.
Bugün çamaşır sepetini falan halledeceğim. Askıyı da baktım çok pahalı geldi. Şöyle 50'lik, 100'lük paket bulabilsem öyle alacağım. 5 tane askı koymuşlar 10 lira. Ondan alamadım bir türlü.
ızgara çok önemli canım sahurda tost yapıyoum sabahları yapıyordum ramazandan önce pratik oluyor işe gitmeden onu bence alsan iyi olur ikinizde çalışansınız sonuçta sabah yaparsun küçük tost ekmeğine
evlilik iyi hoşta bu yemek meselesi beni endişendiriyoo benimki hiçbişey bilmez yapmaz sağolsun sofra kurar anca yavrumm napıcaz merak ediyorum daha şimdideenn daldım gene konuyaa direekk selaam buaradaa kızlaaarr :80:
güzeller güzeli yarenler naısllar acaba lovelyymmm her ayrıntıını biliyorum yahuuu süpersin seviyorum snei böyle paylaşıyorsun yaaaa senin arkadan ilerlerken banada yardımcı oluyorsun
pernic sen o tost makinasından memnunmusun evde ızgara yapınca koku kaplıyormu evi bende harar et die bir makina duydum ızgara yemeyi çok severim evimiz bahçeli diye herşeyi ızgarada yaparız biz o yüzden ilerde hasret kalmamak için güzel bişi almak istiyorum
alde bilmez diyenler bilir çıkıyor sen ona bakma iş başa düşünceyapacaktır ikinizde evlilik nasıl bilmiyorsunuz doğal olarak doğaçlama yaşıyacaksınız öğreniceksiniz kasma canım benimki benden güzel yemek yapıyor du artık du oldu ben yavaş yavaş öğrendim bu işide zor değil erkeklerin belli şeyler işlerine gelmiyor
selam kızlarbayılıyorum sizin şu çeyiz sohbetlerinize, düğün telaşlarınıza ne mutlu size
bizde dün erkek arkadaşımla iftara çıktık dışarıya,çok güzel bir gece geçirdik.aşk tazeledik diyebilirimAllah mutluluğumuzu bozmasın,muhabbetimizi daha da artırsın inşallah..hepimizin...bir de şu iş mevzularımız hallolsa :105:bizden mutlusu olmayacak.
güzeller güzeli yarenler naısllar acaba lovelyymmm her ayrıntıını biliyorum yahuuu süpersin seviyorum snei böyle paylaşıyorsun yaaaa senin arkadan ilerlerken banada yardımcı oluyorsun
pernic sen o tost makinasından memnunmusun evde ızgara yapınca koku kaplıyormu evi bende harar et die bir makina duydum ızgara yemeyi çok severim evimiz bahçeli diye herşeyi ızgarada yaparız biz o yüzden ilerde hasret kalmamak için güzel bişi almak istiyorum
alde bilmez diyenler bilir çıkıyor sen ona bakma iş başa düşünceyapacaktır ikinizde evlilik nasıl bilmiyorsunuz doğal olarak doğaçlama yaşıyacaksınız öğreniceksiniz kasma canım benimki benden güzel yemek yapıyor du artık du oldu ben yavaş yavaş öğrendim bu işide zor değil erkeklerin belli şeyler işlerine gelmiyor
Pernic alacağım alacağım da bakmam lazım bir araştırayım şu Philips hangi sitede uygun. Ay sonu alayım bari. Benim içinde tost makinası çok önemli çünkü biz çift olarak tostu çok seviyoruz bir de ben eve geç kaldığımda falan yemek yoksa bizimki yapsın yesin istiyorum çünkü ben bazı günler mesaiye kalıyorum ama o hep aynı saatte çıkıyor ve servisle gittiğinden benden önce evde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?