347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bende inşaat firmasını aradım adamlar çok rahat ve emin konuştular o yüzden biraz rahatladım, moralim yerine geldi. Nedense başkasına hep derim, içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun ama kendi başıma gelince en kötüsünü düşünürüm.

Peki başvurulduktan sonra kaç günde çıkarmış bu oturma raporu bir fikrin var mı?

Kızlar selamlar az kaldı az evliliklerinize az kaldı lovelym bayıldım çamaşır sepetine çok şirinmiş

Muss87 sen nerelerdeydin nişan olacakmış hayırlı olsun inşallah

Chelzyim sonucunu merakla bekliyorum canım

Canımm ben de fiyatını soracaktım sana uygun mu diye. Zaten sen paylaştığında da çok beğenmiştim de sen İzmirden aldım dedin ya bulamam diye düşünmüştüm. Ama görünce çok sevindim ben. Ya aslında haklısın bunu şimdi ben alayım o zaman da onlara siyah aldırırım. Peki bedenleri nasıl canım. Ben 52 kiloyum s olur değil mi?

Canım biz 10 gündür hiç aramadık inşaat firmasını. Aile dostumuz olan bir tapu müdürü var onunla görüştük ve belediyeye sorgulattık sıkıntı çıkar mı diye. Sorun çıkmaz dediler. Biz de o yüzden satın aldık. Başvurudan sonra ne kadar sürdüğü belli olmazmış canım yoğunluğa göre falan değişir miş, gidip incelenecek plana uygun mu die? Benim de çok bir bilgim yok canım. Ama rahat ol canım bu durumda olan sadece biz değiliz. Tapu masrafları oturma ruhsatından önce alındğında çok uygun olduğu için genelde bütün dairelerin satışını oturma ruhsatından önce yapıp sonra oturma izni için başvuruyor mütahitler.

Canımm öncelikle tebrik ediyorum. Herşeyin çok güzel olmuş, sen de öyle. Hep mutlu olun o gözlerinizdeki aşk hiç bitmesin.

Ben önce yazlığa Çanakkaleye gittim. Sonra da İstanbul, Ankara, Çorum derken ancak dönebildim evime. Telimde internet paketim olmadığı için giremedim uzak kaldım buralardan. Evet canım şu ev işini halledelim biz de girişiyoruz nişan düğün dernek olaylarına Allahın izniyle.

Son düzenleme:

Gizocum sen gelmiyorsun ki artık sık sık buraya. Beğenmene de ayrıca sevindim canım. Bu akşam alacağım inş. o sepeti.

Canım beğendiysen al derim çünkü göründüğünden çok daha güzel bir şeyle karşılaşacaksın geldiğinde. Evleneyim de giyeyim artık diyeceksin. Sateni de çok kaliteli. Bu arada aynı kilolardayız bende s beden aldım rahatlıkla olur çünkü bedenler dar değil. Ben bundan önce başka bir numarasını almıştım o bol kesimdi mesela bunun uzun kollu pijamasının üstü falan belden oturtmalı. Bu arada internette olduğunu bende aldıktan sonra resim paylaşırken gördüm, bilseydim beğendiğini söylerdim sana. Biz alırken bu ürün bitmişti, en çok gidenmiş sanırım. Pembesinde açıp göstermişlerdi, kremi için mal gelmesini beklemiştik almak için.

Ayyy bu arada sevindim, içime bir his bizde de sorun çıkmayacak diyor ama yetiştiremem diye korkuyorum ben o yüzden bir an önce şu işleri halletsinler istiyorum.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................36:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................51:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................59:123:​

Oy oy bir an önce evlenmek mi? Aslında kulağa çok hoş geliyor Canım senin zevkine aldıklarının kalitesine güveniyorum zaten. O yüzden gözüm kapalı almak istedim. Tamam ben sipariş vericem o zaman 28 inde kartımın hesap kesim tarihini atlatayım da.

Ha bu arada sorun çıkmaz merak etme, biraz uzayabilir sadece. Ama çok da rahat davranma. Sürekli ara sor sıkıştır. Durumdan haberdar ol. Zaman daralmakta çünkü. Biz bekliyoruz rahatız çünkü acelemiz yok ve zaten Ramazanda taşınmayı düşünmüyoruz. Ama sizin için durum öyle değil. Sen bir an önce yerleşmeye başlamalısın. Herşey gönlüne göre olsun canım.

elbise askısı çok önemli valla..... mikro dalga fırın a hiç gerek yok bence

Canım güvenmene sevindim. Sanırım bugüne kadar önerdiklerimden kimse pişman olmamıştır. Genelde güzele güzel, çirkine çirkin derim çünkü. Genelde birileri bir şey alacaksa mutlaka beni de götürür yanında çünkü olmuşsa olmuş, olmamışsa olmamış bu sana derim. Kimse kırılmasın, üzülmesin diye içime sinmeyen ya da yakıştırmadığım bir şeyi al diyemem. Gelince beni de haberdar et. İnşallah içine siner.

Haftaya cumaya kadar ses çıkmazsa bir daha arayacağım canım emlakçıyı.

Canım ne kadar titiz olup ince elediğini burada görüyoruz canım. Mutlaka haberdar ederim seni geldikten sonra.

Sen de takibini yap ama bir sorun çıkmaz merak etme içini ferah tut.

elbise askısı çok önemli valla..... mikro dalga fırın a hiç gerek yok bence

Mikrodalgayı taşındıktan sonrada alabilirim zaten canım, çok önemsemiyorum. Araştırıp alacağım güzel bir şey. Şimdi mikrodalgaya 300 lira bayılmak istemiyorum aynı şekilde beğendiğim tost makinası da Phlips'in o da 200 küsur lira civarında onunda acelesi yok.

Bugün çamaşır sepetini falan halledeceğim. Askıyı da baktım çok pahalı geldi. Şöyle 50'lik, 100'lük paket bulabilsem öyle alacağım. 5 tane askı koymuşlar 10 lira. Ondan alamadım bir türlü.

ızgara çok önemli canım sahurda tost yapıyoum sabahları yapıyordum ramazandan önce pratik oluyor işe gitmeden onu bence alsan iyi olur ikinizde çalışansınız sonuçta sabah yaparsun küçük tost ekmeğine

Musss çok çekiyorum ama titizliğimden bir şey alıyorsam her yerine bakıyorum. Geçenlerde temizlik kovası alıyorum altı üstü plastik bakıyorum çizik var mı diye. Bizimki de bana bakıyor deli miyim diye.

Pernic alacağım alacağım da bakmam lazım bir araştırayım şu Philips hangi sitede uygun. Ay sonu alayım bari. Benim içinde tost makinası çok önemli çünkü biz çift olarak tostu çok seviyoruz bir de ben eve geç kaldığımda falan yemek yoksa bizimki yapsın yesin istiyorum çünkü ben bazı günler mesaiye kalıyorum ama o hep aynı saatte çıkıyor ve servisle gittiğinden benden önce evde oluyor.

evlilik iyi hoşta bu yemek meselesi beni endişendiriyoo benimki hiçbişey bilmez yapmaz sağolsun sofra kurar anca yavrumm napıcaz merak ediyorum daha şimdideenn daldım gene konuyaa direekk selaam buaradaa kızlaaarr :80:

evlilik iyi hoşta bu yemek meselesi beni endişendiriyoo benimki hiçbişey bilmez yapmaz sağolsun sofra kurar anca yavrumm napıcaz merak ediyorum daha şimdideenn daldım gene konuyaa direekk selaam buaradaa kızlaaarr :80:

Canımcım hoşgeldin selamlar.

Bizimkide çok beceriksiz çok dışarda Burger tepsilerini zor taşıyor. Bir de solak zaten. Tepsileri bir getirişi var yarılıyoruz gülmekten bir de düşürcem diye yürüyüşünü bile değiştirmiyor mu allahımmm gözümün önüne geldi bak yine gülme tuttu. Napcaz bunlarla bilmiyorum. Tatildeyiz banyodan çıkar ışıklar açık, dişini fırçalamış diş fırçasını fırçalığa koymamış. Diş macununun kapağı açık.

Annesi de diyordu geçenler Lovely işin iş kızım senin bununla diye. Annesi evde yoksa ısıtıp yemez, beklesin annesi gelsin koysun.

güzeller güzeli yarenler naısllar acaba lovelyymmm her ayrıntıını biliyorum yahuuu süpersin seviyorum snei böyle paylaşıyorsun yaaaa senin arkadan ilerlerken banada yardımcı oluyorsun

pernic sen o tost makinasından memnunmusun evde ızgara yapınca koku kaplıyormu evi bende harar et die bir makina duydum ızgara yemeyi çok severim evimiz bahçeli diye herşeyi ızgarada yaparız biz o yüzden ilerde hasret kalmamak için güzel bişi almak istiyorum

alde bilmez diyenler bilir çıkıyor sen ona bakma iş başa düşünceyapacaktır ikinizde evlilik nasıl bilmiyorsunuz doğal olarak doğaçlama yaşıyacaksınız öğreniceksiniz kasma canım benimki benden güzel yemek yapıyor du artık du oldu ben yavaş yavaş öğrendim bu işide zor değil erkeklerin belli şeyler işlerine gelmiyor

selam kızlar bayılıyorum sizin şu çeyiz sohbetlerinize, düğün telaşlarınıza ne mutlu size
bizde dün erkek arkadaşımla iftara çıktık dışarıya,çok güzel bir gece geçirdik.aşk tazeledik diyebilirimAllah mutluluğumuzu bozmasın,muhabbetimizi daha da artırsın inşallah..hepimizin...bir de şu iş mevzularımız hallolsa :105:bizden mutlusu olmayacak.

Bebekim çok mersiii sizle paylaşmıcam da kimle paylaşacağım yahu. Canımsınız ki benim.

Pukiciğim hoşgeldin yavrum. İnşallah şu iş meseleniz hallolur en kısa zamanda seni de çeyiz sohbetlerimize daha çok dahil ederiz. Güzel bir gece geçirmenize de sevindim. İnsan arada istiyor bu tarz şeyler.

canım çok memnunum koku falan olmuyor zaten sürekli yıkıyorum içini temizliyorum... genel de zaten et tavuğu fırında yapıyoruz biz daha lezzetli oluyor

evet haklısın canım benimki de benden 30 dk önce eve gidiyor .....enişte pek nazlı herhalde ama evlenince senin yorulduğunu görünce yardım edecek emin ol sonuçta çalışan bayanlarız onlarla aynı şeyi yapıp bi de eve gelince çalışıyoruz... eşim yemek yapmaya yardım ediyor çünkü ben et yemeklerinden hiç anlamıyorum et tavuk mantar gibi şeyleri o yapıyor çorba sebze yemeği garnitürleri ben yapıyorum genel de öyle idare etmeye çalışıyoruz.... Bi de şu var ne giyeceğini hep bana soruyor kıyafet konusunda çıldırtıyor atıyor ortaya gidiyor bi de traş olunca ne kadar temizlemeye çalışsa da bizim kadar güzel olmuyor kalıyor bi kaç bişey ortalıkta ona uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…