347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz daha hiç dışarda yani lokanta da iftar yapmadık ama sağolsun annemler onun ailesi teyzemler falan hep çağırıyorlar zorlanmayayım diye yemek yaparken oruç oruç..... en güzeli hep dışarda yemek

Canım senin tost makinan hangisinden idi? Philips'in 4408 modeli mi? Ben hepsiburada da olumsuz yorum da okumuştum o yüzden çekindim almaya.

Ayy neyseki bizimki evde traş olmaz, berberi var bir tane kendisine de berber denmesinden hiç hoşlanmaz, neyse işte sürekli gider onda traş olur. Traş köpüğü kalıntılarıyla uğraşmayacağım neyseki ama daha tonla şey çıkacaktır temizlik hususunda beni yoracak.

ay bir de arkasını toplarsam iflah olmam ben pecnic öyle korkutma beni ortada bişey yokken bile panikledim
lovely bizimki de solak özlerinde var demek onların eline bi tepsi bile ondan yakışmıyor demek
yemek konusunda beceriksizde temizlik yapılcanda yapar şimdi hakkını yemeyelim

giz ya yemek yapmayı sevmiyorum ben pasta felan daha eğlenceli sevmiyorum derken bilmiyorum uğraşamıyorum işime gelmiyo sen buaralar yemek stajında mısın yoksa

Canım benimki tembel temizlikte zor. Beni bağırtacak evde biliyorum.

Yemek yapmayı da seviyorum ben ama evde hiç yapmıyorum nasıl bir çelişkiyse kendi evimde yapacağım inş.

Bu arada gerizekalının biri çıkmış gene hamile kadınlar sokağa çıkmasın efendim demiş Trt'de. Öyle bir kanal mı vardı dedim okuyunca. Şayet bizim evde yıllardan beri trt izlenmez. Gezi olaylarından sonra da biz hiç televizyon izlememeye başladık. Kaç hafta oldu tv açmıyoruz. Televizyonsuzda yaşanıyormuş onu anladım. Yandaş medyayı izlemektense izlememeyi tercih ediyorum.

biz bugün evimize gittik

banyo ve mutfak temizlik konusunda baya uğraştıracak bekarlar çıktığı için onun haricinde odalar güzel. elimizde metre ölçe biçe kafamızda yerleştirdik biraz
boya ve temizlik için birilerini ayarladık ptesi boyaya başlıcaz inşallah. kuzucum lavaboları falan değiştiririz onun yerine dolaplı olanlardan alırız dedi sağolsun eğer banyoda istediğimiz değişimleri yapabilirsek her şey çok içime sinecek

ordan çıktık doğru damatlık almaya oyy bi yakıştı benim kuzuma o işi de hallettik

koçtaşa gittim lovelym senin kirli sepetlerini gördüm yakından daha güzeller. annem şimdi eve götürmeyelim direk alır evinize koyarız dedi. temizlik için ıvır zıvır malzemeleri alınca kovalar leğenler falan arabada koyacak yer kalmadı benimde içimde kaldı sepetler

Son düzenleme:

İnciçiçeğim oh bir çok şey halledilmiş. Biz daha damatlığı almadık. Ağustos sonu alacağız, bizim ki çok kilo alıp veriyor annesi aldırtmadı o yüzden.

Koçtaşa dün bende gittim ama alamadım sadece bir boyu vardı o da küçük geldi gözüme senin baktığın yerde kaç boyu vardı? Bir de hemen dökülecek gibi geldi bize, bilemedim.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................35:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................50:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................58:123:​

Son düzenleme:
günaydnlarr

musss hg kuzucum bol bol tatil yapmışsın ne güzel...

incicceğim sanada geçmş olsn nihayet duyuyorsun artk...

Kızlaaaar napıyosunuuuuuuz bakıyorum evlilik hazırlıkları tam gaz bişeycik kalmamış düğünlerinize hadi hadi evlenin de ben de peşinizden doğurayım artık 3 ayım kaldı

günaydnlarr

Nena hoşgeldin ne var ne yok gelişmeleri anlat.

Kızlaaaar napıyosunuuuuuuz bakıyorum evlilik hazırlıkları tam gaz bişeycik kalmamış düğünlerinize hadi hadi evlenin de ben de peşinizden doğurayım artık 3 ayım kaldı

Çağlasam mı canım benim çok az kalmış. Çok heyecanlı. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin canım. Teyze oluyossss.:119:

Canım darısı başına ama tabi bi kaç yıl sonra :) Kızım olacak inşallah akrep burcu ama korkmaya başladım akrep kadınını okudukça :)

Canım sağolasın inş. istediğimiz zamanda ben 5 sene düşünmüyorum tabi. Bu arada şöyle bir söylem var akrep burcu için dünyanın en iyi insanı da en kötü insanı da akrep burcundan çıkarmış. Sanırım ben iyi olan gruptayım.

canım bizde o yüzden bayramdan sonra alalım demiştik ama annem pek tezcanlı sağolsun hadi aklımızda duracağına alalım dedik
ben optimumdakine gittim 2 boy vardı. büyük olan daha iyi gibiydi sanki. bize iyi geldi bilmem çiçekli kumaşı falan çok hoştu

hoş geldin canımm
ne kadar az kalmış Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah minik kızını

günaydnlarr

sağol canım aynen duymak gibisi yok :))

Pukiciğim hoşgeldin yavrum. İnşallah şu iş meseleniz hallolur en kısa zamanda seni de çeyiz sohbetlerimize daha çok dahil ederiz. Güzel bir gece geçirmenize de sevindim. İnsan arada istiyor bu tarz şeyler.
Amin canım inşallah en büyük mesele iş meselesi zaten kpss ye mi hazırlansak diyoruz 2014 için kafamız çok karışık bu ara yani.

biz daha hiç dışarda yani lokanta da iftar yapmadık ama sağolsun annemler onun ailesi teyzemler falan hep çağırıyorlar zorlanmayayım diye yemek yaparken oruç oruç..... en güzeli hep dışarda yemek
Ailenin seni düşünmesi ne güzel canım bu sayede biraz rahat etmişsindir dimi dışarda yemek rahat ne pişirecem diye düşünmüyorsun toplama yıkama derdi yok

ayy maşallah ne kadar az kalmış,bir kız bebişin olacak demekki çok güzel Allah bağışlasın canım benim.

Valla ben bugün Paşabahçe'ye gittim, Paşabahçedekiler çok kaliteliydi ama 215 liraydı. İçim gitti alasım geldi. Deriydi ve çok güzel çalışılmıştı. Paşabahçedeki çamaşır sepetlerini mutlaka görün derim.

Ne kadar az kalmış zaman akıp gitmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.

İnternette 195 lira ama sadece bu rengi var. Paşabahçe mağazalarında renk ve desen çeşitleri var. Napsam bilemedim bir sepete o kadar da para verilmez dimi ama?

Paşabahçe Mağazaları

Canım o kadar para vermeye değer mi bilemedim ki şimdi? Hasır sonuçta bir süre sonra kendini dökme ihtimali var. Koçtaştaki görsellik olarak güzeldi ama sana kalitesiz gelmiş. Gittigidiyordakinden alıp olmazsa iade edebilirsin canım. Ya da züccaciyelerde de çok güzel şeyler olabiliyor. Gezmek gerek vaktin varsa.

English home baktım da bir tane seçenek var.
http://www.englishhome.com.tr/UrunDetay/8/80/634/fiyonklu-camasir-sepeti-kapakli-buyuk-pembe.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…