selam kızlarbayılıyorum sizin şu çeyiz sohbetlerinize, düğün telaşlarınıza ne mutlu size
bizde dün erkek arkadaşımla iftara çıktık dışarıya,çok güzel bir gece geçirdik.aşk tazeledik diyebilirimAllah mutluluğumuzu bozmasın,muhabbetimizi daha da artırsın inşallah..hepimizin...bir de şu iş mevzularımız hallolsa :105:bizden mutlusu olmayacak.
canım çok memnunumkoku falan olmuyor zaten sürekli yıkıyorum içini temizliyorum... genel de zaten et tavuğu fırında yapıyoruz biz daha lezzetli oluyor
evet haklısın canım benimki de benden 30 dk önce eve gidiyor .....enişte pek nazlı herhaldeama evlenince senin yorulduğunu görünce yardım edecek emin ol sonuçta çalışan bayanlarız onlarla aynı şeyi yapıp bi de eve gelince çalışıyoruz... eşim yemek yapmaya yardım ediyor çünkü ben et yemeklerinden hiç anlamıyorum et tavuk mantar gibi şeyleri o yapıyor çorba sebze yemeği garnitürleri ben yapıyorum genel de öyle idare etmeye çalışıyoruz.... Bi de şu var ne giyeceğini hep bana soruyor kıyafet konusunda çıldırtıyor atıyor ortaya gidiyor bi de traş olunca ne kadar temizlemeye çalışsa da bizim kadar güzel olmuyor kalıyor bi kaç bişey ortalıkta ona uyuz oluyorum
ay bir de arkasını toplarsam iflah olmam ben pecnic öyle korkutma beni ortada bişey yokken bile panikledim
lovely bizimki de solak özlerinde var demek onların eline bi tepsi bile ondan yakışmıyor demek
yemek konusunda beceriksizde temizlik yapılcanda yapar şimdi hakkını yemeyelim
giz ya yemek yapmayı sevmiyorum ben pasta felan daha eğlencelisevmiyorum derken bilmiyorum uğraşamıyorum işime gelmiyo sen buaralar yemek stajında mısın yoksa
biz bugün evimize gittik
banyo ve mutfak temizlik konusunda baya uğraştıracak bekarlar çıktığı için onun haricinde odalar güzel. elimizde metre ölçe biçe kafamızda yerleştirdik biraz
boya ve temizlik için birilerini ayarladık ptesi boyaya başlıcaz inşallah. kuzucum lavaboları falan değiştiririz onun yerine dolaplı olanlardan alırız dedi sağolsuneğer banyoda istediğimiz değişimleri yapabilirsek her şey çok içime sinecek
ordan çıktık doğru damatlık almaya oyy bi yakıştı benim kuzuma o işi de hallettik
koçtaşa gittim lovelym senin kirli sepetlerini gördüm yakından daha güzeller. annem şimdi eve götürmeyelim direk alır evinize koyarız dedi. temizlik için ıvır zıvır malzemeleri alınca kovalar leğenler falan arabada koyacak yer kalmadı benimde içimde kaldı sepetler
günaydnlarr
musss hg kuzucum bol bol tatil yapmışsın ne güzel...
incicceğim sanada geçmş olsn nihayet duyuyorsun artk...
Kızlaaaar napıyosunuuuuuuz bakıyorum evlilik hazırlıkları tam gaz bişeycik kalmamış düğünlerinize hadi hadi evlenin de ben de peşinizden doğurayım artık 3 ayım kaldı
Ayyy yavruşum teyzesi gibin akrep burcu mu olcakmışım. Yerim onu yerim.
Canım darısı başına ama tabi bi kaç yıl sonra :) Kızım olacak inşallah akrep burcu ama korkmaya başladım akrep kadınını okudukça :)
canım bizde o yüzden bayramdan sonra alalım demiştik ama annem pek tezcanlı sağolsun hadi aklımızda duracağına alalım dedikİnciçiçeğim oh bir çok şey halledilmiş. Biz daha damatlığı almadık. Ağustos sonu alacağız, bizim ki çok kilo alıp veriyor annesi aldırtmadı o yüzden.
Koçtaşa dün bende gittim ama alamadım sadece bir boyu vardı o da küçük geldi gözüme senin baktığın yerde kaç boyu vardı? Bir de hemen dökülecek gibi geldi bize, bilemedim.
hoş geldin canımmKızlaaaar napıyosunuuuuuuz bakıyorum evlilik hazırlıkları tam gaz bişeycik kalmamış düğünlerinize hadi hadi evlenin de ben de peşinizden doğurayım artık 3 ayım kaldı
sağol canım aynen duymak gibisi yok :))günaydnlarr
musss hg kuzucum bol bol tatil yapmışsın ne güzel...
incicceğim sanada geçmş olsn nihayet duyuyorsun artk...
Amin canım inşallah en büyük mesele iş meselesi zaten kpss ye mi hazırlansak diyoruz 2014 için kafamız çok karışık bu ara yani.Pukiciğim hoşgeldin yavrum. İnşallah şu iş meseleniz hallolur en kısa zamanda seni de çeyiz sohbetlerimize daha çok dahil ederiz. Güzel bir gece geçirmenize de sevindim. İnsan arada istiyor bu tarz şeyler.
Ailenin seni düşünmesi ne güzel canım bu sayede biraz rahat etmişsindirbiz daha hiç dışarda yani lokanta da iftar yapmadık ama sağolsun annemler onun ailesi teyzemler falan hep çağırıyorlar zorlanmayayım diye yemek yaparken oruç oruç..... en güzeli hep dışarda yemek
Kızlaaaar napıyosunuuuuuuz bakıyorum evlilik hazırlıkları tam gaz bişeycik kalmamış düğünlerinize hadi hadi evlenin de ben de peşinizden doğurayım artık 3 ayım kaldı
İnternette 195 lira ama sadece bu rengi var. Paşabahçe mağazalarında renk ve desen çeşitleri var. Napsam bilemedim bir sepete o kadar da para verilmez dimi ama?
Paşabahçe Mağazaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?