Canım o kadar para vermeye değer mi bilemedim ki şimdi? Hasır sonuçta bir süre sonra kendini dökme ihtimali var. Koçtaştaki görsellik olarak güzeldi ama sana kalitesiz gelmiş. Gittigidiyordakinden alıp olmazsa iade edebilirsin canım. Ya da züccaciyelerde de çok güzel şeyler olabiliyor. Gezmek gerek vaktin varsa.
English home baktım da bir tane seçenek var.
English Home Ev Tesktil Ürünleri | FIYONKLU ÇAMAŞIR SEPETİ KAPAKLI BÜYÜK PEMBE
lovelyli hb bi gelişme yok ev temizlenmedi apartman temzlenmedi her sey beklemede hafta sonu perde ve halı bakıcam onlarda bayramdan sonra gelıcek sekılde sıparıs verıcem böyle yani...
caglasammı allah analı babalı buyutsun inşallah.. saglıkla kucagna al bebişini...
lovely camasır sepetlerine cok para verme az para ver dökülsün nolcak ömür boyumu kullancan sanki sıkılınca değiştrrsn ben olsam cok para vermem istedgı kadar güzel olsun ama tabi maddiyatla da alakalı bsy
Canım bambu sanıyorum. Benim gördüklerim daha farklıydı bundan ama genel olarak derili falan olduğu için gerçekten güzel çalışılmıştı yani dağılmıcak uzun yıllar kullanılacak türdendi ve göz dolduruyordu. Burda ki karalı maralı çok sevmedim ama gördüklerim mükemmeldi yine de akıl karı gelmiyor o kadar para vermek sonunda plastik alıp geçicem.
English home'dakine de baktım ama masa örtüsü gibi desenli istemediğim için almadım. Beklemedeyim inş. denk getiricem güzel bir şey.
Ben bu konuda Nenaya katılıyorum deri olabilir güzel çalışılmış olabilir de sepet sonuçta. Sıkılırsın bir süre sonra. Bencede acele etme bulursun mutlaka güzel bir şey.
Bu arada oturma raporu çıktıktan sonra elektrik suyu bağlatmak bir günlük iş. Ama seni de anlıyorum bir an önce işlere girişmek istiyorsun. En azından dediğin gibi perde ölçülerini aldırıp temizlikten sonra da perdeleri takarsın. Gece gündüz yerleşirsin yavaş yavaş.
Kızlarrrrrrrrrr tayinimm çıktıı.
Manısa-Akhısar.
Yaklastım ızmırımeeeee memleketimeeeeeeee
lovelylim beklıyoruz valla ben 5 yıldr hep beklıyorum yakındır acıcam isyan bayraklarımıda yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldm die susuyorum....
temzlık olmadn hıc bsy yapılamıo annem ceyızlerımı döktü ortalıga bir yıkadı her sey ınankı pırıl pırıl oldu..
yarın kayın valıdemler ıftara cagrdı kızlar hıc gdesım yok ama annemlere bsy dıemedm tamam demekle yetındım napim
sepetlere 50 tl kafi fazlasına gerrek yok ıllakı uyumlu bsy bulursun yani... ben banyomu cokta uyumlu yapmadım biraz modern kontras çalıştım kendimi öyle mutlu hıssedicegmi düşündüm...
musssum canım bu arada sizinde evnz hyrlı ugurlu olsunnn agız tadıyla oturun inşallah...
Manısa-Akhısar.
Manısa-Akhısar.
Manısa-Akhısar.
Manısa-Akhısar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?