347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

lovelyli hb bi gelişme yok ev temizlenmedi apartman temzlenmedi her sey beklemede hafta sonu perde ve halı bakıcam onlarda bayramdan sonra gelıcek sekılde sıparıs verıcem böyle yani...

caglasammı allah analı babalı buyutsun inşallah.. saglıkla kucagna al bebişini...

lovely camasır sepetlerine cok para verme az para ver dökülsün nolcak ömür boyumu kullancan sanki sıkılınca değiştrrsn ben olsam cok para vermem istedgı kadar güzel olsun ama tabi maddiyatla da alakalı bsy

Canım bambu sanıyorum. Benim gördüklerim daha farklıydı bundan ama genel olarak derili falan olduğu için gerçekten güzel çalışılmıştı yani dağılmıcak uzun yıllar kullanılacak türdendi ve göz dolduruyordu. Burda ki karalı maralı çok sevmedim ama gördüklerim mükemmeldi yine de akıl karı gelmiyor o kadar para vermek sonunda plastik alıp geçicem.

English home'dakine de baktım ama masa örtüsü gibi desenli istemediğim için almadım. Beklemedeyim inş. denk getiricem güzel bir şey.

Bende de bir gelişme yok. Elim kolum bağlı bekliyorum elektrik suyu. Ömrüm beklemek ile geçiyor. O kadar haftam var ama bu gidişle sıkışıcam son günlere. Evimin anahtarı yok alayım perdeciyi götüreyim perdemi seçeyim edeyim. Elektrik su bağlandıktan sonra anahtarı teslim edeceklermiş. Haftaya ben daha fazla dellenmeden inşallah oturma raporu, elektrik-su işleri halledilir.

Ben bu konuda Nenaya katılıyorum deri olabilir güzel çalışılmış olabilir de sepet sonuçta. Sıkılırsın bir süre sonra. Bencede acele etme bulursun mutlaka güzel bir şey.
Bu arada oturma raporu çıktıktan sonra elektrik suyu bağlatmak bir günlük iş. Ama seni de anlıyorum bir an önce işlere girişmek istiyorsun. En azından dediğin gibi perde ölçülerini aldırıp temizlikten sonra da perdeleri takarsın. Gece gündüz yerleşirsin yavaş yavaş.

Canım bende o kadar para vermekten yana değilim bir sepete. Çamaşır kirli sepeti sonuçta. En fazla 50 lira verip geçmeyi düşünüyorum. Anahtarı da perdeler için isteyeceğim olmadı.

lovelylim beklıyoruz valla ben 5 yıldr hep beklıyorum yakındır acıcam isyan bayraklarımıda yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldm die susuyorum....

temzlık olmadn hıc bsy yapılamıo annem ceyızlerımı döktü ortalıga bir yıkadı her sey ınankı pırıl pırıl oldu..

yarın kayın valıdemler ıftara cagrdı kızlar hıc gdesım yok ama annemlere bsy dıemedm tamam demekle yetındım napim

sepetlere 50 tl kafi fazlasına gerrek yok ıllakı uyumlu bsy bulursun yani... ben banyomu cokta uyumlu yapmadım biraz modern kontras çalıştım kendimi öyle mutlu hıssedicegmi düşündüm...

musssum canım bu arada sizinde evnz hyrlı ugurlu olsunnn agız tadıyla oturun inşallah...

Kızlarrrrrrrrrr tayinimm çıktıı.
Manısa-Akhısar.
Yaklastım ızmırımeeeee memleketimeeeeeeee

Canım teşekkür ederim. Darısı inşallah bizlerin başına.

Manısa-Akhısar.

Chelzy inan nasıl mutlu oldum anlatamam. Başka bir başlıkta okudum senin tayinin çıktığını buraya geldim hemen. Evet İzmir'e çok yaklaşmışsın. Artık şans senden yana. Yüzün hep gülsün inşallah.

chelzyyyyyyyyyyyy canım tebriklerrrrrrrrrrrr:119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118: en acilinden daha güzel mutlluklarını yaşamak dileğiyle artık çok huzurlusundur canım hakettiğin birşeydi artık ailene yaklaştın şükür

selam kızlarrr
chelzyymmmm nasıl mutlu oldum anlatamam her haftasonu gidebilirsin evine ne güzel yaaa

Manısa-Akhısar.

Chelzy'mmm süper bir haber bu. Canım kuzum çok çok çok tebrik ederim. Yanında olsam da şöyle bir sarılsaydım, mutluluğunu sevincini yakından paylaşsaydım keşke ama buradan bu kadar oluyor. Çok sevindim canımın içisi. Hayırlısı olsun. Güzel yüzün hep gülsün.

Manısa-Akhısar.

Chelzy'mmm süper bir haber bu. Canım kuzum çok çok çok tebrik ederim. Yanında olsam da şöyle bir sarılsaydım, mutluluğunu sevincini yakından paylaşsaydım keşke ama buradan bu kadar oluyor. Çok sevindim canımın içisi. Hayırlısı olsun. Güzel yüzün hep gülsün.

Gunaydın kızlarrr
Hepinize teker teker tesekkurr edıyorum teker tekerrr opuyorum hepiniziii
Ben hala rüyada gibiyimmm.
Uyandım diyorum kendi kendime şimdi benim tayinim çıktımı.Aileme 1,5 saat,oğluşuma çağankuşuma da 45 dk uzaktayım mi diyorum.Rüyadamıyım diyorum.
Ayy cok mutluyum çokkk.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................34:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................49:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................57:123:​

Kızlar bugün gene neler aldım bir bilseniz. Tam 400 liralık alışveriş yaptım aysonu batacağım gene.

Banyoya halı aldım. 60*100 ve 40*60 ebatlarında iki adet çıkıyor bir paketten. Sitede 95 tl gözüküyor ama ben 80 liraya aldım.
İrya Home | Özel Tasarım Ev Tekstili ve Dekorasyon Ürünleri - ROMANTIC Paspas Krem

Gene İrya Home'un Wedding kısmından sepet havlu aldım. Burda paylaştığım desen ama bir ucundanda organze kalın tül dönüyor. 3'lü mini bir sepetin içinde 30*50 ebatlarında satılıyor. Harika ve çok özel bir şey.
İrya Wedding | En Mutlu Günleriniz için - ACTUEL Premium Dantelli Havlu Ekru

5 renkli yüz havlusu desenli ve 5 adette mutfak havlusu aldım yine renkli.

1 adette tüllü çevresi güllü yine misafir için havlu aldım ama resim paylaşamıyorum. İnternette bulursam ekleyeceğim. Çok çok güzel. Havlu düşünün ortası tül elinizi uzattığınızda elinizi görüyorsunuz yani pencere gibi bir şey yapıp kenarını organze satenden güllerle dönmüşler.

Havlu ve banyo grubu eksiklerim de tamamlandı böylece.

lovelym herşeyin çok güzel paspasını link veridğin siteden mi aldın çok şıkmış 2 trane çıkıyor derken anlayamadım ben bide sen o 3 lü olan banyo setlerinden almayıp kendi setini mi oluşturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…