347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayır canım kendisi ikili set. Tuvalet kapağı için olan yok yani. Biri normal paspas diğeri ise tuvaletin önüne konuyor ya onlardan ama genelde tuvaletin önünde olanlar alafrangaya uygun yapılıp yuvarlak kesimli oluyor ya benimkisi dikdörtgen yani oyuklardan değil. Çünkü benim tuvaletimde asma tuvalet o oyuk olanlar bana olmuyor. Bunları yeni çıkarmışlar.

Şekil A oyuk olanlar şöyle. (Alafranga tuvalet için olanlar)

Bunlarda benim gibi asma tuvaleti olanlar için. Benim aldığım böyle bir takım.

Canım hiç birini sitesinden almadım. Bizim burda Bahar Ticaret diye bir yer var Alsancak'ta. Çeyizlik havlu, banyo setleri sonra Prizma'nın halıları, uyku setleri yani ev tekstiline dair ne varsa satan bir mağaza var küçük ama getirdikleri hep şık şeyler ordan alıyorum.

Zaten dediğim İrya Home'un 3'lü sepet havluları sitesinde bile yok. Ben desenini göstermek için koydum o linki aynısı ama sepetli ve tül geçiyor diğer ucundada dedim. Fotoğrafını çekip paylaşacağım çarşamba günü çünkü şuan çok aldığım şey olduğu için hepsini mağazada tutuyorlar. Arabayla gelicem çarşamba günü o zaman yükleyip götürücem. Evin koridor halıları ve mutfak halısı da var içinde çünkü.

Son düzenleme:
lovelycim banyo halıların çok şıkmış aynısından kayınvalidemin banyosunda var oda ikili , çok asil ve şık duruyo banyoda. güle güle kullan tüm aldıklarını canım

Lovely banyo halılarını da aradan çıkarmışsın. Çok modern ve sade bir model, tekrar dile getiriyorum zevkine hayranım. Güle güle güzel günlerde kullan canım.

Son düzenleme:
lovelycim banyo halıların çok şıkmış aynısından kayınvalidemin banyosunda var oda ikili , çok asil ve şık duruyo banyoda. güle güle kullan tüm aldıklarını canım

Kayınvalidenle zevklerimiz örtüşüyor demek kuzum. Çok sağolasın.

Lovely banyo halılarını da aradan çıkarmışsın. Çok modern ve sade bir model, tekrar dile getiriyorum zevkine hayranım. Güle güle güzel günlerde kullan canım.

Musss canım benim beğenmene sevindim tatlım. Daha güzelleri sizlerin olsun.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................33:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................48:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................56:123:​

selamlar fıstıklar

hafta sonu çok yoğundum 2 gün sürekli sokaklardaydık, sıcakta çok zor oluyo dışarı işleri beynime güneş geçmiş

anneme düğün için kıyafet aradık ama istediği gibi bir şey bulamadı bizde hazır çıkmışken kına malzemelerini alalım dedik iyi oldu aradan çıktı hiç aklımızda yoktu almak daha bayramdan sonra alırız diyorduk.

Selam kızlar bende geç geldim bugün eve. Emlakçıya gittik önce evin anahtarlarını aldık. Adresi öğrendik. Sonra evimize gittik güzelce baktık her yerine. Adamlar sineklikleri bile yaptırmışlar mütahit herşeyi düşünmüş. Çekmecelerin içine kaşıklık falan alayım diyordum ki çekmecelerin içinde hepsi hazır takılı. Bu hafta içi temizlik yapılacak. Bayramda da eşyalarım gidecek. Kayınvalidem beyaz eşyalar, mobilyaların gelsin artık dedi. Hazır olan herşey gelsin bir an önce yerini bulsun dedi. Benim gibi düşünmesine çok sevindim. Bu arada elektriğimiz bağlı. Bugün şarteli kaldırdık heryer ışıl ışıl oldu. Bir alt katımda da temizlik vardı bugün, yeni gelin geliyormuş. Bu haftada onun eşyaları gelecekmiş, ağustos sonu evleniyorlarmış. Onlarda çok sevindi, bizde çok sevindik. İki yeni gelin altlı üstlü oturacağız. Onlarda bizim gibi çalışan çiftmiş falan filan. Şimdilik gelişmeler böyle. Yarın arayıp mobilyaları isteyeceğim bayramdan sonraki haftaya.

İnciçiçeğim sizde kolayladınız artık. Kına detaylarını da atlatmışsınız ne güzel. Bizimkilerde kıyafetleri almadı daha. Annem nişanda Park Bravo'dan almıştı, bende istemede Spazio'dan almıştım genelde buralarda güzel elbiseler oluyor aklınızda olsun. Bu sene gene çok şık şeyler vardı. Bizimkilerde bayramdan sonra alacaklar artık.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................32:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................47:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................55:123:

herkese günaydın haftanızzz muhteşem ötesi geçsinnn

chelzym canım sonunda muradına erdin çokkk mutlu oldum senin adına her şey gönlünce oluo nihayet bekledgne stresine her şeye değdi tebrikkk ediyorum seni kuşum

inciciceği kına malz. iyi yaptnda aldın çıksınlar ufak şeyler aradan aklımzda kalcgna yanımzda kalsn dimi

lovelyli aıgın şeyler ciciymiş güle güle kullan canım benim...,

gelelelim bana kuşlar hafta sonum inanılmaz doluydu c.tesi annemle bayram temzlıgıne griştik sabahtan baya bi iş yaptık...sonra çarşya indik ben bi kuaföre ugradım güzelce temzlendim nese ordan gittik perdeciye çok çok şık tül beğendim dümdüz danteli yok grek tül tamamıyle fransz ve harikaydı m2 fiyatı 21 tl brillanttın sonra,uygun fon perde de baktım onada krem rengi karar verdim kabataslak fiyat aldk ve pazar günü sözleştk ölçü için neyse oradan cıktık halıcıya grdk çok şık modern çizgilere sahip angoranın bi halısını begendim onu begennce berjerimin rengni değiştirmek zorunda kaldgmı düşündüm kombin açısından nese karar veremedm cıktık ordan gttim mobilyacıma bnm koltgumun iskletni yapmıslar kumaslarm alınmıs sadece döşenecek abla dediler sonra dedmki nena o halıdan vazgec neyse tandgmz olan yetkili geldi sen dedi al bu kartelayı gt halını perdeni begen istedgn renkle degstrcem ayy süper dedim cıktım ordan o günün aksamıda zaten kayın valıdemlerde iftardaydık onla ılgılı bsylerde anlatcm nese..

pazar günü nişanlımla önce evmze gttik komple dairenn perde olculerını aldık perdeciye gttık ben fiyat aldım komple daire güneşlik,tül ve fon için 1542 tlden indirimle 1200 tl ye bıraktı bana uygun geldı halılarımı o çok begendgmden vazgectm biraz daha klasık modern arası bsy sectim angoranın 2 boy olarak 700 tl tuttu anlcgnz o işlerimi hallettim çok şükür :)))

Nena ne güzel halletmişsin benimde bu hafta evimde temizlik var. Şükürler olsun. Suyumuz bağlanmadı ama biz büyük bidonları dolduracağız. Bu haftaiçi kayınvalidem temizliği yaptıracak. Yemek odam ve yatak odam bayramdan sonraki hafta gelecek. Koltuklarım hazırmış onlar için aradım ama yetkili kişi yoktu bana döneceklermiş. O da bu hafta sonu gelir muhtemelen. Bulaşık makinam için aradım bu hafta cumartesi getirip takabilirlermiş. Bu haftasonu buzdolabım falan da gelecek sanıyorum. Bayramın 3. günü de benim eşyalar gidecek, mutfak yerleşecek.

lovelyli canımne güzel çok şükür hallettin... benimde her şeyim hazır gibi masam takımım çoktan bitti depolarnda bekletıolar koltuklarımnda sadece döşemesi yapılıcak hepsi okadar beyaz esyalarımı ay'ın 18 ne gtirmeleri için rica ettim,zaten mobilyalarmn hepsi söylemiştim size 17sinde geliyor diye perde ve halılarmda cıktı aradan almadım ama begendm halı ıcın aybası kapora verıcez istedgmz zaman getircekler perdelernde aybası siparişi verilcek 12 güne onlarda gelır yalnz halılarımı mobılyalardan 1 hafta sonra ıstetıcem sebebi ise su grdgmz halıcı cocuk dukkan sahıbı cok ilgiliydi elnden gelen her seyı yaptı saolsun dediki ben 2 tane begendm bırı tamamen spor cizgilere sahipti dieri ise klasık modern tarz bsydı cıceklıydı kenarları kararsz kaldım o da dediki esyalarnz yerleşsin ben 2 modelı gonderm arkdslar sersin hangisini begenrsnz onu alın deneyın bakın cok kararsz kaldnz dedi normalde boyle bır uygulamaları olmadgnı söylemişti çok mutlu oldum yaaabnmde esyalar bayramdan 2 hafta snra gdck cunku bayramdan sonrakı hafta mobılya beyaz esya derken bnm ceyzmde ondan onra gder

aynen kızlar hallettik çok iyi oldu. az öncede lavanta kesesi ve takı kurdelesi siparişimi verdim
herşey yoluna giriyor çok şükür

bizde geçen gittiğimizde kabataslak bi ölçü almıştık perde için 2500 fiyat çıktı. benim nerdeyse bütün camlar duvardan duvara
tülleri ekru kendinden simli gibi dümdüz seçtim mutfakla küçük odaya zebra yaptıralım diye düşündük. birde sadece salona fon. yarın perdeci müsait olursa ölçü alacak bakalım onun aldığı ölçülere göre fiyat nasıl olacak
nena siz baya uygun fiyat almışsınız perde için

nişanlımda kısmetse yarın boya işini başlatıyor hemen ardından temizlik yetişirse hafta sonu eşyaları yavaştan isteyeceğiz koltuklar falan hazırmış bizden haber bekliyorlar

Ohhh hepimiz çoğu şeyi halletmişiz çok şükür. Benimde eşyaları bu hafta alsalar ben bayramdan sonra gidip yerleştirsem mükemmel olacak aslında. Kayınvalidemi arayıp konuşacağım bakalım bende nasıl yapalım edelim diye.

şu eşyalar bi gitse yerleşse sonra düğünden sonra ki sabaha uyansak hepimiz derin bi ohh çekeceğiz

Bende onu istiyorum İnciçiçeği ya.

Bizde görüştük şimdi bu hafta içi firmadan iki temizlikçi bayan göndereceklermiş. Annem ile kayınvalidem başlarında olacak. Onlar sularını, herşeylerini kendi getiriyorlarmış zaten. Buna çok sevindim öncelikle.

Diğer ikincisi bu cumartesi beyaz eşyalarım geliyor. Akşamına da eşyalarımı götüreceklermiş adamı ayarlayabilirse. Çeyizlerim çıkıyor hayırlısı ile evden.

takı kurdelasımı :26:hmm ben almadım benım dusuncemde takılarmı keseye koydurtmak var ama alımda bı kenarda da o dursun dımı hiç düşünmemiştim iyi oldu söyledn...

perde uyguna geldi bana seninki nie pahalı ya m2 fiyatları ne kadar ki ben hem kaliteli hem uyguna buldum valla ssalonda 2 tane uzun cam var 1 yatak odası 1 de küçük odaya yaptrtıotum 4 adet cam var... güneşliklerim toplamda 100 tl tül m2 fiyatı 21 tl fonda 29 tlydi violanın fonu ipek dokuma üfür üfür çok şık kalıp gibi sertlerden seçmedim ben he birde boydan boya yaptrmıorum ben kalorifer peteklerıne kadar olucak genıslıklerı cunku duvar ortmeyı sevmıorum onun yerıne tablo falan asıcam senın sanırım duvardan duvara olmaı ve m2 fıyatları bnden daha pahalıdr ayrıca camın kactane ki..

Nena perdelerin çoook çok uygun canım. Bizim beğendiğimiz tülü kayınvalidem sormuş salon için m2 120 lira. Biz onu düşünüyoruz ama bakalım. Benim beğendiklerim hep bu fiyat aralığında.

Bu arada bizede firma 2 temizlikçi bayan gönderecek demiştim ya 200 lira istemişler. Yuh dedik ama vereceğiz artık. Bir günde inşaat temizliği tek bayanla bitmez demişler halbuki öyle çok temizlenecek iş yok evimde ama bilemedim. Dolaplar bir tek toz toprak. İçi dışı çok iyi silinmesi lazım, onun dışında kapılarım, kalorifer peteklerim falan hepsi paketli zaten daha. Alt tarafı bir yerler bir de dolaplar yani. Fiyatlar uçmuş resmen. Böyle olunca kayınvalidemlere de kıyamıyorum.

canım tüllerin metresi 22 tl fonun metresi 50 tl di. tül yere kadar olacak. tüller çok değişikti ottoman serisiymiş böyle hafif kendinden simli gibi ipek gibiydi kumaşı baya hoşuma gitti. ama annem görmedi o anlar seçimleri onunla yapıcaz.

cam bi değişik bi cam ara duvar sonra tekrar cam diye gidiyo 4 tane salonda var birde kapı var. yatak odası ve oturma odasında salonun yarısı kadar. çocuk odasında tek cam mutfaktada tek cam ve kapı var. anlayacağın cam bol. oturma odasına ve yatak odasına normal yarım beyaz güneşlik olacak ama salonda cam aralarında duvar olduğu için stor önerdi perdeci daha rahat kullanırsınız dedi. bakalım bi ölçüyü alsın da öyle tekrar hesaplayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…