lovelym herşeyin çok güzel paspasını link veridğin siteden mi aldın çok şıkmış 2 trane çıkıyor derken anlayamadım ben bide sen o 3 lü olan banyo setlerinden almayıp kendi setini mi oluşturuyorsun
lovelycim banyo halıların çok şıkmış aynısından kayınvalidemin banyosunda var oda ikili , çok asil ve şık duruyo banyoda. güle güle kullan tüm aldıklarını canım
Lovely banyo halılarını da aradan çıkarmışsın. Çok modern ve sade bir model, tekrar dile getiriyorum zevkine hayranım. Güle güle güzel günlerde kullan canım.
Nena ne güzel halletmişsin benimde bu hafta evimde temizlik var. Şükürler olsun. Suyumuz bağlanmadı ama biz büyük bidonları dolduracağız. Bu haftaiçi kayınvalidem temizliği yaptıracak. Yemek odam ve yatak odam bayramdan sonraki hafta gelecek. Koltuklarım hazırmış onlar için aradım ama yetkili kişi yoktu bana döneceklermiş. O da bu hafta sonu gelir muhtemelen. Bulaşık makinam için aradım bu hafta cumartesi getirip takabilirlermiş. Bu haftasonu buzdolabım falan da gelecek sanıyorum. Bayramın 3. günü de benim eşyalar gidecek, mutfak yerleşecek.
Ohhh hepimiz çoğu şeyi halletmişiz çok şükür. Benimde eşyaları bu hafta alsalar ben bayramdan sonra gidip yerleştirsem mükemmel olacak aslında. Kayınvalidemi arayıp konuşacağım bakalım bende nasıl yapalım edelim diye.
aynen kızlar hallettik çok iyi oldu. az öncede lavanta kesesi ve takı kurdelesi siparişimi verdim
herşey yoluna giriyor çok şükür
bizde geçen gittiğimizde kabataslak bi ölçü almıştık perde için 2500 fiyat çıktı. benim nerdeyse bütün camlar duvardan duvara
tülleri ekru kendinden simli gibi dümdüz seçtim mutfakla küçük odaya zebra yaptıralım diye düşündük. birde sadece salona fon. yarın perdeci müsait olursa ölçü alacak bakalım onun aldığı ölçülere göre fiyat nasıl olacak
nena siz baya uygun fiyat almışsınız perde için
nişanlımda kısmetse yarın boya işini başlatıyor hemen ardından temizlik yetişirse hafta sonu eşyaları yavaştan isteyeceğiz koltuklar falan hazırmış bizden haber bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?