Nena benim tertemiz valla evim. Bir de fayanslarım kocaman ve parlak mopla bir geçiyoruz pıl pırıl parlıyor. Bugün de oturma odası köşe takımım geliyormuş bakalım. Meraklardayım gene. Bu hafta çabuk geçsin inş. Bir deee sana şöyle bir şey söyleyeyim biz mobilyaların poşetlerini apartmanda çıkarttıracağız ki içerisi toz toprak olmasın, sizde öyle yapsaydınız hiç kirlenmezdi aslında çünkü bütün pislik onların sarılı olduğu torbalarda. Annem kapının önünde çıkarttırıp öyle sokacak eve. Gel hafta sonu gel.
Nena olur canım böyle şeyler çok normal. Şuan nişanlının ailesinden destek göremiyorsun üzgünsün, e ailende senden ayrılacağı için üzgün haliyle belki de çok daha farklı evlendirmeyi hayel etmişti karşı tarafın bu şekilde davranması belki onlarında canını sıkıyor bilemeyiz ama ben normal olduğunu düşünüyorum bu duygusal git gellerin. Biz annemle iki kişiyiz koca evde, anne kızdan öte arkadaş gibiyiz. Hergün birlikte yemek yeriz, birimiz bilgisayara girer diğeri yanında kitap okur falan. Annemde duygusala bağlıyor, üzülüyor, ağlıyor sessiz sessiz. Yalnız kalacak çünkü ben gidince. Dünde üzüldü gene merak etme ben seni yalnız bırakmam bol bol ararım hergün yine dedim. Günde 5 defa falan arıyorum konuşuyoruz zaten hep. O da ben evlenince anneannemin yanına gidecek biraz yalnız kalmasın diye.
Nena bende aramayınca annem arıyor beni yoğun musun hiç aramadın diye.
Ben konsolun üzerine tv asacağım canım. Konsolumu bilerek yüksek seçmedim o yüzden. Tabloyu başka yere asmayı düşünüyorum. Yemek masasının olduğu yerede varaklı ayna istiyorum ben şamdanlar ile kombinleyeceğim.
albümü açıyorum resimleri ekliyorum ama albüm içinde foto görünmüyor ne beceriksizim yahu
KAYDETE bas canım
resim ekle diyorum yetkiniz yok diyo atıyo beni siteden tekrar giriş yapıp deniyorum olmuyo yüklediğim zaman haber veririm
Allah allah neden böyle yapıyor ki canım. Sen yükleyebilirsen haber verirsin. Olmadı burdan ekle. Zaten biz bizeyiz. Sürekli yazılıp çiziliyor geriye gidiyor nasılsa.
bende anlamadım ki canım
yükleyebilirsem haber veririm olmazsa sayfaya eklerim artık
Oturma odası köşe takımım gelmiş kızlar ama çok kötü olmuş kayınvalidemin dediğine göre odaya çok büyük gelmiş halbuki en küçük köşe takımını seçmiştik ama odalar küçük tabi. Akşam gidicem görmeye. Çok üzüldüm bende şimdi. Yatak odamda sığmayacak bence pek güzel olmayacak ama bakalım.
Kızlar yorumumu geri alıyorum. Dalga geçmişler benle kandırmış kayınvalidem, aradı kıkır kıkır gülüyor. Lovely salon takımlarından bile güzel oldu üstünde oturuyorum hatta şuan bu kadar mı güzel olur bu kadar mı harika olur bir koltuk, deseni rengi muhteşem ohhhhh diyor. Sevinç çıığlıkları attım resmen, gözlerimden yaşlar inecekti. Bu ara Nena gibi gel gitler yaşıyorum bende herşeye acayip duygusal yaklaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?