347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

haklısında bizde şöyle bir sıkıntı vardı apartmanda 6 katlı ben 5. kattayım asansörüm henüz açık değil ve adamlar 5 kat sırtlandılar her şeyi ayrıca 6. kattakı 2 dairennde tadilatları bitmedği için bizim katta makinalar vs. var işçilerde yorulmasn die her şeyi daireye aldırdık ve yerlerine koydurduk onları sökecezde işçiler bekleyecekte yerleştirckte kimseye eziyet etmek istemedk o sebeple her şey leş gibi girdi daireye ama girmeseydi bile kombim yeni takıldı mutfak battı banyoya gir çık kirlettik e küçük odayada henüz yerleeşmicek olan şeyleri koyunca bütün ev battı aman napalım canımz sagolsun nasılsa bidaha temzlencek camlarım bile kirlendi ...

alt kattaki komsumda ilk okul arkadsm çıktı 1 ay önce evlenmiş ne zamn bsye ıhtycn olursa lütfen çekinmeden kapımı çal bende o evreden gectım her zaman yardım ederm nenacım demezmi bir mutlu oldum anlatamam sagolsun... binada 6 daire dolu hepsi yeni gelin sayılır bir hostes bayan var 1,5 yıllık evlıymıs istedgnz zaman yardım isteyn benden dio ne kadar kibarlar çok hosuma gtti

Nena olur canım böyle şeyler çok normal. Şuan nişanlının ailesinden destek göremiyorsun üzgünsün, e ailende senden ayrılacağı için üzgün haliyle belki de çok daha farklı evlendirmeyi hayel etmişti karşı tarafın bu şekilde davranması belki onlarında canını sıkıyor bilemeyiz ama ben normal olduğunu düşünüyorum bu duygusal git gellerin. Biz annemle iki kişiyiz koca evde, anne kızdan öte arkadaş gibiyiz. Hergün birlikte yemek yeriz, birimiz bilgisayara girer diğeri yanında kitap okur falan. Annemde duygusala bağlıyor, üzülüyor, ağlıyor sessiz sessiz. Yalnız kalacak çünkü ben gidince. Dünde üzüldü gene merak etme ben seni yalnız bırakmam bol bol ararım hergün yine dedim. Günde 5 defa falan arıyorum konuşuyoruz zaten hep. O da ben evlenince anneannemin yanına gidecek biraz yalnız kalmasın diye.

haklısnz her evde oluyor sanırım...
biraz rahatladım siz böyle söyleyince

allah saglık versin bu da geçer... bende annemi her gün bol bol arıyorum nasılsın aksama bir şey istermsn die o da diodu hep nena kızım arıosun da senin işin yok mu derdibu ara aramaları azalttım şimdide alıştırdın neden aramıyorsun diyor

bu arada kızlar ben konsolumun üstüne ayna almadım klasik moddd herkes ayna koyuyor ben ise çok şık bir tablo düşünüyorum ve güzel bir site buldum sizde inceleyin belki almak istersnz fiyatlarda makul istedgnz modele istedgniz ölçüyü seçeniliyorsnz pluscanvas sitenin adı baksanıza

Nena ne güzel komşuların. Benim altımdaki dairede yeni gelin ama hiç memnun değiliz biz onlardan hatta nedense sevmedim gömememe rağmen. Çünkü bütün çöplerini kapılarının önüne ve apartmanın merdiven altına bırakıyorlar. Merdiven altındakiler akmış heryere yağlar falan öyle pis kokuyor ki rezalet durumda kurt atacakmış artık neredeyse annem aldı bir kısmını attı. Apartmanın önündeki çöp tenekesine atmaya üşenir mi bir insan. Bizde yedik içtik ev yerleştirirken ama kutularımızı, yiyecek artıklarımızı hep çöp tenekesine attık. Annem apartmanı yıkayacak bu hafta çünkü yepyeni apartmanı kokutmuşlar, leş gibi kokuyor. Annemde hortumu takacak en üst kattan aşağıya doğru süpürecek yıkayacak bir güzel ve gerkiyorsa da yazı asacağım ben. Lütfen çöplerimizi çöp kutusuna atalım diye. Koskoca insanlar ve gelin geleceksin sen o apartmana sigara içmişler küllerini falan bir torbanın içine atmışlar torbayı kapılarının önüne koymuşlar ağzı açık öyle duruyor. Su şişeleri merdivenlerde biz böyle bir şey görmedik. Çok sinirlerimiz bozuldu.

Nena bende aramayınca annem arıyor beni yoğun musun hiç aramadın diye.

Ben konsolun üzerine tv asacağım canım. Konsolumu bilerek yüksek seçmedim o yüzden. Tabloyu başka yere asmayı düşünüyorum. Yemek masasının olduğu yerede varaklı ayna istiyorum ben şamdanlar ile kombinleyeceğim.

bizim apartman 12 daireli şuan 5 dairesi aktif benmle beraber 6 daire aktıf olmuş olucak bizim sokagın konteynırı biraz uzakta yani sokagın sonuna kadar yürümek gerekiyor ona ragmen ortalıkta hiç bşy yok sadece gecen birileri taşındı onlar kartonları falan sokaga bırakmışlar ama okadar güzel katlamışlar vs hiç kötü görünmüodu ben atıcktm bayagı agır bsydi hrealde dedm o yuzden bıraktılar o gunde sanırım çöp arabası aldı bi kaç komşumu tanıyorum pırıl pırıl yeni evli insanlar kapılarının önü tertemiz daireleine girip çıkarken sessizler binada kimse avazı cıktgı kadar bagırarak konusmuo bn evmdeyken hiç ses bile duymuyorum nerdeyse her gün evime gttiğim için biliyorum hatta geçen ben refleks olarak nişanlıma seslendım merdivenlerde o da beni uyardı nena lütfen sessiz ol geliyorum aşagıya die sonra bende pardon kendimi dingonun ahırında sandım die alay ettim kendi kendime gülüştük falan

Canım bizimkide yakında değil uzakta apartmanın önünde ama çok yakın değil hatta ben bugün belediyeye yazı geçtim. Uzakta olduğu için üşenip giytmiyorlar. İnşaatımız yeni olduğu için kendimize ait çöp tenekemiz yok. Bizim evin önüde cadde, karşıdan karşıya geçmek çok tehlikeli ama mecbur gidip atıyoruz bugün bir kaç yere yazı yazdım bakalım. Çöp tenekesi talep ettim bakalım neler olacak.

Son düzenleme:
resim ekle diyorum yetkiniz yok diyo atıyo beni siteden tekrar giriş yapıp deniyorum olmuyo yüklediğim zaman haber veririm

resim ekle diyorum yetkiniz yok diyo atıyo beni siteden tekrar giriş yapıp deniyorum olmuyo yüklediğim zaman haber veririm

Allah allah neden böyle yapıyor ki canım. Sen yükleyebilirsen haber verirsin. Olmadı burdan ekle. Zaten biz bizeyiz. Sürekli yazılıp çiziliyor geriye gidiyor nasılsa.

Oturma odası köşe takımım gelmiş kızlar ama çok kötü olmuş kayınvalidemin dediğine göre odaya çok büyük gelmiş halbuki en küçük köşe takımını seçmiştik ama odalar küçük tabi. Akşam gidicem görmeye. Çok üzüldüm bende şimdi. Yatak odamda sığmayacak bence pek güzel olmayacak ama bakalım.

Kızlar yorumumu geri alıyorum. Dalga geçmişler benle kandırmış kayınvalidem, aradı kıkır kıkır gülüyor. Lovely salon takımlarından bile güzel oldu üstünde oturuyorum hatta şuan bu kadar mı güzel olur bu kadar mı harika olur bir koltuk, deseni rengi muhteşem ohhhhh diyor. Sevinç çıığlıkları attım resmen, gözlerimden yaşlar inecekti. Bu ara Nena gibi gel gitler yaşıyorum bende herşeye acayip duygusal yaklaşıyorum.

sığmamış mı yoksa büyük mü durmuş canım? büyük geldiyse odanın geri kalanına fazla bişey koymazsınız olur biter üzme sen kendini.

hepsi geçecek bunların göreceksiniz hele bi kavuşun sevdiceklerinize bugün çok aşk böcüğüyüm ben

Hahahah Mercim öldüm gülmekten.

Çıkmayı bekliyorum artık evime gidiciğim ben, evimi çok özledim ve görmezsem çatlıcam. Kayınvalidem anlata anlata bitiremedi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…