haftaiçi de işyerindeki duruma göre giriyorum işte canım... bazen birimin başka yerinde iş oluyor oraya gidiyoruz falan tğüm gün kendi pcmden ayrı duruyorum mecbur giremiyorum
tamam tamam amma agladın bugun be ne cektin be pernic
hoşbulduk tatlımyeni yapılanlar öyle canım ben ilk başta dedimn bu çalışmıyor herhalde başında bekledim sonra bi baktım dakika düşmeye başladı sonra çaktım hihihhhi
lovelyli koltuguna yorum yapmayı unuttum kv şaka mı yapmış ayyy kıyamam sende zaten bnm gibi panik bşysin hemen zır zır aglamıssındıreminim güzel durduguna birde resimle pekiştirirsen memnun oluruz kk ailesi adına şimdiden teşekkürler canımmm
pernic albüm yapmadım sayfada paylastım 10 sayfadan butarafa dogru bakarsan bulursun heralde kacıncı sayfa oldgnu htrlamıyorum...
şimdi özellikle ve öncelikle lovely ve incicecicegine soruyorum sonrada dier bekar arkdslarım düşüncelerini ve perniccim sende yeni gelin olarak ne dedin
sorum şu: nikahta ben eşime sonsuza kadar evettttt demeyi düşünüyorum çok mu klasik olucak orjinal bir şeyler aklında olan varmı dümdüz evet demek istemiyorum çok saçma gellio bnm kulagıma gecen bi nikahta komsunun kızı evet dedi ulan sanki olsa da olur olmasada olur gibi geldi sıkıldım eğlenceli neler olabilir ailemde eglensin istiyorum birde dudaktan öpüşmek görüntü itibariyle nasıl görrünür abes mi olur küçük bi buse evevtt fikir verin bakemmm
Canım biz normal evet diyeceğiz. Hayat bu sonsuza kadar demek o yüzden çok mantıklı gelmiyor bana da. Ayrıca o kadar iddaalı değilim.İkimizin ailesi de çok modern olmasına rağmen dudaktan öpmeyeceğiz. Alından bir öpücük çok daha hoşuma gidiyor benim ve çok daha duygusal ve anlamlı geliyor ama karar senin tabi.
Hümüş resimlerinde gördüm bulaşık makinanı. Ankastre değilmiş seninki demekki en yeni çıkan modeller falan bu kadar sessiz çalışıyor dediğin gibi. Ne güzel olmuş evin maşallah bu arada ama banyoya koçtaştan bir dolap alıverin o dışarda duran temizlik malzemelerini koyun olmaz öyle kötü bir görüntü oluşturuyor. Biz eve bir çok şey yaptık canım ev sahibimiz hep düşüyor aldıklarımızı.
pernic albüm yapmadım sayfada paylastım 10 sayfadan butarafa dogru bakarsan bulursun heralde kacıncı sayfa oldgnu htrlamıyorum...
şimdi özellikle ve öncelikle lovely ve incicecicegine soruyorum sonrada dier bekar arkdslarım düşüncelerini ve perniccim sende yeni gelin olarak ne dedin
sorum şu: nikahta ben eşime sonsuza kadar evettttt demeyi düşünüyorum çok mu klasik olucak orjinal bir şeyler aklında olan varmı dümdüz evet demek istemiyorum çok saçma gellio bnm kulagıma gecen bi nikahta komsunun kızı evet dedi ulan sanki olsa da olur olmasada olur gibi geldi sıkıldım eğlenceli neler olabilir ailemde eglensin istiyorum birde dudaktan öpüşmek görüntü itibariyle nasıl görrünür abes mi olur küçük bi buse evevtt fikir verin bakemmm
normal evet bende dicektim hatta süslü cümleler hiç kuramam heyecandan ama gecen dahil oldugum nikahta hiç hoş gelmedi o yüzden vazgeçtim... tabiki hayat bu belli olmaz ama ben yüce tanrım ayırana kadar onunla olmayı istediğimden bu cvbı vericem...
alından öpmek te olabilir dudakta olabilir nişanlmn ailesi modern değil birazda muhafazakarlar ama bnm ailem oldukca modern ama nişanlımda tam bir istanbul beyefendisi ailesine hiç çekmemiş eğitiminde önemi var tabi... o sebeple dudakta olablir alında o kısım biraz doğaçlama olucak sanırım ama bildiğim tek şey var nikahın akabınde o beni öptükten sonra ona sımsıkı sarılıp kokusunu içine çekmek ve gerçekten kocam oldgnu hissetmek onu okadar çok seviyorumki kızlar yanımdayken bile özlüyorum herkes eminim sevglsine karşı öyledir ama herkes kendi hissleri kendine bambaşka gelir son 1 ay kaldı ve ınanılmaz heyecanlıyım
bende öyle sonsuz kadar falan diyecektim ama o kadar çok protokol falan vardı ki vazgeçtim bakan falandı benim nikah şahidim sadece evet demekle yetindim
plan yapmayınnnnnnnnnnnnnn o anda bambaşka şeyler oluyor yok dudak yok alın hepsi aklından gidiyor o anda ne hissedersen onu yapıyorsun
bizde protokol olmicak ben diyebilirim herhalNişanlımın nikah şahidi en yakın arkadsı kendisi lig tv spor spikeri o da önemli dil ben diycem ozaman hehehe bide dilim tutuluomus hık mık anca evet dıomusum ne komık olur
ayy bide babişi aglarken görürsem hayırr bile diebilrm şimdiden çok heyecanlı üfff
mutlaka siz salona çıkmadan yanınızda biri olsun çünkü benim karnım bi ağırdı slaytımız geçerken işte dediler sinyal geldi hazırlansınlar diye anam karnımı tutamıyorum heyecandan tuvalete gitmiştim evden öıkarken kardeşimin yardımıyla orda da geldiler yanımıza ama sonra gittiler tabi aşağı yanımızdaki bayan yardımcı oldu da gittim tuvalete yoksa benim halim fenaydı
Biz konuştuk ve spontane gelişmicek o gün çünkü ben sarılmak isterim o alnımdan öpmek ister nasıl yapacağımızı bilmeliyiz yani önceden.
Bu arada ben portmanto arıyorum ya şöyle güzel bir şey. Bellona'dakiler çok güzel ama çok pahalı, uygun fiyatlı şık bir portmantoya ihtiyacım var nerelere bakmalıyız?
portmantoyu ucuza bulurmusun bilemiyorum koçtaşa baktın mı yada praktikerde olabilir lovelycim...
benim evimde kocamn bir portmanto var suan almaya kalksam 1500 tl cıvarı fiyatı olabilir içine bir dünya ayakkabı koyabılecegım ve montlarımıda asabılecegım içi 3 bölmeli dıştan 2 kocaman sürgülü kapak... fiyatları konusunda fikrim yok bauhouse öyle şeyler satarmı bılmıyorum orayada bakabılrsın...
koçtaşa baktım beğenmedim. Ikea'da zaten yok. Bauhouse duyuyorum ama bildiğim kadarıyla izmir'de yok o. Ben şöyle 350-400 lira civarında bir şey istiyorum.
ya aslında yaptırablrsn ucuz bı marangoza aman aman bi ağaç kalitesi olmasada olur içine agır seyler koymıcaksın zaten kiracısın cüzi bir fiyat bulablrsn yada spotculara gdebılrsn kullanılmamıs ama çiziklerden ötürü ucuza satıolar karşıyaka da o buyuk caddeyı bıtır sol a dön orda spotcular vardı ama 2. Elmidir bilemiyorum belki cok az kullanılmıs bir şey bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?