yok canım öyle bir şey istemem. Kayınvalidem ile mobilyacıdan güzel bir şey buluruz biz. Portmanto çok hoşlandığım bir şey değil ama annemler almamı istediği için alacağım açıkçası. Evgör mobilyada beğendim şimdi 600 küsur civarı belki onu aldırırım.
yok canım onlar çok kıytırık o kadar kıytırık bir şeyde istemiyorum ben. Evgör'den şunu beğendim.
[ımg]http://www.evgor.com.tr/fo,15540,31,felima-portmanto-portmantolar-033.jpg[/ımg]
fena değil görüntü şık ama mont falan gelince hoş durmuo ben ortalıkta görünen şeyleri hiç sevmem ne kadar topluda olsa gözümde dagınık görünüo ama şekil itibariyle güzel sen blrsn
İncicim
Tek kelimeyle HA-Rİ-KA.Bayıldım.Çok çok guzel.
Allah guzel gunlerde oturmaayı nasıl etsın.
Kesınlıkle ahsap ve koyu renk dogru tercıh benım için
ımmmmmmm çok şeker olmuş yawwwwwwbi lojman evine göre gayet rahat olmuş eşyalar güle güle kullanın kuzum
kremde çok güzel olur canım merakla bekliyoruz evinin fotolarınıİnciçiçeğim bende yatak odasını açık renk istiyordum kesinlikle, hatta beyaz lake olmalıydı heryer ama ne olduysa bakarken beyaz odalar çok hoşuma gitmedi, kaliteli gelmedi ve koyu renge döndüm. Doğtaşla'da anlaşmıştık beyaz yemek odası ve yatak odası için iyi ki iptal ettirmişiz. Krem aldım salonumu, beyaz çok sırıtıyor geldi bana o kremin yanında. Yarın kurulacak allahın izniyle çok merak ediyorum bende salonumu. Pazar günü size fotoğraf ekleyeceğim inşallah bende bir aksilik olmaz ise.
inciçiçeği güle güle otur canım benim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel olmuş evin
lovelym senin yemek odanı koltuğunu özellikle merak ediyorum sanırsam berjerin çiçekli o berjerler ile neler güzel olur yemek odası nasıl oldu emin ol acaip merak ediyorum çünkü sen boğmayacam diyordun ve ben senden bu konuda çok fikir alacağma inanıyorum lütfen ama lütfen paylaş canım
bizde bugün evimize gidicez mutfak ve banyo için fikir alıcaz mobilyacılardan mutfak eski biraz sadece beyaz renge boyatık fayansları tezgahı değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü ev ilerde yıkılır yeni yapılanmaya dahil olabilir banyomuz minik o yüzden orayı tekrar yaprıp boylu boyunca dolap yapılcak bakalım
Puknas evet canım kırıldı cam demliğim ama sağlık olsun artık olacağı varmış. Ben düşeceğini hissettim hamlede yaptım aslında ama yakalayamadım. Kırılacağı varmış. Alt tablayı mı tutayım orta bölümü mü demliği mi derken demlik kaydı gitti üstünden halım serili olsaydı belki kurtarırdık ama olmadığı için taşa düştü direkt kırıldı.
İnciçiçeğim yakında geliyor fotolar. Bende bitmiş halini merak ediyorum.
sedulu inşallah kasımda atanırsın canım emeklerinin karşılığını görürsün umarım..henüz bende başlamadım erkek arkadaşımla beraber dersaneye kaydolacaz yarın büyük ihtimalle, ekimin 2. haftasında başlıyor olması lazım dershaneyle birlikte çalışmaya başlarız biz
hııı nişanla ilgili yorumumu unuttuminşallah her şey gönlünüze göre olur canım istemeden sonra yemekli bir nişan güzel olacağa benziyor
Evet canım bizim aklımızda hep yemekli nişan vardı sadece aileler arasında bakalım nasip olursa öyle yapacağız.
Sevgilimin ailesini bekliyoruz onlar şehir dışındalar gelince tam tarih netleşecek.
Dersane geç açılmıyor mu :44: Sınava hazırlanırken ben ekim ayında konuların yarısını bitirmiştim. Bence siz daha erken başlayın çalışmaya bakalım bana da azim gelirse başlarım ama şu sıra hiç ders adına bi istek yok
şahsen bende büyük bir nişan istemem eğer düğünle nişan arasında seneler olmayacaksa, aile arasında bir nişan en iyisi daha samimi hayırlısı bakalım...
yok canım dershaneler hep böyle açılıyor burada, hiç ama hiç çalışma isteği yok bende de dershane açılmadan derse başlayamayız biz büyük ihtimalle ama zaman yeter diye düşünüyorum inşallah :) sen ekim ayında konuların yarısını bitirmiş ama sonuçta bu sınava iki yıl boyunca çalışanlarda var öyle düşünürsem çok umutsuz olurum zamanı güzel kullanmam ve azimli olmam lazım bakalım çalışma isteği gelecek mi ki gelmese de mecburum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?