347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

e sen bilirsin biraz araştır al öyle aman aman bi para verme gerek yok ama bulamazsan uyguna yapıcak bsy yok

Yok canım onlar çok kıytırık o kadar kıytırık bir şeyde istemiyorum ben. Evgör'den şunu beğendim.

Eklentiler

• $FO,15540,31,felima-portmanto-portmantolar-033.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 29
yok canım onlar çok kıytırık o kadar kıytırık bir şeyde istemiyorum ben. Evgör'den şunu beğendim.

[ımg]http://www.evgor.com.tr/fo,15540,31,felima-portmanto-portmantolar-033.jpg[/ımg]

fena değil görüntü şık ama mont falan gelince hoş durmuo ben ortalıkta görünen şeyleri hiç sevmem ne kadar topluda olsa gözümde dagınık görünüo ama şekil itibariyle güzel sen blrsn

fena değil görüntü şık ama mont falan gelince hoş durmuo ben ortalıkta görünen şeyleri hiç sevmem ne kadar topluda olsa gözümde dagınık görünüo ama şekil itibariyle güzel sen blrsn

Benim istediğim de tam bu tarz çünkü biz zaten evimize gelen misafirlerin montlarını portmantoya asmayız, içeri götürür odaya asarız. Kışın dışardan geldiğimizde kendi mont kabanımızı asarız. O yüzden görüntüde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. O sürgülü olan modeller bana gardırop havası veriyor. Sanki almışız gardırobu hole koymuşuz gibi. Ondan bu tip bir şey alacağım.

lovelym ortada mont göründüğü an düzensizlik oluyor kuzum çok güzel ama ben kendim kapalı yaptırıcam ayakkbılık ve portmantom ayrı olucak büyük ihtiöal kafamda çizdim bile biizm evdeki açıktı sonra annem dağınklığa tahamül edemedi kapattırdı anne baba düzelide biz çocuklar gelişine asıyorduk herşeyi :)))))))))

o yüzden kapalılar daha şık duruyor bana göre evgördekide hoşmuş

İncicim
Tek kelimeyle HA-Rİ-KA.Bayıldım.Çok çok guzel.
Allah guzel gunlerde oturmaayı nasıl etsın.
Kesınlıkle ahsap ve koyu renk dogru tercıh benım için

ımmmmmmm çok şeker olmuş yawwwwww bi lojman evine göre gayet rahat olmuş eşyalar güle güle kullanın kuzum

çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim
evim bembeyaz olmalı diye senelerdir dolaşan ben bu renkleri çok sevdim ama yatak odam ve oturma odası baya açık renkler

hümüm her gören böyle büyük lojman mı olur diyo valla bi lojmana göre çok geniş çok şükür sıkış sıkış olmadı hiç bişeyim

İnciçiçeğim bende yatak odasını açık renk istiyordum kesinlikle, hatta beyaz lake olmalıydı heryer ama ne olduysa bakarken beyaz odalar çok hoşuma gitmedi, kaliteli gelmedi ve koyu renge döndüm. Doğtaşla'da anlaşmıştık beyaz yemek odası ve yatak odası için iyi ki iptal ettirmişiz. Krem aldım salonumu, beyaz çok sırıtıyor geldi bana o kremin yanında. Yarın kurulacak allahın izniyle çok merak ediyorum bende salonumu. Pazar günü size fotoğraf ekleyeceğim inşallah bende bir aksilik olmaz ise.

lovelym senin yemek odanı koltuğunu özellikle merak ediyorum sanırsam berjerin çiçekli o berjerler ile neler güzel olur yemek odası nasıl oldu emin ol acaip merak ediyorum çünkü sen boğmayacam diyordun ve ben senden bu konuda çok fikir alacağma inanıyorum lütfen ama lütfen paylaş canım

bizde bugün evimize gidicez mutfak ve banyo için fikir alıcaz mobilyacılardan mutfak eski biraz sadece beyaz renge boyatık fayansları tezgahı değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü ev ilerde yıkılır yeni yapılanmaya dahil olabilir banyomuz minik o yüzden orayı tekrar yaprıp boylu boyunca dolap yapılcak bakalım

inciçiçeği güle güle otur canım benim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel olmuş evin

lovely çaycının üstü kırılmış demek insan üzülür yani ama canın sağıolsun o da nazarlık olsun boşver canım

nenacığım eğer düz bir evet demek istemiyorsan ve orada heyecan da ne diyeceğini şaşırmazsan sonsuza kadar evet diyebilirsin bence,öpme konusuna gelince ben alnımdan öpülmek isterdim bana daha anlamlı ve daha hoş geliyor ama ille de dudaktan masum bir öpücük istiyorsan ortamında müsaitse neden olmasın sen nasıl mutlu olacaksan o güzel canım

kremde çok güzel olur canım merakla bekliyoruz evinin fotolarını

inciçiçeği güle güle otur canım benim Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel olmuş evin

canım benim çok teşekkür ederim amin

Canım bende çok merak ediyorum. Koltuklarım mükemmel olmuş ama yemek ve yatak odası yarın kurulacak, yarın akşam görürüm muhtemelen haftasonuna da hazır olur herşeyiyle sanırım canım. Halılar, perdeler konur, çekerim o zaman özellikle senin için.

Puknas evet canım kırıldı cam demliğim ama sağlık olsun artık olacağı varmış. Ben düşeceğini hissettim hamlede yaptım aslında ama yakalayamadım. Kırılacağı varmış. Alt tablayı mı tutayım orta bölümü mü demliği mi derken demlik kaydı gitti üstünden halım serili olsaydı belki kurtarırdık ama olmadığı için taşa düştü direkt kırıldı.

İnciçiçeğim yakında geliyor fotolar. Bende bitmiş halini merak ediyorum.

Canlarım bugün biter mi bitsede eve gitsem yarın olsa eşyalarım gelse derken bugünü yedik bile. Akşam çocukluk arkadaşım ve canım annesi bize geliyor. Bu akşamı da onlarla yedim mi yarın da iş bitsede kendi evime gitsem diyeceğim. Çok merak ediyorum çünkü mobilyalarımı. Neyse fazla uzatmayalım öpüyorum hepinizi. Benim mesaim biter, ben kaçarım.

neyse canın sağolsun ama onlar pek kullanışlı olmuyor ya genelde kırılıyor şimdi kırılmasa sonra yine kırılabilirdi,tabi görüntüsü çok şık oluyor camın içinde çay güzel görünüyor hatta benim çeyizimde de tamamen cam çaydanlığım var alt bölümde cam yani ocağın üstünde pişiriyorsun izlemesi çok güzel oluyor su fokur fokur kaynıyor falan lezzetide sanki daha güzel oluyor

Selam kızlar
Şu aralar iş görüşmelerine gidiyorum bir yandan da kurs araştırıyorum derken vakit geçiyor nete giremiyorum.
Incicicegi evin çok hoş ve geniş genellikle lojmanlar minik oluyor ama şanslısın bu konuda Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Nena ve lovely sizinde tüm odaları bitmiş şekilde görmeyi istiyorum. Bütün sene mobilyalar hakkında konuşuldu e meraktan çatladık bizde Evlerin dolu halini görelim

Giz ve puknas ben kpss çalışmaya başlamadım hiç hevesimde yok Kasım ayından niyeyse umutluyum zaten o ay atanamazsam bi daha sınava falan girmeyi düşünmüyorum canıma tak etti diyebilirim. Tüm seneyi sınava adayıp karşılığını alamamak çok koyuyor.
Ama tabi benim kafa gel geç belli de olmaz bi hırsla çalışmaya başlayabilirim.
İşte şimdilik benim elde var sıfır

Birde bizim nişan tarihi giderek netleşmeye başladı tam bi kesinleşsin paylaşıcam sizlerle. Daha önceden dediğim gibi isteme olacak ve bi kaç gün sonra da restoranda yemek eşliğinde nişan olacak. İnşallah planlarda bi aksilik olmaz.

Son düzenleme:
sedulu inşallah kasımda atanırsın canım emeklerinin karşılığını görürsün umarım..henüz bende başlamadım erkek arkadaşımla beraber dersaneye kaydolacaz yarın büyük ihtimalle, ekimin 2. haftasında başlıyor olması lazım dershaneyle birlikte çalışmaya başlarız biz

hııı nişanla ilgili yorumumu unuttum inşallah her şey gönlünüze göre olur canım istemeden sonra yemekli bir nişan güzel olacağa benziyor

hııı nişanla ilgili yorumumu unuttum inşallah her şey gönlünüze göre olur canım istemeden sonra yemekli bir nişan güzel olacağa benziyor

Evet canım bizim aklımızda hep yemekli nişan vardı sadece aileler arasında bakalım nasip olursa öyle yapacağız.
Sevgilimin ailesini bekliyoruz onlar şehir dışındalar gelince tam tarih netleşecek.

Dersane geç açılmıyor mu :44: Sınava hazırlanırken ben ekim ayında konuların yarısını bitirmiştim. Bence siz daha erken başlayın çalışmaya bakalım bana da azim gelirse başlarım ama şu sıra hiç ders adına bi istek yok

şahsen bende büyük bir nişan istemem eğer düğünle nişan arasında seneler olmayacaksa, aile arasında bir nişan en iyisi daha samimi hayırlısı bakalım...

yok canım dershaneler hep böyle açılıyor burada, hiç ama hiç çalışma isteği yok bende de dershane açılmadan derse başlayamayız biz büyük ihtimalle ama zaman yeter diye düşünüyorum inşallah :) sen ekim ayında konuların yarısını bitirmiş ama sonuçta bu sınava iki yıl boyunca çalışanlarda var öyle düşünürsem çok umutsuz olurum zamanı güzel kullanmam ve azimli olmam lazım bakalım çalışma isteği gelecek mi ki gelmese de mecburum :)

Canım eğer planlı gidersen konular yetişir ama plan yapmalısın. Kasımda atamazsam ve kendimi kolayca toparlarsam o psikolojiden bende hızlı bir şekilde çalışmaya başlarım. Düzen çok önemli her gün kendine bi konu sayısı ve soru hedefi belirlemesin. Özellikle tarih ve güncel bilgileri yazarak tekrar etmeye çalış ben bu sene yeniden bunu uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…