Canım eğer planlı gidersen konular yetişir ama plan yapmalısın. Kasımda atamazsam ve kendimi kolayca toparlarsam o psikolojiden bende hızlı bir şekilde çalışmaya başlarım. Düzen çok önemli her gün kendine bi konu sayısı ve soru hedefi belirlemesin. Özellikle tarih ve güncel bilgileri yazarak tekrar etmeye çalış ben bu sene yeniden bunu uygulayacağım.
aynen öyle canım planlı olmak şart,tarihten çok soru çözerek soru üzerinden öğrenemez miyim sence yazmak yerine? sen inşallah atanırsında bir daha çalışmana gerek kalmaz canım.
Canım soru üzerinden de öğrenirsin fakat yazarak çalışmak en akılda kalıcı olanı tarih felaket bişi bunu kesin sormaz dersin ya tam ordan gelir soru
Çok gıcık bir durum sıkı tut bu sene ki amacına ulaşabilesin.
Bakalım inşallah atanırım bir daha hazırlanmak beni feci yıpratacak yoksa
cici kızlarrr günaydınnnn
incicicegim evin çok cici olmuş ne ferah bir salonun var aynı benim ki giibi
lovelyyy nazar gitti bakalım bnm çeyizden kaç kırık çıkık cıkacakinşallah hiç çıkmaz hiç nazar da değmez
bu arada gecen avızelerı taktırmıstım ya yatak odama aldgm sütlü kahve olan avize bozuk cıktı vidası yalama olmuş sanırım,gecen koctas a gidip iadesini talep ettim aynı rengide olmadı için ona verdgmz şeylerle başka bsyler aldm çamaşırlık kurutucum yoktu onu aldm banyoma minicik yapay çiçek vs... aldım küçük odamada beyaz bi avize almıştım onu dün elektrkçiye yatak odama taktırdım çok şeker bşy oldu tatlılarımmmm küçük odamada plastiktenbsy aldm ama plastik gibi durmuo beyaz cam gibi duruo sade ve moderndi neyseki avizeler her şey bitti ....
eksiğim gediğim kalmadı die umud ediyorum...
dün ilk misaifrlerim geldi bnm cocukluk arkdsım ve eşi geçiolardı nena evdeysen ugrayıp evini görmek istioruz dediler bende içeri buyur ettim yatak odamı masamı her seyi cok şık buldular ama yatak odası dolabı hıc kullanıslı degılmiş oda enginceden baska bi model almıs iç dizaynı aynı dedi kullanmıyoruz dedi biraz üzüldüm açıkçası ama onda baza yokmuş yorgan falan tıkmış içine bende yanlış oldgnu söyledm sürgülü kapıların içine özellikle agır seyler konmaması gerkıo neyse
stankişşş sen sanal aileni unutuosun aksamdan aksama yada 3-4 günde bir giriosun keza pernicte öyle küseriz ama
nena iş yerinde iş dışında internet kullanmıyorum. Kullanabilirim ama bizim ekranlar kaydediliyor sonra hepiciğimizin herşeyini okurlarEvden de ben her akşam girip okuyorum bazen yazmasamda.
giz country tarz mı yaptıracaksın odayı
ay ben de ev tasarlamak istiyorum
dolap içlerine ne gerek var lakeye, hem lakeye çiziliyor diyorlar, bir de çok parlak oluyor, bir de çok kaba duruyor, üzerinden kalın bir tabaka var gibi :44: masif mobilya niye bakmadın :44:
Gizcim evet canım her yerinin gerçek lake olması pahalı olabilir. Ben öyle tercih ettim. Salon takımlarımı, mdf çalıştırtmadım çünkü öyle yapılmışını beğenmedim. Yatak odamı mdf çalıştırttım ama.
duvarları beyaz yaptırevim dergisindeki mimar amca öyle demişti
bir de dolap anlamında mavişin yöntemi uygulayabilirsin
inşallah canım ya, tombikim bir işe başlasın, şekertoş bir ev yapiceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?