347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen öyle canım planlı olmak şart,tarihten çok soru çözerek soru üzerinden öğrenemez miyim sence yazmak yerine? sen inşallah atanırsında bir daha çalışmana gerek kalmaz canım.

aynen öyle canım planlı olmak şart,tarihten çok soru çözerek soru üzerinden öğrenemez miyim sence yazmak yerine? sen inşallah atanırsında bir daha çalışmana gerek kalmaz canım.

Canım soru üzerinden de öğrenirsin fakat yazarak çalışmak en akılda kalıcı olanı tarih felaket bişi bunu kesin sormaz dersin ya tam ordan gelir soru
Çok gıcık bir durum sıkı tut bu sene ki amacına ulaşabilesin.
Bakalım inşallah atanırım bir daha hazırlanmak beni feci yıpratacak yoksa

inşallah...üff ne sıkıntı yaa her şeyi ezberlemen lazım resmen ama bir sene dişimizi sıkıp hedefimize ulaşırsakta ömür boyu rahat edecez

nena iş yerinde iş dışında internet kullanmıyorum. Kullanabilirim ama bizim ekranlar kaydediliyor sonra hepiciğimizin herşeyini okurlar Evden de ben her akşam girip okuyorum bazen yazmasamda.

nena iş yerinde iş dışında internet kullanmıyorum. Kullanabilirim ama bizim ekranlar kaydediliyor sonra hepiciğimizin herşeyini okurlar Evden de ben her akşam girip okuyorum bazen yazmasamda.

Bizimde ekranları kaydediyorlar hatta o an IP adreslerimiz var hepimizin masaüstü ekranında onlarla anındada görüntüleyebiliyorlar ama yazıyorum artık ne yapayım dayanamıyorum, allahtan kalablık çalışıyoruz. Bir de işlerimi bitirip öyle giriyorum.

Bu hafta sonu davetiyeleri bastırıyoruz bu arada biz artık. Annem geç bile kaldınız diye söylenmeye başladı.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................9:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................24:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................32:123:​

günaydın canlarım

sedulu nerelerdesin yahu nişan tarihi netleşince haber ver unutma sakın birazda senin heyecanını paylaşalım...

mobılyalarımıda paylasıcam koltuklarım kaldı onlarda gelsın perde ve halılarmda ay sonu bende olck aybası ceyızımı yerlestrdıkten sonra her seyı paylasıcam çok heyecanlıyım

stanki haklısın iş yerlerndeki pclerin cogu kaydediyor ama benim öyle bir sıkıntım yok çok şükür...

Günaydın Nena.

Kızlar size bir şey soracağım. Benim çamaşır makinamın kapağı sağdan menteşeli olarak açılıyor, ben soldan açılmasını istiyorum bu mümkün müdür? Bugün yetkili servis kurmaya gelecek, annemde soracak ama ben merak ettiğim için size sorayım dedim.

kızlar günaydınlar lovelym sorduğun soruyu inan bilmiyorum ne olur nasıl olur bilmiyorum duymadığım bişi oldu bu :)))

dün evimizi gördük biz mobilyacı tanıdğımız fikir verip ölçü aldı öyle çok uzun boylu değiliz ikimizde 1.70 doğal olarak yatak ölçümüzü öyle 2 metre 30 cm lerde olmasına gerek yok pek büyük olmasın istedik biz ölçtüler biçtiler uygun bişiler çıkardı mobilyacı tabi esas yaptırcağmız yerde fikir verecektir ona göre bir odayı kırdırmıyacağız

bide tavsiye aldım normalde lake mobilya nkalitelidir bu mobilya ustasıda içi mdf dışı lake olsun sonuçta dışı gözüküyor hepsi lake pahalı olur hem ne mal kullandıklaırnı inceleriz beraber bakarız yaptırırken dedi öyle lake lake diyipte komple yaptırma iç rafları normal olur o kadar süper kaliteli pahalı şeylere gerek yok dedi vee haklı bu piyasa soyguncu resmen

giz country tarz mı yaptıracaksın odayı
ay ben de ev tasarlamak istiyorum
dolap içlerine ne gerek var lakeye, hem lakeye çiziliyor diyorlar, bir de çok parlak oluyor, bir de çok kaba duruyor, üzerinden kalın bir tabaka var gibi :44: masif mobilya niye bakmadın :44:

Gizcim evet canım her yerinin gerçek lake olması pahalı olabilir. Ben öyle tercih ettim. Salon takımlarımı, mdf çalıştırtmadım çünkü öyle yapılmışını beğenmedim. Yatak odamı mdf çalıştırttım ama.

Bu arada şuan yatak odam kuruluyor, yatak odamı bitirince salonumu kuracaklar. İstediğim şekilde sığmamış odaya, diğer istediğim şekilde deniyorlarmış inşallah o şekilde sığar. Şuan annemler başlarında. Benim için dua edin.

işte bu terimi unuttutm mobilyacı masif dedi mdf dedi lake çiziliyo dedi ki bana sen vururmusun mobilyalara dedi ben sakaırm ve hor kullanırım herkes bilir lake bana gitmez gereksiz yani

aslında country yatak odasını istiyorum banyoyada annem pembe beyaz country yapalım dedi ama taş çatlasa 2 3 yıl orda oturcam annemlere siz kendi isteiğinizi yaptırın dedim

kriz yatak odamız biraz küçük aslında kafamızda bir plan yaptık bir oda boşta kalcak oraya gömme dolap istiyorum şu elektirik süpürge ütü vb eşyalar dışarda yer işgal etmesin diye ayakkbılık ve protmanto olucak antre geniş büyükçe olcak o dolap kafamda belirliyorum yavaştan

yemek masa sandalye konsol ayrı odada olucak duvarlar ne renk olsun diyorum yakında boya yapılcak kum bejini önerdiler sade istiyorum ama avangarde kesinlikle istemiyorum sporun içinde country olsun hantal olsun istemiyorum herşey kullanışlı olsun istiyorum yapabilimiyiz acaba biz

canım inşallah o günler gelecektir eşin ve sen geleceğiniz için çalışan insanlarsınız iyi bir kariyeriniz olucağına inanıyorum

yatak odan komple mdf mi oldu yoksa iç yapısımı mdf oldu lovelym

sana dua ediyorum inşallah cuk diye oturur istediğin gibi olur yatak odası çok zor biz eve göre çizip yaptırıcaz mobilyacı gleip baktı yine yaptırcağmız yerde gelcek ölçü aldık şükür bu işler çok zor

duvarları beyaz yaptır evim dergisindeki mimar amca öyle demişti
bir de dolap anlamında mavişin yöntemi uygulayabilirsin
inşallah canım ya, tombikim bir işe başlasın, şekertoş bir ev yapiceğim inşallah

canım beyaz kum beji hep açık renkler mutfak yatak odası toz pembe istiyorum mutfağı boyatcaz beyaza yad ayağlı boyaya eski tarz ama çok çok sağlam o bile country mobilyacı eski tarz istiyordun dedi mutfağı değiştirme dedi

mavişin yöntemi aslında aklıma yatıyor kriz çünkü çok minik ve yer işgal etmez bize uyar ama ben koca dolap istiyorum herkes kızdı alan kalmaz boğarsın dediler yatak ölçüsü öyle kocaman olmyacak mesela yatak başıda büyük geniş istemiyorum olmadı hiç kullanmıcamız odaya ayrı dolap koyarız

canım zaten o işe başlayınca şu anda olan standardınızdan çok yükselsceksiniz doktor adam yani :)))))eh sende yetenekte var durmuyorsun değiştiriyorsun herşeyi çok şanslı enişte valla ben sizlerden çok şey öğrendim sende ev konusunda herkesten fikir alıyorsun iyi şeyler göreceğim mesela şu sandlayelerden istiyorum yani onu kaydettim bir mobilyacıya göstercem siz nereden almıştınız mutfaktakileri cidden sen harika iş çıkardın canım

Son düzenleme:
Kızlar gelinliğim için aradılar şimdi gelinliğim bitmiş hazırmış. Bir tek etek boyu için çağırdılar ayakkabım değişince etek boyunu almaktan vazgeçmişlerdi.

Gizim komple mdf canım yatak odam. Suntalem istemedik biz.

Bu arada yatak odam istediğim ilk şekliyle kurulmuş ve muhteşem olmuş. Yemek odasına annemler bayılmış. Telefonda heyecanlı heyecanlı anlatıyorlar. Annem benim kızım olduğun ne kadar belli çok zevkli seçmişsin Lovely diyor. Alırken o yoktu yanımızda. Kayınvalidem de yanında bir şeyler söylüyor kıkırdayıp duruyorlar pek mutlular. Dayanamadı kayınvalidem aldı telefonu. Lovely ev bir harika oldu zevkli kızım benim ahhh annem gelde gör güzelliğini diyor. Yerimde duramıyorum resmen. Akşam olsun evime gideyim istiyorum.

Son düzenleme:
giz benim sandalyelerin neyini istiyorsun yahu onlar hem kırmalı, düşersin sen yeni halini gördün mü sandalyemin, albümüme koymuştum doktorlar sandığın kadar çok para almıyor bir de hele asistanlar hiç almıyor :26: hayırlısı olsun, Allah mutluluk versin de gerisi gelir işte
evini merak etmeye başladım, hadi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…