347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar albümü yapamadım valla teknoloji özürlü olduğum bir kez daha kanıtlandı
ama azmettim yapıp doğru düzgün koyucam fotoların hepsini merak etmeyin

nişanlımdan çekmesini istemiştim o da sadece salonu çekmiş onları da buraya koyayım ünitedeki dağınıklığa falan bakmayın tam yerleşmemiş hali çünkü

devamını ben eve gidince çekip eklerim artık

çok güzel olmuş canım güle güle oturun güzel günlerde kullanın eşyalarınızı

İnciçiçeğim çok ferah ve mükemmel görünüyor. İyi ki bu koltukları seçmişsiniz, ayrıca duvarların rengi de on numara 5 yıldız olmuş canım bayıldım. Güzel günlerde kullan çok beğendim ben tam benim zevkim sade ve herşey çok kibar görünüyor.

Bende evime gittim. Kayınvalidem misafir yemek takımlarını bulaşık makinasına dizmiş. Tembih etmişti makinayı çalıştır diye onu çalıştırdım en kısa programda. Biz çıkarken daha 30 dakikası vardı ama bıraktım çıktım artık. Bu arada bulaşık makinamdan hiç ses gelmiyordu, ben endişelendim aşkım bundan hiç ses gelmiyor yıkamıyor bence dedim. Olur mu aşkım sessiz çalışıyor artık makinalar dedi ama bu kadar da sessiz çalışabileceği hiç aklıma gelmemişti. Neyseki kapağını elleyince biraz ısınmış ondan rahatladım çalıştığını anladım. Kulağımı dayıyorum ses gelmiyor çünkü.:44:

Oturma odam da harika olmuş. Sığmış koltuğum güzelce. Hatta ben mutfakta gene eşyaların yerini değiştirirken nişanlım ayakkabılarını çıkarmış koltuğun üzerinde kestiriyordu. Tabi ben mutfakta elimden çay makinasını düşürünceye kadar. Elektrikli çay makinamın üst demliği camdı ve kırıldı. Tuzla buz oldu heryer. Böylece 2. parça eşyamda kırıldı üzüldüm bayağı. Artık sadece kettle olarak kullanabileceğim onu ya da üzerine küçük bir cam demlik bulup alacağım bilmiyorum.

şu an gözümün teki kapalı tekiyle okuyorum gözümden uyku akıyor. Yerleşme sevinçlerinizi okumadan uyuyamadım. Sizi seviyorum sanal ailem

nazar gitmiş diyelim şaka bir yana insan çok üzülüyor ya benimde kahvaltılık takımını evime her gelen beğinirdi çok severek almıştım teker teker parçaları kırılıyor ama hiç birini ben kırmadım bulaşık makinasını doldurmak ve yerleştirmek eşime ait oda sağolsun parçalara kıyıyor kereta

çok güzel olmuş canım güle güle oturun güzel günlerde kullanın eşyalarınızı

çok teşekkür ederim kızlarr

aynen lovely yerleşince iyi ki bunlar dedim çok sevdim koltuklarımı açıp açıp bakıyorum sürekli

ayy nazar çıkmış canım. üzerine koymaya bişey bulursan alırsın olmazsa dediğin gibi ketıl gibi kullanırsın

benimde hiçbir şeyim kırılmadı derken en son her iş bittiğinde 2 tane fincanım kırıldı neyse ki 8 kişilikti 6 kaldı mühim değil dedim bende

Stanki bizde seni seviyoruz canım.:13: Dediğiniz gibi nazara yoruyorum bende yoksa üzülücem.

İnciçiçeğim yarın listemizi güncelleyelim. 10'dan geri sayacağız artık hep birlikte senin için.

İncicim
Tek kelimeyle HA-Rİ-KA.Bayıldım.Çok çok guzel.
Allah guzel gunlerde oturmaayı nasıl etsın.
Kesınlıkle ahsap ve koyu renk dogru tercıh benım için

ımmmmmmm çok şeker olmuş yawwwwww bi lojman evine göre gayet rahat olmuş eşyalar güle güle kullanın kuzum

benimki de çok sessiz çalışıyor ilk başta bende aynı tepkiyi verdim hiç çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil süper bişey gece at çalıştır

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................10:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................25:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................33:123:​

benimki de çok sessiz çalışıyor ilk başta bende aynı tepkiyi verdim hiç çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil süper bişey gece at çalıştır

Hüm hoşgeldin canım. Ulta sessiz ama seninkide ankastre mi peki acaba ankastreler mi bu kadar sessiz çalışıyor anlamadım ki çünkü bizim evde kullandığımız ankastre değil, babamda yeni aldı onunki de ankastre değil o yüzden rahatsızlık vermesede çalıştığını duyuyorsun ama bunda tık yok maşallah. Hala yıkadığından şüpheliyim mesela.:44:

hoşbulduk tatlım yeni yapılanlar öyle canım ben ilk başta dedimn bu çalışmıyor herhalde başında bekledim sonra bi baktım dakika düşmeye başladı sonra çaktım hihihhhi

cici kızlarrr günaydınnnn

incicicegim evin çok cici olmuş ne ferah bir salonun var aynı benim ki giibi

lovelyyy nazar gitti bakalım bnm çeyizden kaç kırık çıkık cıkacak inşallah hiç çıkmaz hiç nazar da değmez

bu arada gecen avızelerı taktırmıstım ya yatak odama aldgm sütlü kahve olan avize bozuk cıktı vidası yalama olmuş sanırım,gecen koctas a gidip iadesini talep ettim aynı rengide olmadı için ona verdgmz şeylerle başka bsyler aldm çamaşırlık kurutucum yoktu onu aldm banyoma minicik yapay çiçek vs... aldım küçük odamada beyaz bi avize almıştım onu dün elektrkçiye yatak odama taktırdım çok şeker bşy oldu tatlılarımmmm küçük odamada plastiktenbsy aldm ama plastik gibi durmuo beyaz cam gibi duruo sade ve moderndi neyseki avizeler her şey bitti ....

eksiğim gediğim kalmadı die umud ediyorum...

dün ilk misaifrlerim geldi bnm cocukluk arkdsım ve eşi geçiolardı nena evdeysen ugrayıp evini görmek istioruz dediler bende içeri buyur ettim yatak odamı masamı her seyi cok şık buldular ama yatak odası dolabı hıc kullanıslı degılmiş oda enginceden baska bi model almıs iç dizaynı aynı dedi kullanmıyoruz dedi biraz üzüldüm açıkçası ama onda baza yokmuş yorgan falan tıkmış içine bende yanlış oldgnu söyledm sürgülü kapıların içine özellikle agır seyler konmaması gerkıo neyse

stankişşş sen sanal aileni unutuosun aksamdan aksama yada 3-4 günde bir giriosun keza pernicte öyle küseriz ama

lovelyli koltuguna yorum yapmayı unuttum kv şaka mı yapmış ayyy kıyamam sende zaten bnm gibi panik bşysin hemen zır zır aglamıssındır eminim güzel durduguna birde resimle pekiştirirsen memnun oluruz kk ailesi adına şimdiden teşekkürler canımmm

ben mi akşamdan akşama giriyorum????? evlendikten sonra göreceğim ben sizi nasıl ne kadar geleceksiniz

ben mi akşamdan akşama giriyorum????? evlendikten sonra göreceğim ben sizi nasıl ne kadar geleceksiniz

sen aksamdan aksama girmiosun stanki aksamları girio sen 3-4 günde bir gelıosun kategorsine yazmıstım

ayrıca ben zaten aksamları dinlendgm için normaldede girmiyorum keza hafta sonlarıda dinledmden girmiyorum o yuzden balayından sonra mesai saatleri içind eyine burada olacagım bayan pernic hıhhhh

haftaiçi de işyerindeki duruma göre giriyorum işte canım... bazen birimin başka yerinde iş oluyor oraya gidiyoruz falan tğüm gün kendi pcmden ayrı duruyorum mecbur giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…