- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Gizim komple mdf canım yatak odam. Suntalem istemedik biz.
Bu arada yatak odam istediğim ilk şekliyle kurulmuş ve muhteşem olmuş. Yemek odasına annemler bayılmış. Telefonda heyecanlı heyecanlı anlatıyorlar. Annem benim kızım olduğun ne kadar belli çok zevkli seçmişsin Lovely diyor. Alırken o yoktu yanımızda. Kayınvalidem de yanında bir şeyler söylüyor kıkırdayıp duruyorlar pek mutlular. Dayanamadı kayınvalidem aldı telefonu. Lovely ev bir harika oldu zevkli kızım benim ahhh annem gelde gör güzelliğini diyor. Yerimde duramıyorum resmen. Akşam olsun evime gideyim istiyorum.
ayy lovelyy heyecanla okudum yemin ederimmm. çok güzel dile getirmişsin içindekileri bana da yaşattın imrendimm darısı başıma senin gibi mutlu mutlu yapayım herşeyimi inşallah, evinii aşırı merak ediyordum şimdii merakım daha da katlandı bu yazınlaa.
Kayınvaliden iyi birisi anlattığına göre kuşum sen onlara iyi olunca tabi onlarda karşılığını veriyorlar, değer veriyorlar sana.
evinii tamamen yerleştir sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarııı whatsapptan azcık atsan olmaz mı yaaa
Anaam pecnic 3ay olmuşya kız evleneli zaman su gibi valaa.. Günaydın buarada bursa yolculuğu niyekiii :44:Günaydın kuzucuklar dünden beri nasılsınız????? Dün gelemedim bugün Bursaya gideceğim diye işleri yaptım hep
Anaam pecnic 3ay olmuşya kız evleneli zaman su gibi valaa.. Günaydın buarada bursa yolculuğu niyekiii :44:
lovely ev kuruluyo kolay değil eksikler illaki olacak tamamlanır zamanla evlendikten sonrada devam yani eksik hiç bitmez kii :)
,selamlar fıstıklarım
lovely canım benim ne güzel dile getirmişsin duygularını evdeki eksiklik bitermi hiç al al bitmez valla:))
benimde biraz eksiğim var ama hiç umursamıyorum düğünden sonra yavaş yavaş yapıcaz. çünkü çok yorulduk hele nişanlım daha asker psikolojisini atlatmadan koşturmaya başladı kıyamam
bende arkadaşımın hatim duasından geldim şimdi akşam kınası yarında burda düğünleri var pazarda afyonda 2. düğünleri onlarında bizim gibi :)) nişanlımla ortak arkadaşlarımız olduğu için ctesi afyona gidicez düğünden sonra hemen dönücez. düğün öncesi bizi biraz daha yorucak ama napalım onlarda balaylarından feragat edip bizim 2 düğüne birden gelicekler
benim yurttan oda arkadaşım nişanlımın liseden ve üniden hem ev en sınıf arkadaşı kardeş gibiyiz artık gitmesek olmazdıinciceciğim sizin çok az kaldı ne güzel arkadaşlarınızada destek oluyorsunuz bu yoğun zamanlarda birbirlerinize destek olmanız çok güzel hade sen evlen ağustos ayına tam olarak veda edelim
,
heyecan ne durumda kuzum???? işlerini hallettin mi??? mainkür pedikür ağda falan hepsi planlı mı
Sabahtan beri bir oturma odası köşe takımının unutulan vidaları için arıyorum, bir montajı yapılmadan yapılmış gösterilen çamaşır makinam için aramalar yapıyorum. Bunu yapan servis bir şey yapamayacağını söylüyor bilmiyorlar ki ben de bir koç çalışanıyım ve bunu yanlarına bırammam. Ar..lik İzmir bölge müdürüyle görüştüm. Hepimiz aynı bünyede olduğumuz için ortak iş yapıyoruz tabi ki aradım görüştüm ve durumu anlattım. 1 saat geçmedi hiç bir şey yapamayacağını söyleyen servis annemi arayıp bir yanlışlık olduğunu, düzeltmek için tekrar arayacaklarını söyledi. İnşallah çözümlenecek yapılan yanlışlık ve bizi mağdur etme durumu. Bir de cebime mesaj atmışlar Sn. .... sadece size özel çamaşır makinalarında 350 lira indirim diye. Nişanlımın soyadı yazıyor üstelik bakalım çözüm sürecini bekliyoruz.
kızlar nasılsınz canlarım bugun hıc gıremedım muazzam bbir yogunluk hala bile nefes almış değilim eve iş götürücem bu gidişle çok yoruldum ama yazdklarnızı okumadan duramadım...
lovelyyyy senin bu heyecanlı anlatışların beni benden alıyor yavrummmmhadi her şeyini sağlıkla kullan iyi günlerde eskit cicilerini biraz aksilikler olmuş ama sen üstesinden gelirsin lovely tarzıyla
bnmde koltuklardan ses yok arıcam iş çıkışı bakalım ne zamn getırıcekler halı perde ve beyaz esyalarm hala beklemede ben lovelyden önce başladm ev tutmaydı bilmem ne o beni geçtineyse allah saglık versinde yaparız
incicicegim kız sende mi gidiosun cok duygulandım şimdiama veda konusmasnı 6 gün sonra yapcam kuşummm
gizooooooooo sende kum bejine karar ver yani mutlaka açık tonlar olsun dairen sıkılırsın koyu renklerde cicim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?