347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba
ne zaman evleniyorsun, nasıl bir yemek odası aldın ki
hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum, güzel evinizde lovely lovely yaşayın

sedulu teşekkür ederim canım beğendiğinizi görünce bende çok seviniyorum valla açıp açıp resimlere bakıyorum

nişan haberlerini bekliyoruz en kısa zamnda hayırlısı olsun. inşallah kasım da atanırsında tekrar çalışmak zorunda kalmazsın canım kpss gerçekten çok zor

lovely çamaşır makinası için hiç bir fikrim yok. buzdolaplarının kapı yönü değişebiliyor onlarda değişir heralde diye düşündüm :26:

bende dün hastalanmıştım bugün çok fena oldum denize çok girdim üşütmüşüm heralde bayılacam sandım valla sabahtan beri yattım anca kalkabildim bi de sıcak

ayrıca annemler düğün için baklava açtılar bugün miss gibi oldu mmmm

Krizsavar canım çok teşekkür ederim. Evimin bitince resimlerini paylaşacağım. Hoş şeyler aldım diyelim.

Bu arada evim bitmiş kızlar. Halılar serilmiş. Bir tek perdelerim eksik şuan o da cumartesi takılacak, haftasonu resimleri paylaşacağım allah nasip ederse.

Krizsavar 14 Eylül düğünüm canım cevap vermeyi unutmuşum heyecandan. Çıkış saatim yaklaştı evime gideceğim.

İnciçiçeğim değişebiliyormuş sanırım onu sormayı unuttum telefonda annemlere ama 10 dakika sonra çıkıp evime gidiyorum, o kadar merak ediyorum ki.

Kızlar evim harika ötesi olmuş. Bilmiyorum ben çok beğendim sizlerde beğenecekmisiniz bakalım. Yalnız fotoğrafları paylaşmakta biraz gecikeceğim çünkü en son halini paylaşacağım şuanda ütü masası açılı ve herşeyim ütüleniyor. O yüzden her yer her yerde.

Annemler her yeri örtmüşler ama dantel falan değil, annemin ev dekorasyon kursunda boyadığı örtüler ile. Kenarlarında iğne oyaları falan var biraz özel işler açıkçası. Onları daha sonra burda özel olarak paylaşabilirim.

Ben kimseyi kırmadan örtüleri kaldırmak istiyorum her ne kadar modern şeyler olsada sevmiyorum, kimseyi kırmadan bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Yatağım bazamın üzerine kocaman gelmiş, allame bir şey öyle söyleyim. Başlıktan dolayı demişler ama çok kaba buldum. Bu yatak otel odalarındaki yataklara benzemiş, yüksek ve çok geniş bu durumdan nişanlım çok memnun ama ben bazadan dışarı taşma yaptığı için çok beğenmedim ne yalan söyleyim. Şimdi bu yatağı verip küçüğünü istesem mi istemesem mi düşünüyorum.

Salonum çok ferah ve çok güzel olmuş, dün objeleri de şöyle bir koyduk çok güzel durdu konsolumun üstünde.

Çamaşır makinamı 2007 yılında anneannemin aldığını söylemiş miydim bilmiyorum bilmeyenlerde şimdi öğrenmiş oldu. Kurmaya gelen servis ekibi daha önce makinanın kurulduğunu görmüşler sistemden ama bu mümkün değil tabi kutulu duruyor çünkü makina. Kendileri de mainanın yeni, hiç kullanılmadığını görmüşler ve aldığımız mağazaya arayıp durumu bildirmişler. Yani makinam hiç kurulum görmeden 2007 yılında kuruldu gösterilip garantisi de 2007 de başlamış olmuş ve tabi garantide bitmiş bu durumda. Şimdi takibe alındı durum araştırılıyor bakalım ne olacak.

Oturma odamın ışığı çalışmıyor, evin elektrik tesisatında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Her zaman çalışan sifonumuz çalışmıyor, mutfakta su aşağı doğru akmıyor sular kesik zannediyorum arkaya doğru açınca akıyor. Bu durumda su tesisatçısı da gelecek.

Hafta sonu kayınvalidem demiş ki portmantoyu alalım ama güzel bir şey olsun yani dediğim rakamların üzerinde bir şeyler bakacakmışız.

Bu arada salon koltuğumun kumaşına annem bayılmış o kumaştan bende yaptıracağım diye tutturdu dün. 3lü koltuğumun bir yerinde leke var yalnız pembemsi ne yaptılarsa çıkmamış değişime gidecek. Halım bu kadar mı uyar mobilyalar ile ve lake olan yemek odama gelince şimdiden bir kaç yerinde çizik var. O çiziklerinde doldurma kalemi varmış herhalde ama ne kadar hiç bir şey olmamış gibi durabilir ki dimi ama?

Bu arada biz bu cumartesi sabah eve gideceğiz gene akşamda benim evimde kalacağız annemle pazarda yerleştireceğiz çünkü bitsin istiyoruz artık. Biraz kendimizle ilgilenelim istiyoruz çünkü daha annem kıyafet almadı ne kınaya, ne nikaha. Nişanlımında damatlığı alınmadı, davetiyeler basılmadı yani yapılacak çok iş var.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................8:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................23:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................31:123:​

ayy lovelyy heyecanla okudum yemin ederimmm. çok güzel dile getirmişsin içindekileri bana da yaşattın imrendimm darısı başıma senin gibi mutlu mutlu yapayım herşeyimi inşallah, evinii aşırı merak ediyordum şimdii merakım daha da katlandı bu yazınlaa.
Kayınvaliden iyi birisi anlattığına göre kuşum sen onlara iyi olunca tabi onlarda karşılığını veriyorlar, değer veriyorlar sana.
evinii tamamen yerleştir sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarııı whatsapptan azcık atsan olmaz mı yaaa

Bebikim hiç çekmedim ki daha haftasonu whatsaaptan çekip atayım sana madem. Aslında heyecanlıyım artık bir an önce bitip ortaya çıksın herşey yerli yerinde olsun istediğim için, şuan öyle olmadığı için de etrafı dağınık görünce üzülüyorum. Değişik duygular herkesin yaşaması lazım. Yorucu ama bir o kadar da güzel. Darısı başına inşallah canım.

Unuttuğum bir eksik daha var ki oturma odasındaki köşe koltuk totomuzun altından kayıyor çocuk vidalamamış koltuğu. Fabrikada unutmuş vidaları o da gelecekti gelmedi.

Çok zormuş bu işler ve hiçte öyle kolay yerleşilmiyormuş. Sürekli bir eksiklik bir aksaklık oluyor ve bunların tamamlanması hep zaman alıyor.

Son düzenleme:
Günaydın kuzucuklar dünden beri nasılsınız????? Dün gelemedim bugün Bursaya gideceğim diye işleri yaptım hep
Anaam pecnic 3ay olmuşya kız evleneli zaman su gibi valaa.. Günaydın buarada bursa yolculuğu niyekiii :44:
lovely ev kuruluyo kolay değil eksikler illaki olacak tamamlanır zamanla evlendikten sonrada devam yani eksik hiç bitmez kii :)

selamlar fıstıklarım
lovely canım benim ne güzel dile getirmişsin duygularını evdeki eksiklik bitermi hiç al al bitmez valla:))
benimde biraz eksiğim var ama hiç umursamıyorum düğünden sonra yavaş yavaş yapıcaz. çünkü çok yorulduk hele nişanlım daha asker psikolojisini atlatmadan koşturmaya başladı kıyamam

bende arkadaşımın hatim duasından geldim şimdi akşam kınası yarında burda düğünleri var pazarda afyonda 2. düğünleri onlarında bizim gibi :)) nişanlımla ortak arkadaşlarımız olduğu için ctesi afyona gidicez düğünden sonra hemen dönücez. düğün öncesi bizi biraz daha yorucak ama napalım onlarda balaylarından feragat edip bizim 2 düğüne birden gelicekler

kızlar selamlar lovelym çok duygulandım okurken sanki hissetim o anlarını hayırlı olsun evinin içide tamam oldu sıkıntılı şeler olmadan atlatıyorsunuz maşallah sizlere

inciceciğim sizin çok az kaldı ne güzel arkadaşlarınızada destek oluyorsunuz bu yoğun zamanlarda birbirlerinize destek olmanız çok güzel hade sen evlen ağustos ayına tam olarak veda edelim

,

heyecan ne durumda kuzum???? işlerini hallettin mi??? mainkür pedikür ağda falan hepsi planlı mı

inciceciğim sizin çok az kaldı ne güzel arkadaşlarınızada destek oluyorsunuz bu yoğun zamanlarda birbirlerinize destek olmanız çok güzel hade sen evlen ağustos ayına tam olarak veda edelim
benim yurttan oda arkadaşım nişanlımın liseden ve üniden hem ev en sınıf arkadaşı kardeş gibiyiz artık gitmesek olmazdı
btiriyoruz ağustosu çok çok az kaldı

,

heyecan ne durumda kuzum???? işlerini hallettin mi??? mainkür pedikür ağda falan hepsi planlı mı

valla pek idrak edemedim canım daha bu arkadaşlarımızınkini atlatalım ev misafir dolunca anlıcam galiba
işler halloldu sayılır. bu haftadan bi kısmını halletim birazıda haftaya

Sabahtan beri bir oturma odası köşe takımının unutulan vidaları için arıyorum, bir montajı yapılmadan yapılmış gösterilen çamaşır makinam için aramalar yapıyorum. Bunu yapan servis bir şey yapamayacağını söylüyor bilmiyorlar ki ben de bir koç çalışanıyım ve bunu yanlarına bırammam. Ar..lik İzmir bölge müdürüyle görüştüm. Hepimiz aynı bünyede olduğumuz için ortak iş yapıyoruz tabi ki aradım görüştüm ve durumu anlattım. 1 saat geçmedi hiç bir şey yapamayacağını söyleyen servis annemi arayıp bir yanlışlık olduğunu, düzeltmek için tekrar arayacaklarını söyledi. İnşallah çözümlenecek yapılan yanlışlık ve bizi mağdur etme durumu. Bir de cebime mesaj atmışlar Sn. .... sadece size özel çamaşır makinalarında 350 lira indirim diye. Nişanlımın soyadı yazıyor üstelik bakalım çözüm sürecini bekliyoruz.

yanlış kişiye çarptılar

kızlar nasılsınz canlarım bugun hıc gıremedım muazzam bbir yogunluk hala bile nefes almış değilim eve iş götürücem bu gidişle çok yoruldum ama yazdklarnızı okumadan duramadım...

lovelyyyy senin bu heyecanlı anlatışların beni benden alıyor yavrummmmhadi her şeyini sağlıkla kullan iyi günlerde eskit cicilerini biraz aksilikler olmuş ama sen üstesinden gelirsin lovely tarzıyla

bnmde koltuklardan ses yok arıcam iş çıkışı bakalım ne zamn getırıcekler halı perde ve beyaz esyalarm hala beklemede ben lovelyden önce başladm ev tutmaydı bilmem ne o beni geçti neyse allah saglık versinde yaparız

incicicegim kız sende mi gidiosun cok duygulandım şimdiama veda konusmasnı 6 gün sonra yapcam kuşummm

gizooooooooo sende kum bejine karar ver yani mutlaka açık tonlar olsun dairen sıkılırsın koyu renklerde cicim..

canım heşey açık renk olucak sen kum bejimi yaptrdın benim bir tanıdığım öyle dedi yatak odası pudra pembe boyancak bugün banyo tadilatımız yapılıyor fayanslar takıldı dün annemler banyo eşyalaırnı seçtiler

haftayada mutfak yapılcak boyancak mobilyalar mutfak eski ama gıp gıcır kıyamadım hem yeni yapılanma olursa değmez o paraya

benim önümde onca zamna olmasına karşın çok heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…