347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu gidişle Giz'de geçecek seni Nena baksana. Kaç ay önceden başlamış banyosuna fayans döşenmiş, aksesuarları seçmişler bile. Giz'in ev bizden önce bitecek gibi.

inciciceğini askeri gelecek diye teselli ediyorduk geldide 1 hafta sonra evleniyorlar.

lovely o annenin yaptığı örtüler varya kaldırmak istediğin. İlk 2 sene annemin çeyizime koyduğu dantellerin nerde olduğunu bile bilmiyordum çok gereksiz geliyordu, şimdi onlar bana annemi hatırlattığı için bir kaç yere çıkarttım serdim.

Giz'in düğün tarihi belli mi? Baya hazırlıklar başlamış

iyi geceler kızlar,lovely canım her şeyin tamam neredeyse çok güzel bu,inciçiçeğimin düğününe çok az kaldı nasıl heyecanlıdır kimbilir askerinin gelmesini bekliyorduk o kadar zaman nasıl geçecek diyorduk bir de baktık evleniyor zaman bu işte çabucak geçiyor.
bende bu akşam arkadaşımın ablasının düğünündeydim çok güzel bir düğündü gerçekten herkes çok mutluydu pist hiç boş kalmadı müziklerde gayet güzeldi,tabi bende kurtlarımı döktüm

Günaydın kızlar.

Stanki benimkinin dantel işleri değil de tafta ve daha farklı kumaşlar üzerine boyama işleri. Onları ayrı paylaşacağım çünkü gerçekten emek ve sabır isteyen işler. Hatta paylaşınca böyle olacaksınız eminim. Ev yerleşsin onları da bir ara unutturmayın paylaşayım. Annen bunları nasıl yapmış kafayı yer insan dersiniz, incik cıncık bir sürü. Bileğini masaya koymadan çizme ve boyama hepsi. Kayınvalidem şaşmış kalmış, şimdi bir kısmını da kardeşime ayırmak için eve götürdü, kayınvalidem kalsın hepsi demiş içi gitmiş bir kısmını annem eve götürecek diye.

Giz'i kim sormuştu bu arada unuttum ama sanırım önümüzdeki sene mayıs ayında olacak.

Puknas güzel geçmesine sevindim canım. Ne kadar önemli bir gelin ve damat için düğünün eğlenceli geçmesi ve o günü kusursuz atlatmak. Benimde nikahtan sonra düğün yemeği ve düğün için nişan yaptığım yerle konuşacakmış annem. Bir kısmını dayım, bir kısmını kayınvalidem karşılayacakmış gelenlerin. Eğer nişanım gibi düğünümde orda olursa muhteşem bir şey olur. Çünkü İzmir'in en güzel Konak'larından orası. Haftaya görüşeceklermiş.

Biz bugün davetiyelerimizi bastırıyoruz ama içine hala ne yazdırmam gerektiğine karar veremedim. Muhtemelen gelin ve damat figürlü davetiyeyi bastıracağım.

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................7:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................22:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................30:123:​

Bu gidişle Giz'de geçecek seni Nena baksana. Kaç ay önceden başlamış banyosuna fayans döşenmiş, aksesuarları seçmişler bile. Giz'in ev bizden önce bitecek gibi.

lovelyym baskılar sonucu kış gelini olma ihtimalim var o yüzden bana evde var evlen diye baskı yapıyolar ama mayıs istiyorum yinede ev hazır içini yapmak güzel geliyor

dün mutfağımın grantilerini seçtim fayansları ailemin zevkine bıraktım babam pembe granit olsun mutfak kulpları çiçekli olsun diyor aynı benim gibi şimdi bizimkiler çok hevesli sağolsunlar en baş desteklerim

beyaz eşyaları alıcaz yakın zamanda onlar ve mini elektriklerim ellerimden öperler aileme yük olamam zaten beyaz eşyayı alacaklaırna banyoyu yaptırdılar bir yatak odası alırlar yeter

canım ya 3 mayıs ya 10 mayıs kısmetse inşallah o günler çarçabuk gelir

giz ben sana ne demiştim kaderimiz aynı sen de bir anda kendini kasımda evlenmiş bulabilirsin

kriz aslında ben hep 10 kasımda evlenicem ben derdimama hazırlanmak çok zor olur görümcemin düğünü yeni bitti,çok zor bir ihtimal gibi bu ama Allahın işi biz kullar müdahale edemeyiz herşey oluveriyor birden

Giz'im olur yavaş yavaş bebeğim canını sıkma siz mutlu olun yeter. En hayırlı ve doğru zamanda olsun. Bizde Haziran düşünürken Eylül'e kaldık ama şimdi çok mutluyum Eylül gelini olacağım için. Belki haziranda her istediğimi alamayacaklardı ama şimdi ikiletmiyorlar sağolsunlar. Çok mutluyum böyle, ne istediysem oluyor, hiç bir şeyde aklım kalmıyor.

Bu arada ben klasik yazdırmayacağım derken bunu beğendim. Çok şıkmış ofisteki arkadaşlar öyle dedi.

Birlikteliğimizi evlilikle noktalayacağımız bu mutlu günümüzde aramızda olmanız bizi onurlandıracaktır.

........ & ........ Aileleri

Aşağıda tarih ve mekan.

aynen öyle canım görsen herkes o kadar mutluydu ki her şey istedikleri gibi oldu onlarında, 7 yıldır falan birliktelerdi evlendiler sonunda inşallah orda olur canım madem çok beğenmişsiniz gönlüne göre olur umarım.dün gittiğim düğünün davetiyesi de çok güzeldi yazının arkasında kendi resimleri vardı ama arkada yüzleri görülmüyor sarılmışlar birbirlerine kumsalda kumun üstüne foto makinesini koyup kendileri çekmiş hatta pozu kum ve deniz gün yeni batmış çok güzeldi.

Olmazsada çok önemli değil nişanım orda oldu zaten içimde kalmadı. Düğün içinde konuşacağız bakalım eminim kolaylık sağlayacaklardır eğer gün de anlaşabilirsek yani yer bulabilirsek.

Davetiyeye gelince Kozaya gideceğim direkt. Ne çok sıradan ne çocuksu. Zaten çocuksu davetiyelerden hoşlanmıyorum. Akşam gelinliğimde bitmiş onu da deneyeceğim boyunu ayarlayacaklar çok heyecanlıyım. Bir deee kayınvalidemin doğum günü bugün pasta alıp oraya gideceğiz şuan unutmuş gibi yapıyoruz.

Bir de bir de kızlar size soruyorum gelin mevlüdü yapacakmısınız? Ben şu tarz bişey yapacağım.

http://ideasforevents.blogspot.com/2012/12/ayca-nn-gelin-mevludu.

Baby shower tarzında bir şey gerçekleştireceğim. İdeas for events yani tüm bu linktekileri hazırlayan ise bizim ofisten bir arkadaşımın ve nişanlımın kuzeninin eşinin arkadaşı. Buraya da gelin mevlüdümde dağıtılacak ikramları ve hediyeleri hazırlatacağım.

Son düzenleme:

hayırlısı diyelim o zaman dediğin gibi içinde kalmadı yani ama olursa da ne ala..davetiyeye karar verince fotosunu atarsın artık..kayınvalideciğinin doğumgünü kutlu olsun unutmuş gibi yapıyorsunuz ama o unutmayacağınızı bilir bence:)
benim daha evlenmeme çook var ama gelin mevlüdü yaparım muhakkak:) gönderdiğin link açılmadı yalnız:44:

Kızlar günaydın herkese.

Dün akşam gelinliğimi giydim, bitmiş taşları sadece boyu kalmış. Dün onu da hallettik. Güzel olmuş ama kremde daha mı farklı duruyordu bilemedim yalnız.
Ordan çıktım nişanlımla buluştum. Davetiyeciye gittik. Gelin ve damat figürlüyü seçmedim. Onu seçecektim ama adam ben olsam bu kadar basit bir davetiye seçmezdim dediği için başka bir davetiye seçtim. Zarfı kağıt gibi çok inceydi. Bu çok basit duruyor ama bir de şuna bakın dedi. Ben o zaman zarfı değiştirelim dedim ve karton yaldızlı davetiye koydurdum. Böyle olunca zarfın fiyatı davetiyenin fiyatını geçti. Adamda güldü. Zarfa bak içinden çıkana bak dedi. Peki o zaman dedim ve 3 beğendiğimin arasında daha pahalı olana yöneldim. Davetiyemiz karton. Üstüne ben bir de gümüş baskı olsun dedim. Zarfını da gümüş yaldızlı seçtim oldu fiyat 560, bir de yemek fişi basacak haftaya (benim düğün yerim belli olunca) 30 lirada ona alıyor. Oldu fiyat 590. Davetiyemin markası koza bu arada. Birazda marka olduğu için böyle yüksek tuttu çünkü aman aman yüksek sayıda bastırmadık alt tarafı 250 kişilik. Her neyse şuan mutluyuz ama biraz yüksek mi tuttu ne diyoruz arada. Tasarımını da yaptık orada. Yazı karakterini seçtik. Ben el yazısı istemiştim ki okunmazmış, okunabilir karakterler seçin dedi. Onu da öyle seçtik.
Sonracım akşam bizimki kayınvalidemi aradı. Evde olup olmadığını kontrol etti, evdeymiş. "5 dakiya geliyorum anacık çok acıktım" dedi. Biz gittik pastamızı aldık hemen. Mumlarıda elime aldım. Pastayı poşete koydurmadık. Önce sokak kapısının önünde mumları dizdik sonra aşağıdan zile bastık. 2. katta daireleri. Merdivenleri usul usul çıktık. 1. katta bakkaldan aldığımız çakmakla mumları ve ortadaki maytabı yaktık. 2. kata geldiğimizde kapıda kimse yok ama telefonla konuşuyor sesi geliyor. "Anacık baksana bir" diye sesleniyor bizimki kayınvalidem elinde telefon bir geldi şok!!! Gözleri fırladı yerinden. Arkadaşıyla konuşuyormuş 1 dakka dedi ona. Sarıldık öptük bol bol. Sonra telefonu kapattılar. Mumları üfledi. Çok mutlu oldu. O da diyormuş unuttular herhalde. Halbuki babanın ve alt komşusunun haberi vardı biz organize çalışmıştık hepsiyle. Bunu da öğrenince iyice şok oldu. Dün akşamda burda kaldım. Birazdan kahvaltı yapıp evime gidiyoruz. Perdelerim gelecek ve kalan işlerimi halledeceğiz. Bugünlük benden bu kadar. Hepinizi öpüyorum. Kalın sevgi ile...

öncelikle kayınvalidenin doğum günü kutlu olsun o bir başakmıdır sana yafrdım etmesi detaycılığından anlamalıydım anlatıyordun yaa bende anca öyle bir kaynana olurum ilerde mutlu yıllar kayınvalidene

bende yarın 25 yaşıma giriyorum lise yılllarımda hep derdim nilin 25 yaş şarkısıyla olcak diye ben öyle istiyorum açıcam müziği üflüyecem mumları

kuzum bu arada çok tutmuş davetiye diyemicem bende öyle beğeniiyorum ama maalesef 750 kişilik bastırcağmız için ben öyle çok kaliteli birşety beğenemem gibime geliyor

düğün yerimizi kafamızda kesinleştirdik eylül başıda beyaz eşyalarımızı alacağız inşalllah

Royal i mi seçtiniz gizcim?

lovelymmm ayy ne kadar mutlu olmuştur kayınvaliden diğer işlerinde yolunda gidiyo maşallah davetiye hazırlanınca bize de bi örnek göstermeyi ihmal etmee

iyiki doğdun giiizz iyiki doğdun giiiz iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaa nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yaşlara canım benim.

kızlar bu arada dün akşam erkek arkadaşımın orta okuldan bir kız arkadaşının düğünündeydik,aquaparkta havuz başında bir düğünde ama ben pek beğenmedim gelin masasının ve davetlilerin konumlandırılış şeklini hiç beğenmedim.müzik deseniz sistemleri hiç kaliteli değildi bana göre ama gelinde damatta çok şirinlerdi,artık açık hava düğünlerinde klasikleşen dilek balonu attılar bizde uzaktan dileklerimizi dilemeyi ihmal etmedik

ay canım görünce musmutlu oldum çok sağolasın 25 yaşımdayım artık yolun yarısına son 10 kaldı olgunluk dediğim yaş hep 25 ti şükür geldi çatttı

merci canım kesin seçmedik zigana ve taşkın davete bakıyoruz 750 1000 kişi aralığında olacağı için bu arada sophia ya bayıldım orasıda fikirlerim arasında çok şıkmış

Giz mutlu yıllar.
[video=youtube;q1BfClC7dBY]http://www.youtube.com/watch?v=q1BfClC7dBY[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…