Merhaba canlarım ben geldim.
Giz doğum günün kutlu olsun canımın içi.
Beklediğiniz ve söz verdiğim üzere evimin fotoğraflarını paylaşmaya geldim. Daha eksiklerimiz var ama bakalım beğenecekmisiniz???
Önce maşallah derseniz çok sevinirim.
Gelecek resimler var onları da sonra ekleyeceğim merak etmeyin. Perdelerim tam tamamlanmadı. Yatak odamın tülü falan eksik bu hafta içi gelecek ama onu görmeyiverin artık. Tamamen bitsin bir daha koyarım zaten.
Eki Görüntüle 786076 Eki Görüntüle 786077 Eki Görüntüle 786166 Eki Görüntüle 786099 Eki Görüntüle 786101 Eki Görüntüle 786108 Eki Görüntüle 786109 Eki Görüntüle 786110 Eki Görüntüle 786111 Eki Görüntüle 786112 Eki Görüntüle 786114 Eki Görüntüle 786115 Eki Görüntüle 786116 Eki Görüntüle 786118 Eki Görüntüle 786119 Eki Görüntüle 786120 Eki Görüntüle 786121 Eki Görüntüle 786122 Eki Görüntüle 786123 Eki Görüntüle 786124 Eki Görüntüle 786125 Eki Görüntüle 786126 Eki Görüntüle 786127 Eki Görüntüle 786128 Eki Görüntüle 786129 Eki Görüntüle 786130 Eki Görüntüle 786151 Eki Görüntüle 786160 Eki Görüntüle 786162 Eki Görüntüle 786163 Eki Görüntüle 786165 Eki Görüntüle 786167 Eki Görüntüle 786168 Eki Görüntüle 786169
bayıldım desem ne dersin canım harika aman alllahım enfes lovelym koltukların ve halılarına ayrı bittim halı markası nedir canım
Giz beğenmene çok sevindim canım. Koltuklarımı biliyorsun ama halım ithal, kayınvalidemin hediyesi. Markasını unuttum gidince bakıp yazacağım senin için.
Oturma odası ve mutfağı da görmelisiniz ama onu da bir kaç gün sonra gidince fotoğraflarını çekip ekleyim. Hem salı perdelerimin eksik olan kısımları da tamamlanacak. Perşembe, cuma son haliyle koyarım.
canım öncelikle irya homeden aldığın paspas englısh home ayak havlusu ve sanırım bievin banyo seti ne güzellermiş yani hoş uyumlar yakalamışsın maşalllah zaten çeyiz topiğinde var hepsi ilerde bakar bakar incelerim
yatak odası gardırop nasıl canım bide gömme dolapta var sanırsam ama perdelere aşık olacağımı tahmin etmişsindir
koltuklar istediğim gibi sebebide hem modern mobilya hem country mobilya ile uyum sağlıyacaktır yaşlı işi durmaz evi modern de gösterebilir koltuklarıda beğeneceğimi biliyordum ay varya inşallah bende senin gibi halledebilirim
halının markasına bakarsan çok sevinirim en azından kaydedeyim çok şık budur dediğim halı oldu o kadar halı modeli bakıyorum düşün
maşalllah maşalllah
lovelym bu arada doğum günümü kutladığın için çok sağol canım bugün harika birgün geçirdim inşallah seneye evli mutlu olarak girerim yeni yaşıma
maşallah maşallah evin çok güzel canım güle güle otur özellikle salon tüllerin ve halını çok beğendim,yemek masan da öyle çok güzel tek tek saymayayım şimdi güle güle otur inşallah hep huzur ve mutluluk dolsun evin
Giz mutlu yıllar.
[video=youtube;q1BfClC7dBY]http://www.youtube.com/watch?v=q1BfClC7dBY[/video]
Giz nice seneleree
doğum günün kutlu olsun canımm
Canımın içlerinden biri çok teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza inşallah. Daha güzelleri sizlerin olsun.
gizcimmm çok geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlımmm
lovelycimmm maşallahgüle güle otur canım harika olmuş
Günaydın yarenlerrrr
tatilden dönmüş bir adet Hüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii3 gün de olsa kısa ama dopdolu bir tatil geçirdim
Günaydın Perniccim. Bende bugün geç kalıyordum az daha işe. Haftasonu çok yorulmuşum yattığım yeri beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?