347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba canlarım ben geldim.

Giz doğum günün kutlu olsun canımın içi.

Beklediğiniz ve söz verdiğim üzere evimin fotoğraflarını paylaşmaya geldim. Daha eksiklerimiz var ama bakalım beğenecekmisiniz???

Önce maşallah derseniz çok sevinirim.

Gelecek resimler var onları da sonra ekleyeceğim merak etmeyin. Perdelerim tam tamamlanmadı. Yatak odamın tülü falan eksik bu hafta içi gelecek ama onu görmeyiverin artık. Tamamen bitsin bir daha koyarım zaten.

Son düzenleme:

bayıldım desem ne dersin canım harika aman alllahım enfes lovelym koltukların ve halılarına ayrı bittim halı markası nedir canım

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................5:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................20:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................28:123:

bayıldım desem ne dersin canım harika aman alllahım enfes lovelym koltukların ve halılarına ayrı bittim halı markası nedir canım

Giz beğenmene çok sevindim canım. Koltuklarımı biliyorsun ama halım ithal, kayınvalidemin hediyesi. Markasını unuttum gidince bakıp yazacağım senin için.

Oturma odası ve mutfağı da görmelisiniz ama onu da bir kaç gün sonra gidince fotoğraflarını çekip ekleyim. Hem salı perdelerimin eksik olan kısımları da tamamlanacak. Perşembe, cuma son haliyle koyarım.

canım öncelikle irya homeden aldığın paspas englısh home ayak havlusu ve sanırım bievin banyo seti ne güzellermiş yani hoş uyumlar yakalamışsın maşalllah zaten çeyiz topiğinde var hepsi ilerde bakar bakar incelerim

yatak odası gardırop nasıl canım bide gömme dolapta var sanırsam ama perdelere aşık olacağımı tahmin etmişsindir

koltuklar istediğim gibi sebebide hem modern mobilya hem country mobilya ile uyum sağlıyacaktır yaşlı işi durmaz evi modern de gösterebilir koltuklarıda beğeneceğimi biliyordum ay varya inşallah bende senin gibi halledebilirim

halının markasına bakarsan çok sevinirim en azından kaydedeyim çok şık budur dediğim halı oldu o kadar halı modeli bakıyorum düşün

maşalllah maşalllah

lovelym bu arada doğum günümü kutladığın için çok sağol canım bugün harika birgün geçirdim inşallah seneye evli mutlu olarak girerim yeni yaşıma

Canım eve gidince mutlaka bakacağım halının markasına. Aslında biliyordum da şimdi unuttum gelmiyor aklıma bir türlü yorgunluktan olsa gerek. Yatak odamın gardırobunu kurduramadık çünkü evde gördüğün üzere gömme dolap var çok büyük, o dolabın aynısından oturma odamda da var. Yatağımda bazalı, otuma odası köşe takımımda bazalı, maşallah herşeyimi aldı. Koltuklara gelince her gelen bayılıyor. Kumaşı çok kaliteli, rengide muhteşem oldu. Bugün evli arkadaşlarım geldi, eşi mobilyacı çocuğun bile dibi düştü.

Banyoya geçersek ayak havlusunu koyu renk aldım biraz, kir göstermesin diye. Sıra İryalara geldiğinde bende bayıla bayıla serdim. Vee Biev'in ışıltılı banyo takımları da harika oldu tam gelin işi.:123:

maşallah maşallah evin çok güzel canım güle güle otur özellikle salon tüllerin ve halını çok beğendim,yemek masan da öyle çok güzel tek tek saymayayım şimdigüle güle otur inşallah hep huzur ve mutluluk dolsun evin

Canımın içlerinden biri çok teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza inşallah. Daha güzelleri sizlerin olsun.

lovelym canım valla gömme dolap çok kaliteli duruyor anneme gösteriyorum şimdi, bizde mecbur yaptırıcaz bide çamaşır makinası mutfak ve banyoya olmuyormu 3 oda 1 salon ev bir odayı kullanmıcaz oraya dolap koyup saklıcaz makinayı o renk bize fikir olsun

gizcimmm çok geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlımmm
lovelycimmm maşallah güle güle otur canım harika olmuş

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................4:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................19:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................27:123:​

Günaydın Perniccim. Bende bugün geç kalıyordum az daha işe. Haftasonu çok yorulmuşum yattığım yeri beğendim.

çok iyi anlıyorum seni herşey en iyisi en güzeli olsun diye uğraşıp durunca tabi.... balayına ne zaman gideceksiniz düğünden ertesi gün mü??? sizin izniniz kısaydı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…