çok iyi anlıyorum seni herşey en iyisi en güzeli olsun diye uğraşıp durunca tabi.... balayına ne zaman gideceksiniz düğünden ertesi gün mü??? sizin izniniz kısaydı herhalde
Gunaydın kızlar.
Oncelıkle gizcim buralarda değildim.Nice senelere.Sevdiklerin inşallah.Seneye nişanlınla değil eşinle kutlarsın inşallah doğum gününü..
Lovelycım.
Salonun harıka.Çok sadece ve çok şık.Duvarına birde ıkı koltugun cıkıntı oldugu ayrıntıya bayıldım.Banyonda çok şık.Yatak odanda çok guzel ama keşke biraz daha büyük olsaymış.İnşallah kendi evinizi almaya niyetlendiğinizde daha güzelleriyle karşılaşırsınız.Huzurla oturun inşallah.
aaaaa ben görmedim ama salonunuuuuuuuuuuuuuuu nerdeeeeeeeeeeeeeee
düğün sabahı erkenden yola çıkmayın çok yorgun oluyor insan gerçi biz sabah 7de uçağa bindiğimiz için bizim çok erkendi
Bir arka sayfa canım sen yazarken okumuyor musun geçmişi? Hadi geçmişi okumuyorsun yazdığın sayfaya da mı bakmıyorsun Hümmm??O kadar mı boşladın topiğimizi aşkolsun.
Sabah erken yola çıkmayacağız biz Bodrum'a gidiyoruz zaten İzmir'den 3.5 saat canım. 10:00-11:00 gibi yola çıkacağız.
canlarm merhabalarrr nasılsınz hafta sonu muazzam yogundum hıc gremedım..
gizimm geçmiş dogum günün kutlu olsun yüce rabbim saglıklı mutlu uzun bir ömür versin inşallah...
lovely evin çok şeker olmuş renk tonlarını begendım çok fazla söylenecek bir şey yok... begenmişsin almışsın mutlulukla aşkla oturmanızı dilerim
Lovelycım mutfagın hani? Ben evlerin en cok mutfaklarını merak ederim.Seninde merak edıyorum mutfagını yepisyeni.
Perdelerin çok hoşuma gitti birde.Guneslik oluyor sanırım onlar dimi.Çiçekli çiçeklii.
selamlar canlarım
afyondan az önce döndüm çok fena yoruldum ama değdi güzel bi düğün oldu
lovelym evini çok beğendim hatta bayıldım iyi günlerde oturun inşallah
geçmişi yam okuyamadım şöle bi göz gezdirdim sanırım gizin doğum günüydü geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
İnciçiçeğim bir dakka sizin düğün oldu mu yoksa?
Evimi beğenmenede çok sevindim ama aklım hala düğüne takıldı. Senin iki düğünün mü olacaktı canım ben mi yanlış hatırlıyorum. İlki oldu mu şimdi? İkincisi 30'unda burda demi?
lovelym inciceciği çok yakın arkadaşlarının düğününe gitti bu haftasonu onları evlendirdiler büyük ihtimal
kızlar herkese teşekkürler yeni yaşım mutllluk getirsin
hüm senin ne zamandı canım
yok tatlım bizim ki olmadı daha
üniden .ok yakın arkadaşlarımızın düğünü için gittik
bizim ilki bu hafta diğeri öbür hafta
yok tatlım bizim ki olmadı daha
üniden .ok yakın arkadaşlarımızın düğünü için gittik
bizim ilki bu hafta diğeri öbür hafta
ayyy anca girebildimm lovelyy bayıldım bayıldımmm evinizde huzurla oturmayı nasip etsin Allahım yaa çok zevklii evin olduu modern iç ferahlataann süperr yaa
canım o hala muallakta. herkes evimize gitmemizi söylüyor. resmi ve imam nikahı burda olacak çünkü. belki arada 2-3 günlük çeşmeye gideriz falan dedik. bakalım nolacak :26:müge sizin düğün arasında 1 hafta varya o arada sen nerde kalacaksın annenlerde mi????
Ay canım söylemiştin hatırladım şimdi aslında yazarkende düşündüm de sanki daha öncede gitmiştiniz bir kere bunlar onlar mıydı dedim. Eğer kaçırmış olsaydım çok üzülürdüm çünkü. İkincisi ne zaman nerde canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?