canım o hala muallakta. herkes evimize gitmemizi söylüyor. resmi ve imam nikahı burda olacak çünkü. belki arada 2-3 günlük çeşmeye gideriz falan dedik. bakalım nolacak :26:
cuma gün bizim burda oldu pazar günde afyonda oldu düğünleri onlardır heralde canım
ikincisi 6-7-8 eylül afyonda canım
6 eylül benim doğumgünüm de
canım bence gitmeyin eve gidip birlikte bi kaç gün yaşayıp sonra ordan hazırlanıp asıl büyük düğüne gitmek heyecan verici olmazyani benim hiçbir arkadaşım öyle yapmadı bende olsam yapmazdım o gün özel olmalı karı koca olduktan sonra hadiiii bi daha düğüne demek istemezsiniz emin ol
canım o hala muallakta. herkes evimize gitmemizi söylüyor. resmi ve imam nikahı burda olacak çünkü. belki arada 2-3 günlük çeşmeye gideriz falan dedik. bakalım nolacak :26:
cuma gün bizim burda oldu pazar günde afyonda oldu düğünleri onlardır heralde canım
ikincisi 6-7-8 eylül afyonda canım
6 eylül benim doğumgünüm de
canım bence gitmeyin eve gidip birlikte bi kaç gün yaşayıp sonra ordan hazırlanıp asıl büyük düğüne gitmek heyecan verici olmazyani benim hiçbir arkadaşım öyle yapmadı bende olsam yapmazdım o gün özel olmalı karı koca olduktan sonra hadiiii bi daha düğüne demek istemezsiniz emin ol
6-7-8 derken canım? Yani toplamda 4 düğün mü olacak sizin?
bizim burda bi gece kına bi gece düğün
afyonda 3 gün köy düğünü olacak canım pek adetlerini bilmiyorum nasıl olucak ilk kendi düğünümde görücem
Neden ki bence birlikte de kalabilirler canım çünkü resmi nikahları burada kıyılacak bir de sırf nikahta yapmıyorlar ki. Burda düğünle evleniyor zaten. Benim de 1 ay önceden nikah kıydıran arkadaşlarım var, 1 ay sonra düğün yapıyorlar mesela o olabilir bir durum ama bu kızın düğünde nikahı kıyılacak. Evlenip arkasından oynayıp kurtlarını döküp ayrı arabalara binmekte bana çok anlamsız ve saçma geliyor.
bizim aile büyükleri de aynı öyle söyledi canım. düğün nikah olucak kız eve geri gelmez dediler. artık o gün ne denirse ona uyucaz.
biz bikaç gün çeşmeye gitme taraftarıyız bakalım
Aynen öyle canım sen gelinliğinle çıktığın eve tekrar gelinliğin ile mi döneceksin? Sonra gelinliğini çıkarıp pijamalarını giyip uyuyacak mısın?Böyle saçma şey mi olur tabi ki eşinle birlikte evinize gideceksiniz başka türlüsü olmaz zaten.
Mercii nerelerdesin yaw arada bir cee diyip gidiyorsun? Nişanlının projeleri vardı, gerçekleştirdiniz mi? Sende bir ara tayin istiyordun sanırım o durum ne oldu?
bizim aile büyükleri de aynı öyle söyledi canım. düğün nikah olucak kız eve geri gelmez dediler. artık o gün ne denirse ona uyucaz.
biz bikaç gün çeşmeye gitme taraftarıyız bakalım
Lovely Allah evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Herşeyin birbirinden güzel : ) O beyaz koltuklara örtü düşünüyor musun? siz sizeyken.
inçiceği resmi nikahın kıyıldıktan sonra kim tutar siziTabikide aynı evde kalın
demi amainçiceği resmi nikahın kıyıldıktan sonra kim tutar siziTabikide aynı evde kalın
İnciciceği bu arada gittiğin düğünde de süper olmuşsun, elbise çok yakışmış saç modelide
canımmm ne durumdasın dizlerinin titremeleri başladı mı yavaştanarkadaşının iki düğününde de çok güzel olmuşsun 4 gün sonra gelinlik içinde de muhteşem olcaksın eminimmm ayyy hepinizle ayrı ayrı heyecanlanıyorum
Aynen öyle canım sen gelinliğinle çıktığın eve tekrar gelinliğin ile mi döneceksin? Sonra gelinliğini çıkarıp pijamalarını giyip uyuyacak mısın?Böyle saçma şey mi olur tabi ki eşinle birlikte evinize gideceksiniz başka türlüsü olmaz zaten.
benim bi arkadaşımın da burda ankarada nikahı oldu düğün gibi yaptı babası asıl büyük düğün izmir de oldu onu alıp gittiler ama kendi evinde kalmadı damadın teyzesinde kaldı düğünden sonra kendi evlerine gittiler resmi nikahı kıyılmış olduğu halde
Ama canım sen düğün gibi yaptılar diyorsun asıl büyük düğün İzmir'de diyorsun İnciçiçeğinin asıl düğünü burda, kayınpederinin çevresi için de orada yapacak o yüzden birlikte kalmalılar.
iki yerde de düğün oldu yemekli oynamalı nikah ankara da oldu aynı inciçiçeği gibi yani ankarada ki daha kalabalıktı... izmir e ben gidemedim düğün orduevinde olduğu için o zaman izin yoktu girmem için bende üzüldüm falan arkadaşım da şey dedş burdaki daha büyük daha şaşalı oldu sen üzülme demişti
iyi ki de biz aynı şehirdeyiz diye şükreidyorum yani çok zor uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?