347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

6 eylül benim doğumgünüm de

canım bence gitmeyin eve gidip birlikte bi kaç gün yaşayıp sonra ordan hazırlanıp asıl büyük düğüne gitmek heyecan verici olmaz yani benim hiçbir arkadaşım öyle yapmadı bende olsam yapmazdım o gün özel olmalı karı koca olduktan sonra hadiiii bi daha düğüne demek istemezsiniz emin ol

canım asıl düğün bizim burda ki işte orda nişanlımın babası çok istedi gelemeyen akrabaları için falan o yüzden bir haftada beklemek çok tuhaf olucak. ordaki düğünden sonra hemen evimize de gelemeyiz. bi kaç gün otelde kalıcaz çünkü

6-7-8 derken canım? Yani toplamda 4 düğün mü olacak sizin?

Neden ki bence birlikte de kalabilirler canım çünkü resmi nikahları burada kıyılacak bir de sırf nikahta yapmıyorlar ki. Burda düğünle evleniyor zaten. Benim de 1 ay önceden nikah kıydıran arkadaşlarım var, 1 ay sonra düğün yapıyorlar mesela o olabilir bir durum ama bu kızın düğünde nikahı kıyılacak. Evlenip arkasından oynayıp kurtlarını döküp ayrı arabalara binmekte bana çok anlamsız ve saçma geliyor.

bizim aile büyükleri de aynı öyle söyledi canım. düğün nikah olucak kız eve geri gelmez dediler. artık o gün ne denirse ona uyucaz.
biz bikaç gün çeşmeye gitme taraftarıyız bakalım

bizim aile büyükleri de aynı öyle söyledi canım. düğün nikah olucak kız eve geri gelmez dediler. artık o gün ne denirse ona uyucaz.

Aynen öyle canım sen gelinliğinle çıktığın eve tekrar gelinliğin ile mi döneceksin? Sonra gelinliğini çıkarıp pijamalarını giyip uyuyacak mısın? Böyle saçma şey mi olur tabi ki eşinle birlikte evinize gideceksiniz başka türlüsü olmaz zaten.

evet canım işte hem 2 düğün hem de arada böyle 1 hafta olunca böyle zorluk oluyo

Lovely Allah evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Herşeyin birbirinden güzel : ) O beyaz koltuklara örtü düşünüyor musun? siz sizeyken.

inçiceği resmi nikahın kıyıldıktan sonra kim tutar sizi Tabikide aynı evde kalın

İnciciceği bu arada gittiğin düğünde de süper olmuşsun, elbise çok yakışmış saç modelide

Mercii nerelerdesin yaw arada bir cee diyip gidiyorsun? Nişanlının projeleri vardı, gerçekleştirdiniz mi? Sende bir ara tayin istiyordun sanırım o durum ne oldu?

Mercii nerelerdesin yaw arada bir cee diyip gidiyorsun? Nişanlının projeleri vardı, gerçekleştirdiniz mi? Sende bir ara tayin istiyordun sanırım o durum ne oldu?

Buralardayım ben canım asıl sen yoksun ortalarda. projeleri gerçekleştirdik canım şimdi bekleme aşamasındayız ama iyi olcak herşey gibi görünüyo. ben 3 seneden önce tayin isteyemiyorum maalesef şimdilik aynı okuldayım

canımmm ne durumdasın dizlerinin titremeleri başladı mı yavaştan arkadaşının iki düğününde de çok güzel olmuşsun 4 gün sonra gelinlik içinde de muhteşem olcaksın eminimmm ayyy hepinizle ayrı ayrı heyecanlanıyorum

Stankicim çoğunlukla oturma odasında oturacağız biz orası da hoş oldu çünkü. Salonda oturacağımız zamanda örtü örteceğiz. Aslında hiç sevmem örtülü oturmayı ama herkes o kadar çok söyledi ki kibar birşey diktirebilirim yine koltuklarımın rengine uygun ve modern. Kendimiz bile oturuyor olsak göz zevkimiz bozulmasın.

Beğenmenede sevindim canım ayrıca çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

inçiceği resmi nikahın kıyıldıktan sonra kim tutar sizi Tabikide aynı evde kalın
demi ama
İnciciceği bu arada gittiğin düğünde de süper olmuşsun, elbise çok yakışmış saç modelide

çok teşekkür ederim şekerlerim sağolun

koşturmaktan diz titremesine zaman kalmıyor mercim yaa. ordan oraya ordan oraya. bacaklarım iflas etti. sabah erken yine eve gidicez. biraz market alışverişi yapalım, bi kaç parça eşya daha götürüyorum bide gelinliğimi eve bırakmıştık onu alıcam.
oyy inşallah yaa nasıl olucak meraklar içindeyim valla

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................3:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................18:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................26:123:​

İnciçiçeğim son 3 gün. İnsan heyecandan ölür herhalde. Ben şuan evimi güzelleştirmeye çalışmaktan heyecana vakit bulamıyorum ama sen artık yavaştan heyecanlanmaya başlamışsındır.

Bende bugün davetiyeleri ve gelinliğimi teslim alıyorum. Düğün mekanımızla da anlaşmaya gidiyoruz.

Bu arada dün kayınpederim aradı istediğim mutfak perdesi kumaşından yokmuş başka seçmem gerekiyormuş, halbuki tülünü de kumaşa uygun renkte seçmiştim ve takıldı o. Şimdi tüle uygun kumaş bulmam gerekecek.

benim bi arkadaşımın da burda ankarada nikahı oldu düğün gibi yaptı babası asıl büyük düğün izmir de oldu onu alıp gittiler ama kendi evinde kalmadı damadın teyzesinde kaldı düğünden sonra kendi evlerine gittiler resmi nikahı kıyılmış olduğu halde

Ama canım sen düğün gibi yaptılar diyorsun asıl büyük düğün İzmir'de diyorsun İnciçiçeğinin asıl düğünü burda, kayınpederinin çevresi için de orada yapacak o yüzden birlikte kalmalılar.

iki yerde de düğün oldu yemekli oynamalı nikah ankara da oldu aynı inciçiçeği gibi yani ankarada ki daha kalabalıktı... izmir e ben gidemedim düğün orduevinde olduğu için o zaman izin yoktu girmem için bende üzüldüm falan arkadaşım da şey dedş burdaki daha büyük daha şaşalı oldu sen üzülme demişti

iyi ki de biz aynı şehirdeyiz diye şükreidyorum yani çok zor uzaktan

Hım anladım canım sen nikah oldu düğün gibi dediğin için öyle söyledim ama onlar gibi yapan azdır yani canım sanmıyorum ben çoğunluk öyle yapsın. Diyorum ya 1-2 ay önceden nikah kıyılır düğün sonradır beklenilir ama oynamalı düğün ve içinde nikah olunca çok abes geldi. Aman haklısın iyi ki aynı şehirlerdeyiz, gelmesi bir sıkıntı olur, gitmesi ayrı sıkıntı iyi ki diyorum bende öyle olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…