katılıyorum canım benimHım anladım canım sen nikah oldu düğün gibi dediğin için öyle söyledim ama onlar gibi yapan azdır yani canım sanmıyorum ben çoğunluk öyle yapsın. Diyorum ya 1-2 ay önceden nikah kıyılır düğün sonradır beklenilir ama oynamalı düğün ve içinde nikah olunca çok abes geldi. Aman haklısın iyi ki aynı şehirlerdeyiz, gelmesi bir sıkıntı olur, gitmesi ayrı sıkıntı iyi ki diyorum bende öyle olmamış.
Nenacım hayırlısı olsun güle güle giysin. Bizde bu cuma alacağız kısmetse. Hatemoğlu, Altınyıldız'a ve Sarar'a bakacağız bizde. Umarım gönlümüze göre bir şey buluruz.
Bu arada gelinliğim muhteşem olmuş. Dün almaya gittik ama belim çok ince olduğu için bel boşlukları oluşmuş, daraltılmaya gitti gelinliğim, yalnız boyu alınınca öyle güzel olmuş ki anlatamam sizlere. Çok beğendik hepimiz. Gerçekten çok zevkli bir gelinlik seçmişim bir kez daha anladım bunu.
Bu arada dün benim düğün mekanım tutuldu. Sözleşmemiz yapıldı, paramızı verdik.
Düğün yerim İzmir Hilton Oteli'nin karşısındaki Gürel Tower'ın teras katı olan Roof Garden'da olacak. Yemekli ve içkili.
Fotoğrafçımız için ise Ümit Kavak ile anlaştık. Kendisi ödül almış bir fotoğrafçı hatta fotoğrafları facebookta kaç kişinin kapak fotoğrafı.
Bu fotoğrafını facebookta görmeyen yoktur herhalde.
Tüm gün evden kuaföre, kuaförden araba süsletmeye, evden çıkışıma, nikaha, dış mekan fotoğraflarıma ve düğün kısımlarında tüm gün yanımda olacak.
teşekkür ederim lovely gönlümüze göre bir damatlık bulduk hemde daha hiç bir yere bakmamıştık nişanlıgını damattan almıştım iyi de bir para vermiştim nikahta da giyer diye ama çok zayflamış benmki emanet duruyordu mecbur aldım,söz kıyafetni pierre cardinden almıştık o da çok iyi bir fiyattan %50 ye düşmüştü gecen yıl onada sıgmadı küçük geldi pantolonu anlıcgn bu şimdi aldgmz ara beden ve hepsinden şık okadar marka gezdik geçen yıl bunun kadar hosuma giden bir model olmadı yaka satenı cok kararında süsü boncugu sim i yok zaten bnmkide giymez öyle aldgmz takımı ileridede kullanabılecek cok amaclı bir model oldu hosuam gitti
bende gelinliğimi 10 gün sonra alıyorum bnmkide çok güzel oldu dün gördüm ama giyemedim yaka işlemeleri bitmedi bitmek üzereydi gecerken baktım ne aşamada die ama ona askı yaptırıcam ya benı cok mu kapatıcak bilemedm belkide straplez gyicem nişanlım yakan cok kapalı olursa askı yaptırma ne o öyle dedi hiç biyer gözükmicek ama ben çok ince bir bayan dilimki böyle sende durdugu gibi durmuo straplezler bende lovely et et görünüp kimsenın göz zevkini bozmak ıstemem o yuzden kapalıda olsa askıları taktırıcam 64,5 kg gelın oluyorum ne acı bi durumgerçi nişanlım sürekli moralimi düzeltme modunda ama olsun veremedm incecik olamadım kaderrrr...
seninde gelinliğini tahmin edebiliyorum eminim ki güzeldir boynunada minik bir kolye çok şık durur lovelymmmm
damatlıgıda sarar a bakın nişanlına göre orda çok model olablır gerçi askerden döndüğünde baya bi zayıfmış öyle diodun hala o kilodaysa pierre cardin slimfit modelleri cok ideal onun dışında hatem oglu nasıl bir yer bilemiyorum hiç bakmadım
mekan çok cici çok mutlu bir gece geçircegnize şüphem yok ben malesef böyle bir organizasyon yapamadım benim yerimede tadını cıakrın lütfen... bütçemiz elvermedi çok isterdm ama napalım ileride inşallah cocuguma boyle bir şey yaparım
fotografcıyıda bılıyorum canım sabahtan aksama kadar senınle he süper, bende ayarladım ama sadece dış mekan çekimi yaptırcam o fıyat bize cazip geldi... gelin arabamıda ayarladım opel korsa nın en yenı modelı sıyah galıba baya güzel bi araba...
böyle işte pazar günü çeyizim gidio koltuklarım bu cuma gelıo tv m de öyle her sey c.tesi yerli yerini buluo evimi çok merak ediyorum nasıl olucak ben sade yapmadım baya bi renkli oldu güya evim bembeyaz olcaktı renklerde tamamen u dönüşü yaptım umarım tercihlerim beni yanıltmamıstır görücez... ayy cok konustum ufff yoruldum yazarkennn
Canım sizde nikahtan sonra eğlence düzenleseniz olmuyor mu? Gelmek isteyenler kendi ödese mesela. İzmir'de bu tarz çok yer var. Canlı müzik yapıp yemek servisi sunan. 10 kişi bile olsa eğlenilir bence canım.
Nişanlım askerden geldiğinde çok iyiydi ama kilo aldı zaman içerisinde. Ben ise verdikçe veriyorum. Omuzlarımda kemiklerim var. Göbeği düzledim gene. Kaburgalarımda eğilince gözüküyor ama çirkin bir zayıf değilim öyle ve kilo vermek içinde hiç bir şey yapmıyorum açıkçası sadece bu koşturma ve telaşe beni yoruyor zayıflatıyor bir de doğru düzgünde bir şey yiyemiyorum artık iştahım kesildi. Dün napıcaz diye panik oldum gelinlikçide. Ne yapayım bir şey söyleyin, sünger mi koyayım o boşluklara, içime büstiyer mi giyeyim süngerle mi dolduralım ne yapalım diye dönüp durdum gelinlikle. Hiç biri olmazmış daraltmaya gidecekmiş. Duvaklarımı aldım, 2 taç aldım, takı kurdelelerimi ve takı kesemi aldık. Bir takı kesesi yapmışlar öyle güzel ki gelinliğimle takım. Onun akşam fotoğrafını çekeyim sizler için. En çok ona bayıldık.
Fotoğrafçım o kadar tatlı biri ki benim gibi hızlı hızlı konuşuyor.Nişanlım traş olurkende gidecek yanına. Alaçatıya gidelim mi diye düşündük ama nikah saatime yetişememe durumu olur diye vazgeçtik. İzmir'de çekileceğim muhtemelen.
Gelinlik içinde sıkma üzme kendini, herkes zayıf gelin olacak diye bir kaide yok. Daha zamanın var aslında zayıflayabilirsinde istesen ama biraz azimli, kararlı ve istikrarlı gitmelisin bence. Daha 25 gün var ben bu kadar zaman içerisinde 5 kilo verebilirim istesem mesela. Nestle Nesfit, tuz, şeker, ekmek yok. Bol su içerek ve tabi evde yapacağın yarım saatlik spor ile bu mümkün.
lovely hızlı konuşuyor dedin ya senin görsel olacağını tahmin etmiştim hızlı konuşan ve detaya önem verip gördüğünü unutmayan insanlar görsel grup bende öyleyim aynı anda çok iş başarabiliyorsundur :)))))
öncleikle herşeyi halletmişsin canım maşalllah, düğün mekanını çok beğendim fotocuda belki sizin fotoları koyar sen balayına gidince bakarız bizde
benim nişanlım askerden gelince göbeğini eritmişti ama ramazanda hergün eve giderken şerbetli tatlılar almış, ymeiş haliyle büyüdü büyüdü göbek ben ise oruçta eridim belim yok 60 normal ebatsa 60 tan minik benim bel, üst bölgem çok çirkinleşti dümdüzdende beterim oyuk oluştu göbeğpimde yani içine göçti sarkar diye korkuyorum artık
damatlığa gelince nena mağazayı merak ettim pendik tarafındamı, almanıza sevindim nişanda nişanlım sarardan aldı 600 tl ye, biz şimdi istinyedeki damat twene gidicez ordan alıcaz biraz daha büyük kalıp çalışıyorlar sade şık bişi alcaz kenarı saten olsa bile sonradan kaldırabilinir model olsun benimki taksa taksa harfli kol düğmesi takar, öyle taşlı simli şelere gelemez zaten
sizinde damatlığı ve diğer herşeyi halletmenize sevindim canım inşallah evinde içine siner
PENDİKTEN ALDM CANIM DÜKKANIN ADINI ANIMSAYAMADM ÖNÜNDEN GEÇERKEN BAKAYIM SÖYLERİM..19 mayıs caddesinde greyder n karşısına denk gelio...twen's e bakın lovelyede onu dedım hem şık hem istedgnz ölçülerde bulursnz...
giz sende cok zayfmıssın tombişlikte iyi dil okadar zayflıkta azcık kılo al yoksa gelınlık ustunden düşer:)
Canım sana da paylaşırım tabi.lovely evini paylaştı mı, bana da paylaşsa
Nenacım hayırlısı olsun güle güle giysin. Bizde bu cuma alacağız kısmetse. Hatemoğlu, Altınyıldız'a ve Sarar'a bakacağız bizde. Umarım gönlümüze göre bir şey buluruz.
Bu arada gelinliğim muhteşem olmuş. Dün almaya gittik ama belim çok ince olduğu için bel boşlukları oluşmuş, daraltılmaya gitti gelinliğim, yalnız boyu alınınca öyle güzel olmuş ki anlatamam sizlere. Çok beğendik hepimiz. Gerçekten çok zevkli bir gelinlik seçmişim bir kez daha anladım bunu.
Bu arada dün benim düğün mekanım tutuldu. Sözleşmemiz yapıldı, paramızı verdik.
Düğün yerim İzmir Hilton Oteli'nin karşısındaki Gürel Tower'ın teras katı olan Roof Garden'da olacak. Yemekli ve içkili.
Fotoğrafçımız için ise Ümit Kavak ile anlaştık. Kendisi ödül almış bir fotoğrafçı hatta fotoğrafları facebookta kaç kişinin kapak fotoğrafı.
Bu fotoğrafını facebookta görmeyen yoktur herhalde.
Tüm gün evden kuaföre, kuaförden araba süsletmeye, evden çıkışıma, nikaha, dış mekan fotoğraflarıma ve düğün kısımlarında tüm gün yanımda olacak.
Giz'im beni tarif etmişsin.
Sedulu'm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim, yolun düşerse gel birlikte bir kahve keyfi yapalım orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?