347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Pernic bakacağız canım Altınyıldız'a cuma günü.

Ayyy benimde haftaya cumartesi kına gecem. Az kalmış yahu.

Pernic bakacağız canım Altınyıldız'a cuma günü.

Ayyy benimde haftaya cumartesi kına gecem. Az kalmış yahu.

geçmişi okudum kızlar hemde bayağı bi geri gittim benim düğünümden de taaaa geriye lovely nin nişanlısının iş arayıp giz inkinin hemen gelir gelmez işe girdiği inciçiçeğinin depresif günler geçirdiği sayfalara canım sıkıldı okuyayım dedim neler paylasşmışız yawwww ben aranıza geçen sene bu zamanlarda katılmıştım.... ilk gittiklerinde bilmiyordum burayı eylül ün ortalarında gelmiştim aranıza iyi ki de gelmişim

Kızım sende açıp askerden döndükleri günleri okuyaydın ya o sayfalar çok güzel ben okuyup okuyup duygulanıyorum o sayfalarda. Bol bol da gülüyorum Nena duvara kıstıracakmış falan da filan neler yazmış bizim Nena. Evlenince düşünemiyorum neler yapar.

onları da okudum komedi ya Nenayı bi kaç gün sonra uygulamaya geçince göreceğiz bende öyle diyordum yaparım ederim diye de o olay hiç de öyle cırt diye yapılacak bişey değilmiş

nenacığım hayırlı olsun ne güzel denk gelmiş beğenmişsiniz de, zaten bir şeyi aradın mı bulamazsın denk gelmesi süper olmuş.

lovely düğün mekanın hayırlı olsun çok güzel bir yere benziyor, düğünün çok güzel geçecek inşallah öyle görünüyor.

canlarım geçmişe şöyle bir göz gezdirdim hepinize çok çok çok teşekkür ederim

1 seneyi geçkindir burda hep beraberiz beni yalnız bırakmadığınız içinde ayrıca teşekkürler

iyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışım sizi çok seviyorum artık ne zaman girerim bilmiyorum nenam ve lovelym size de ömür boyu mutluluklar diliyorum inşallah harika bir düğün geçirirsiniz

ayrıca lovelym düğün mekanına da bayıldım harika bi yermiş hayırlı olsun

o kadar yorgunum ki anlatamam size güzel şeyler yazmak isterdim ama aklım durmuş durumda idare edin artık beni

görüşmek üzere...

Canım bizde seni çok çok çok seviyoruz. Tüm güzellikler seninle olsun ama bizi ihmal etme yoksa seni çok özleriz. Şimdiden çoook tebrik ediyor ve kutluyorum. İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................1:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................16:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................24:123:​

huu huuu huuu ben geldimmmm 6 günlük yatış planım var kızlarrrr o sebeple keyfim yerinde :)

incicegm seni seviyoruz kocişinle bol koklaşmalar ve mutlluluklarrrr yupppi sıra lovely de sonra bendeeeeeeeeeeeee

kız hüm ne o öyle cırt die olmuo bılmem ne dıe olmuo ben neler yaparım aklın uçar ben sen gibi ödlekmiyim kızım almim ayagımn altına

eski şeyleri okumayın beni utandırmayın kızlar

puknas saol kusum

sedulu sanada aizmirde bolll gezmeler bende izmir i çok özledim ilk fırsatta o taraflara akmak istiyorum

Göreceğiz canım uygulamada ödlek misin değil misin

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn

Bir şey olduğu yok, bazı şeylere sus sus sus artık yordular. Bende açıp ağzımı yumdum gözümü 2 gündür konuşmuyoruz nişanlımla.

gerginlikler olacak evet bizim de oldu ama 2 gün konuşmamak erkekler rahat eminim sizde de sorun budur sen herşeye koşmaya herşey en iyisi olsun diye çabalarken o rahat davranıp aman olur amann sende çok abarttın uzattın diyordur sende buna sinir oluyorsundur

Evimize hediye alınıyor, evet hediye bu ama alan halası. Kaldı ki ben alınmasını istemedim ama madem benim evime alıyor götürür bana beğendirir ya da parasını verir siz gönlünüze göre alın der. Kayınvalidemde evimin anahtarı evde olmamamı fırsat bilip girip çıkıyor. Dün adamlar geliyor telefona istiyorum değişim olur mu diye adamları telefona vermiyor, değiştirirsek ayıp olurmuş falan da filan ne yapıyor ediyor kurduruyor. Şimdi arıyorum mağazayı internetten alınmadıysa değişim olmuyor diyor. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü nişanlıma. Ben değiştirip 3-5 kuruş fazla ekleyip üstüne belki daha güzel bir şey alıcam. Beni bıktırdılar artık.

Bu ara gerilip duruyoruz zaten. O bana kızıyor, ben ona kızıyorum. Dün davetiyeleri teslim alıyor beni aramıyor bile ya da bize getirmiyor. Bu ara çıldırıcam.

Bu ara gerilip duruyoruz zaten. O bana kızıyor, ben ona kızıyorum. Dün davetiyeleri teslim alıyor beni aramıyor bile ya da bize getirmiyor. Bu ara çıldırıcam.

anladım canım haklısın benim de k.validem kendi kafasına göre salonun perdelerini yaptırdı sırf onlara yakın yer ev tutmadım diye işte yapıyorlar böyle hatalar oğullarını kaybetme korkusu... seninki de tam o tavırlarda bulunuyor o eve girme işini hiç bepenmedim alın anahtarı onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…