347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ
Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................8:123:
Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................16:123:
lovelylmmmm bir an önce balayından dön ben gideyimmmm valalahada seni bekliyorum heevlensene kızımmmmm
Kızım gitcem gari artık az kaldı ama ama ben evimi de özlerim ki.
hepimiz özlicez evimizide az tatil yapalım gezelim tozalım kocalarımzla başbaşa kalalım her şey yapalım yani...
günaydın kızalaarr
nenacımm burlardayım ben aslında hepte yazmıyorum :)
lovely o ojelerden bize de mi ayırsan neeeeeeemuhteşem görünüyorlar yaa fikir çok güzeell
inciceciğim gelmiş ve gitmiş acaip merak ediyorum gelinliği gelince ekle oh çok şükür atlattınız canım
lovelym sende benim gibi kilo verenlerdensin, valla stres olsun olmasın hergün kilo veriyorum gibi geliyor bana nişandan sonra hele çok zayıfladım düğünü düşünemem belim hele kurudu kaldı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum herhalde son anda alırım bende gelinliği
kına içinse herşey çok güzel olacak, dışarıdan sipariş vermekle en iyisini yaptınız canım sakin ol müzikler çalıcak millet oynuyacak, şu sıra ankaranın bağlarında oynuyor miller ilginçtir yeni türedi o şarkı
melekcadı inşallah güzel haberlerle gelirsin canım erkek arkadaşın güzel bir işe girer inşallah
bir tek o olmaz dur bebişimm düğün geçsin nikah şekeri falan daOyyy canımın içisi ben sana kargo yapayım.
kız ne yenisi eskidi bile ankaranın bağları
Eki Görüntüle 795074
Eki Görüntüle 795075
Eki Görüntüle 795076
Eki Görüntüle 795077
Size resim eklemeden uyumak istemedim. Kına ojelerimi ve hediye kınalarımı kendim tasarladım ve yaptım umarım beğenirsiniz. Şuan çok uykum geldi yazdıklarınıza cevap veremiyorum yarın yazacağım.
canım ne bileyim ben angara bağlaırnı daha yeni duydum düşün o derece uzağım piyasaya
lovelym hangi programı kullandın indirmek için canım
canım ne bileyim ben angara bağlaırnı daha yeni duydum düşün o derece uzağım piyasaya
lovelym hangi programı kullandın indirmek için canım
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Pernic sağol canım beğenmene sevindim.
Aldem toplu kargo yapacağım sana küçük bir koli göndermem gerekecek.
Dün kuzenim evime de kendi üzerime takmam içinde çengelli iğneli nazar boncuğu almış.
bugün benim doğumgünümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?