347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohhh ohhh yarın lovelylımın kınası var hep aklımd aolucaksın umarım gönlünce eglenirsin yavruşşşş

ojelerde cici kınalıklarında begendım

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................8:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................16:123:​

lovelylmmmm bir an önce balayından dön ben gideyimmmm valalahada seni bekliyorum he evlensene kızımmmmm

Kızlar çok teşekür ederim inşallah harika geçer.

Giz'im Anakara'nın Bağlarını indirdim bende canım. Daha ne şarkılar var anlatamam size.

Ayağına pembe şalvar giyer falan gibi. Oynak bir sürü parça indirdim.

Son düzenleme:
Nenakuş indirdim ben o müziği süper ama kına gelirken çalınabilir çok hareketli oynamalık değil.

günaydın kızalaarr
nenacımm burlardayım ben aslında hepte yazmıyorum :)
lovely o ojelerden bize de mi ayırsan neeeeeee muhteşem görünüyorlar yaa fikir çok güzeell

kız ne yenisi eskidi bile ankaranın bağları

canım ne bileyim ben angara bağlaırnı daha yeni duydum düşün o derece uzağım piyasaya

lovelym hangi programı kullandın indirmek için canım

Giz çok basit bebeğim hemen anlatıyorum.

Youtube açıyoruz. Yanına da yeni bir pencere açıyoruz. Açtığımız yeni pencereden google amcaya giriyoruz ve youtube converter yazıyoruz. Aramada çıkan ilk siteye giriyoruz. You tubedan seçtiğimiz video linkini adres çubuğundan kopyalayıp youtube converter sayfasındaki adres alanına yapıştırıyoruz ve dönüştür diyoruz. Youtube da seçtiğimiz video klip mp3 formatına çevrilmiş oluyor. Download tıklayınca da hoop 10 saniyede bilgisayarının karşıdan yüklemeler bölümüne kaydediliyor.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

Pernic sağol canım beğenmene sevindim.

Aldem toplu kargo yapacağım sana küçük bir koli göndermem gerekecek.

Dün kuzenim evime de kendi üzerime takmam içinde çengelli iğneli nazar boncuğu almış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…