347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nena düğünde zaten sadece saç yaptıracağım, makyaj malzemelerimi alıp kendim yapacağım makyajımı. Hiç aynı stresi yaşamaya gerek yok.

Nena düğünde zaten sadece saç yaptıracağım, makyaj malzemelerimi alıp kendim yapacağım makyajımı. Hiç aynı stresi yaşamaya gerek yok.

evet kendin yap nedir senin şu makyözlerden çektgn ben anlamadım ki... yani hem makyaj yapamayıp hem nasıl kuaför salonlarında çalışabiliyorlar ben bilmiyorum... sen zaten kendin yapacaktın makyajı sonradan u dönüşü yaptın kuaföre yaptrcm dedin bencede en doggru karar kendin yapman

zaten gelin adaylarını cok abartı makyaj yapıp maymuna ceviriyorlar en sevmediğim şey halbuki kime çok makyaj yaparsan yap bsye benzemıosun bende kendıme nıkahta pastel tonları hafıf renkler yaptrcm sade ve masum görünmek istiyorum...

Selamlar kızlar.
Lovelycım ılk etap bitti şimdi düğünde.
Ben eminim ki kınan harıka gecmıstır ama sen ince detaycısın ya ondan öyle dusunuyorsundur.
Düşürme hadi modunu.
Kuaför konusuna gelecek olursakta nokta atış Kemal& Mustafa geldı aklıma.Kuaför olarakta İzmirin en iyi kuaforu biraz fazla pahalı ama inanılmaz yapıyorlar.Sen kendım yaparım dıyorsan ayrı tabii.

Ya evet kendim yapacaktım çünkü kendim yarım saatte makyaj yaparım çok güzel olur. Hatta ısrarla çevrem bu işin belgesini alıp bu işi yapmamı istiyorlar ama nedense ben sadece nişanımda kendimi riske atmadım. İstemede de aynı şey başıma geldi ama akıllanmadım ki yine gittim birine teslim ettim kendimi. Fondoteni süngerle sürenden bir cacık olmaz zaten orda kalkmam lazımdı.
Bugün akşam malzemelerimi alıp kendim yapacağım cumartesi günü. Sadece saç yaptıracağım onda da topuz falan değil açık bıraktırıcam. Çünkü hiç yakışmadı yüzüm bir avuç kadar. Fare gibi oldum. Stresten kilo verdim zaten iyice kına elbisemin içinde bile sallandım.

Oy nazarlar deymis guzel gelinimize ya dugun gunu sabah evden cikarken mutlaka tak nazar boncugunu butun gun de hic cikarma lovelycim bende eskiden inanmazdim boyle seylere ama cidden oluyo

Canım saç konusunda mecbur kuaföre gideceğim ama makyaj konusunda kararlıyım yaptırmayacağım. Çünkü yüzüm küçük bana uygun makyaj yapamıyorlar. Kınam muhteşem geçti o kadar güldük eğlendik ki anlatamam ama başlarda çok talihsizlik yaşadık işte ama inşallah düğünüm güzel geçecek inanıyorum.

Oy nazarlar deymis guzel gelinimize ya dugun gunu sabah evden cikarken mutlaka tak nazar boncugunu butun gun de hic cikarma lovelycim bende eskiden inanmazdim boyle seylere ama cidden oluyo

Sorma Mercim hemde ne nazar annem bile tanıyamadı kızını ama gelince ben herşeyi bozup yeniden yapınca iyi oldu.

Kızlar yarın arkadaşımın önerdiği kuaföre saç makyaj provasına gideceğim. İnşallah önerdiği kadar vardır çünkü arkadaşım çok zevkli bir kız. Yarın gelişmeleri anlatacağım burası da içime sinmezse cumartesi makyajımı kendim yapacağım.

Canım benim yaa, olsun daha kötü bişey olcağına senin atlatabilceğin bişey olmuş benim başımaa gelse oturup ağlardım heralde, banada ağır makyaj hiç yakışmıyor azcık fazla bişey sür yüzüme sanki boya küpüne düşmüş gibi oluyorum benimde yüzüm küçük normaldede çok makyaj yapamam zaten bu yüzden, yine sen iyi yönetmişsin kriz anını kendin düzeltmişsin, iyi yanından bakalım düğünde olsaydı vaktin daha az olucak fotoğraf çekimi için falan daha kötü olurdu şimdi hem kötü tecrüben o gün dikkatli davranmanı sağladı polyanacılık yapalım biraz :))) fotoları merakla bekliyorumm

Son düzenleme:
selam kızlaaaar ben geldiiiiimm, günaydınlar herkese..

nenacığım davetiyen ve nikah şekerlerin çok tatlı evinde hazır sayılır ne güzel tabi eksikler olacak onlarda halledildi mi tamamdır.

melekcadi erkek arkadaşının mülakatları nasıl geçmiş bir haber var mı? umarım olumludur.

inciçiçeğim iki düğünüde atlattın çok şükür artık kocişinle bir ömür boyu huzurla mutlulukla yaşa inşallah

lovely ojeler çok tatlı olmuş güzel bir fikir ellerine sağlık. kına gecende yaşadığın talihsizlik çok sinir bozucu gerçekten ben olsam bir ağlardım herhalde sinirden. kriz anını güzel bir şekilde atlatıvermişsin tebrik ederim düğününe her şey daha güzel olur umarım.

pernic geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım benim nice mutlu senelere inşallah tüm sevdiklerinle

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................4:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................12:123:​

Lovely yaa vala göz kalıyo sendeee, aslında bu makyaj işinde nişandan muzdariptin keşke baştan kendin yapsaydın stress olmasaydınn.
saçı nasıl beceremediler o da ayrı mevzu.
giderilemeyecek bir talihsizlik olmasın. baştan stress olmuşsun ama fesat insanları sevindirmemişsin ona şükür maşallah eğlenceli geçmiş işte, sıraa asıl gündeee

maşallah canım benim.. aksilikler olması kötü olmuş ama olsun sonu güzel olmuş... bence senin kuaföre makyaja bile ihtiyacın yok kendin zaten çok güzelsin hafif bişey bile seni muhteşem yapar eminim ki

Canım daha haber yok bakalım bekliyoruz bizde sabırsızlıkla inşallah olumlu olur:)

Sorma canım ya ben o gözleri varya... Nişanda değil de istemede aynı olayı yaşadım o yüzden nişanda yaptırtmadım. Şimdide kına gecesinde tecrübe yaşadım, düğünde aynı hatayı yapmıcam.

maşallah canım benim.. aksilikler olması kötü olmuş ama olsun sonu güzel olmuş... bence senin kuaföre makyaja bile ihtiyacın yok kendin zaten çok güzelsin hafif bişey bile seni muhteşem yapar eminim ki

Perniccim teşekkür ederim canım. İşte insan özeniyor yine de ama hevesini kursağında bırakıyorlar.

Hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerim inşallah herşey gönlünüzce olurMakyaj konusuna denk gelince aynı fikirde oldugumu belirtmek istedim ayrıca merakta etmiyor degilim bende nasipse dügünümde kendim makyajımı yapmak istiyorum çünkü kuaförde yapılan makyajları hiç begenmiyorum far kullanmıyorum o yüzden oldugu kadar öz dogal bir makyaj tercih edecegim o gün geldiginde arkadaşlara danıştıgımda kuaför kadar güzel olamayacagını söylüyor iyide ben kuaförde yapılanı begenmiyorum işte :26:kendi malzemeleri alıp yapıcam deniycem olmadı kendi malzemelerimi götürüp sizin gibi prova yaptırıcam sadece Sizde bana tecrübe olacaksınız takipteyim inşallah çok güzel olur herşey bende sizden destek alarak kendim yaparım

bu evin eksikleri al al bitmiyor yahu

2 gündür çarşılara dünyanın parasını bıraktık annem yeter artık çıkmayın siz dışarı falan dedi

avizelerimizin takılmasını bekliyorum dip köşe temizlik yapıcam her yer her yerde oturuyoruz

ayrıca dersane araştırmasına geçte olsa başladık bugün bir kaç yerle görüştük en kısa zamanda karar verip kayıt olucam inşallah hem ev hem ders başarabilirim
henüz hamarat ev hanımı moduna giremedim nerden başlayacam bilemiyorum

geçersin geçersin zamanla nasıl gidiyor bakalım evlilik

Canım eğer saç makyaj provası yapan bir yer bulursan yaptır ve içine sinmezse makyajını kendin yap. Ben dün çok salaş bir yer buldum ama gerçekten güzel yapıyordu saçı ve makyajı. Hemde hiçbir ücret talep etmedi. Bir gözüme farklı bir çalışma yaptı, diğer gözüme farklı bir çalışma içime sindi çünkü istediğim yeri kendime göre yaptırttım ve bana da bıraktı hep atıyorum rimelini kendin sür dedi. Ben yine o gün makyaj malzemelerimi de götüreceğim ve rimel ve alığımı, gözümün altının aydınlatmasını kendim yapacağım.

Kuzum aman da aman ev hanımı olma yolunda mı ilerliyorsun sen yesinler. Nasıl geçti balayınız? Bende yarın izne çıkıyorum artık biraz yüzümü dinlendireceğim ve kilo almaya çalışacağım. Çok az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…