selamlar kuzucuklarım
hepinizi kocaman öpüyorum beğenileriniz içinde çok teşekkürler. fırsat bulduğumda albüm oluşturucam görmeyenler için
ufak tefek aksilikler hariç kınam ve düğünüm harika geçti ama nasıl olup bitti hiç anlamadım hemencik bitiverdi herşey. ağlamaktan helak olurum diyodum hiç ağlamadım sayılır ufak ufak gözlerim yaşardı ama sustum hemencik o kadarevden çıkarkende öyle çok sarılmayın susmam dedim neyseki bişey olmadan çıktık
gelinliğim 4 parmak kadar daraltılmıştı düğünden 1 hafta önce 3 gün kala giydim problem yoktu kuaförde bi giydim resmen içinde dönüyorum nasıl moralim bozuldu anlatamam. ordan burdan iple bağladık tam oturmadı üstüme ama idare ettik arkasınıda duvak kapadığı için pek belli olmadı
çekimde harika geçti fotoları merakla bekliyorum
hiç oyun oynamayan ben bir döktürdüm bir döktürdüm sormayın
düğünün ertesi gün yoğun istek üzerine afyona geldik biraz planlarımız bozuldu üzüldük ama burada adetmiş gelin eve gelirmiş. burası buzz gibi resmen donuyorum. zaten hasta da oldum boğazım çok fena yutkunamıyorum bile. bizde fırsat bulmuşken termale gelelim dedik pek alışkın değilim ama genede güzel
hafta sonuda burda ki düğün var hava da bozuyo inşallah burdaki de güzel geçer
evimize gitmeyi de dört gözle bekliyorum valla
nena ve lovely çok çok mutluluklar şimdiden herşey itedğiniz gibi olur inşallah
görüşmek üzere....
Nena çok çok mutlu oldum senin adına. Davetiyene bayıldım hatta şuan mailimde buna çok benzer bir davetiye var hatta tıpkısının aynısı karesi. Çok sade ve şık. Benimkide o kadar beğeni aldı ki anlatamam çok şık oldu gerçekten. Zevkli kızlarız vesselam.
Evinin fotoğraflarını merakla bekliyorum canım. Yerleşmene de çok sevindim. Gerçekten insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor. Benim eşyalarım ilk gittiğinde herşeyi salona koymuştuk. Yığmıştık diyim hatta. Böyle bakıp iç geçirmiştim bunlar nasıl yerleşecek allahım diye ama çok şükür herşey yerini buldu şimdi nerde eksik aksesuardı bibloydu tamamlıyorum ki ben onları bile önceden almış insanım ama hala eksik arıyorum.
Bizimde bugün ustaları götürüyor kayınvalidem eve. Elektrik tesisatı ve su elden geçecek. Sifonum bozuk, oturma odamın ışığı yanmıyor. Mutfağımın fon perdesi gelmedi. Dün salon koltuğum gitti. Cumaya kadar teslim edecekler geri. Leke vardı bir yerinde n'aptıysak çıkmadı. Tekrardan kaplanacak sanırım. Banyomda duşakabinin kenarlarına silikon geçmemişler su kaçırıyor, banyo göl oluyor. Silikon çekilecek. İşler bitmiyor bir türlü.
Bir de kınayı evde yapıyoruz benim müziğe ihtiyacım var ama ne çalacağımı bilmiyorum. Bana müzikler konusunda yardımcı olur musunuz?
İnciçiçeğim canımsın. Çok sevindim güzel geçmesine. Fotoğraflara da yansımış zaten. Hep mutlu ol canım benim. Bu arada çok geçmiş olsun kendine dikkat et. Benimde şu ara en korktuğum şey hasta olmak. Çünkü artık akşamları ve sabaha karşı İzmir'de de hava serinlemeye başladı. Saçları kurutup yatmak lazım yoksa boğazlar şişiyor hemen.
kızlar davetiyem ve nikah şekerim hazır ama fotoğraflarını çekebilme fırsatım olmadı bu aşagıda resimlerni paylaştıgım davetiyemin aynısı... nikah şekerim de çatlak cam die tabir edilen bu materyal içine 2 adet badem şekeri üzeri organze tül ama tül ü düz böyle pullu değil artı üzerindeki çiçeklerde pembe gül bu resimdeki çok benziyor die bunu paylaştım am bnmki minik açmış gül duruo öyle farzedin
Kızlar bu şarkı tam bana göreymiş.
Yeşim Salkım - Kına Gecesi
Haydi Kizlar Kalkin Göbek Atmaya
Oynamanin Geldi Vakti Saati
Hepimizin Nesesi Kina Gecesi
Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O
Sarki Türkü Fasilin Geldi Zamani
Calsin Dursun Haydi Oyun Havasi
Elbisesi Sirmali Pecesi Yarim
Dünyalarin Güzeli Gül Gelin Hanim
Mumlarini Dizelim Sinemis Hazir
Kinasini Yakalim Gelinimizin
Nesemize BinBir Nese Katmaya
Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O
Sarki Türkü Fasilin Geldi Zamani
Calsin Dursun Haydi Oyun Havasi
Elbisesi Sirmali Pecesi Yarim
Dünyalarin Güzeli Gül Gelin Hanim
selamlar kuzucuklarım
hepinizi kocaman öpüyorum beğenileriniz içinde çok teşekkürler. fırsat bulduğumda albüm oluşturucam görmeyenler için
ufak tefek aksilikler hariç kınam ve düğünüm harika geçti ama nasıl olup bitti hiç anlamadım hemencik bitiverdi herşey. ağlamaktan helak olurum diyodum hiç ağlamadım sayılır ufak ufak gözlerim yaşardı ama sustum hemencik o kadarevden çıkarkende öyle çok sarılmayın susmam dedim neyseki bişey olmadan çıktık
gelinliğim 4 parmak kadar daraltılmıştı düğünden 1 hafta önce 3 gün kala giydim problem yoktu kuaförde bi giydim resmen içinde dönüyorum nasıl moralim bozuldu anlatamam. ordan burdan iple bağladık tam oturmadı üstüme ama idare ettik arkasınıda duvak kapadığı için pek belli olmadı
çekimde harika geçti fotoları merakla bekliyorum
hiç oyun oynamayan ben bir döktürdüm bir döktürdüm sormayın
düğünün ertesi gün yoğun istek üzerine afyona geldik biraz planlarımız bozuldu üzüldük ama burada adetmiş gelin eve gelirmiş. burası buzz gibi resmen donuyorum. zaten hasta da oldum boğazım çok fena yutkunamıyorum bile. bizde fırsat bulmuşken termale gelelim dedik pek alışkın değilim ama genede güzel
hafta sonuda burda ki düğün var hava da bozuyo inşallah burdaki de güzel geçer
evimize gitmeyi de dört gözle bekliyorum valla
nena ve lovely çok çok mutluluklar şimdiden herşey itedğiniz gibi olur inşallah
görüşmek üzere....
Nenam kuzum benim davetiyeme çok benziyor davetiyen çok şık çok tatlı
nikah şekeri de çok ciciymişçok az zaman kaldı kına için özel kıyafetlerin falan hazır mı onları çok merak ediyorum ben
Valla kimse bana çekmemiş ki bir foto ekleyim yok.
Gelinliğimi alamadım bugün yine ama iyi ki alamadım diyorum çünkü sevgili İzmir Bianco Vita ailesinin güler yüzlerini tekrar gördüm. O yüzden aksiliklere üzülmüyorum bile. Hatta aksilik demiyorum. Üzerinde durmuyorum ki çok titiz bir insanım ama moda evime sonuna kadar güveniyorum. Hepsini çok seviyorum. Canım oldular hepsi benim. Ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az ama yine de söyleyeceğim. Sevgili Özge Hanım ne zaman telefon açsam, ne istesem anında yerine getirdi. Hiç ikiletmedi beni o yoğunluğu arasında. Şems Hanım nedendir bilmem ama bana muhteşem bir enerji veriyor onun gül yüzü. Ve adını hatırlayamadığım diğer genç arkadaşlar hepsi o kadar içtenler ki... Veee benim canım Nihal'immm. O bambaşka biri, çok başarılı, süper bir insan. İşini bu kadar iyi yapan başka birini daha görmedim ben. Güzel yüzünü, kalbini, çalışkanlığını, içtenliğini herşeyini çok sevdim ve sonsuz güveniyorum ona. İzmir Bianco Vita benim ailem oldu. Oraya gittim mi kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kapıdan gülerek girip gülerek çıkıyorum. Her sene nikah mı tazelesem dedirten yer bana. Bilmiyorum bu yazımı okurlar mı ama bir gün görürlerse onları çok sevdiğimi hiç unutmasınlar...
Ece
günaydınlarrr canımcımlarrrr
perniccim bnm özel kıyafetlerim hazır 3 yöresel 3 abiye bir de kaftan giycem ama abiyenin 2 tanesini eleyebilirim ya 7 tane giycem ya da 5 tane bakalım onların fotograflarını hep eklicem....
ne zaman vereceklermiş canım
Gelinliğimi alamadım bugün yine ama iyi ki alamadım diyorum çünkü sevgili İzmir Bianco Vita ailesinin güler yüzlerini tekrar gördüm. O yüzden aksiliklere üzülmüyorum bile. Hatta aksilik demiyorum. Üzerinde durmuyorum ki çok titiz bir insanım ama moda evime sonuna kadar güveniyorum. Hepsini çok seviyorum. Canım oldular hepsi benim. Ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az ama yine de söyleyeceğim. Sevgili Özge Hanım ne zaman telefon açsam, ne istesem anında yerine getirdi. Hiç ikiletmedi beni o yoğunluğu arasında. Şems Hanım nedendir bilmem ama bana muhteşem bir enerji veriyor onun gül yüzü. Ve adını hatırlayamadığım diğer genç arkadaşlar hepsi o kadar içtenler ki... Veee benim canım Nihal'immm. O bambaşka biri, çok başarılı, süper bir insan. İşini bu kadar iyi yapan başka birini daha görmedim ben. Güzel yüzünü, kalbini, çalışkanlığını, içtenliğini herşeyini çok sevdim ve sonsuz güveniyorum ona. İzmir Bianco Vita benim ailem oldu. Oraya gittim mi kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kapıdan gülerek girip gülerek çıkıyorum. Her sene nikah mı tazelesem dedirten yer bana. Bilmiyorum bu yazımı okurlar mı ama bir gün görürlerse onları çok sevdiğimi hiç unutmasınlar...
Ece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?