347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzummm hg ne güzel yazmışsın her şey harika geçmesine çoook sevindim ömür boyu mutluluklar dilerim canımm benim... dikkat et taze gelin öyle çok hasta olma bogazın agrıosa 1 pastil al iyi gelir canımcım çok öptümmmm

Nena çok çok mutlu oldum senin adına. Davetiyene bayıldım hatta şuan mailimde buna çok benzer bir davetiye var hatta tıpkısının aynısı karesi. Çok sade ve şık. Benimkide o kadar beğeni aldı ki anlatamam çok şık oldu gerçekten. Zevkli kızlarız vesselam.

Evinin fotoğraflarını merakla bekliyorum canım. Yerleşmene de çok sevindim. Gerçekten insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor. Benim eşyalarım ilk gittiğinde herşeyi salona koymuştuk. Yığmıştık diyim hatta. Böyle bakıp iç geçirmiştim bunlar nasıl yerleşecek allahım diye ama çok şükür herşey yerini buldu şimdi nerde eksik aksesuardı bibloydu tamamlıyorum ki ben onları bile önceden almış insanım ama hala eksik arıyorum.

Bizimde bugün ustaları götürüyor kayınvalidem eve. Elektrik tesisatı ve su elden geçecek. Sifonum bozuk, oturma odamın ışığı yanmıyor. Mutfağımın fon perdesi gelmedi. Dün salon koltuğum gitti. Cumaya kadar teslim edecekler geri. Leke vardı bir yerinde n'aptıysak çıkmadı. Tekrardan kaplanacak sanırım. Banyomda duşakabinin kenarlarına silikon geçmemişler su kaçırıyor, banyo göl oluyor. Silikon çekilecek. İşler bitmiyor bir türlü.

Bir de kınayı evde yapıyoruz benim müziğe ihtiyacım var ama ne çalacağımı bilmiyorum. Bana müzikler konusunda yardımcı olur musunuz?

İnciçiçeğim canımsın. Çok sevindim güzel geçmesine. Fotoğraflara da yansımış zaten. Hep mutlu ol canım benim. Bu arada çok geçmiş olsun kendine dikkat et. Benimde şu ara en korktuğum şey hasta olmak. Çünkü artık akşamları ve sabaha karşı İzmir'de de hava serinlemeye başladı. Saçları kurutup yatmak lazım yoksa boğazlar şişiyor hemen.

canım lovelylim yaa eksik bitmez bende baya eksik varmış onu farkettim ama artık zamanla tamamlıcam şimdilik ellemiyorum örneğin salona tablo,konsol üstü aksesuar,ve salona bol yeşili olan saksı çiçeklerim lazım... banyoya dolap lazım ama yaptırmıcam buara cok para harcadık havlularımı falan lavabo altı dolaba temızlık malze. ise mutfaktaki boş bir dolaba yerleştirdim mutfaktada keza eksgm var koca koca şeyleri almış geçen kutuları acarken bı baktım ki çay kaşığım yok şaka gibineyse onuda alıcam...

bide bugun kapımızın kilidini değiştiricez çünkü kopyalaanmasından şüphelendik zamanında çalışanlar tüm dairelerin kilidini kopyalamış olabilir en azından ben öyle hissediyorum o yuzden bugun onu halledecegiz...

davetiyemi begendiğin için çok teşekkür ederim bende sadelikten yanayım abartı benim başımı agrıtıo hiç bsyde abartıyı sevmıyorum malesefff

sende ihmal etme o banyodakı kabini silikonlat bende mytfagmda bir mermer var onu silikonlatıcam ev sahibinie gecen bulasık makınam sıgmaynca dolaplardan esenettik o sebeple mermerle dolap hafıf ayrıldı... bıde dusunsene yenı eve grdık lovely eski ev olaydı ne kadr eksik gedik olurdu

kına müziğine gelince ben pek türk kınalarında bulunmadım ama sanırım demet akalın hande yener oynak müzikleri oluo sende aslında yabancılardan güzel bir parça listesi hazırlayablrsn bizim adetlermz farklı oldgu için ben pek yardımcı olamıyorum

maşallah canım çok güzeller nikah şekerinin aynısı görümcemde vardı o lavantalı yaptırmış ohhh herşey bitti zaman azaldı hade az kaldı canım

Yok canım bugün ustalar geliyor yapılıyor banyo falan.

Bu arada şarkı buldum. Sizinde şunu da koy dediğiniz olursa ekleme yapayım.

Fatih Ürek - Hadi Hadi
Fatih Ürek - Üçyüz Beşyüz
Fatih Ürek - Sus
Çekirge
Misket
Ankara'nın Bağları
İbrahim Tatlıses - Bir Taş Attım
Babutsa - Yanayım Yanayım
Babutsa - Tabi Güzelim
Burcu Güneş - Çile Bülbülüm
Bu Gece Barda
Abe Kaynana
Aman Bre Deryalar
Osman Aga
Bu Fasulya
Konyalım
Kaynanamın Adını Kuyruklu Yılan Koydum
Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu
Hande Yener - Bodrum'a da Gittik Beraber

Aklınıza gelen olursa düğünlerde şu da hoşuma gidiyor diye onları da ekleyeyim.

Kızlar bu şarkı tam bana göreymiş.

Yeşim Salkım - Kına Gecesi

Haydi Kizlar Kalkin Göbek Atmaya
Oynamanin Geldi Vakti Saati
Hepimizin Nesesi Kina Gecesi

Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O

Sarki Türkü Fasilin Geldi Zamani
Calsin Dursun Haydi Oyun Havasi
Elbisesi Sirmali Pecesi Yarim
Dünyalarin Güzeli Gül Gelin Hanim

Mumlarini Dizelim Sinemis Hazir
Kinasini Yakalim Gelinimizin
Nesemize BinBir Nese Katmaya

Kaynanasi Altinini Hazirlar
Gelinin Avcuna Koyar
Aglamasin Gelin
Gözyasini Silin
Bu Gecenin Ecesi O

Sarki Türkü Fasilin Geldi Zamani
Calsin Dursun Haydi Oyun Havasi
Elbisesi Sirmali Pecesi Yarim
Dünyalarin Güzeli Gül Gelin Hanim

Son düzenleme:

son 1 yıldır bizim kınalarda bu çalıo o aglamalı zırlamalı müzikler yok allaha şükür hiç sevmem isimlerini bile unuttum o dierlerinin ama geceyi bnce mahvedio gelini aglatan müzikler bu en güzeli bndede çalıcakkk ohhhhh

maşallah canım hadi bakalımmmmm asıl düğünden sonra uzun uzun konuşuruz inşallah

Nenam kuzum benim davetiyeme çok benziyor davetiyen çok şık çok tatlı

nikah şekeri de çok ciciymiş çok az zaman kaldı kına için özel kıyafetlerin falan hazır mı onları çok merak ediyorum ben

inciçiçeğimmm çok sevindimm herşeyin çok iyi geçmesine dikkat et afyonlarda kendine.

lovelym candan erçetin in vay benim halime diye bi şarkısı var çok seviyorum kınalarda onu. bide klasik ankara havaları iyi gider arkasına da biraz pop eklersin çok da güzel olur

nenacım da evini yerleştirmiş ohhh darısı tüm bizim gibi evsizlerinnnn başınaaa

Gelinliğimi alamadım bugün yine ama iyi ki alamadım diyorum çünkü sevgili İzmir Bianco Vita ailesinin güler yüzlerini tekrar gördüm. O yüzden aksiliklere üzülmüyorum bile. Hatta aksilik demiyorum. Üzerinde durmuyorum ki çok titiz bir insanım ama moda evime sonuna kadar güveniyorum. Hepsini çok seviyorum. Canım oldular hepsi benim. Ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem az ama yine de söyleyeceğim. Sevgili Özge Hanım ne zaman telefon açsam, ne istesem anında yerine getirdi. Hiç ikiletmedi beni o yoğunluğu arasında. Şems Hanım nedendir bilmem ama bana muhteşem bir enerji veriyor onun gül yüzü. Ve adını hatırlayamadığım diğer genç arkadaşlar hepsi o kadar içtenler ki... Veee benim canım Nihal'immm. O bambaşka biri, çok başarılı, süper bir insan. İşini bu kadar iyi yapan başka birini daha görmedim ben. Güzel yüzünü, kalbini, çalışkanlığını, içtenliğini herşeyini çok sevdim ve sonsuz güveniyorum ona. İzmir Bianco Vita benim ailem oldu. Oraya gittim mi kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kapıdan gülerek girip gülerek çıkıyorum. Her sene nikah mı tazelesem dedirten yer bana. Bilmiyorum bu yazımı okurlar mı ama bir gün görürlerse onları çok sevdiğimi hiç unutmasınlar...

Ece

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................9:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................17:123:​

ne zaman vereceklermiş canım

günaydınlarrr canımcımlarrrr

perniccim bnm özel kıyafetlerim hazır 3 yöresel 3 abiye bir de kaftan giycem ama abiyenin 2 tanesini eleyebilirim ya 7 tane giycem ya da 5 tane bakalım onların fotograflarını hep eklicem....

inşallah yani bi eklersin de görürüm evini de göremedim ben senin

ne zaman vereceklermiş canım

Muhtemelen pazartesi salı gibi verirler canım. 5 mi oldu 6 mı oldu bilmiyorum provaya gidiyorum ama dün sonuncusuydu inş. Belim ince ve kum saati gibi olduğu için bel boşluğu oluyor gelinlikte o halledildi. Aslında tek provada biterdi ama ben fabrikalarına gidemedim çalıştığım için, haftasonu da fabrika kapalı oluyor. O yüzden Nihal hanımla bir araya gelemedik bir türlü. Dün o artık benim yanıma geldi çünkü çok üzülmüş gelinliğimde sonradan problem çıkmasına. Taşlardan önce bir sorun yoktu çünkü. Taşlardan sonra drapelerim yukarı doğru kaydı potluklar oluştu. Sanırım bende zaman içerisinde biraz kilo verdim onun da etkisi var. Neyseki dün bir araya geldik problemigördü ve müdahale etti. O anda bile düzeldi ama dikilecek tabi.

Bu arada beni sormuşsun canım şuan çok heyecanlı hissediyorum.

Ne güzel bir izlenim bırakmışlar sende canım benim bile okuyunca gidip gelinlik alasım geldi ordan:)) aklımızda bulunsun çünkü bu tarz işlerde müşteriyi bu kadar memnun etmeleri tebrik edilecek bişey, gelinlik düğün aşamasının en zor en stresli anlarından biri bence çünkü o gece çok güzel olmak isterken küçücük bir aksilik bile tadını kaçırabilir insanın iyi bir tercih yapmışsın herzamanki gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…