347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Göçmenmisiniz canım siz? Fotoları ekle çok merak ettim kıyafetlerini:)

Canım teşekkür ederim. Aksilikler elbet olur ama pozitif olmak çok önemli ve güveni hissettirebilmek. Belki zamanımda olmasaydı telaş yapardım ama zaman olunca üzerinde durmuyorum. Çünkü biliyorum onlar hallederler. Gelinliğimi erken almam o yönden çok iyi oldu ve herkese de son ana bırakmamalarını tavsiye ediyorum.

Nena bende çok merak ediyorum kıyafetlerini. Benim kayınvalidemlerde göçmen ama onlarda yok bu tarz şeyler. Kıyafetlerini bizle de paylaş çok hoşuma gider yöresel kıyafetler.

Melekcadım erkek arkadaşın umarım istediği ve onun için hayırlı olacak bir yere girer canım. İş durumlarının ne kadar stresli zamanlar olduğunu bilirim. Ben düğünde çekmediğim sinir stresi askerden geldikten sonraki 2 ayda çekmiştim. O günleri hatırlamak bile istemiyorum. Kabus gibiydi.

lovelylimmm daha zayıflama kızım stres yapma her sey halloldu bak gelınlıgıne 1000 defa prova yaptın aaa ...

neyseki halletmişsin sevndm halledemeseydin senin huyunu bılıorum 10 kg daha verırdın stresten .. bende bu c.tesi akşam alıcam gelınlıgımı salı gunu son provama gıtmıstım çok şahane olmuş bnmkide ama daraltma maraltma olmadı bnde aynı kılomd aoldgm ıcın canan hanımd asaolsun bnmle cok ılgılenıo nenacım şöyle olsun nenacım böyle olsun diebende tabi nazlı bebek heyecandan kalbim kütküt yakışmadı dimi diyip durdum kızcagız artık baygınlık geçirecekti melek gibi oldun diyip durdu

melekcadıcım evet göçmenim bosnia herzegovina bizim kınalarda çok yöresel kıyafet giyilir ama ben 3 adetcik giyeceğim yeter sade ve şık kumaşlar alıp özenle diktrttim sizinlede mutlaka paylaaşacıgım yporumlarınızıda heyecanla beklıyorum zaten....

Gerçekten öyle canım.. Bende daha iş arama sürecindeyim karşılıklı stres içerisindeyiz, İki taraflı stres olunca daha çok geriliyorsun ve işin olmayınca önünüde net göremiyorsun..

Nenacım benim erkek arkadaşımda boşnak, o yüzden sordum:) Kıyafet değiştirmekte sürekli zor olur canım 3 tane yeter :)) Ben bir kınagecesine gitmiştim arnavuttu kız tarafı onlardada öyleydi kız 5 kıyafet değiştirdi , kızla beraber kuzenleri ve yakın arkadaşlarıda kıyafet değiştiriyordu onlarda, çok şaşırmıştım ben :)

evet cok zor ve yorucu ayrıca 2-3 kişi gydırıo seni saçlarımız,makyajımız hep özeldir agırdır biraz bozulmaması için giyinmek biraz meşakatlidir... evet yakın arkdşlar ve kuzenlerde giyinir yalnız o gyınenlerınde özelliği yeni gelin olmaları eğer gelinin koluna girenler yeni gelinse onlarda gelinle beraber kıyafet değişirler keyflidir bizim kınlarımız değerlerimize sahip çıkarız... sende bosnak gelını olucaksan yaşadın altının cok olur ben trabzonlulara gelın gıttım bana hıc bsy yapmadılar kıyafetlerımı bıle kendı annem dıktırdı

melekcadı erkek arkadasına mulakatta basarılar çok sancılı bir süreçtesnz iş bulabilicekmi stresi hiç bir şeye benzer o yüzden biraz sabırlı olmanızı temenni ederim... siz kastıkça iş bulamazsnz gibi gelir halbuki yoluna girer sıkıntı yapmayın...

Aa öylemi oluyor hiç bilmiyorum canım adetlerini ki :)) bende gelenekleri çok severim aslında.
YILDIRIM MAH KINA GECESİ (YELİZ) STÜDYO OSMAN ÇEKİMİ 0532 645 07 72 - YouTube

bu klipte bizim kına gecesini kısmen anlatmış böyle oluo ilerleyen saatlerde daha hareketli müziklerimz oluo vs...

Kız kıyafet değiştirdikte kızı bulcam diye zorlandım , güzel ama müzikleriniz çok:) seninde bu müzikler çalar yine dimi:)

O malimüşavirlik sınavını kazandı nenacım, malimüşavirlik iyi bir meslek fakat süreci zor ve uzun 3 sene staj süresi var 3 sene sonunda belgesini alabilcek e stajyerken ilk zamanlar ücret bile alamıcak sonrası için iyide olsa bu süreç zor geçicekti. Ben banka ilanlarına başvururken şansına onada başvurdum beni çağırmadılar onu çağıırdılar iki aşamayı geçti şimdi ing nin de albarakann da son aşamasında bakalım inşallah biri olurda bende artık evlilik modlarına girerim:)

kuzularım geçmişi okuyamadım 10 dk ya evden çıkacağız çünkü, gelince hepsini okurum merak etmeyin..annemle Aydın Nazilliye gidiyoruz bir düğünümüz var onun için Allah izin verirse pazartesi evimizde olacaz. Oradayken belki girme fırsatım olmaz yazamam kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum.

lovely kınan çok güzel geçer inşallah canım aklımda olacaksın...

Sonunda çiçeğim geldi çok zarif pudra pembe güller ama gelene kadar ne çektim bir ben bir allah biliyor. Sıkıntılı bir süreç oldu yine genel müdürlükleri aradım sağolsun eş dost devreye girdi ve çiçeğim elimde.

Bugün kına için herşeyi çıkartmış annem ütülemiş asmış. Sanıyorum 3 metrelik uzun duvağımı da ütüledi çünkü çok kırışıktı. Bugün zaman olursa etiketleri yapıştıracağım. Şarkılarım ayarlandı süper oldu. İş yerimin hediye verdiği bir müzik seti vardı kendi evime gidecek onu çıkardık kurduk salona. Bugün önden bir ben bakacağım. Kına için salona sepetimi hediyeleri herşeyi sıralayacağım hazır olsun. Çok heyecanlıyım ama hiç stresli değilim kalbim pır pır umarım güzel geçer kınam. Hiçte daha önce kına da bulunmadım. Ne yapacağımı falan hiç bilmem. Dışardan ekler, kanepeler yaptırıyoruz misafirler için çerez ve cola dağıtılacak bir de. Öyle çok bir şeye girme dedim anneme.

Kayınvalidem de minübüs tutmuş, apartmanını falan öyle getirtecekmiş bizim eve. Cumartesi bayağı kalabalık olacağız herhalde. Bana ne yapmamı önerirsiniz ben düğünden daha çok heyecan yaptım kınayı.

Canım benim geldi çattı sonunda o günler :))) Sakin ol öncelikle, kına daha rahat geçer daha az kişi hem kendi evindesin içinden nasıl geliyorsa öyle davran, gönlünce eğlen dağıt:)))

inciceciğim gelmiş ve gitmiş acaip merak ediyorum gelinliği gelince ekle oh çok şükür atlattınız canım

lovelym sende benim gibi kilo verenlerdensin, valla stres olsun olmasın hergün kilo veriyorum gibi geliyor bana nişandan sonra hele çok zayıfladım düğünü düşünemem belim hele kurudu kaldı, o yüzden seni çok iyi anlıyorum herhalde son anda alırım bende gelinliği

kına içinse herşey çok güzel olacak, dışarıdan sipariş vermekle en iyisini yaptınız canım sakin ol müzikler çalıcak millet oynuyacak, şu sıra ankaranın bağlarında oynuyor miller ilginçtir yeni türedi o şarkı

melekcadı inşallah güzel haberlerle gelirsin canım erkek arkadaşın güzel bir işe girer inşallah

İnşallah gizcimm çok sağol:)) Kilo vermek isteyen evlenmeli o zaman ben zaten zayıfım o zamanlar gelince ericem bitcem heralde:)

Size resim eklemeden uyumak istemedim. Kına ojelerimi ve hediye kınalarımı kendim tasarladım ve yaptım umarım beğenirsiniz. Şuan çok uykum geldi yazdıklarınıza cevap veremiyorum yarın yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…