347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

happy birt day to you hümmmmmmm sağlıklı mutlu nice yaşlar kızzzzzakşam kutlarsınız kocişinleeeee

Canım nice mutlu güzel senelere sağlıkla, mutlulukla, eşinle inş. Doğum günün kutlu olsun.

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim

Nenam eşim bişey hazırlıyor mu hazırlamıyor mu bilmiyorum inşallah yapar süpriz bana

ayyy bu bendeki programdan daha basit bende hem indirme için eklenti hemde ayrı program vardı ve bilgisayar kasıyordu sağolasın canım

pernicccc mutlu yaşlarlara nice mutlu yılllara canım inşalllah güzel bir gün geçirirsin

Lovely; kına gecen hayırlı olsun teflerle bol bol oynayın Sen en iyisi 347ler olarak bize birer kargo hazırla oje, nikah şekeri ve davetiyesi falan fıstık Aslında hoş bir hatıra olurdu. Dur ben bunu düşüneyim kendi düğünümde

Pernic; Doğum günün kutlu, mutlu olsun. Sevdiceğinle nice senelere

Nena; Az sık dişini kızım az kaldı seninde

selamlar fıstıklar

afyondaki düğünümüzü de yaptık evimize geldik çok şükür

lovelymin kınası nasıl geçti acaba çok merak ediyorum eminim prensesler gibi olmuştur çok çok çok mutlu olur inşallah

bende en kısa zamanda bi albüm oluşturucam sizin için

Ben geldim herkese günaydın ve iyi haftalar.

Kına fotoğraflarımı paylaşamayacağım maalesef çünkü profesyonel fotoğrafçı geldi ve çekti yetişirse çarşamba ya da perşembe elimde olacak evde gerçekleştirdiğimiz çekimler. O yüzden biraz daha bekleyeceksiniz. Benim elimde de 1 tane bile fotoğraf yok ve bende çok merak ediyorum.

Kınama gelirsek çok stresli ve gergindim başlarda çünkü kuaför seçiminde büyük bir yanlışa uğratıldım. Saçım makyajım iğrenç oldu. Eve geldiğimde misafirlerin gelmesine 1 saat kala saçımı bozup yıkadık. Makyajımı falan yıkayarak çıkarttım yüzümden ve kafamda bir havluyla beni o saatten sonra kabul edecek kuaför aramaya başladım. 3. girişimdeki kuaför beni kabul etti ve saçlarıma hareketli fön çektirdim çıktım. Geldim makyajımı yaptım hemen. Bu arada kayınvalidemler gelmemiş olsada anneannemler falan gelmişti ama görünmeden geçtim içeri. O kadar stresli ve sinirliydim ki kınanın başlarındada kendimi veremedim hiç. Sonra açıldım takmadım hiç döktürdük saat 01:00'e kadar falan. Herkes çok eğlendi.

kocaman bir nazarlık olsun sana hayatım hiç birşey için üzülmeye değmez mutlu yuvanı kuruyorsun boşver lovelym nazarlık olsun sana nazar illa değecekse böyle değsin başka türlü aman alllah korusun bak herşeyin çaresi va rhem sen çok güzelsin dalgalı fön sana yakışmazmı sanıyorsun basit bişey yaptırsanda sana yakışırdı

atlattmana çok sevindim canım çok az kaldı,döktürmüşsüdne daha ne olsun mutlu mutlu ol bizde burda sevinelim

Giz'im kesinlikle nazar değiyor bana. Artık bu konuda herkes hemfikir. Herşeyim güzel oluyor ya fesat insanların gözü kalıyor muhtemelen. Nazar boncuğu taktılar bana zaten ondan sonrta açıldım artık daha çok inanıyorum nazara.

Eğer gelinsen ve o gece senin gecense ağır makyaj yapıyorlar ağır yapınca sen en güzel olacaksın sanıyorlar. Ben o yüzden kına gecemde tecrübe ettim düğünde kendi makyajımı kendim yapacağım isterse uçsun umrumda değil tazelicek zaman bulurum yaratırım. Bugün makyaj malzemelerimi alacağım bildiğim kullandığım şeyleri.

1 adettt nenanız geldi hafta sonu yorgunlugu çökmüş vaziyette

kızzz lovelylim alla alla oku üfle kendine supanallah napmış kuaför sana şimdi ben korktumaynı sey basıma gelirse die... neyse yıne bı sekıld etoparlamıssın guzel hatunsun evde bı at kuyruguda yapsan harıka bsy olursun sekerimmm...

gözü olanların gözü çıksın

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................5:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................13:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…