bugün benim doğumgünümmmmm
Eki Görüntüle 795074
Eki Görüntüle 795075
Eki Görüntüle 795076
Eki Görüntüle 795077
Size resim eklemeden uyumak istemedim. Kına ojelerimi ve hediye kınalarımı kendim tasarladım ve yaptım umarım beğenirsiniz. Şuan çok uykum geldi yazdıklarınıza cevap veremiyorum yarın yazacağım.
happy birt day to you hümmmmmmm sağlıklı mutlu nice yaşlar kızzzzzakşam kutlarsınız kocişinleeeee
Canım nice mutlu güzel senelere sağlıkla, mutlulukla, eşinle inş. Doğum günün kutlu olsun.
pernicketygirl iyiki doğduun iyikii doğduunn :)))
Bayıldımm ben bunlara çok çok güzel olmuşş canımm:))
Pernic niye yapmasın canım evlendikten sonra ilk doğum günün, yapar mutlaka.
Giz çok basit bebeğim hemen anlatıyorum.
Youtube açıyoruz. Yanına da yeni bir pencere açıyoruz. Açtığımız yeni pencereden google amcaya giriyoruz ve youtube converter yazıyoruz. Aramada çıkan ilk siteye giriyoruz. You tubedan seçtiğimiz video linkini adres çubuğundan kopyalayıp youtube converter sayfasındaki adres alanına yapıştırıyoruz ve dönüştür diyoruz. Youtube da seçtiğimiz video klip mp3 formatına çevrilmiş oluyor. Download tıklayınca da hoop 10 saniyede bilgisayarının karşıdan yüklemeler bölümüne kaydediliyor.
aynen bende merakla bekliyorummm.. herkese günaydıınnLovely gelsede kına fotolarını paylaşsaa:)))
Ben geldim herkese günaydın ve iyi haftalar.
Kına fotoğraflarımı paylaşamayacağım maalesef çünkü profesyonel fotoğrafçı geldi ve çekti yetişirse çarşamba ya da perşembe elimde olacak evde gerçekleştirdiğimiz çekimler. O yüzden biraz daha bekleyeceksiniz. Benim elimde de 1 tane bile fotoğraf yok ve bende çok merak ediyorum.
Kınama gelirsek çok stresli ve gergindim başlarda çünkü kuaför seçiminde büyük bir yanlışa uğratıldım. Saçım makyajım iğrenç oldu. Eve geldiğimde misafirlerin gelmesine 1 saat kala saçımı bozup yıkadık. Makyajımı falan yıkayarak çıkarttım yüzümden ve kafamda bir havluyla beni o saatten sonra kabul edecek kuaför aramaya başladım. 3. girişimdeki kuaför beni kabul etti ve saçlarıma hareketli fön çektirdim çıktım. Geldim makyajımı yaptım hemen. Bu arada kayınvalidemler gelmemiş olsada anneannemler falan gelmişti ama görünmeden geçtim içeri. O kadar stresli ve sinirliydim ki kınanın başlarındada kendimi veremedim hiç. Sonra açıldım takmadım hiç döktürdük saat 01:00'e kadar falan. Herkes çok eğlendi.
kocaman bir nazarlık olsun sana hayatım hiç birşey için üzülmeye değmez mutlu yuvanı kuruyorsun boşver lovelym nazarlık olsun sana nazar illa değecekse böyle değsin başka türlü aman alllah korusunbak herşeyin çaresi va rhem sen çok güzelsin dalgalı fön sana yakışmazmı sanıyorsun basit bişey yaptırsanda sana yakışırdı
atlattmana çok sevindim canım çok az kaldı,döktürmüşsüdne daha ne olsun mutlu mutlu ol bizde burda sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?