347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................3:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................11:123:

Tanıdıgım varda makyajını begenmiyorum ama araştırıcam o zamana bir yer bulurum belki herşeyimi kendim götürücem bende inşallah kuaförde kullanılan malzemeleri begenmiyorum ucuz ürünmü kullanıyorlar ne kalitesiz geliyor gözüme inşallah sorunsuz hallolur makyajın canım yakında degiliz sanırım senin gittigin kuaföre giderdim zamanı geldiginde Saç olarak zaten basit bir model var aklımda topuzda degil batırmazlar herhalde gayet dogal sade

Nehircim benim kuaförümdeki çoğu makyaj malzemeleri sephora'ydı ve güzeldi ama o gün kryolan yapıcam dedi. Farlarımı gene aynı isteyeceğimde fondotenimi kryolan kullanabilir.

Bende saçımı dağınık bir topuz yaptırıcam çünkü çok yakıştı. Açıkta denedik, bol topuzda en çok bol topuz yakıştı.

Bu arada bana adet geciktirici hap tavsiye edecek olan arkadaşlar var mı? Yan etkisi az olan hatta olmayan.

Primolut-n kullanacaktım ben eğer adetim stresten gecikip normal zaman da olmasaydı arkadaşım bunu kullanmıştı sadece ilk adetinde biraz fazla kanaması olmuş o kadar bi arkadaşıma da hiçbirşey yapmamış bünyeye göre değişiyor gene de bi eczaneye danış

Lovelym eczaci da muhtemelen primolut -n vercek geciktirmek icin. Ben 2 kere kullandim hicbir yan etkisini gormedim ama mutlaka bunyeden bunyeye farkediyodur o yuzden doktora danismakta fayda var.

incicicegim ev hanimi olmus saka maka ya

geçersin geçersin zamanla nasıl gidiyor bakalım evlilik
nasıl olsun canım ya evin eksikleriyle ilgileniyoruz fena halde yorgunum valla yarın evi temizlicem ufak tefek tamirat işleri vardı bugün baya bi battı ortalık vakit geç olunca bıraktık yarına

balayına gitmedik canım afyonda 3 gün termalde kalmıştık o yetti bize. evin baya eksiği var kuzucuk hazır izinliyken o işlerle uğraşalım dedik zaten çok yorgunuz 2 düğün acayip yorucu oluyo tatile bi daha ki yaza rahat rahat gideriz diye düşündük iyi mi yaptık kötü bilmem artık

Canım primolut-n kullandım ben kaç kez hemde nerde önemli gün düğün sınav vs olur benim reglim hemen o günü bulur hem lise mezuniyetim hem üniversite mezuniyetim hem üniversite sınavım hem kuzenlerimin düğünleri hepsinde kurtarıcım olmuştur herhangi bir ağrı kesici gibi bulundururm sürekli evde ben, hiç bir yan etkisi yok sadece düzenini bozuyor biraz ve bir sonraki adetin biraz daha sancılı oluyor o da tabi düzeni bozduğun için kaynaklanıyor ama kalıcı yada sana zarar verici bir yan etkisi yok.

İnciçiçeğim allah hep mutlu mesut bal tadında huzurlu bir evlilik yaşamı versin size eksikler tamamlanmasada olur , zamanla tamamlanır zaten:))
Hamaratlaşırsında zamanla, ben kendim için düşünüyorum hep evde annem çok bişey yaptırmaz bana o herşeyi ben arkamı dönene kadar halleder hala el bebek gül bebeğim evlendiğimde nasıl altından kalkarım diye çok düşünüyorum :)

hepiciğinize günaydınlarrr

napıosunuz bakalım kaynatıosunz bol bol inciciceğimmmm allah canını almasın senin 13 gün olmuş evlenelei ben böle şokmaşallah allah agız tadı versin huzurunuz bozulmasn inşallah

lovely gerginlik varmı yada heyecan ne hissediosun paylaşırmısın

kızlar ben şimdiden gerilmeye başladım çok tuhaf şeyler hissediorum

Günaydın canım:))

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 14 Eylül 2013 Düğün....................2:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................10:123:

amin canım çok teşekkür ederim
ben tek çocuğum evde hiç bi iş yapmadım herşey önümde arkamdaydı eve geldiğimizden beri gözümde büyüyordu valla işler ama insan kendi evinde yapaken bi başka istekle yapıyormuş
işlerin çoğunu hallettik sayılır evide temizledik içim rahatladı şimdi bi yolluklarımız eksik onuda hafta sonu halledicez.

şimdi kpss için dersane araştırmasına girdik kısa zamanda karar vermem gerekicek ama çok kafam karıştı

amin canım benim inşallah

ayy sorma canım yaa ne zaman oldu hiç anlamadım zaman su gibi bi asker beklerken çakılı kalmıştı
bi bakmışsın sende evleneli günler olmuş7

hiç gerilme canım. ben o kadar rahattım ki kendime bile şaştım kaldım herşey bi anda olup bitiyo o kadar kısa geiyo ki sana herşey bitti mi ne çabuk falan oluyosun düğün sonunda

kızlarrr herkese selamlar yeni gelin inciceciği yerini lovelymize bırakıyor ayyy zaman ne çabuk geçti düşünün nişanımın üstünden 3 ay geçti vay beee diyorum

inciceciği canım adına çok seviniyorum en mutlu kavuşma senin oldu 1 sene bekledin hemen geldi ohhh düğünde oldu ne mutlu sana koskocaman maşalllah

nena şeytanınkın oyununa gelme germe sakın kendini sakin ol canım sakin hiç germeye gerek yok 10 gün sonra gelinsin bu topikte zaman sizin için güzellikle aksın canım

günaydınlar şekerlerrrrr

bugun bizim 5. yıl dönümümüz o sebeple bnm keyfim gayet iyi 1 hafta sonrada evlenıyorum benden keyıflısı yoktur sanırım

gizcimm telkiinin iyi geldi saol kuzummmm

inciicicegm evet cnm askerdeyken zaman çakılı kalmıştı tahmın edebılıyrm kuzum geçti gitti o günler şuan çok şükür sağlıklılar ve yanımızdalar...

melekcadı topik perişan vaziyette 3-5 kişi kaldık diğerleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ohh nice nicee 5 senelere canıımm:))) sende evlenip gidince ben yalnız mı kalıcamm of of :))

lovelyli yarın evlenio anammmmmmmmmmmmmmmmkızın kalbi yerinden çıkmasa bari onun yerine ben heyecanladm bnmde 1 haftam kaldı çok ama çok korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…