Canım eğer saç makyaj provası yapan bir yer bulursan yaptır ve içine sinmezse makyajını kendin yap. Ben dün çok salaş bir yer buldum ama gerçekten güzel yapıyordu saçı ve makyajı. Hemde hiçbir ücret talep etmedi. Bir gözüme farklı bir çalışma yaptı, diğer gözüme farklı bir çalışma içime sindi çünkü istediğim yeri kendime göre yaptırttım ve bana da bıraktı hep atıyorum rimelini kendin sür dedi. Ben yine o gün makyaj malzemelerimi de götüreceğim ve rimel ve alığımı, gözümün altının aydınlatmasını kendim yapacağım.
Nehircim benim kuaförümdeki çoğu makyaj malzemeleri sephora'ydı ve güzeldi ama o gün kryolan yapıcam dedi. Farlarımı gene aynı isteyeceğimde fondotenimi kryolan kullanabilir.
Bende saçımı dağınık bir topuz yaptırıcam çünkü çok yakıştı. Açıkta denedik, bol topuzda en çok bol topuz yakıştı.
Bu arada bana adet geciktirici hap tavsiye edecek olan arkadaşlar var mı? Yan etkisi az olan hatta olmayan.
nasıl olsun canım ya evin eksikleriyle ilgileniyoruz fena halde yorgunum valla yarın evi temizlicem ufak tefek tamirat işleri vardı bugün baya bi battı ortalık vakit geç olunca bıraktık yarınageçersin geçersin zamanlanasıl gidiyor bakalım evlilik
balayına gitmedik canım afyonda 3 gün termalde kalmıştık o yetti bize. evin baya eksiği var kuzucuk hazır izinliyken o işlerle uğraşalım dedik zaten çok yorgunuz 2 düğün acayip yorucu oluyo tatile bi daha ki yaza rahat rahat gideriz diye düşündük iyi mi yaptık kötü bilmem artıkCanım eğer saç makyaj provası yapan bir yer bulursan yaptır ve içine sinmezse makyajını kendin yap. Ben dün çok salaş bir yer buldum ama gerçekten güzel yapıyordu saçı ve makyajı. Hemde hiçbir ücret talep etmedi. Bir gözüme farklı bir çalışma yaptı, diğer gözüme farklı bir çalışma içime sindi çünkü istediğim yeri kendime göre yaptırttım ve bana da bıraktı hep atıyorum rimelini kendin sür dedi. Ben yine o gün makyaj malzemelerimi de götüreceğim ve rimel ve alığımı, gözümün altının aydınlatmasını kendim yapacağım.
Kuzum aman da aman ev hanımı olma yolunda mı ilerliyorsun sen yesinler. Nasıl geçti balayınız? Bende yarın izne çıkıyorum artık biraz yüzümü dinlendireceğim ve kilo almaya çalışacağım. Çok az kaldı.
Nehircim benim kuaförümdeki çoğu makyaj malzemeleri sephora'ydı ve güzeldi ama o gün kryolan yapıcam dedi. Farlarımı gene aynı isteyeceğimde fondotenimi kryolan kullanabilir.
Bende saçımı dağınık bir topuz yaptırıcam çünkü çok yakıştı. Açıkta denedik, bol topuzda en çok bol topuz yakıştı.
Bu arada bana adet geciktirici hap tavsiye edecek olan arkadaşlar var mı? Yan etkisi az olan hatta olmayan.
bu evin eksikleri al al bitmiyor yahu
2 gündür çarşılara dünyanın parasını bıraktık annem yeter artık çıkmayın siz dışarı falan dedi
avizelerimizin takılmasını bekliyorum dip köşe temizlik yapıcam her yer her yerde oturuyoruz
ayrıca dersane araştırmasına geçte olsa başladık bugün bir kaç yerle görüştük en kısa zamanda karar verip kayıt olucam inşallah hem ev hem ders başarabilirim
henüz hamarat ev hanımı moduna giremedim nerden başlayacam bilemiyorum
hepiciğinize günaydınlarrr
napıosunuz bakalım kaynatıosunz bol bol inciciceğimmmm allah canını almasın senin 13 gün olmuş evlenelei ben böle şokmaşallah allah agız tadı versin huzurunuz bozulmasn inşallah
lovely gerginlik varmı yada heyecan ne hissediosun paylaşırmısın
kızlar ben şimdiden gerilmeye başladım çok tuhaf şeyler hissediorum
amin canım çok teşekkür ederimİnciçiçeğim allah hep mutlu mesut bal tadında huzurlu bir evlilik yaşamı versin size eksikler tamamlanmasada olur , zamanla tamamlanır zaten:))
Hamaratlaşırsında zamanla, ben kendim için düşünüyorum hep evde annem çok bişey yaptırmaz bana o herşeyi ben arkamı dönene kadar halleder hala el bebek gül bebeğim evlendiğimde nasıl altından kalkarım diye çok düşünüyorum :)
hepiciğinize günaydınlarrr
napıosunuz bakalım kaynatıosunz bol bol inciciceğimmmm allah canını almasın senin 13 gün olmuş evlenelei ben böle şokmaşallah allah agız tadı versin huzurunuz bozulmasn inşallah
lovely gerginlik varmı yada heyecan ne hissediosun paylaşırmısın
kızlar ben şimdiden gerilmeye başladım çok tuhaf şeyler hissediorum
günaydınlar şekerlerrrrr
bugun bizim 5. yıl dönümümüz o sebeple bnm keyfim gayet iyi 1 hafta sonrada evlenıyorum benden keyıflısı yoktur sanırım
gizcimm telkiinin iyi geldi saol kuzummmm
inciicicegm evet cnm askerdeyken zaman çakılı kalmıştı tahmın edebılıyrm kuzum geçti gitti o günler şuan çok şükür sağlıklılar ve yanımızdalar...
melekcadı topik perişan vaziyette 3-5 kişi kaldık diğerleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ohh nice nicee 5 senelere canıımm:))) sende evlenip gidince ben yalnız mı kalıcamm of of :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?