heheh bi süre yalnız kalıcan sonra senide hemşerimle eveririz sen hiççç meraklanma bu arada nerde oturyosnuz istanbuldamnsz siz?
Yok canım izmirdeyiz biz:) iş bulsak ikimizde everseniz artık hiç fena olmucak
siz ne kadar güzel medeni bir şehirde yaşıyorsunuz öyle TÜRKYEDE en beğendiğim şehirdir heleki kordon keyfine bayılırım... bizde nişanlımla fırsat buldukca hep atlayıp gelıoduk ama gecen seneden beri hiç gelemedm askerlikti iş bulmaydı düğün telaşıydı tık yok... bazen canımız sıkılırdı cumadan pazara kadar keyfe gelırdık hele kordonda bı cafe var adını unuttum orda köy kahvaltısı yapardık hem dolu mönü hem uygun fiyattı...
ben yarı izmirli sayılırım sülalemiz geniş 150 hane bnm akrabam var urla,balçova,bornova,çeşme bide bi kaç yer daha var unuttum kalabalıgızdrnişanlının boşnakça soyadı ne biliomusun bide akrabammış ne gülerim
bugün benim doğumgünüüüüüüüüüümmmmmmmm
nena nice 5 senelere canım ömür boyu hep birlikte mutlu olun inşallah.
Doğum günün kutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle nice mutlu senelere.
Başak burcusun yani
evet canım teşekkür ederim, yoksa sende mi
Aa boşnakca soyadları ayrımı oluyor bide sorarım canım:) Öyledir izmirimiz canım bende asla başka şehirde yaşamayı düşünmüyorum, geldiğinizde haber verin bidaha izmir grubu olarak toplanırız :))
Yok ben kova burcuyum
Dün kardeşiminde doğum günüydü
puknassss niceee uzun saglıklı sıhatlı mutlu coluklu cocuklu kocalı hmmm baska ne desem:26: işte canım güzel olan her şeyli nice senelere.....iyiki annen dogurmuş senide bizde tanımışızzzz
ayrıca bnmde 5. yılımı kutladgn için çokkk mersiii
canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara başak burcu insanı
puknas ımmmmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereeee
canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara başak burcu insanı
nenaaa sizinde ilişkiniz başak burcu demekşaka şaka mutlu yılllara bizimde 2 ocakta 5 bitip 6 olucak çok heyecanlıyım o günler çabuk gelsin 7 ay sonra bende sizin gibi heyecanları yaşamak istiyorum
sedulu senide özledim kocaman öpüyorum
evet canım mutlaka boşnakça bi soyadları vardır benim mesela 3 soyadadm var biri koliç-islamoviç dieri islamoğlusor bakim izmirde soyadı nezir olanlar çoktur boşnaklar bnm akrabalarmn nezir bosnakcası neziroviç
vayyy kileri gcoreyrum seedulummm,puknasım hos gelmişsnz sabahta chelzy ugramıstı hiççç bşy yazmadan giiti hıhhh uyuz oldm şimdi ona
lovelyli heyecandan bi yerlerinden soluyodur kıyamam gelinliğin içinde dönüyorum dıodu cok zayflamısyarın sevglisine evetttttttttttttttttttttt diyecek heyecanladnm lannn
puknassss niceee uzun saglıklı sıhatlı mutlu coluklu cocuklu kocalı hmmm baska ne desem:26: işte canım güzel olan her şeyli nice senelere.....iyiki annen dogurmuş senide bizde tanımışızzzz
ayrıca bnmde 5. yılımı kutladgn için çokkk mersiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?