347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yok canım izmirdeyiz biz:) iş bulsak ikimizde everseniz artık hiç fena olmucak

siz ne kadar güzel medeni bir şehirde yaşıyorsunuz öyle TÜRKYEDE en beğendiğim şehirdir heleki kordon keyfine bayılırım... bizde nişanlımla fırsat buldukca hep atlayıp gelıoduk ama gecen seneden beri hiç gelemedm askerlikti iş bulmaydı düğün telaşıydı tık yok... bazen canımız sıkılırdı cumadan pazara kadar keyfe gelırdık hele kordonda bı cafe var adını unuttum orda köy kahvaltısı yapardık hem dolu mönü hem uygun fiyattı...

ben yarı izmirli sayılırım sülalemiz geniş 150 hane bnm akrabam var urla,balçova,bornova,çeşme bide bi kaç yer daha var unuttum kalabalıgızdrnişanlının boşnakça soyadı ne biliomusun bide akrabammış ne gülerim

Aa boşnakca soyadları ayrımı oluyor bide sorarım canım:) Öyledir izmirimiz canım bende asla başka şehirde yaşamayı düşünmüyorum, geldiğinizde haber verin bidaha izmir grubu olarak toplanırız :))

Selam kızlar
Keyifler nasıl ?
İncicicegi ev hanımı modlarına girmiş bile Günler ne çabuk geçiyor...
Lovely nin nikah yarın heyecan doruktadır. Buraya gelipte bi iki haber etseydi iyi olurdu ama işi de başından aşkındır. Acaba gelinlikte son durum nasıl ?
Nena haftaya da seni gelin ediyoruz. Maşallah sırayla herkes yuvasını kuruyor.
Allah sıra bekleyenlere nasip etsin. ( kendim için de koca bir Amiiiiiiiinnnn )

Bugün çok sıcak ya sabahtan bi kaç iş halletmek için vergi dairesine gittim. Güneş çarptı heralde başım bi garip.

bugün benim doğumgünüüüüüüüüüümmmmmmmm

nena nice 5 senelere canım ömür boyu hep birlikte mutlu olun inşallah.

Doğum günün kutlu olsun. Ailenle, sevdiklerinle nice mutlu senelere.
Başak burcusun yani

evet canım mutlaka boşnakça bi soyadları vardır benim mesela 3 soyadadm var biri koliç-islamoviç dieri islamoğlu sor bakim izmirde soyadı nezir olanlar çoktur boşnaklar bnm akrabalarmn nezir bosnakcası neziroviç

vayyy kileri gcoreyrum seedulummm,puknasım hos gelmişsnz sabahta chelzy ugramıstı hiççç bşy yazmadan giiti hıhhh uyuz oldm şimdi ona

lovelyli heyecandan bi yerlerinden soluyodur kıyamam gelinliğin içinde dönüyorum dıodu cok zayflamıs yarın sevglisine evetttttttttttttttttttttt diyecek heyecanladnm lannn

puknassss niceee uzun saglıklı sıhatlı mutlu coluklu cocuklu kocalı hmmm baska ne desem:26: işte canım güzel olan her şeyli nice senelere.....iyiki annen dogurmuş senide bizde tanımışızzzz

ayrıca bnmde 5. yılımı kutladgn için çokkk mersiii

bu arada bu topiği herkes çok boşladı sahipsiz kaldı heee kızıyorum ..

aldatyrm zaten başka topiklerde sizi ben kendime başka kanka arayışına girdimde anammm ne görim karılar bir cazgır bir patavatsz bir küstah bir kendini bilmez hey allam diorum bizim topiğimiz asiller topiği maşallah hepimz kraliyet ailesnden gelmiş gibiyz sessiz sakin dertleşiyrz kavga yok küfür yok kendni beğenmişlik yok... tütütütüt nazar değmesin inşallah canım kuşlalrımmmm

şerefinize kadeh kaldıryorum

:119:bu güzel yıldızlı yapraklarda benden sizeeee

canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara başak burcu insanı

nenaaa sizinde ilişkiniz başak burcu demek şaka şaka mutlu yılllara bizimde 2 ocakta 5 bitip 6 olucak çok heyecanlıyım o günler çabuk gelsin 7 ay sonra bende sizin gibi heyecanları yaşamak istiyorum

sedulu senide özledim kocaman öpüyorum

puknas ımmmmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereeee

yarın lovelymin en güzel günü nasıl da heyecanlıdır şimdi ya çok çok çok mutlu olur inşallahh hiçbir aksilik çıkmadan geçirir en güzel gününü

nenacım sizin de yıldönümünüz kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere

Yok ben kova burcuyum
Dün kardeşiminde doğum günüydü

kardeşinin geçmiş doğumgününü kutluyorum ozaman nice mutlu senelere inşallah.

ne demek şekerimgüldürdün beni canım teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimiz için öyle olsun inşallah bende sizi iyiki de tanımışım

canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara başak burcu insanı

teşekkür ederim canım

puknas ımmmmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereeee

teşekkür ederim canım benim

puknas doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiceğinle nice mutlu senelere

nena sizinde yıl dönmünüz kutlu olsun bundan sonra evlilik yıldönğmlerini kutlucaksınız artık nice mutlu yıllara inşallah

lovelym yarın büyük gün çok çok çok mutluluklar dilerim inşallah her şey istediğin gibi olur sorunsuz harika bir düğün olur

bizimde netimiz olmadığı için çok sık gelemiyorum maalesef. kuzucuk eve net bağlatmama taraftarı kpss çalışacağım için ama inşallah bağlatırız bugün dersaneye de yazıldm umarım iyi olur da bende atanırım artık. bakalım hem eve işlere alışma hem ders çalışma bir arada nasıl yürütücem

Bende seni öpüyorum giz

5. yıl mı kız ohhh daha nice senelere Aşkla...

Sorcam sorcam nenamm, sorunca yazıcam sanada mutlaka... Ben hep buralardayım hiç aldatmıyorum topiğimizi:)))
Lovelynin annesinin evinde son gecesi oldukça heyecanlıdır şuan:)

lovelymin annesinin evinde son gecesi, inşallah bir ömür boyu mutlu olursun canım arkadaşım 1 senedir acı tatlı her anımıza şaitlik ettik mutluluğun daim olsun seni çok seviyorum inşallah uyuyabiliyorsun, bizim merak ettiğimizi de biliyorsun hissediyorum yüzün hep gülsün emi

sen geldiğinde nenamız gidicek hadi artık evlenin ve eylüle veda edelim

dualar son 2 gelinimize

inciçiçeğim çok teşekkür ederim canım amin inşallah.

lovely napıyordur acaba çok heyecanlıdır herhalde inşallah çok güzel geçer düğünü,ömür boyu mutlu olur

Merhaba kızlar; lovelynin günü bugün:)
İnşallah saçı makyajı bu kez istediği gibi oluur prensesin:))
Birsüre özletir şimdi kendini balayından dönene kadar merakla beklicezz mecbuur:) O gelicek nena gidicek :)))

lovelymmm bugün hayatının en mutlu günü sevdiceğinle çok çok çok mutlu ol canım benim eminim prensesler kadar güzel olmuşsundur :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…