Canlarım sizi çok merakta bıraktım ama şuan muhteşem bir balayı yaşıyorum. Profesyonel çekimleri ve düğünümüzün detaylarını, hazırlık sürecimi, tüm heyecanımı döndüğümde sizlerle paylaşacağım. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum. Merak etmeyin herşey kusursuz geçti ve ben çok mutluyum.
Facebooka bir fotoğraf yükledim cepten çekmiş oldukları ama buraya ekleyemiyorum. Gören olursa burada face'i olmayan arkadaşlar için paylaşabilir.
kızlar bsy sorucam yahu siz nerdensnz amannn bıktım valla he buraya kız toplıcam dıe göbeğim çatlıo üfffffffffffffff
şimdi lovelylim olaydı 2 dedikodu yapardık hem bnm şafağı syaan bile yok hepinizi kınadım
neyse sorim belki yarına cvp verir biri uyzu topik ya ben şimdi ayıptr sölemesi tırnaklarmı yedim geçen gün bir şeye sinirlendim ve bütün tırnaklarmı yedim şimdi takma tırnakmı önericeksinz hadi taktım diyelim takma oldgu belli oluyormu fikir verseniz çok iyi olur çok zor bi durumdayım şuan
he bide gecen gün saçlarımı boyadım gözalıcı kahve die bi ton arasınada yogun bakır attım bi lokma güneşte bakırlı gölgede kahveli duruo havalı oldum lenşimdi lovelyli güzel oldu ya aacaba bende güzel olcakmııyım stresine girdim
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................6:123:
aslansın pernicccccc ama pazarı saymıoz 5 diyelim biz ona pazar günü büyük günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olmasssssssssssssss 6
kızlar bsy sorucam yahu siz nerdensnz amannn bıktım valla he buraya kız toplıcam dıe göbeğim çatlıo üfffffffffffffff
şimdi lovelylim olaydı 2 dedikodu yapardık hem bnm şafağı syaan bile yok hepinizi kınadım
neyse sorim belki yarına cvp verir biri uyzu topik ya ben şimdi ayıptr sölemesi tırnaklarmı yedim geçen gün bir şeye sinirlendim ve bütün tırnaklarmı yedim şimdi takma tırnakmı önericeksinz hadi taktım diyelim takma oldgu belli oluyormu fikir verseniz çok iyi olur çok zor bi durumdayım şuan
he bide gecen gün saçlarımı boyadım gözalıcı kahve die bi ton arasınada yogun bakır attım bi lokma güneşte bakırlı gölgede kahveli duruo havalı oldum lenşimdi lovelyli güzel oldu ya aacaba bende güzel olcakmııyım stresine girdim
Canım takma tırnak olduğu fazla belli olmaz kaliteli birşey alırsan.
Onların botuyları uzun duruyor. Normal french uzunluğunda kestirirsin manikür yaptırırken hiç bi sorun çıkarmaz.
Arkadaşım düğünde öyle yapmıştı. Manikür yapan kişi ayarlamıştı hepsini ve takma olduğu belli olmadı.
Eskisi gibi değil takma tırnaklar daha şeffaf olan modelleri falan var.
ya evet bılıorumda şimdi gelin olcam ya tereddütlü yaklaşıyorum neyse en iyilernden alayım sedulum saol kuzum... bide şey diolar hani tırnak diplerine yerleştirilio ya tırnaklar parmakları dolama gıbı gosterıomus....
tamam yaaa ne kızıon tecrübeli olan sensin biz heyecandan ne dediğimizi biliyozmu üfff evlenimde görün gününüzüözlersnz beni 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?