lovelym canım benim harika bi gelin olmuşsun maşallah sana
nenam sıra sende heycan dorukta sende muhteşem bi gelin olucaksın inşallah
tatil 5 gün canım 5 günde evde yatışşşş10 aslında 2 hafta ıznım vardıda gecen hafta 5 günü kullandm kaldı 10
evet perniccim perşembe de calısıyorum cumadan itibaren izinlym ya ben bsy sorucam bissürü kıyafet diktrdm bı kac elbıse aldm ama kaftan alamadm cok cok klas kaftanlar var fıyatlaru yuksek ucuz olanlar hoş durmuo hani lovleyli elbise üstüne işlemeli bsy gymişti ya bende ondan istyrm o ozel diktrdi ama bnm vaktım yok nettende bulamadm onlar tek basına nerede satılır bılen varmı
hımm ne zaman izne ayrılıyorsun cuma mı
evet perniccim perşembe de calısıyorum cumadan itibaren izinlym ya ben bsy sorucam bissürü kıyafet diktrdm bı kac elbıse aldm ama kaftan alamadm cok cok klas kaftanlar var fıyatlaru yuksek ucuz olanlar hoş durmuo hani lovleyli elbise üstüne işlemeli bsy gymişti ya bende ondan istyrm o ozel diktrdi ama bnm vaktım yok nettende bulamadm onlar tek basına nerede satılır bılen varmı
kızzz sen ne ediyon yemek pişirmeye alıştın mı bakayım... halıların tüyleri ne durumdainsanı çıldırtır
napayım canım evin eksikleriyle uğraşıyoruz
evde daha 2 kere yemek yaptım. bi gün köfte makarna bi gün tavuk sote pilav. pek yemek pratiğim yoktu şimdiye kadar ilk denemeye göre baya lezzetli oldular
halı tüyüne gelince ben salona oturma ve yatak odasna ikedan aldım arkadaşım önermişti bizde istediğimiz gibi mobilyalara uygun bulamayınca ordan düz krem rengi aldık şimdilik gayet memnunum ty falan yapmadı
yolluklarımız eksikti onuda bugün dinarsu dan aldık. evin ölçüsüne göre pek model ve marka seçeneğimiz yoktu. evin girişi geniş koridor sonradan daralıyo. yolluklar takım olsun istedik bulduğumuzu aldık zaten 2 yerde bulmuştukişallah memnun kalırım
ev bi iyice yoluna girsin fotoları çekip düğünle bitlikte albüm yapıcam
cuma gün de anneme geldik şehir dışındaydı o, burda bikaç işimiz vardı gelmişken biraz kalalım dedik annem bu sabah geldi onlada bi kaçün kalırız heralde
günaydnlar kuzuşkolarrrrrr bende kocaya cideyrum az kaldııı
napıosunuz bakalım taze gelin lovelyli kurtlarını dökmekte ohhh herkes eglensin herkesin keyfi yernde olsun
halı tüylerini minik fırçalarla fırçalamak iyi oluyormuş sanırım canım biyerden öyle duymuştum ne kadar doğru bilemicem amaiyi bari canım benim çok tüylenme oldu özellikle aralardaki halılarda bitirdiler beni daha yeni yeni azaldılar
daha tam eve adapte olamadım diyorsun yani oraya buraya derken
senin yerinde olmak isterdim şimdiiiii ay ne güzeldiiiiiiiiiiiiii
he he o dediğinzden tadını cıkarayım öylemi kızlar be stres ve heyecandan yüzümü sivilc ebastı artı regl dönemim yüzüm fena olduhabire regl gecıktrıcı içiyorum artık balayındada ıcer döndüğümdede bırakırım regl olayım ....
siz atlattınız şmdilik son olarak ben kaldım benmde bitti şafağım evleneyrum da sevdiğim adamı kollarıma almanın tam zamanı kokusuna öldüğümtamam ben yine sapık moda bağkladım kızlar hep beraber sayalım sonnnnnnnnnn
4
son 4 nenam yaaaaa çok az kaldıııısiz gidin de sıra bize gelsin artıkkkkk
halı tüylerini minik fırçalarla fırçalamak iyi oluyormuş sanırım canım biyerden öyle duymuştum ne kadar doğru bilemicem ama
aynen daha adapte olamadım toplam 5 gün mü ne anca evdeydim bundan sonra inşallah
hümüm zaman ne kadar çabuk geçiyor demi 4 ay olmuş bile maşallah canım
nena güzel gelincik tadını çıkar bu anlarının harika duygular gerçi insan o gün pek birşey anlamıo ama hemencik oluyo bitiyo sanki herşey
yeni evlilik takvimi bekliyoruz merciiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?