347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de haziran da canım ama tam gününü mekanı ayarlayamadan söyleyemicem çünkü 21 haziran istiyorum ama bikaç yere sorduk dolu dediler koştur koştur mekan arıyoruz bu aralar bakalım herşeyin hayırlısı ...

Son düzenleme:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................2:123:

Son düzenleme:
bu gece nenanın gecesi yarın da büyük gün

herşey istediğin gibi olur inşallah canım ömür boyu mutluluklar

Nenacım umarım kına gecen güzel geçmiştir, düğününde güzel geçer. Şimdiden tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum.

Kızlar sizi de takip ediyorum ama zamansızlıktan okuyup çıkıyorum. Tatilimin bitmesine az kaldı. Pazartesi görüşmek üzere hepinizi çok öpüyorum.

Bir hafta annemdeydik dün evimize döndük gelirken çok kötü oldum gözümden yaş aktı zor tuttum kendimi annecim üzülmesin die

gecede birden ağlamaya başladım durduk yere görseniz hüngür hüngür bi değişik oldum nedense kuzucukta şaşırdı

düğün günü evden çıkarken bile ağlamamıştım. dün gelişim çok fena koydu

Kızlar günaydınlar nenamız bugün gelin oluyor hadi darısı başımıza bu senin son gelinini yolcu ediyoruz sıra bize geliyor hade bakalım hayırlısı bu topik asker dönüşü hep mutluluk getirdi düğünler nişanlar sözler atanmalar mezuniyetler kepler ve bebişler en güzelleri o yüzden çok duygulandım nemasında gönderdik umarım yaşadığı sıkıntıları ardında bırakıp mutlu olur

Lovelym evlenince gördün demi hiç bişeyi sıkıntı etmeye değmiyor siz nasılsanız sen Ocak ayında nasılsan şu anda bende öğleyim kendime kızsamda nişanlıma hırçın davranıyorum o beni çok seviyormuş asla kızmıyor çok şaşkınım düzelmem lazım

Dün annesi ve nişanlım onlarda gelenekmüş bayramlık alırlar Ramazan'da almışlardı kurbanda ben seçtim hızlıca seçtim kayınvalidem şaşırdı 30 Dakika'dan az sürdü alışverş mango ve kotondan aldık cicileri

Nena artık balayı dönüşü okursun yazdıklarımızı
Bugün hayatında büyük bir iz bırakacak kadar anlamlı bir gün.
Sevdiğin yanında ve ömür boyu yanında olmaya söz vereceği ve bunu imzalayacağı bir gün.
Siz tüm sıkıntılara birlikte göğüs gerdiniz bundan sonra da bu böyle devam edecek inşallah.
Allah bir yastıkta kocatsın.
Evinizden neşe ve bereket hiç eksin olmasın.

Mutluluklar nenacımmmm İstanbul bugün yağmurlu bereketinle gidiyosun inşallah çok güzel geçer nikahın tatlımmm

Canım ya:2: Annenlerle yol mesafesi çok var mı? Gerçi yakın olsada bir an oluyor çok özlüyorsun yanında olmak istiyorsun. Bizde dün gece bir film izledik eşimle salya sümük hıçkıra hıçkıra ağladım. Annemi arayıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyecektim aradım babam çıktı annem uyumuş. Bazen en ufak grip olunca bile eşim ne kadar pervane olsa bile annemi çok arıyorum annemin benim için üzüldüğünü gözlerinden görmek bile beni iyileştiriyor. Evlendikten sonra kızlar annelerine daha düşkün oluyor.

Bu topic deki herkes mutlu olmayı çok hakediyor. Bugün de nenanın günü çookkkk mutlu olsun. Çok zor olan bir şeyi başardınız nena, baş başa verdiniz bir çok zorluğun üstesinden geldiniz. Mutluluğu sonun kadar hakediyorsunuz. Ömür boyu mutluluklar.

Eskiden hafta sonları gezip eğlenmeyi çok severdik, şimdi hafta sonları battaniye-kahve- film üclüsüyle bütünleştik. Dün acaba bunlar yaşlılık belirtisi mi diye düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…